Влез

View Full Version : Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?

remix1912
05-12-2010, 18:18
Вярно ли е че красивите момчета и момичета са самотни?
Такъв,такава ли сте и познавате ли такива и защо според вас е така?

kindergarden
05-12-2010, 18:20
ако съдя по себе си....да 8-) :D

айде стига бе хора...външният вид почти няма значение...важното е да си нахакан :-D

BloomF
05-12-2010, 18:21
То си зависи от самия човек..

DarknessAngel
05-12-2010, 18:26
Зависи. Хората, които са наясно с възможностите на външния си вид имат възможността да разнообразяват. В комбинация с чар ит.н. защо да не се възползват. :)

MiChKoO
05-12-2010, 18:30
не винаги , да си красив не означава да си сам

babity
05-12-2010, 18:31
Не е правило. Аз не съм никак красива пък и на мен понякога ми се случва да съм самотна. Т'ва са пълни глупости!

Lucyy
05-12-2010, 18:36
Напротив. Т'ва е само по книгите, не се заблуждавай, че в реалния живот е така. Е случва се понякога ама... това си е до човека.
Даже е обратното. По-скоро по-грозноватите момчета и момичета биват пренебрегвани, точно заради външният си вид.

remix1912
05-12-2010, 18:49
Сега да споделя и аз какво мисля
Красивите момичета са в повечето случаи без гаджете(добре де може и да не са повечето,а 50/50),защото момчетата ги гледат такива нахакани и си викат те вече са заети имат си гадже и прекалено голямо самочувствие,а всъщност не стоят така нещата
За момчетата не мога да кажа въпреки че съм момче,но май нещата стоят също така и аз като не грозен(относително),мога да кажа че дори и красиви момичета някои от тях се притесняват от мен като говоря особено по-отворено с тях
А и като практическа подкрепа на горе казаното като се огледате по улиците не виждате ли че все грозни индивиди се разкарват ръка за ръка,има и такива дето не са,но са малцинство

nerazbranoZLO
05-12-2010, 19:00
Аз съм... самотен/красив...
Неее, въобще не съм нахален, хич даже...

filmimilmi
05-12-2010, 19:05
Има наистина твърде малко красиви хора, за да се прецени.

ozzy
05-12-2010, 19:16
не съм красив - не съм сам ... характера ми е такъв !

fUcKsMiLe
05-12-2010, 19:59
Ами честно да кажа въпроса който задаваш има един отговор - Ако имаш характер /нахакан, нахален до допустимото, чувство за хумор/ + компания .. рядко си сам ..
Но примерно момиче като мен от малък град имам си компания с която да излизам - абе всичко свързано с приятелите си го имам, но самочувствието ми куца и това ми се отразява .. единствена съм без момче до себе си /то нормално на наште момчета ш им излезе само докато слушат бабичката която ни преподава по история :D /, не се оплаквам много .. Е в търсене на любовта съм в момента, но резултат няма .. :lol:

+1 :oops:

babity
05-12-2010, 20:03
Красивите момичета са в повечето случаи без гаджете(добре де може и да не са повечето,а 50/50),защото момчетата ги гледат такива нахакани и си викат те вече са заети имат си гадже и прекалено голямо самочувствие,а всъщност не стоят така нещата
За момчетата не мога да кажа въпреки че съм момче,но май нещата стоят също така и аз като не грозен(относително),мога да кажа че дори и красиви момичета някои от тях се притесняват от мен като говоря особено по-отворено с тях
А и като практическа подкрепа на горе казаното като се огледате по улиците не виждате ли че все грозни индивиди се разкарват ръка за ръка,има и такива дето не са,но са малцинство

Мда, като гледам по улиците няк'ви по - грозни от екскрементите ми със супер здравите пичОве и... разбирам, че няма правило.

soul1199
05-12-2010, 20:33
Аз си се чувствам самотна,но не мога да определя дали съм красива или не. 8-) Иначе една моя приятелка(смятам я за красива)тя наистина се чувства самотно,но кво да се прави..

