View Full Version : когато не може да си сложиш сутиен ...
какво правите когато носите потник или блуза които са прекалено изрязани и няма как до си сложите сутиен ?
ами просто не слагаш :-o ?
Гледката е прекрасна просто :D
е зависи от блузата разбира се... 8-)
е няма да стои добре ако няма нещо да поддържа гърдите ....тогава ?
еми земи си такъв силиконов
но лятото не е за препоръчване , зашото като се потиш и пада..
http://marquise-group.com/shop/images/unbranew.jpg
nadetyYy
05-07-2010, 13:56
Гледката е прекрасна просто :D
:D :D :D
ПТ:ами ако е потник пез презрамки-сутиен със силиконови презрамки,ако дрехата е с гол гръб-сутиен със силиконов гръб :D ,а ако е супер изрязана отпред-сутиен тип бриджитка(ще изглеждат по-големи и момчетата постоянно там ще те гледат 8-) )
:P :P
тва пък силиконовите презрамки и силиконовия гръб са ми толкова грозни...
по добре нормален сутиен чесно казано от колкото това :-o
По-скоро може да не облека дадената блуза или потник, но без сутиен няма как да изляза, селско ми е, а и съм срамежлива.
gerityySUN
05-07-2010, 14:31
Ами слагам сутиен с по-малка чашка и силиконови презрамки :D
ъм
без сутиен караш и това
кое му е селското? понякога бюста стои много красиво /разбира се зависи от блузата и материята/.
Inn0cenCe
05-07-2010, 15:02
Това е решение. Чесно казано на мен не ми се е отлепял, не знам за другите :) .
blue_ice
05-07-2010, 16:47
изрязана неизрязана..със сутиен съм си винаги :D
Claudette
05-07-2010, 16:49
Е, на мен пък това да си с рокля/блуза с гол гръб и сутиен със стандартен гръб, ми изглежда селско.
Всичко е въпрос на вкус, момичета. :)
Миналата година за малко да си взема от тези силиконовите сутиени, но се отказах нещо и се спрях на сутиен със силиконов гръб. От доста момичета съм чувала, че дори и при по-топло време, не се разлепят. :)
Мисля това лято и аз да се сдобия с такъв. :)
Е, на мен пък това да си с рокля/блуза с гол гръб и сутиен със стандартен гръб, ми изглежда селско.
Всичко е въпрос на вкус, момичета. :)
Миналата година за малко да си взема от тези силиконовите сутиени, но се отказах нещо и се спрях на сутиен със силиконов гръб. От доста момичета съм чувала, че дори и при по-топло време, не се разлепят. :)
Мисля това лято и аз да се сдобия с такъв. :)
опрделено е отваратителна гледка, но и сликоновия гръб не ми допада
Biskfitka
05-07-2010, 17:28
Винаги нося сутиен.С тия мойте..... 8-) не мога да си позволя да ходя без сутиен,тежи ми :D
По-скоро може да не облека дадената блуза или потник, но без сутиен няма как да изляза, селско ми е, а и съм срамежлива.
+ :D
Nadelina
05-11-2010, 16:20
Селско било без сутиен... Аз почти винаги си ходя без сутиен!
8-)
селсо било ГЛУПОСТИ
аз редовно си ходя без сутиен
хора млади сте гърдите ви са стегнати от какво ви е срам ,по дяволите !
gia_sena_mono
05-11-2010, 17:29
Все някак си се оправям - силиконов гръб или силиконова презрамка през врата (колкото и да е гадно понякога). Но този силиконов сутиен, който сте показали е малък за мен, също и нестабилен.
Не мога да си позволя "лукса" да ходя без сутиен. Моите гърди имат нужда от опора. Големи и следователно не са като стегнати. :(
mimsssssss
05-11-2010, 17:31
Все някак си се оправям - силиконов гръб или силиконова презрамка през врата (колкото и да е гадно понякога). Но този силиконов сутиен, който сте показали е малък за мен, също и нестабилен.
Не мога да си позволя "лукса" да ходя без сутиен. Моите гърди имат нужда от опора. Големи и следователно не са като стегнати. :(
Долу - горе и аз така. Само дето сутиен с чашка Д и силиконов гръб не съм намирала до сега!
