View Full Version : Заедно сме от 6 месеца вече а не правим секс.....
да плача ли, или да се смея...еТО и моята историйка
И така ..На 18 съм до сега съм имала приятели но за по 2,3 месеца,а с момчето което съм сега сме заедно вече 6 месеца.Тои ми е 1 сериозен приятел.(или поне така си мисля АЗ) От различни градове сме но имат къща в един град до моя :) мисля че има нещо,защото ходим от 6мес,а досега не сме правили секс,мисля си че може да е с мен само е така,(защото характера му е никакъв и ако бяхме от 1 град с сиг.нямаше да сме заедно)незнам вече какво да си мисля ,а и не бих могла да го попитам дали,има някакви чуства към мен ,защото Ще се обиди.
Много пъти съм го питала дали държи на мен ,и тои се засяга като го питам .КаЗВал ми е че държи на мен .Вие какво мислите ,възможно ли е да е с мен колко да не е сам и да се виждаме просто така за разнообразие?
МОЛЯ БЕЗ ПОДИГРАВКИ!
Ама ти ли не му пускаш или той не иска да го правите, че нещо не раабрах?
е аз никога няма да кажа аиде да правим секс-все пак той е момче
-тои не е казвал нищо секса :-o
е иначе предния път като беше тук ме целуваше по гърдите ,пипаше ме отдолу :oops: ноо вурху дрехите ,искаше и под тях,но аз не му позволих ,защото маика ми беше в къщата,
ааа и не си бях обезк.инт.части :D
BlueFace
05-12-2010, 11:55
Oh my god....Напълно го разбирам защо не споменава темата за секс...Все пак ти си момичето,а вие сте "специални" и в повечето случаи не сте готови и т.н. Той чака ти да му покажеш ,че си готова ;)
Моят съвет е -Действай!Ако ти не му покажеш ,че искаш ,ще останеш неупотребена :)
Gecata91
05-12-2010, 12:01
Покажи му , че го желаеш истински , прави му намеци и би трябвало да се получи... ако не - ти си решаваш дали да ходиш още с него :?
благодаря но все пак ти си момче но нека и момичетат да дадат по нкои съвет,но не знам,да не ме помисли си лека жена ако аз му предложа заради товане искам да му казвам
а той ако дуржи на мен до сега да ме го правили поне 2,3 !!!!
Даже веднуж му казах че с секи изминал ден се привързвам повечекъм него ,и той ми каза че знае и че също и тои към мен,и аз наистина ли????И той ме изгледа по някав негов си начин :D :D и ми вика ми не си ли ли личи
BigFakeSmile
05-12-2010, 12:29
Не искам да прозвучи гадно, може и да не е вярно, но това ми беше първата мисъл: "Когато мъжът ти не спи с теб, не значи, че спи сам."
BlueFace
05-12-2010, 12:33
Не искам да прозвучи гадно, може и да не е вярно, но това ми беше първата мисъл: "Когато мъжът ти не спи с теб, не значи, че спи сам."
Къде и набиваш филмите и ти ....Момчето просто има нужда да му се даде "начално побутване".Щом е с теб вече 6 месеца няма да те помисли за лека ако му намекнеш ,че искаш да правите секс ;)
Те повечето 14-15 годишни пикли ги ебат на втората седмица (някои и на втория ден ),а ти се притесняваш да поискаш секс след 6 месечна връзка :)
BigFakeSmile
05-12-2010, 12:37
опитах се да го напиша по деликатно ;дд
не казвам, че е така, просто аз това бих си помислила...колко срамежлив трянва да е, за да не иска секс?
BigFakeSmile-в началото си мислех че си има друга и че идва тук само за разнообразие :lol: но вече не мисля така ,все пак той е студент и си има за учене а нали се сещаш че прави и разходи.Не ми се вярва да има друга ,защо тогава ще идва тук и аз ще ходя при него и при неговите родителиииииииииии!!!!!
BigFakeSmile
05-12-2010, 12:41
е щом си сигурна, добре...но никога ли не е ставало дума за секс..не сте на 10..имате нужди...?
Grassh0pper
05-12-2010, 12:48
е щом си сигурна, добре...но никога ли не е ставало дума за секс..не сте на 10..имате нужди...?
+
Mr_Crowley
05-12-2010, 14:21
Да не е гей и да те ползва за прикритие :-o
Пък за мушкането, ако пък чак толкова те притеснява - свиркай. Все ще измислим нещо 8)
да и аз се съмнявам,то май на там са тръгнали нещата,друго обяснение не виждам :lol:
Може да е гей пък знаеш ли?
иначе хммм когато се видите пак направи стаята със свещи там некви романтични сантименталности,приглуше о осветление а у... иии действай :D
Влюбена съм него адски многооооооооо :(
MochaOnMyLips
05-12-2010, 19:44
Ох, не сте ли си говорили за секс с това момче? Така и така, аз искам да правя секс с теб, ти искаш ли? Най-много да ти каже не. Важно е да бъдете открити един с друг, особено щом ходите вече толкова време!