Nofacenoname
05-12-2010, 20:41
Бе деа и при мен има нещо такова.Не сме се "нахакали" може би достатъчно :-D

lllXayclll
05-12-2010, 20:53
Ремикс ЕВАЛА МОМЧЕ
Много вода изтече от последния ми пост в някоя тема..
Това твърдение е вярно за мен. Отворен съм и просто като започна най-елементарен разговор с някой представител от женски пол, който ми е хванал окото усещам че се чувства неудобно, притеснява се, не си задържа погледа на едно място. По дяволите та те дори не искат да влязат в роля (каквато и да е) и да си поиграем на думи, пък камо ли на действия.. Не могат да ми отговорят на предизвикателствата ( а аз обичам да си играя). Толкова ли е трудно да завържем фалшив флирт?? Прекалено зрял ли съм? Няма достатъчно широко скроени момичета ли? Ако не може да завърже интригуващ разговор с мене или поне да ми задържи вниманието директно отива в графа "познати" или "приятелки" Искам да си поиграя с някоя която е на нивото ми, но отдавна не съм срещал такъв индивид. Понякога е лоша комбинацията красота и ум..
С интерес ще следя темата (:

gabi_94
05-12-2010, 21:37
Според мен голяма роля играе държанието, не толкова външния вид...Аз например не съм красива, но съм самотна да...проблема при мен е, че мн малко момчета са ми интересни по някакъв начин и съчетанието между външния им вид и характера ми допада...пък и аз си имам някои недостатъци, като това да говоря много, което май дразни :D както и да е отнесох се....Ще дам пример за приятелка, която не е нищо особено, но винаги си има гадже и той е някое много хубаво момче, сравнително свястно, което много държи на нея...А тя го прави на глупак....Имам и друга приятелка, която е много красива, но си няма гадже и не и върви, при нея момчетата си мислят че е над тяхното ниво и даже не се пробват, освен някакви нахакани идиоти, които на външен вид не представляват нищо особено...Така че според мен много зависи от държанието и отвореноста...Обикновено скромните, срамежливите и умните много не ги харесват, за момичетата говоря....Поне такива наблюдения имам....С момчетата ситуацията е подобна....Познавам супер красиво момче, което е адски самотно и супер идиот, на който му се лепят много, а той даже е грозноват и тъп....Явно някои просто имат късмет, а други не....И все пак всичко е относително, не слагайте всички под общ знаменател!

onestar
05-12-2010, 23:10
Познавам няколко момчета и момичета, които се водят за "красиви", и да... самотни са.

Забелязала съм, че най-често е, защото летвата им е прекалено вдигната и все не могат да харесат половинка за себе си.
Ако харесат опаковката, то съдържанието няма да им допадне - както и обратно.
И така повечето "такива" си стоят сами и чакат "идеалния"... онзи на белия кон... ама си остават с чакането.

clickto
05-12-2010, 23:22
Жената е като ястие приготвено от тв готвач - само изглежда вкусно...
ПП само това мога да кажа за тази тема... :shock:

fenastz
05-13-2010, 08:34
Ааааами...

НЕ?!

evelinka1122
05-13-2010, 08:44
ами не бих казала всички, но ги има да... аз съм свидетел на такива хора, но те са самотни защото са преживели голяма любовно разочарование...

Sa6eks
05-13-2010, 08:59
За всеки е индивидуално...

filmimilmi
05-13-2010, 09:03
@lllXayclll, да си самовлюбен не помага. :) Това, че майка ти постоянно ти повтаря на галено какъв си умен и хубав не означава, че си. С това мислене ще си останеш сам. Не те познавам, за да кажа повече, но това което си написал изглежда по-скоро като оправдание, а не реална причина.

bratignat
05-13-2010, 09:47
Сам да, но самотен wtf. Ако имаш нещо в главата, самотата е магнитно поле - чувал си за нея, но никога не си я виждал или пипал.

silky92
05-13-2010, 09:51
Относително е ,но в общи линии е така.

w0sh
05-13-2010, 09:52
САамо когато са красиви в интелектуален аспект.

uBuTo
05-13-2010, 10:44
Ами не мисля! :)

lllXayclll
05-13-2010, 10:59
@filmimilmi
Да помага? Няма проблем за да помага. Не се виждаме често с родителите ми повече си говорим по телефона и сме на здрасти; как си; чао; така че майка ми няма пръст в тая работа (: Може да излезем да пием по нещо и ще се запознаем.

remix1912
05-13-2010, 11:47
Сам да, но самотен wtf. Ако имаш нещо в главата, самотата е магнитно поле - чувал си за нея, но никога не си я виждал или пипал.
Имам предвид без гадже,не сам,лишен от приятели или от близки

b3b3t0y
05-13-2010, 12:17
Познавам няколко момчета и момичета, които се водят за "красиви", и да... самотни са.

Забелязала съм, че най-често е, защото летвата им е прекалено вдигната и все не могат да харесат половинка за себе си.
Ако харесат опаковката, то съдържанието няма да им допадне - както и обратно.
И така повечето "такива" си стоят сами и чакат "идеалния"... онзи на белия кон... ама си остават с чакането.