Винаги съм искала , но не ми достига смелост. Как без сутиен и зърната ми винаги са щръкнали :lol:
FuckLife
05-11-2010, 17:45
кво ти пука на мен пък ми хар да са вижда сутиена :-P :P
gia_sena_mono
05-11-2010, 17:50
Долу - горе и аз така. Само дето сутиен с чашка Д и силиконов гръб не съм намирала до сега!
Не съм търсила, но предполагам, че трудно ще се намери. Обаче много зависи от сутиена, защото и аз не знам вече коя чашка нося. Ту ми става B, ту C, някой път и D.
Имам един сутиен от бала със силиконов гръб, който не ми е много по мярка (чашка В е), но когато се налага да го сложа някак си се оправям. Тогава (за бала) що годе беше добре, но сега бих казала, че ми е малък.
ПТ:ами ако е потник пез презрамки-сутиен със силиконови презрамки,ако дрехата е с гол гръб-сутиен със силиконов гръб :D ,а ако е супер изрязана отпред-сутиен тип бриджитка(ще изглеждат по-големи и момчетата постоянно там ще те гледат 8-) )
е те винаги там си гледат 8-)
какъв е тоя сутиен тип бриджитка?
alex4et0y
05-11-2010, 20:30
Силиконовия сутиен ми се струва най-приемливото решение. Грозни са прозрачните презрамки, също да си с блуза без презрамки и да ти се виждат презрамки и сичко. 8-)
alex4et0y
05-11-2010, 20:32
е те винаги там си гледат 8-)
какъв е тоя сутиен тип бриджитка?
Този с равните чашки. Снимка : http://www.euro-woman.net/top_10lingerie/La_Senza_Gemma_Atkinson_48a32210964ab.jpg
gia_sena_mono
05-11-2010, 20:51
Силиконовия сутиен ми се струва най-приемливото решение. Грозни са прозрачните презрамки, също да си с блуза без презрамки и да ти се виждат презрамки и сичко. 8-)
Наистина не изглежда красиво, но не всеки може да носи силиконов сутиен, за жалост. Трябва да имаш малък и стегнат бюст, за да носиш такъв. И той ще е просто да ти скрие гърдите, а не да ги "носи".
mArMaLaDkA
05-11-2010, 20:54
/разбира се зависи от блузата и материята/.
и от бюста. 8-)
Biskfitka
05-11-2010, 21:10
Долу - горе и аз така. Само дето сутиен с чашка Д и силиконов гръб не съм намирала до сега!Има,има...аз си купих за 5 лв....ама без да искам го дръпнах някак си и се скъса тва..дето се закопчава 8-) :(
mimsssssss
05-12-2010, 08:20
Долу - горе и аз така. Само дето сутиен с чашка Д и силиконов гръб не съм намирала до сега!Има,има...аз си купих за 5 лв....ама без да искам го дръпнах някак си и се скъса тва..дето се закопчава 8-) :(
Ми не знам. Аз със трис зора си намирам обиколка 80 и чашка Д, има случаи когато различни сутиени ми се мести номерацията, а и ако им кажа на продавачките изисквания иии :D
Помня преди 4 години нямаше никви сутиени, само за малки цици, а сега как навлезнаха. Те моите гърди не са мръднали от както станах на 14, значи близо 6 години... Сумати сутиени съм сменила, но потници без презрамки не нося - просто няма как. Тея силиконови презрамки направо ми се врязват в кожата ужас е.
Селско било без сутиен... Аз почти винаги си ходя без сутиен!
