View Full Version : paolo botticelli
Здр начи четох доста теми за тях и мненията бяха различни интерисува ме online магазина ще си порачвам и незнам корекни ли са или не ако някои знае ако може да сподели. Нали не е нужно да си палнолетен за да поръчаш.
Аз съм си поръчвала от сайта .. и да коректни са :) но не си спомням за пълнолетието .. предполагам че е нужно ;)
Sunshin3
05-06-2010, 20:26
Майка ми поръча обувки преди 4 месеца... все още ги няма. Познавам и други хора, които са си поръчвали и не са пристигали поръчките. Като им се обадим - НЕ Е ПРАВЕНА ТАКАВА ПОРЪЧКА. Недоволна съм, определено.
Infinity
05-07-2010, 07:53
Аз съм доволна.
Два пъти съм поръчвала от сайта , и двата пъти всичко е било точно.
Благодаря ще си поръчам пък дано няма проблеми а нали си отговарят на номерата защото съм чушал че някои не отговарят за първи път ще си поръчвам по интернет и не съм запознат :)
SummerParty
05-07-2010, 09:43
Зависи от самия модел на обувките, но обикновено си отговарят.
За самата поръчка аз по стапките и я направих те след празниците сигурно 6те ме уведомят
Infinity
05-07-2010, 14:34
Благодаря ще си поръчам пък дано няма проблеми а нали си отговарят на номерата защото съм чушал че някои не отговарят за първи път ще си поръчвам по интернет и не съм запознат :)
Не , не си отговорят.
Малко по-големи са от посочения номер, но не мога да се ангажирам
да ти кажа на 100 % как е , защото и аз не си спомням. 8-)
Миналага година по това време си поръчвах и съм позабравила вече.
Не , не си отговорят.
Малко по-големи са от посочения номер, но не мога да се ангажирам
да ти кажа на 100 % как е , защото и аз не си спомням. 8-)
Миналага година по това време си поръчвах и съм позабравила вече.
(y)
Поръчах след 6 часа ми пратиха емеил да потвардя.Аз потвардих и го изпратих отново дано сичко мине добре.
modelnagreha
05-07-2010, 21:11
Първия път си поръчах летни сандалки,но не ми ги донесоха.Една година след това си поръчах ботуши и нямаше никакви проблеми.Иначе имат магазини можеш от там да си купиш :-)
MakeMeLaugh
05-07-2010, 21:38
Майка ми поръча обувки преди 4 месеца... все още ги няма. Познавам и други хора, които са си поръчвали и не са пристигали поръчките. Като им се обадим - НЕ Е ПРАВЕНА ТАКАВА ПОРЪЧКА. Недоволна съм, определено.
Ще бъдеш доволна, след като се научите как се работи със сайта или пък може би трябва да си преинсталираш компютъра, или антивурусната ти блокира важно приложение от сайта.
С 2 думи - има 80-90% шанс грешката да е в компютъра ти или във вас, не бързай с обвиненията ;)
KeshaWoodx33
05-07-2010, 23:05
Поръчах си една чанта от там и честно изненадах се,че е по-хубава отколкото на снимката..
Мисля да си поръчам и обувки от там...
А при доставката бяха точни...мисля,че макс два дена и ми дойде поръчката.
glezenafukla
05-08-2010, 07:59
Първо, не е нужно да си пълнолетен, за да поръчваш, понеже аз не съм и си поръчвам.. Поръчвала съм 2 пъти, 1-вия път нямаше проблем, след седмица, ботите пристигнаха, обаче 2 път мина се седмица нямаше ги нещата, писах им пак и след 1 седмица дойдоха.. обаче ми бяха пратили доста по-голям номер от едните сандали..писах им, но нищо, накрая звъннах, и се наложи, аз да изпратя по куриер грешния номер и те ми пратиха точния.. ама си платих, за да ми ги закарат до тях.. ама кфо да се прави.. коректни са.. но може би не изцяло.. понеже и др са се отплквали, че не са им пристигали поръчки.. :)
Охх, харесват ми моделите им, но все нещо не е както трябва...Например, харесах си едни обувки, 39 са ми много тясни (което е странно), а 40 са ми много големи :shock: Не знам защо така се получи, да не са ми дали грешен номер...нзн....Мисля да пробвам пак същия модел утре само че в друг магазин дано е както трябва :( Иначе имам кецове от там..
Еми ако примерно мен ме няма на адреса тогава каво сигорно се оставаят в офиса на кориерската фирма.А те обаждат ли ти се преди да ти дойде човека с доставката.Иначе сичко точно пратиха ми писмо с точната дата на доставка 12.05.2010 сичко е перфектно само незнам ако ме няма.