.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Заедно сме от 6 месеца вече а не правим секс.....

да плача ли, или да се смея...еТО и моята историйка
    И така ..На 18 съм до сега съм имала приятели но за по 2,3 месеца,а с момчето което съм сега сме заедно вече 6 месеца.Тои ми е 1 сериозен приятел.(или поне така си мисля АЗ) От различни градове сме но имат къща в един град до моя мисля че има нещо,защото ходим от 6мес,а досега не сме правили секс,мисля си че може да е с мен само е така,(защото характера му е никакъв и ако бяхме от 1 град с сиг.нямаше да сме заедно)незнам вече какво да си мисля ,а и не бих могла да го попитам дали,има някакви чуства към мен ,защото Ще се обиди.
    Много пъти съм го питала дали държи на мен ,и тои се засяга като го питам .КаЗВал ми е че държи на мен .Вие какво мислите ,възможно ли е да е с мен колко да не е сам и да се виждаме просто така за разнообразие?
    МОЛЯ БЕЗ ПОДИГРАВКИ!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ама ти ли не му пускаш или той не иска да го правите, че нещо не раабрах?

I'm inlove with a criminal...

е аз никога няма да кажа аиде да правим секс

е аз никога няма да кажа аиде да правим секс-все пак той е момче
    -тои не е казвал нищо секса
    е иначе предния път като беше тук ме целуваше по гърдите ,пипаше ме отдолу ноо вурху дрехите ,искаше и под тях,но аз не му позволих ,защото маика ми беше в къщата,
    ааа и не си бях обезк.инт.части

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Oh my god....Напълно го разбирам защо не споменава темата за секс...Все пак ти си момичето,а вие сте "специални" и в повечето случаи не сте готови и т.н. Той чака ти да му покажеш ,че си готова

Моят съвет е -Действай!Ако ти не му покажеш ,че искаш ,ще останеш неупотребена

--------------------------------------------------------

относно темата

Покажи му , че го желаеш истински , прави му намеци и би трябвало да се получи... ако не - ти си решаваш дали да ходиш още с него

благодаря но все пак ти си момче но нека и момичетат да дадат по нкои съвет,но не знам,да не ме помисли си лека жена ако аз му предложа заради товане искам да му казвам
    а той ако дуржи на мен до сега да ме го правили поне 2,3 !!!!
    Даже веднуж му казах че с секи изминал ден се привързвам повечекъм него ,и той ми каза че знае и че също и тои към мен,и аз наистина ли????И той ме изгледа по някав негов си начин и ми вика ми не си ли ли личи

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Не искам да прозвучи гадно, може и да не е вярно, но това ми беше първата мисъл: "Когато мъжът ти не спи с теб, не значи, че спи сам."
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Не искам да прозвучи гадно, може и да не е вярно, но това ми беше първата мисъл: "Когато мъжът ти не спи с теб, не значи, че спи сам."
    Къде и набиваш филмите и ти ....Момчето просто има нужда да му се даде "начално побутване".Щом е с теб вече 6 месеца няма да те помисли за лека ако му намекнеш ,че искаш да правите секс

Те повечето 14-15 годишни пикли ги ебат на втората седмица (някои и на втория ден ),а ти се притесняваш да поискаш секс след 6 месечна връзка

--------------------------------------------------------

опитах се да го напиша по деликатно ;дд
    не казвам, че е така, просто аз това бих си помислила...колко срамежлив трянва да е, за да не иска секс?
    They were rocking
    Oh what a night....!!

BigFakeSmile-в началото си мислех че си има друга и че идва тук само за разнообразие но вече не мисля така ,все пак той е студент и си има за учене а нали се сещаш че прави и разходи.Не ми се вярва да има друга ,защо тогава ще идва тук и аз ще ходя при него и при неговите родителиииииииииии!!!!!

е щом си сигурна, добре...но никога ли не е ставало дума за секс..не сте на 10..имате нужди...?
    They were rocking
    Oh what a night....!!

е щом си сигурна, добре...но никога ли не е ставало дума за секс..не сте на 10..имате нужди...?
    +
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Да не е гей и да те ползва за прикритие
    Пък за мушкането, ако пък чак толкова те притеснява - свиркай. Все ще измислим нещо
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

да и аз се съмнявам,то май на там са тръгнали нещата,друго обяснение не виждам

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Може да е гей пък знаеш ли?
    иначе хммм когато се видите пак направи стаята със свещи там некви романтични сантименталности,приглуше о осветление а у... иии действай
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Влюбена съм него адски многооооооооо

Ох, не сте ли си говорили за секс с това момче? Така и така, аз искам да правя секс с теб, ти искаш ли? Най-много да ти каже не. Важно е да бъдете открити един с друг, особено щом ходите вече толкова време!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    А не е така срамежливите като мен искат секс просто не си казват. Той едва ли не иска момичето трябва да му го каже просто. Колко му е?
    Търсещ половинка .

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Момчетата обичат перверзни момичета...хах даже и да не ти го показва или казва си го мисли 100%...изненадай го някой път когато има удобен момент е така от нищото и ще видиш,че ще стане и той много ще ти се изкефи или пък ти му говори мърсотии е така яко много се кефят...моя приятел обожава да му говоря мръсно и да перверзнича споко :dd

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Момиче, спокойно ти си на 18 и вече ходите 6 месеца, няма да те помисли за лека!!! Още повече, че ще ти е първият, доколкото разбрах...?

Натискай му се, опипвай го, кажи му, че го желаеш, че искаш да го усетиш истински...
    Ако си малко по-смела можеш като се натискате да си поиграеш с пениса му, свирка, чикия, ако тогава не го възбудиш и не иска да правите секс...
    Покажи му, че можеш да бъдеш и палава, ще бъде приятно изненадан!
    Айде успех! (:
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Oh my god....Напълно го разбирам защо не споменава темата за секс...Все пак ти си момичето,а вие сте "специални" и в повечето случаи не сте готови и т.н. Той чака ти да му покажеш ,че си готова

И аз така мисля.. Според мен той смята, че ако проговори за секс пред теб, ще си помислиш, че е с теб само заради това! И както ти каза той щом се привързва към теб и не ти говори за секс, това е за да не развали нещата, защото ние момичетата сме наистина ''специални'' като стане въпрос за това и винаги искаме да го направим с някой, на който имаме доверие и го обичаме и т.н. Затова просто му подскажи, че си готова!
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността

Re: относно темата

Цитирай Първоначално написано от Gecata91
    Покажи му , че го желаеш истински , прави му намеци и би трябвало да се получи... ако не - ти си решаваш дали да ходиш още с него
    Точно така. Не му го казвай направо, навлизай бавно по темата
    Schhh! Hear the silence...

е само да не се получи тва-желая те, й той ще каже и аз те желая ииии
    Аиде да правим секс,ммм не мисля ...да си го испроса
    секса се прави не с когото и да е ами с човек когото обичаш
    аз го обичам ,но той мен незнамм и тва ме измачва ако го питам той ще каже мии псоред теб ..задаис и ? защо съм с теб ? и ще се разсърди
    иначе благодаря за съветите ,ако може още ,ще съм ви мн благодарна :P :P

Тва прозвуча все едно сме носни кърпички.

съгласна съм с теб..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си