PDA

View Full Version : Безнадеждно влюбена.

Mariyana
05-05-2010, 18:39
Уфф .. Начии Преди 4 години се запознах с едно момче ( беше ново в училище ), а аз нали бях мъничка и тъпа ( не че сега не съм 8-) ) се влюбиих .. тои се оказа пълен тъпак ама също така и първата ми истинска любов :(
Миналата година кандидатства ии си тръгна от моето училище .. Тогава си бях казала, че ще го забравяя защото ми носеше само проблеми ( пиянство, пушене, трева.. ) НО не мога :?
Скоро си писахме и той твърдеше, че ме обича, но.. не знам дали да му вярвам вече .. много ме лъга, но аз не можех да му се сърдя .. твърде слаба съм .. и сега отново .. върза ми тенекия .. и аз ПАК му простих :?
Сега се питам.. заслужава ли си ? :( Защо продължавам да го обичам като ми причинява само негативи :?
Пфф.. Знам, че го обичм, знам, че искам да съм с него.. но защо тои продължава да ме лъже ? .. Не може ли да ми каже едно категорично НЕ и всичко да свърши .. а не да ми казва, че ме обича, а на другия ден да ме игнорира :?

sunshinepp
05-05-2010, 18:44
Сега се питам.. заслужава ли си ? :( Защо продължавам да го обичам като ми причинява само негативи :?

1`. Не не си заслужава..запази си малко достойнство де . .
2`. Според мене просто трябва да спреш да мислиш за него.. Блок отвсякъде .. и късаш всички отношения с него..
Не го виждаш всеки ден . . още по-лесно ;) стягай се и го заебавай тоя!!

BlueFace
05-05-2010, 18:47
Днешните кифли сте толкова наивни ...

Естествено ,че не си заслужава ...Защо ни задаваш въпрос на който знаеш отговора .....

kotetokateto
05-05-2010, 19:05

2`. Според мене просто трябва да спреш да мислиш за него.. Блок отвсякъде .. и късаш всички отношения с него..

+++

reload88
05-05-2010, 20:41
Уфф .. Начии Преди 4 години се запознах с едно момче ( беше ново в училище ), а аз нали бях мъничка и тъпа ( не че сега не съм 8-) ) се влюбиих .. тои се оказа пълен тъпак ама също така и първата ми истинска любов :(
Миналата година кандидатства ии си тръгна от моето училище .. Тогава си бях казала, че ще го забравяя защото ми носеше само проблеми ( пиянство, пушене, трева.. ) НО не мога :?
Скоро си писахме и той твърдеше, че ме обича, но.. не знам дали да му вярвам вече .. много ме лъга, но аз не можех да му се сърдя .. твърде слаба съм .. и сега отново .. върза ми тенекия .. и аз ПАК му простих :?
Пфф.. Знам, че го обичм, знам, че искам да съм с него.. но защо тои продължава да ме лъже ? .. Не може ли да ми каже едно категорично НЕ и всичко да свърши .. а не да ми казва, че ме обича, а на другия ден да ме игнорира :?

нали знаеш любовта не прщава :(

Lucyy
05-05-2010, 20:45
Днешните кифли сте толкова наивни ...

Естествено ,че не си заслужава ...Защо ни задаваш въпрос на който знаеш отговора .....

Съгласна ++
Тук няма какво да коментирам..

darkPaladin
05-05-2010, 21:00
Не съм чел темата,но ще те попитам нещо.

Какво очакваш от връзката ви?

Ще бъдеш ли обичана колкото ти него?

И мислиш ли,че можеш да си щастлива с него?

Gerard
05-06-2010, 10:38
Погледни семейство Чипеви от Big Brother и си направи извод имате ли бъдеще!

Kukumqvka
05-06-2010, 10:57
Не си заслужава да си пилееш времето с него.

Mariyana
05-06-2010, 17:08
darkPaladin Пуснато на: Чет Май 06, 2010 12:00 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не съм чел темата,но ще те попитам нещо.

Какво очакваш от връзката ви?

Ще бъдеш ли обичана колкото ти него?

И мислиш ли,че можеш да си щастлива с него?