Samoten89
05-13-2010, 07:52
е щом си сигурна, добре...но никога ли не е ставало дума за секс..не сте на 10..имате нужди...?А не е така срамежливите като мен искат секс просто не си казват. Той едва ли не иска момичето трябва да му го каже просто. Колко му е? :D
Момчетата обичат перверзни момичета...хах даже и да не ти го показва или казва си го мисли 100%...изненадай го някой път когато има удобен момент е така от нищото и ще видиш,че ще стане и той много ще ти се изкефи или пък ти му говори мърсотии е така яко много се кефят...моя приятел обожава да му говоря мръсно и да перверзнича :D споко :dd
Момиче, спокойно ти си на 18 и вече ходите 6 месеца, няма да те помисли за лека!!! Още повече, че ще ти е първият, доколкото разбрах...?
Натискай му се, опипвай го, кажи му, че го желаеш, че искаш да го усетиш истински...
Ако си малко по-смела можеш като се натискате да си поиграеш с пениса му, свирка, чикия, ако тогава не го възбудиш и не иска да правите секс... ;)
Покажи му, че можеш да бъдеш и палава, ще бъде приятно изненадан!
Айде успех! (:
alexcheto0
05-13-2010, 11:03
Oh my god....Напълно го разбирам защо не споменава темата за секс...Все пак ти си момичето,а вие сте "специални" и в повечето случаи не сте готови и т.н. Той чака ти да му покажеш ,че си готова ;)
Моят съвет е -Действай!Ако ти не му покажеш ,че искаш ,ще останеш неупотребена :)
И аз така мисля.. Според мен той смята, че ако проговори за секс пред теб, ще си помислиш, че е с теб само заради това! И както ти каза той щом се привързва към теб и не ти говори за секс, това е за да не развали нещата, защото ние момичетата сме наистина ''специални'' като стане въпрос за това и винаги искаме да го направим с някой, на който имаме доверие и го обичаме и т.н. Затова просто му подскажи, че си готова! :D
Покажи му , че го желаеш истински , прави му намеци и би трябвало да се получи... ако не - ти си решаваш дали да ходиш още с него :?
Точно така. Не му го казвай направо, навлизай бавно по темата
е само да не се получи тва-желая те, й той ще каже и аз те желая ииии
Аиде да правим секс,ммм не мисля ...да си го испроса
секса се прави не с когото и да е ами с човек когото обичаш
аз го обичам ,но той мен незнамм и тва ме измачва ако го питам той ще каже мии псоред теб ..задаис и ? защо съм с теб ? и ще се разсърди
иначе благодаря за съветите ,ако може още ,ще съм ви мн благодарна :P :P
CupcakeMonster
05-13-2010, 15:41
Тва прозвуча все едно сме носни кърпички. :lol:
съгласна съм с теб..
+ Ама първо да се обръсне, че май забравя от време на време! :D
Е не мога да разбера вече кво искате ако кажем "аре секс " вие веднага ама как ти само за това ли си с мен аре касаме. Ако пак не казване нищо - та що сме малчали, ЕеЕЕЕЕЕеееее
Samoten89
05-13-2010, 17:27
е само да не се получи тва-желая те, й той ще каже и аз те желая ииии
Аиде да правим секс,ммм не мисля ...да си го испроса
секса се прави не с когото и да е ами с човек когото обичаш
аз го обичам ,но той мен незнамм и тва ме измачва ако го питам той ще каже мии псоред теб ..задаис и ? защо съм с теб ? и ще се разсърди
иначе благодаря за съветите ,ако може още ,ще съм ви мн благодарна :P :Pи да не те харесва много много ако си няма друга с която да има възможност да правят или са правили секс ГАРАНЦИЯ, че ще се навие щом ходите като гаджета от 6 месеца. Малко по-смело няма нужда бавно да навлизате в темата. Ако се притесняваш по-скайпа може да му предложиш да го намекнеш примерно може и да не е директно.
значи:
1. според мен момчето те обича много и държи ама ужасно много на теб, защото:
-с теб е от 6 месеца и не е поискал секс (те верно, че мъжете са мазохисти ма чак па толкова :D ..)
-сърди ти се когато го попиташ дали те обича и дали държи на теб ...еми естествено, че ще го прави. Всеки би се обидил...той ти показва, че те обича (с целyвки, пипаници и др неща предполагам), а ти му нямаш доверие.
2. не ти е говорил за секс, може би, защото като не си му позволила да те пипа под дрехите и си е помислил, че не си готова. щом не си готова ...той ще те чака ...
3. за да разбере, че си готова ест че ще чака пък да му кажеш :D ...нищо не ти пречи някой път да го обараш :P ...или да го плеснеш по дупетууу и да му кажеш "ща скъсам" :oops: ...ддз закачай се и му прави намеци...101% само тфа чака !
4. да те помисли за лека !? всички мъже казват "харесвам жени, които знаят какво искат и си го казват..не обичам да гадая !" пък да не говорим колко харесват мръсниците :D ... казвам ти всичко от личен опит ...а и доста мои фр са минали по тоя път ... :)
ох, написах ти роман... дано ти е от полза. :P
п.с. Късметлийка си с такова момче!! :-) :-)
благодаря много,ами набих си го в главата :-D
SkendY_F
05-13-2010, 19:59
Аз малко късно се намесвам,но щом си си го набила в главата- ДЕРЗАЙ!
