Влез

View Full Version : Въпросите Ви към мен!

visagegroup
05-09-2010, 15:36
Винаги сте искали перфектно тяло за лятото?Красиво оформени вежди,устни,очи?Искате да научите модните тенденции за пролет-лято 2010?Искате да сте най-красивите независимо полът и възрастта Ви?-Ако е така,но не знаете точният отговор на въпросът си,попитайте ме!
Разбирасе,мога да Ви препоръчам и продукти за лице,коса и т.н.!
Приятно задаване на въпроси!След,като зададете въпросът си ще получите отговор до 24 часа! :)

Colouring
05-09-2010, 15:42
Бе,големи разбирачи сте станали тука.

n0ne
05-09-2010, 15:45
Винаги сте искали перфектно тяло за лятото?Красиво оформени вежди,устни,очи?Искате да научите модните тенденции за пролет-лято 2010?Искате да сте най-красивите независимо полът и възрастта Ви?-Ако е така,но не знаете точният отговор на въпросът си,попитайте ме!
Приятно задаване на въпроси!След,като зададете въпросът си ще получите отговор до 24 часа! :)

Нямам огромното желание да те питам :lol:

Molzinka
05-09-2010, 15:46
А ние от къде да знаем, че няма да ни обезобразиш? :?

visagegroup
05-09-2010, 15:48
Кои дезодоранти са най-ефективни в борбата срещу изпотяването? Кои дезодоранти се справят с обилното изпотяване и неприятната миризма, без да оставят бели петна по дрехите? Как да изберем дезодорант против изпотяване?- Това са най-честите въпроси през лятото,когато е топло!
През 2010 гигантът "Гарниер" добави новация при дезодорантите,като изкара на пазара Garnier Mineral Deodorant (спрей, стик и рол-он) Дезодорантите имат двойно действие – почистват кожата, за да увеличат ефекта, без да блокират порите. Същевременно успокояват, хидратират и действат противовъзпалително, оставяйки кожата мека и гладка. Патентованата формула на Garnier гарантира 48 часа без изпотяване. Garnier Mineral Deodorant се предлага като спрей, стик и рол-он в 6 варианта с различен аромат и действие върху кожата - Invisiclear (без бели следи), Beautycare (за гладка и красива кожа), Sensitive (с хипоалергенна формула), Extracare (при епилирана кожа), Extrafree (за осезаема свежест), Actioncontrol (при екстремни условия). През май имат около 2 лв.отстъпка,на специална цена 4,75.

Molzinka
05-09-2010, 15:51
Мисля, че всички сме на ясно с това :lol:

n0ne
05-09-2010, 15:51
Кои дезодоранти са най-ефективни в борбата срещу изпотяването? Кои дезодоранти се справят с обилното изпотяване и неприятната миризма, без да оставят бели петна по дрехите? Как да изберем дезодорант против изпотяване?- Това са най-честите въпроси през лятото,когато е топло!
През 2010 гигантът "Гарниер" добави новация при дезодорантите,като изкара на пазара Garnier Mineral Deodorant (спрей, стик и рол-он) Дезодорантите имат двойно действие – почистват кожата, за да увеличат ефекта, без да блокират порите. Същевременно успокояват, хидратират и действат противовъзпалително, оставяйки кожата мека и гладка. Патентованата формула на Garnier гарантира 48 часа без изпотяване. Garnier Mineral Deodorant се предлага като спрей, стик и рол-он в 6 варианта с различен аромат и действие върху кожата - Invisiclear (без бели следи), Beautycare (за гладка и красива кожа), Sensitive (с хипоалергенна формула), Extracare (при епилирана кожа), Extrafree (за осезаема свежест), Actioncontrol (при екстремни условия). През май имат около 2 лв.отстъпка,на специална цена 4,75.

Аха rozali.com хитра сиии :D

visagegroup
05-09-2010, 15:52

Нямам огромното желание да те питам :lol:
Тогава защо спамиш в темата ми?Моля тук да пишат хора само с въпроси!
Molzinka,бъди спокойна,ако нямам отговор на въпроса Ви,няма да Ви отговоря!Просто искам да помогна да изглеждате красиви! :)
Поздрави!

visagegroup
05-09-2010, 15:56

Аха rozali хитра сиии :D
Разбирасе,в интернет има много сайтове за красота,които четя редовно!Въпроса е,че повечето от Вас например се чудят какво точно да изберат,дали ще им помогне,а и да не го търсят в интернет!Аз препоръчвам горещо въпросният Гарниер,защото е великолепен!Незнам защо изведнъж всички се нахвърлихте срещу мен :shock:
Поздрави.