Еми .. 1. От връзката ни очаквам да го почувствам близък и да е мой.. Което не мисля, че ще стане ама.. 8-)
2.Не, не мисля, че ще съм обичана :?
3.Мисля, че на моменти ще съм щастлива от мислъта, че най-сетне е с мен, но от друга страна няма да съм, защото ще знам, че това което ще имаме заедно няма да е истинско..
Бтв, BlueFace, за кифла не се имам, но щом казваш.. Не бих правила прибързани преценки :wink:
Е.. мерси 8-)
Мисля, че всичко между нас е свършило след като не само аз съм на това мнение.. А и сега си имам приятел, които твърди, че ме обича.. ще се пробвам и ако нещата потръгнат всичко ще стане много по-розово :-)

Eclipsercho
05-06-2010, 17:20
Подписа. :o

Mariyana
05-06-2010, 17:27
Окей, окей.. аз съм кифла, слушаща метъл :D .. Абе, остави.. аз се опитвам да споделя нещо лично и да потърся утеха у някого, а вие естествено ме нападате :o

elito0o0o0
05-06-2010, 17:48
Окей, окей.. аз съм кифла, слушаща метъл :D .. Абе, остави.. аз се опитвам да споделя нещо лично и да потърся утеха у някого, а вие естествено ме нападате :o Хора! Не казвайте за някого какъв е без да го познавате! :)
Вие виждали ли сте метъл-кифла?! :-D Омг...

Ми слушай ся! Не се занимавай изобщо с такъв човек. Дори да го обичаш супер много.. остави го. На такива хора не бива да се прощава,защото не знаеш с какво още може да те излъже. :) Кажи му, че приключвате до тук и че не искаш повече лъжи от неговата уста. Ще боли,но това е най-доброто за теб.. според мен. :)

А вие стига сте я нападали,защото ако бяхте на нейното положение и вие щяхте да сте по същия начин. ;) Не тя избира в кого да се влюби. Просто става. :)

Take_That
05-06-2010, 18:05

Нямам какво повече да добавя

Mariyana
05-06-2010, 18:38
Окей, окей.. аз съм кифла, слушаща метъл :D .. Абе, остави.. аз се опитвам да споделя нещо лично и да потърся утеха у някого, а вие естествено ме нападате :o Хора! Не казвайте за някого какъв е без да го познавате! :)

Ми слушай ся! Не се занимавай изобщо с такъв човек. Дори да го обичаш супер много.. остави го. На такива хора не бива да се прощава,защото не знаеш с какво още може да те излъже. :) Кажи му, че приключвате до тук и че не искаш повече лъжи от неговата уста. Ще боли,но това е най-доброто за теб.. според мен. :)

А вие стига сте я нападали,защото ако бяхте на нейното положение и вие щяхте да сте по същия начин. ;) Не тя избира в кого да се влюби. Просто става. :)

Мерси за разбирането :wink:
Вече съм му писала, че не искам нещата да са така и го питах за каква ме има, щом продължава да ме лъже.. отговорът му беше: Еми, за приятелка те имам общо взето, защото не те възприемам като нещо повече.. :shock: .. е тва ме срази ..
Сякаш ми каза направо не те искам и точка :?
След което се скарахме ии го блокнах както ме посъветвахте :)
Сега съм си с настоящия.. и мисля, че почвам да чувствам нещичко към него :)

Mariyana
05-06-2010, 18:38

Мерси за разбирането :wink:
Вече съм му писала, че не искам нещата да са така и го питах за каква ме има, щом продължава да ме лъже.. отговорът му беше: Еми, за приятелка те имам общо взето, защото не те възприемам като нещо повече.. :shock: .. е тва ме срази ..
Сякаш ми каза направо не те искам и точка :?
След което се скарахме ии го блокнах както ме посъветвахте :)

elito0o0o0
05-07-2010, 11:00
Само така. И не се давай на такива малоумни същества да те манипулират.

meriLinka
05-07-2010, 15:01
НЕ си заслужава. Не си заслужава да си с човек, носещ ти само проблеми. Човек,който те лъже,мами .. Опитай се да го забравиш.Трудно е, но ще ти е по-добре без него.

meriLinka
05-07-2010, 15:03
И дано новият да е по-добър :) :).

yeSHua
05-07-2010, 16:18
Хубаво, че с предишния, за който е и темата, сте се изяснили (сигурно ако по-рано бяхте поговорили - и по-рано щеше да се случи), обаче последното ти изречение просто ме хвърли в потрес. Момиче, и аз много харесвам текстовете на Ейми - вероятно ги знаеш на изуст; някъде в тях да ти е направило впечатление да става дума за нещо различно от ЧУВСТВА?! Как въобще си си разрешила да започнеш връзка с някого, към когото не усещаш „нещичко“ и да чакаш това тепърва да започва да се случва? :shock:

pussucetka
05-07-2010, 16:19

++ :-)