;-)
Biskfitka
05-12-2010, 10:58
Ми не знам. Аз със трис зора си намирам обиколка 80 и чашка Д, има случаи когато различни сутиени ми се мести номерацията, а и ако им кажа на продавачките изисквания иии :D
Помня преди 4 години нямаше никви сутиени, само за малки цици, а сега как навлезнаха. Те моите гърди не са мръднали от както станах на 14, значи близо 6 години... Сумати сутиени съм сменила, но потници без презрамки не нося - просто няма как. Тея силиконови презрамки направо ми се врязват в кожата ужас е.Аз преди си намирах по-лесно сутиени (5-6 клас ;д ) Не,че сега ми е много трудно,ама тия с по-малките размери са по-красиви :D
А за потниците без презрамки..и на мен силиконовите презрамки не ми стоят добре,но пък миналото лято си слагах сутиен и панталонки (къси например..) в 1 цвят,потника в друг (който да си отива) ...ии като се виждат презрамките на сутиена и стой интересно...даже понякога не се забелязва,че са от сутиена ;д 8-) ама то зависи как се съчетава :)
не мога да ходя без сутиен , чувствам се некомфортно .. : ]
BadBadGirl
05-14-2010, 13:47
:lol: Hexgirl,това,че примерно като имаш стегнати гърди би трябвало да ходиш без сутиен,е глупост. И е наистина селско. Като ти настръхнат зърната или пък се очертава формата на гърдите?! Доста селско,бих казала.
:lol: Hexgirl,това,че примерно като имаш стегнати гърди би трябвало да ходиш без сутиен,е глупост. И е наистина селско. Като ти настръхнат зърната или пък се очертава формата на гърдите?! Доста селско,бих казала.
Страшно селско е да имаш форма на гърдите, да :lol:
Сещам се за много случаи, в които е по-добре изобщо да си без сутиен (и особено важи за млади момичета с малък и стегнат бюст) от колкото със. Например силиконовите презрамки и гърбове са толкова гнусни и отвратителни, че нямам думи. Изглежда евтино и грозно. Особено като се впие силикона в плътта. ГАДОСТ!
А и след като на мен лично ми е почти невъзможно да си намеря сутиен, който хем да изглежда добре, хем да няма десет сантиметра подплънки, предпочитам да се разхождам без! Нямам комплекси нито за големите, нито за формата на гърдите си и не мисля, че трябва да ги крия под три ката дунапрен (или с каквато друга гадост са напълнени сутиените)
BadBadGirl
05-14-2010, 14:34
Страшно селско е да имаш форма на гърдите, да :lol:
Сещам се за много случаи, в които е по-добре изобщо да си без сутиен (и особено важи за млади момичета с малък и стегнат бюст) от колкото със. Например силиконовите презрамки и гърбове са толкова гнусни и отвратителни, че нямам думи. Изглежда евтино и грозно. Особено като се впие силикона в плътта. ГАДОСТ!
А и след като на мен лично ми е почти невъзможно да си намеря сутиен, който хем да изглежда добре, хем да няма десет сантиметра подплънки, предпочитам да се разхождам без! Нямам комплекси нито за големите, нито за формата на гърдите си и не мисля, че трябва да ги крия под три ката дунапрен (или с каквато друга гадост са напълнени сутиените)
Написах ''да се очертава формата на гърдите'' .Много ясно е изразих. :)
PinkFloydSound
05-14-2010, 14:43
Да, определено е прекрасно циците ти, наподобяващи лисичи муцуни, да се веят свободно. (Повярвайте ми, на повечето им са така.)
Доста по-селско е от това, да си със силиконови презрамки/гръб...
Бианке, като ти пораснат цици, тогава се обаждай :Д
PinkFloydSound
05-14-2010, 15:53
Мислиш ли, че ме затапи? 8-) Да, циците ми са малки, но нито се срамувам от това, нито нищо. Само момиче, чиито главни "ценности" са цици, гъз и т.н., би се засегнало.