Goddess
05-09-2010, 16:04
Ти каква се водиш по трудов договор ? Предполагам нямаш такъв и дори не си специализирана. Ако просто се интересуваш от това, четейки в различни сайтове и списания - мерси. Разделът е, за да търсим и обменяме съвети, да. Но да се влияя от съветите на един човек, защото се мисли за разбиращ и иска да ми " помогне да бъда красива ", не. В крайна сметка не можеш да бъдеш критерий за това кое е най - добро.

HexGirl
05-09-2010, 16:09
аз имам въпрос към теб :(
Имем сериозен проблем с окосмяването по краката , най-вече по петите :(
Какво ще ми препоръчаш ... ходих при специалисти но никой не помогна ...
дано ти се справиш :-#
чакам адекватен отговор

visagegroup
05-09-2010, 16:12
Ти каква се водиш по трудов договор ? Предполагам нямаш такъв и дори не си специализирана. Ако просто се интересуваш от това, четейки в различни сайтове и списания - мерси. Разделът е, за да търсим и обменяме съвети, да. Но да се влияя от съветите на един човек, защото се мисли за разбиращ и иска да ми " помогне да бъда красива ", не. В крайна сметка не можеш да бъдеш критерий за това кое е най - добро.
По договор се водя ТОП МОДЕЛ! Просто ходя на хиляди ревюта и знам какво е модерно,какво се носи,кои са най-хубавите марки и много хитринки за красота!Хайде вече да не спамите в темата ми,ако обичате!Ако някой има въпрос спрямо каквото и да било свързано с модата-Ще Ви помогна! :)

titinkaa
05-09-2010, 16:13
Аз ще те попитам какви вежди отиват на кръгло лице?Форма?

visagegroup
05-09-2010, 16:22
чакам адекватен отговор
Здравей! Бих ти препоръчала трайното обезкосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ БРЪСНАЧКА И ДЕПИЛАТОР ЗА БЪСНЕНЕ- Те влошават много,1-2 дни след бръсненето отново излизат косъмчета!

Goddess
05-09-2010, 16:24
чакам адекватен отговор
Здравей! Бих ти препоръчала трайното окосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ БРЪСНАЧКА И ДЕПИЛАТОР ЗА БЪСНЕНЕ- Те влошават много,1-2 дни след бръсненето отново излизат косъмчета!

:lol: :lol: :lol:
..и защо по дяволите препоръчваш трайно окосмяване ?
не се сдържах, съжалявам.

visagegroup
05-09-2010, 16:24
Леко приповдигнати, извивката на веждите е закръглена.
Поздрави.

titinkaa
05-09-2010, 16:31
Леко приповдигнати, извивката на веждите е закръглена.
Поздрави.

Ако ми сложиш снимка ще е по-добре,така ще ме олесниш,за да мога да разбера по точно за кво става въпрос!

sLaDkagRe6ka
05-09-2010, 16:44
Полезна темичка :)

koshtramba
05-09-2010, 16:59
чакам адекватен отговор
Здравей! Бих ти препоръчала трайното окосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!

:lol: :lol: :lol:
..и защо по дяволите препоръчваш трайно окосмяване ?
не се сдържах, съжалявам.

Ххахахахаха.... :lol:

ParisSlava
05-09-2010, 17:00
Привет,секси!Имам проблем.Значи аз изкам прическа тип емо.Не че съм Емо хареесват ми прическите.Косата ми е до края на връта.Пусни снимки за предложения.И,да имам преса.

HexGirl
05-09-2010, 17:03
чакам адекватен отговор
Здравей! Бих ти препоръчала трайното обезкосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!
още утре ще си направя кола маска на петите :)
а да питам между пръстите на краката пак ли така или там да ида да ги бръсна :( плс кажи

visagegroup
05-09-2010, 17:04
Привет,секси!Имам проблем.Значи аз изкам прическа тип емо.Не че съм Емо хареесват ми прическите.Косата ми е до края на връта.Пусни снимки за предложения.И,да имам преса.
Привет и от мен,на личен ти дадох линк към сайт,там има много емо прически,дано си харесаш някоя!

tonie__
05-09-2010, 17:05
ще е доста по-лесно да ти се довери някой ако пуснеш поне снимка.щом си ТОП модел както каза,ще те познаем :) аз лично и на име съм доволна 8-)

visagegroup
05-09-2010, 17:07
чакам адекватен отговор
а да питам между пръстите на краката пак ли така или там да ида да ги бръсна :( плс кажи
:shock: :shock: :shock:

Colouring
05-09-2010, 17:09
:lol: :lol:

tonie__
05-09-2010, 17:10
^ вече ти повярвах,че си модел :D явно верно си супер тъпа,за да повярваш,че има косми между пръстите и по петите..тва да не ти е Йети пхахах

HexGirl
05-09-2010, 17:11
^ вече ти повярвах,че си модел :D явно верно си супер тъпа,за да повярваш,че има косми между пръстите и по петите..тва да не ти е Йети пхахах
стига бееее
ти не знаеш ли че съм родственица на Чубака :)
що мислиш съм с червена коса еи затва 8-)

visagegroup
05-09-2010, 17:15
:-x :-x :-x Тоние ти може да си "умна",но първо се виж в огледалото изглеждаш отвратително,ще ти пиша на лично каква козметика да ползваш! :-x :-x :-x СПРЕТЕ ДА МИ СПАМИТЕ ТЕМАТА!

tonie__
05-09-2010, 17:17
добре с удоволствие ще чакам да ми препоръчаш козметика за пъпките ми които 1000% виждаш,черните точки,проблема с едната вежда и окосмяването в ушите :)

чакам име и снимка

Colouring
05-09-2010, 17:18
Абе,момиче,по-полека с тона.То се видя,че нищо не разбираш от тия работи,ама поне отстоявай т'ва за ТОП модела..много ще е забавно. :lol:

Goddess
05-09-2010, 17:19
:-x :-x :-x Тоние ти може да си "умна",но първо се виж в огледалото изглеждаш отвратително,ще ти пиша на лично каква козметика да ползваш! :-x :-x :-x СПРЕТЕ ДА МИ СПАМИТЕ ТЕМАТА!
По - добре я послушайте. Тя е ТОП МОДЕЛ.
А, Тони, задължително вземи предвид съветите й.

tonie__
05-09-2010, 17:19
бавно пишеш,чакам ЛС-то ;) и името моля

visagegroup
05-09-2010, 17:20
добре с удоволствие ще чакам да ми препоръчаш козметика за пъпките ми които 1000% виждаш,черните точки,проблема с едната вежда и окосмяването в ушите :)

чакам име и снимка
Ако не ми се беше нахвърлила можеше и да получиш снимка,но ти просто прекали!Аз се опитвам да помогна,а вие ми се качвате на главата!Иначе имам много награди- Бест модел на България и т.н...

Goddess
05-09-2010, 17:24

чакам име и снимка
Ако не ми се беше нахвърлила можеше и да получиш снимка,но ти просто прекали!Аз се опитвам да помогна,а вие ми се качвате на главата!Иначе имам много награди- Бест модел на България и т.н...
Съдейки по ника ти - си от Визаж. Съдейки по кхм титлите - Фреш Фешън. И в двата случая си голяма работа. :-)

tonie__
05-09-2010, 17:25
ами не те нападнах,а те спасих от излагация-не знаеш какво щяха да те направят ако беше продължила да се връзваш на акъла.второто,което искам да ти кажа-трябва да се напънеш повече,за да ме засегнеш-самочувствието ми е по-високо.и трето-не ме карай да те търся коя си,или на коя се правиш,'щото само ще те излагам тука.оттегли се по-добре,не давай акъли за ТРАЙНО ОКОСМЯВАНЕ хаха и по-добре-не ми отговаряй

visagegroup
05-09-2010, 17:32
ами не те нападнах,а те спасих от излагация-не знаеш какво щяха да те направят ако беше продължила да се връзваш на акъла.второто,което искам да ти кажа-трябва да се напънеш повече,за да ме засегнеш-самочувствието ми е по-високо.и трето-не ме карай да те търся коя си,или на коя се правиш,'щото само ще те излагам тука.оттегли се по-добре,не давай акъли за ТРАЙНО ОКОСМЯВАНЕ хаха и по-добре-не ми отговаряй
Доста си глупава за да се сравняваш с модел,като мен!А и поне да си красива....Мале,мале...Ти наистина си много зле изглеждаща,не искам да те засягам,обаче...Каква е тази вежда бе момиче?Каква е тази коса?Ужасното ти лице...НАПРАВО УЖАС!!!! И за трайното окосмяване тя ме попита за КРАКАТА и аз и отговорих за тях!Дори и най-глупавите на светът не биха се "вързали" на косми по петите....Хайде млъкни вече!