Mariyana
05-07-2010, 16:38
Хубаво, че с предишния, за който е и темата, сте се изяснили (сигурно ако по-рано бяхте поговорили - и по-рано щеше да се случи), обаче последното ти изречение просто ме хвърли в потрес. Момиче, и аз много харесвам текстовете на Ейми - вероятно ги знаеш на изуст; някъде в тях да ти е направило впечатление да става дума за нещо различно от ЧУВСТВА?! Как въобще си си разрешила да започнеш връзка с някого, към когото не усещаш „нещичко“ и да чакаш това тепърва да започва да се случва? :shock:

Той ми беше повече като най-добър приятел, затова си мислех, че той не ме обича чаак така.. Започнах връзка с него защото бях обезнадеждена и не знаех какво да правя вече за да забравя въпросния манипулатор.. оказа се, че наистина имам чувства към него и, че той е бил до мен през всичкото това време, защото съм му първата любов :)
Радвам се, че се намери някой, който ме обича така, защото вече не виждах смисъл в живота си.. :?
Оказа се, че го обичам де 8-)

yeSHua
05-07-2010, 16:42
Добре, дано връзката ви е щастлива... Но съм малко скептичен и се чудя дали един от двама ви не бърка усещането за духовна близост с другия с любовта. Бъдещето ще покаже - времето е ваше :)

tisho21
05-07-2010, 17:41
А и сега си имам приятел, които твърди, че ме обича.. ще се пробвам и ако нещата потръгнат всичко ще стане много по-розово :-) [/color][/b]

Ти си ултра зле... Как така обичаш един, а ходиш с друг? А тва после дето го изцепи "сега съм си с настоящия и мисля че почвам да чувствам нещо към него" счупи глупомера отсякъде...

sladkish_14
05-08-2010, 08:16
Боже Господи .. На колко си ?
Позволяваш да си играе с тебе, пък после той бил лошия. Позволяваш да се подиграват с тебе и само когато на него му се иска да си до него, пък после се оплакваш. И как по точно обичаш това момче, като не си била с него >? Детски работи. Гледай си момчето и не си играй с него, както са си играли с тебе ! Иначе по - добре му кажи още сега истината и да се спасява..

Mariyana
05-08-2010, 09:49
Боже Господи .. На колко си ?
Позволяваш да си играе с тебе, пък после той бил лошия. Позволяваш да се подиграват с тебе и само когато на него му се иска да си до него, пък после се оплакваш. И как по точно обичаш това момче, като не си била с него >? Детски работи. Гледай си момчето и не си играй с него, както са си играли с тебе ! Иначе по - добре му кажи още сега истината и да се спасява..

На 14 съм. :wink:
И съм била с него, но преди време..
А и сегашния си знае, че обичам повече друг, примирил се е, но също така знае, че се опитвам да го забравя :wink:

wasch0
05-08-2010, 10:25
бях писала подобна тема.. т.е. имах подобен проблем..
обиди,после 2 мили думи и съм готова
дадоха ми МНОГО добър съвет.. който ще ти препоръчам и аз

цитирам:

той ТРЯБВА да осъзнае грешката си, за да не се повтори тя. Не просто да ти се извини - да осъзнае. Нито го търси, нито му позволявай да те намери лесно - нека сам стигне до „просветлението“, че трябва да направи нещо изключително, за да му простиш - и най-вече, да покаже че разбира какъв идиот е бил. Ако не се стигне до там - не си заслужава да жалиш за него, ще си намериш по-добър съвсем скоро

Mariyana
05-08-2010, 11:24
бях писала подобна тема.. т.е. имах подобен проблем..
обиди,после 2 мили думи и съм готова
дадоха ми МНОГО добър съвет.. който ще ти препоръчам и аз

цитирам:

той ТРЯБВА да осъзнае грешката си, за да не се повтори тя. Не просто да ти се извини - да осъзнае. Нито го търси, нито му позволявай да те намери лесно - нека сам стигне до „просветлението“, че трябва да направи нещо изключително, за да му простиш - и най-вече, да покаже че разбира какъв идиот е бил. Ако не се стигне до там - не си заслужава да жалиш за него, ще си намериш по-добър съвсем скоро

Мерси :wink:

dream1707
05-08-2010, 11:37
Пфф.. Заеби го тоя бе, естествено че не си заслужава. Опитаи се да го игнорираш. По-добре не се занимаваи с него, отбягваи го и рано или късно ще спреш да чувстваш каквото и да е било към него.

RememberxMe
05-08-2010, 14:31
2 думи - заблуда , достойнство! :(

DJEB
07-07-2010, 16:42
Нито той тебе те обича,нито ти него.Ама да бе,разбирам те,че го обичаш...Ама не е вярно.Аре успокой се.Сега ново даскало,нова любов,заешки трепети и простотии.То си е част от живота..

mynichka
07-07-2010, 16:46
Наивна си ..