А ходенето без сутиен продължава да бъде селско.
brokeninside13
05-14-2010, 15:57
не мога да ходя без сутиен , чувствам се некомфортно .. : ]
http://3gold.com/pictures/alcohol/30.jpg
xaxaxaxaxa .. просто пародия 8-)
scanadal
05-14-2010, 18:24
Лятото почти не слагам сутиен :)
И изобщо не ми дреме дали се виждала формата или зърната ми.Имам малки и стегнати гърди,на които се кефя :D
И да,по-добре да бъде момичето без сутиен щом блузата го изисква от колкото да си слага такъв,но със силиконови презрамки или гръб.Много грознооооо иначе.А и липса на вкус и естетика бих казала ;)
honeyxhoneydrops
05-14-2010, 19:08
ми като не искаш да се вижда махни си презрамките просто и си сложи някъв по-изрязан сутиен :) :)
Luscious_Heart
05-14-2010, 20:05
Я кажетее къде да си търся такъв в Бургас???? :D :D 8-)
Иначе на мене без сутиен ми е неудобно.
alex4et0y
05-14-2010, 20:51
http://3gold.com/pictures/alcohol/30.jpg
xaxaxaxaxa .. просто пародия 8-)
Този е за силиконов сутиен. :lol:
ReachlessGirl
05-14-2010, 21:00
какво правите когато носите потник или блуза които са прекалено изрязани и няма как до си сложите сутиен ?
.. колкото и изрязана да е все ще намеря начин да си сложа!! (има и по - изрязани сутиени, има силиконови презрамки и гърбове!)
Не смятам, че е нужно да ми се веят на показ ..
Pliok0019
05-14-2010, 21:00
Това не е ли тази Даниела от Биг брадър?
fatalgirl
05-14-2010, 21:14
Това не е ли тази Даниела от Биг брадър?
И на мене на нея ми замяза
И аз мисля, че много си зависи и от бюста и от блузата. Аз лично по принцип не обичам да нося блуза или потник без сутиен, но имам 1-2, които стоят много по- добре без сутиен. В началото ми беше малко странно и имах чувството, че съм като гола, но свикнах и ми е по- комфортно (когато дрехата е по- изрязана), защото не ми се налага постоянно да си "крия" сутиена и да дърпам насам- натам дрехата. Но определено в повечето случаи е грозно.. мисля, че са рядкост блузие/ потниците, които стоят добре без сутиен, но определено ги има. И все пак отново казвам, за да няма неразбрали, че много зависи от бюста, не само от дрехата.
те хубаво мъжете казват че сутиените са една добра илюзия
Ходете си с възглавници на гърдите за да си мислите ,че имате нещо 8-)
Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си ....
Както и да е
Аз рядко си намирам сутиени по вкуса ми поради простата причина , че или са дебели колкото главата ми или са грозни.
Моя съвт :
Ако ак толкова те е срам от гърдите ти и от естествената им форма , купи си бриджитка без презрамки . Аз на скоро си купих една такава за 38 лв и съм доволна . Държи но не е като въздушна възглавница .
И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете.
Molzinka
05-15-2010, 08:35
Силиконов сутиен или обикновен и силиконови презрамки и всичко е наред. Как без сутиен :shock: Ужасно грозно е. :?
Я кажетее къде да си търся такъв в Бургас???? :D :D 8-)
Иначе на мене без сутиен ми е неудобно.
Преди имаше в Цезар и Клеопатра :)
Luscious_Heart
05-15-2010, 09:20
^ Мерси, ще отскоча до магазините за бельо. :) Надявам се да намеря, ще поразпитам насам-натам..
BadBadGirl
05-15-2010, 09:49
Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си ....
Както и да е
Аз рядко си намирам сутиени по вкуса ми поради простата причина , че или са дебели колкото главата ми или са грозни.
Моя съвт :
Ако ак толкова те е срам от гърдите ти и от естествената им форма , купи си бриджитка без презрамки . Аз на скоро си купих една такава за 38 лв и съм доволна . Държи но не е като въздушна възглавница .
И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете.
О боже.. като не ти харесва си ходи гола бе престани да натякваш тъпото си мнение..
Както и да е
Моя съвт :
О боже.. като не ти харесва си ходи гола бе престани да натякваш тъпото си мнение..
