View Full Version : СпИН
vankata123
05-09-2010, 20:27
Оказа се че съм хив-позитивен. Просто не мога да повярвам. Какво да правя? какво ще стане с мен?
danibebi
05-09-2010, 20:30
:shock: Това е ужасно. :( Еми до колкото съм чувала за СПИН-а,ако болния се лекува ще живее по-дълго време.Незнам. :(
Callisto
05-09-2010, 21:23
Адски много съжалявам. Не, че това би ти помогнало с нещо. :( Нека това бъде пример за всички, че трябва да се ползват презервативи, да се пазим и да го правим само с хора, но които имаме доверие.
Мирише ми яко на ебавка. Кой серопозитивен ще го изпише т'ва във форум да не говорим в такъв за тийнове. Не го вярвам... :?
BornSinful
05-10-2010, 06:43
Мирише ми яко на ебавка. Кой серопозитивен ще го изпише т'ва във форум да не говорим в такъв за тийнове. Не го вярвам... :?
А де!
d3d0ks7eR
05-10-2010, 07:06
Оказа се че съм хив-позитивен. Просто не мога да повярвам. Какво да правя? какво ще стане с мен?
Щом са ти казали че си хив-позитивен ,то в такъв случай си ги и питал "какво ще стане с теб" .. Така че няма смисъл да се пише нещо ,а и темата не е за този раздел защото е за раздел "болести" .. Просто и лесно казано с теб ще стане --- КЛЮЧ . :)
theoneudontknow
05-10-2010, 07:14
Мани... това сигурно е някое хлапе, което не знае кво да прави, видяло е, че има раздел "Секс" и тъй като е искало да напише нещо, е пуснало тая тема... Не е ли така?
GreenFairy
05-10-2010, 07:41
Защо ли си мисля, че като си ХИВ-позитивен това не означава, че имаш СПИН?! А само, че е възможно това да прерасне в СПИН... Поправете ме ако греша. А иначе отностно автора: Искрено се надявам това, което казваш да не е вярно, а ако е... радвай се на живота пълноценно...
"Живей всеки ден така сякаш ти е последен, защото някой ден ще се окажеш прав" Рей Чарлс
човече, ако е истина - лошо.
Antixrist
05-10-2010, 12:14
Ебавка...
аз съм ракетен инжинер и се чудя как попаднах тук :shock:
panoskiamos
06-27-2010, 11:33
Иван Петров почина преди пет дена. Погребението беше оня ден.
Slynchiicee
06-27-2010, 11:39
темата сериозна ли е?
Slynchiicee
06-27-2010, 11:44
:shock: :shock: :shock:
темата сериозна ли е?
06-27-2010, 11:54
Напълно сериозен съм. Просто беше най добрия ми приятел, а вие не повярвахте че е болен.
Напълно сериозен съм. Просто беше най добрия ми приятел, а вие не повярвахте че е болен.
Чакай,чакай.Той откога е знаел.Не може толко бързо да почине,освен ако не се е самоубил
Slynchiicee
06-27-2010, 12:00
06-27-2010, 12:06
Сами се досещате защо е толкова рано.
Slynchiicee
06-27-2010, 12:09
________
ако се бях досетила нямаше да питам .. логично ;] ..
---Тъпа съм ;]
YouDontKnowMe
06-27-2010, 12:31
:(
BiGBaDWolF
06-27-2010, 12:49
:(
vaseto0o
06-27-2010, 12:55
Нещо не разбрах само кой е Иван Петров? някой потребител от форума?
pitbullxx
06-27-2010, 13:07
vaseto0o Иван Петров е този ,който е пуснал темата ,че е болен от Спин.Съжелявам за момчето. :( :(
П.п-Ако темата е ебавка и автора си е направил друг профил за да пише ,че е умрял [има ги и такива .. ] просто много гадна постъпка. :)
vaseto0o Иван Петров е този ,който е пуснал темата ,че е болен от Спин.Съжелявам за момчето. :( :(
П.п-Ако темата е ебавка и автора си е направил друг профил за да пише ,че е умрял [има ги и такива .. ] просто много гадна постъпка. :)
+1
Хмм.Нещо не се връзва тук.Как някой ще си нарави рег през май месец,ще има само един коментар, в който публично оповестява,че е болен от СПИН,след ден-два умира и за капак на всичко някакъв си негов нааай-добър приятел,регистриран -забележете на 27 юни ТАЗИ ГОДИНА, ще каже,че е истина.Мислетеее тва на раменете Ви не е за украса :-x
LaCritic
06-28-2010, 18:29
Хмм.Нещо не се връзва тук.Как някой ще си нарави рег през май месец,ще има само един коментар, в който публично оповестява,че е болен от СПИН,след ден-два умира и за капак на всичко някакъв си негов нааай-добър приятел,регистриран -забележете на 27 юни ТАЗИ ГОДИНА, ще каже,че е истина.Мислетеее тва на раменете Ви не е за украса :-x Exactly! :shock:
Само ще Ви кажа,че с подобно нещо шeги не се правят! Това е най-бруталното нещо,което някой болен мозък може да роди ! :shock: :shock: :shock:
Само ще Ви кажа,че с подобно нещо шeги не се правят! Това е най-бруталното нещо,което някой болен мозък може да роди ! :shock: :shock: :shock:
Има и по-брутални ;) :D
Annihilati0N
06-28-2010, 22:24
Т'ва са идиоти, не са бруталитети ;] Разликата е, че идиотите са малки дечица, които не знаят за какво става въпрос от всичките тея болести и чудесии...
Има и по-брутални ;) :D
Е естествено,че има.Винаги има! Ама нали така е думата :lol:
kalpazanka
06-29-2010, 08:31
Стига толкова.