KeshaWoodx33
05-09-2010, 17:34
чакам адекватен отговор
Жестока си мацко,ей! :D
Тва сигурно е кака ти Адриана Лима..топ модел вика :lol:

visagegroup

чакам име и снимка
Съдейки по ника ти - си от Визаж. Съдейки по кхм титлите - Фреш Фешън. И в двата случая си голяма работа. :-)
Конкурсът "Бест Модел България" не е с лиценз на "Фреш Фешън" миличка! :)

tonie__
оле не човек моля те нареждай ме !!! :lol: кеф ми става чак

Goddess
05-09-2010, 17:35
Извинявай. Чувствам се толкова жалка и невежа... :(

tonie__
05-09-2010, 17:37
Годес,грозни сме,дай да мълчим :(

Goddess
05-09-2010, 17:38
Какво друго ни остана..

JCoutureJunkie
05-09-2010, 17:40
И така де,коя е "мис бест фреш джуйси бютифул неземна невероятна",която пише тук?Като гледам,че е от Визаж,сигурно ще е супер мацка брат 8) :D
иШкаме и снимчициИиИ :lol: :razz:
а също така и копие от личната карта,телефонен номер,точен адрес и пръстови отпечатъци,за да сме баш сигурни,че си ти

HexGirl
05-09-2010, 17:42
Какво друго ни остана..
Остава ни да си теглим една кола маска на петите и да си лягаме

tonie__
05-09-2010, 17:43
и на мустака ми може и в ушите ако има време

Goddess
05-09-2010, 17:45
Какво друго ни остана..
Остава ни да си теглим една кола маска на петите и да си лягаме
и без това утре имам час за трайно окосмяване.

HexGirl
05-09-2010, 17:45
и на мустака ми може и в ушите ако има време
за ушите направо с на тати машинката за стригане
че направо извират

tonie__
05-09-2010, 17:47
мисля,че е време Калпазанка да се включи и с един замах да запрати тая тема към последните страници

Shadowsogirl
05-09-2010, 17:48
Ем, всичко хубаво, опрайхте петите, краката, между пръстите, ушите, ама как забравихте нося бе?! Бива ли такова нещо. :D :D

seaeyes
05-09-2010, 17:50
я моделке кажи нещо за прическите в момента.Кое е актуално,актуални ли са удължените коси.Чакамотговор може и на LS но спред мен не трябва да обиждаш момичетата тук ако си такавазвезда за каквото се имаш :) лично мнение не че нещо :)

HexGirl
05-09-2010, 17:51
Ем, всичко хубаво, опрайхте петите, краката, между пръстите, ушите, ама как забравихте нося бе?! Бива ли такова нещо. :D :D
Бахти фрийка дето си ти
нима ще ми кажеш че нямаш косми по носа !!! И в носа ....

Shadowsogirl
05-09-2010, 18:05
Ем, всичко хубаво, опрайхте петите, краката, между пръстите, ушите, ама как забравихте носа бе?! Бива ли такова нещо. :D :D
Бахти фрийка дето си ти
нима ще ми кажеш че нямаш косми по носа !!! И в носа ....
Ох, опитах се да скрия, че имам, ама кво да се прави не можах.. Дебели, черни, гнусни... нещо прекалих с описанието :oops:
:D :D

lovey0u
05-09-2010, 18:15
ключ...

titinkaa
05-09-2010, 18:33
Оле не майна,разцепвам се от смях,като чета как я нареждате,само така,че на мен дори една снимка не можа да сложи да видя за веждите,кво остава друго... :D :D :D :D :D :D

PepSsS
05-09-2010, 18:35
Доста си глупава за да се сравняваш с модел,като мен!А и поне да си красива....Мале,мале...Ти наистина си много зле изглеждаща,не искам да те засягам,обаче...Каква е тази вежда бе момиче?Каква е тази коса?Ужасното ти лице...НАПРАВО УЖАС!!!! И за трайното окосмяване тя ме попита за КРАКАТА и аз и отговорих за тях!Дори и най-глупавите на светът не биха се "вързали" на косми по петите....Хайде млъкни вече!

А ти като си много красива дай снимки да те видим...а и ОБЕЗКОСМЯВАНЕ , не окосмяване...Научи се и не се излагай така.

maybeline
05-09-2010, 20:04
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

MelisaxGlamour
05-10-2010, 05:59
Аз не разбирам защо я нападате,като малко в по-долните мнения едно момиче е направила същата тема и никъде не е доказала,че е козметик по професия! ;)

ReachlessGirl
05-10-2010, 06:50
Дали не ми беше кеф да я изчета цялата тема а?! :razz:

Nadelina
05-10-2010, 09:43
С кеф изчетох и аз цялата тема. :lol:
Сега и аз ще си направя една тема, питайте ме за всичко! 8-) :lol:

gerityySUN
05-10-2010, 10:25
:razz: :razz: Браво браво :lol: Нали си много хубава ...що не постнеш твоя снимка ами тръгваш да говориш ПЪЛНИ глупости за момичетата в този сайт :?