по-полека беиби
нали за това е форума хората да дават мнение
а на теб като не ти харесва не чети
8-) като ви е срам от телата ви и в частност от гърдите хяхяхя
сигурно и ти си от тези дето даже и банските си копуват с подплънки
BadBadGirl
05-15-2010, 10:03
Както и да е
Моя съвт :
по-полека беиби
нали за това е форума хората да дават мнение
а на теб като не ти харесва не чети
8-) като ви е срам от телата ви и в частност от гърдите хяхяхя
сигурно и ти си от тези дето даже и банските си копуват с подплънки
Змия такава. Ти не изказваш мнение а обиждаш и се подиграваш.Ако искаш да знаеш имам прекрасни гърди и нямаш право да иронизираш,просто е твърде излишно. Ама с такива като тебе няма да се ядосвам,като те кефи хората да ти гледат увисналите цици ходи ако искаш и без дрехи,не ме вълнува.
змия ....
якоооо 8)
не е хубаво да скачаш с лошото напреде нали се сещаш .
Това , че не ти харесва нечие мнение не ти дава право на заяждане !
Темата е какво правите когато не може със сутиен и аз отговарям не нося.
Или искаш да гледаш мнения само като твоето ми не може сори
Shadowsogirl
05-15-2010, 10:10
Добре де каква е логиката на сутиена по-горе? Не е хубаво да се носи лятото, че падал лесно. Че зимата ли да носиш по разголени и отворени блузи, рокли, бюстиета и т.н. те точно лятото си се носят тия дрешки.. Зимата рядко се счулва.
Колкото до тва със или без.. Аз ходя със. Като трябва да съм с нещо без презрамки си слагам една през врата, и като ми е пусната косата не личи.. Пък и вдигната да е, все ми е тая, че се вижда една презрамка.
BadBadGirl
05-15-2010, 10:19
змия ....
якоооо 8)
не е хубаво да скачаш с лошото напреде нали се сещаш .
Това , че не ти харесва нечие мнение не ти дава право на заяждане !
Темата е какво правите когато не може със сутиен и аз отговарям не нося.
Или искаш да гледаш мнения само като твоето ми не може сори
Никога не се заяждам без причина.Ти не отговори с ''не'' а започна да обижда,да се подиграваш,да иронизираш: Ходете си с възглавници на гърдите за да си мислите ,че имате нещо
Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си .... ; И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете. ;) Както и да е,казах,че няма да се занимавам.
По темата: Специалистите съветват,че независимо от размера на гърдите на една жена,трябва да се носи сутиен,защото така бюстът за в бъдеще ще изглежда стегнат и привлекателен. Вкъщи естествено предполагам никой не стои със сутиен,защото няма смисъл,пък и не неудобно,ама да излезеш навън и хората да ти гледат така ''скритите'' зад дрехата гърди,е грозно. :)
billytalent
05-15-2010, 10:27
Имам дрехи,които ми седят много по-добре без сутиен,а и адски много мразя силиконови презрамки и гърбове-много са ми гнусни и селски,напоследък по-рядко нося сутиен и се чувствам много добре така 8-)
FuCkInBuBbLeGuM
05-15-2010, 16:04
Добре де каква е логиката на сутиена по-горе? Не е хубаво да се носи лятото, че падал лесно. Че зимата ли да носиш по разголени и отворени блузи, рокли, бюстиета и т.н. те точно лятото си се носят тия дрешки.. Зимата рядко се счулва.
Колкото до тва със или без.. Аз ходя със. Като трябва да съм с нещо без презрамки си слагам една през врата, и като ми е пусната косата не личи.. Пък и вдигната да е, все ми е тая, че се вижда една презрамка.
;-)
martichkaa
05-15-2010, 17:08
Както и да е
Моя съвт :
Напълно съм съгласна с теб :) А относно спора .. BadBadGirl само да кажа .. колкото различни хора толкова мнения 8) всеки има право да го изкаже тук .. нали затова е ФОРУМ
MissHouse
08-01-2010, 12:21
:smt023
anitapz93
08-01-2010, 12:34
:smt023
Съгласна! Толкова грозно стои....
elito0o0o0
08-01-2010, 12:37
+1
не ми е удобно без сутиен, не ми и харесва. :?
E не, ама вие ставате направо смешни. Селско било да се ходи без сутиен.. В Америка и в другите страни сигурно 90% от жените не носят сутиен, масово актрисите, певиците и другите звзди не носят сутиен и искате да ми кажете, че всичките са селянки ли?! :razz: Разбирам да го намирате за нелицеприятно, ама селско..