Има хиляди начини да му покажеш,че го желаеш и че искаш да правите секс.Успех,момиче!И...да споделиш какво е станало ;)
anonymous708973
05-13-2010, 20:10
Eдва ли ще кажа нещо ново, но... момчето има нужда от подтик. Моят е същия. До един определен момент дори не ме докосваше другаде, освен по раменете и кръста, обаче след въпросния момент... :-D
Хайде моляви искам още съвети ако може :( :( :(
Cybershot
05-14-2010, 15:14
Мисля, че в тази книга ще намериш много съвети
http://prikachi.com/files/1579387D.jpg
Samoten89
05-14-2010, 15:59
Хайде моляви искам още съвети ако може :( :( :(Ееееее ти се оля. Колко повече съвети искаш? Всичко ти казахме до изчерпване вече само от теб зависи. Още малко ще искаш да му кажем, че искаш да правите секс... Като толкова много отлагаш явно просто не и готова. Колкото и да се притесняваш нали сте заедно от 6 месеца какво толкова?
tanch3t093
05-14-2010, 16:09
Даа така е той си мисли, че не искаш контакт, особено щом н си искала да те пипа .. Той кво др може да си помисли
Мисля, че в тази книга ще намериш много съвети
http://prikachi.com/files/1579387D.jpg
Човече тоя ма разби :razz:
anonimchetou
05-15-2010, 13:57
да не би да се срамува. да е девствен.. Щото по приницп мъжете са жадни за секс дали държи на теб или не ще си поиска по принип ама твоя случай е странен.
Абе фащаш го някоя вечер у вас или у тях и почваш да му сваляш дрехите! а и никой не е казал че секс тряя да се прай след 1вия или 2рия месец секи го прави когато поиска
ef4etyYy
05-15-2010, 21:34
Абе фащаш го някоя вечер у вас или у тях и почваш да му сваляш дрехите! а и никой не е казал че секс тряя да се прай след 1вия или 2рия месец секи го прави когато поиска .. някои след втория ден го правят :lol: :booooomb:
vij sq ti trqbva da deystva6,za6toto toi nqma da ti kaje nikoga moje bi 6toto si misli 4e nqma da prieme6 il ne6to podobno no sim sig 4e mu se iska, tey 4e prosto deystvay,govori s nego vedn1j samo poo temata i 6te vidi6 4e toi 6te vzeme ne6tata v svoi r1ce kato vidi 4e i ti iska6 da pray6 sex sis nego :P
благодаря но все пак ти си момче но нека и момичетат да дадат по нкои съвет,но не знам,да не ме помисли си лека жена ако аз му предложа заради товане искам да му казвам
а той ако дуржи на мен до сега да ме го правили поне 2,3 !!!!
Даже веднуж му казах че с секи изминал ден се привързвам повечекъм него ,и той ми каза че знае и че също и тои към мен,и аз наистина ли????И той ме изгледа по някав негов си начин :D :D и ми вика ми не си ли ли личи
Защо да си лека жена. Все пак и вие си имате някави нужди :)
Мисля че няма чуства към мен ,но пък постоянно ми натягва,че не му позолявам да ме пипа отдолу ...и че щом не може да се държи разкрепостено... и нз си кво :)
Вчера му написах ,че ми е домъчняло за него а той , ми пише е нали ще се видим скоро,очаквах поне да напише ,че и на него му е домъчняло....
А като сме заедно е различно ,не си мисля че няма чуства към мен ...но като сме далече един от друг си мисля какво ли не ..
Според вас възможно ли е да не показва достатачно чуставата си ?и за това да си мисля такива работи... :razz: :razz:
radina13
05-19-2010, 16:03
Уф, въпреки, че съм по-малка от теб ще ти дам аз на теб един съвет-нали каза, че иска да те пипа отдолу, а ти не му даваш! Щом дори не сте стигнали до тези опипванкия, защо смяташ, че няма чуства. Помисли си ако ти искаш да го опипваш, а той не ти дава. Ще си мислиш ли въобще, че иска секс? А не иска да го опипваш? Моя съвет? Действай, но не изведнъж! Покажи му, че го желаеш и искаш да правиш секс. И ще стане! 8)
Намекни му, че е време :D
ако не си грозна значи е гей. а може и да не му се прави
аз веднъж също бях така, ходих с една ама не се чукахме 8-)
ако не си грозна значи е гей. а може и да не му се прави
аз веднъж също бях така, ходих с една ама не се чукахме 8-)
да разбираш ли защото някой е казал, че е задължително като ходите да се е*ете! :x :x
момчето те е обарвало и ти си го спряла какво очакваш да ти каже хайде да правим секс ли?!
ами няма да стане! покажи му че си готова и че го искаш какво значи "не искам да ме полисли за лека ако му предложа" просто го ударете на интимност и се съмнявам даже до говорене да се стигне
NuclearAttack
05-21-2010, 06:32
Секса не е най-важното. но при вас явно не е от значение :D