Колкото до въпроса какво нося с по - изрязани потници зависи много от потника. Бюстиетата някой път ги нося без сутиен, друг път със сутиен ама му махам презрамките.. както дойде. Но има едни потници например с гол гръб дето се връзват отзаде на кръста и винаги ги нося без сутиен. Като видя момиче с такъв потник и със сутиен просто ми иде да й се изсмея в лицето. Е това вече мога да го нарека селско! То му се губи целия смисъл на потника. Или пък някои като вземе да им се вижда сутиена от всякъде ( не говоря за презрамки, а за чашките ) 'щото така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото ми става лошо.
neeDaBosS
08-01-2010, 14:06
E не, ама вие ставате направо смешни. Селско било да се ходи без сутиен.. В Америка и в другите страни сигурно 90% от жените не носят сутиен, масово актрисите, певиците и другите звзди не носят сутиен и искате да ми кажете, че всичките са селянки ли?! :razz: Разбирам да го намирате за нелицеприятно, ама селско..
Колкото до въпроса какво нося с по - изрязани потници зависи много от потника. Бюстиетата някой път ги нося без сутиен, друг път със сутиен ама му махам презрамките.. както дойде. Но има едни потници например с гол гръб дето се връзват отзаде на кръста и винаги ги нося без сутиен. Като видя момиче с такъв потник и със сутиен просто ми иде да й се изсмея в лицето. Е това вече мога да го нарека селско! То му се губи целия смисъл на потника. Или пък някои като вземе да им се вижда сутиена от всякъде ( не говоря за презрамки, а за чашките ) 'щото така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото ми става лошо.
+ 1 :wink:
о, на мен без сутиен ми е зверски неудобно.. и имай предвид че и големи и малки и увиснали и стегнати..каквито и да са, ако си без сутиен в лицето никой няма да те погледне :D
magicfairy
08-01-2010, 14:20
Вие пък ще се избиете още малко.. :? На кой както си му харесва така ще си ходи, ако искам ще изляза гола и никой нищо не може да ми каже.......
по темата.. нямам такива изрязани топове поради причината, че ми е некомфортно без сутиен :)
mimsssssss
08-01-2010, 14:48
+ 1 :wink:
:razz: така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото м дааа +1
колкото и да е селско, по селско е да се вижда бельото...
сещам се за една серия на Секса и градът където Саманта си беше купила изкуствени зърна за да стърчат повече, че не беше доволна от нейните. Тоест е по - секси да се виждат.
Според мен, който има хубави гърди е по - добре да не носи сутиен и да си им се радва. Не виждам нищо срамно, селско или неприятно.
Лично аз нося само едно бюстие без сутиен. Просто гърдите са ми големи и не позволяват да са без държач :-D
1.Тия силиконовите "сутиени" са за хора с малък бюст,защото нито придържат (а нали без сутиен бюста ви бил грозен),нито стои добре на по-голям бюст :?
2.Това за лисичите муцунки и колко грозно изглеждат без сутиен е пълна глупост!Аз съм с такава форма и когато съм без сутиен нито зърната ми личат,нито си личи формата им,нито са "увиснали" ... Абе не си личи,че нямам сутиен (освен на допир естествено).Е,разбира се,всичко зависи от модела и материята на самата блуза.
3.Каза се,че хората,които носят сутиен го правят,защото искали да изглеждат по-надарени ... :lol: Е и аз с моите 100 и няколко сантиметра гръдна и около 80 подгръдна нося сутиен,но не защото нямам бюст или защото искам по-голям :lol:
Между другото,какъв е смисъла да спорите?!
Това,че за едни от вас силиконовия гръб и презрамки са грозни не означава,че никой не трябва да носи подобни сутиени ...
Това,че за други от вас е дискомфортно да са без сутиен и/или не си харесват формата на гърдите не означава,че всички трябва да са като тях ... :?
омг винаги ходя със сутиен
някакси чувствам болка или тежест когато съм без
дори вкъщи нося
Ами няма да облека дрехата. Без сутиен не излизам.. некомфортно ми е.