Съгласна съм че на такива хубавци и хубавици им е много дигната летвата.. Аз не се имам за толкова красива,но и на мен май май ми е малко дигната летвата.. мога да имам доста момчета,но все ги режа и търся все по-добур и по-добур.. тва май ми е грешката.. Ама ще ви кажа че някои хора си "пазят" имиджа .. Една "кифла", която има мн познати и приятели, не може да се хване с дадено по-простичко момченце което и тя харесва ,ама не признава и пред себе си, защото бившия й (Най-якото момче по центъра) е много по красив( въпреки,че е тъп) и сега ще изглажда смешно до тоя.. Неизвестния :) Дано да сте ме разбрали... Тези за които говорите "красивите" се влияят от хопското мнение,не от чуствата си!

Shely
05-13-2010, 12:18
Напротив. Т'ва е само по книгите, не се заблуждавай, че в реалния живот е така. Е случва се понякога ама... това си е до човека.
Даже е обратното. По-скоро по-грозноватите момчета и момичета биват пренебрегвани, точно заради външният си вид.
+1

SmilezZz
05-13-2010, 12:21
Не,естествено..
Е ако момичето/момчето е със самочувствие до небесата - естествено,че ще остане сам/а

mArMaLaDkA
05-13-2010, 12:23

ми научи значението на думите, за да няма объркване и занапред. :-o

така погледнат въпросът, вече съвсем друг отговор мога да дам от първоначалния, който бях замислила.

красивите хора са като всички други. на едни им се живее и предпочитат мимолетните връзки, други пък смятат, че никой не е достоен за тях. всеки си има негова причина за това, че няма връзка.

bratignat
05-13-2010, 12:44

Е да де. Винаги можеш да си намериш, нещо за една вечер, без значение дали си грозен или не. Ако не можеш без приштелка до себе си, ставаш един вид ависим, недостатъчен. А жените търсшт силен и завършен човек (и с $). Затова трябва да си си достатъчен. Е по-хубаво ако намериш любовта на живота си, но ако не успееш, не означава, че трябва да се забиеш на едно място...

lllXayclll
05-13-2010, 16:27
b3b3toy тва за имиджа е напълно вярно и точно

onestar
05-13-2010, 21:56
Една "кифла", която има мн познати и приятели, не може да се хване с дадено по-простичко момченце което и тя харесва ,ама не признава и пред себе си, защото бившия й (Най-якото момче по центъра) е много по красив( въпреки,че е тъп) и сега ще изглажда смешно до тоя.. Неизвестния :) Дано да сте ме разбрали... Тези за които говорите "красивите" се влияят от хопското мнение,не от чуствата си!

В такъв случай момичето е идиотка.

codi
05-13-2010, 22:26
Не може да се каже че съм самотен. Но има нещо вярно :І)

asp1r1n94
05-13-2010, 23:41
1 Като видя някоя със ''страшен'' външен вид си казвам няма смисъл...и подмнинавам
2 Прекалено хубавите не носят нищо добро и много скоро ще те зареже!
3 Не си падам по момичета,чиито стил на обличане е на 30 годишна жена с токчета

midle
05-15-2010, 08:46
Кажете ми, като знаете много кокошката или яйцето?

BlueFace
05-15-2010, 08:49

Така зададен въпроса ти може да има много значения.Лично аз смятам ,че е яйцето :)

YouDontKnowMe
05-15-2010, 15:13
Външната красота е субективно понятие => темата се обезсмисля съвсем. Имаше и друга подобна преди време.
"Красотата не е на лицето , тя е лъч в сърцето !"
Хората които притежават вътрешна красота в днешно време самотни, защото скромността и добротата им остават недооценени.

05763
05-15-2010, 15:53

Мда, като гледам по улиците няк'ви по - грозни от екскрементите ми със супер здравите пичОве и... разбирам, че няма правило.
Пичовете са с тях, защото ги тъпчат по 5-6 пъти на ден

DoYouLoveMe
05-15-2010, 16:54
зависи от човека.. външния вид не е всичко ;)

MiChKoO
05-15-2010, 16:56
хах asp1r1n94 Защо мислиш , че прекалено хубавите не носят нищо добро ? Нима красивите момичета и момчета са безчувствени ,нима не се влюбват ?? Чувствата не зависят от красотата , красотата е даденост и всеки е красив по свой начин ! Аз не се определям като грозна ,но не съм и от онези нафуканите мацки и да самотна съм не защото съм вдигнала летвата прекалено високо !

remix1912
05-15-2010, 17:13
Никой не е казвал че красивите момчета и момичета са некви злодеи.Пълни глупости са това
Каква,за да ни мислят за душички,ай да станем грозни и да миришем,че да се приравним към тея дето завиждат,примерно.Перфектн а логика.Страотна
Темата изобщо не е безмислена.
Тук обсъждаме,до колко помага или вреди красотата и тук нямам предвид вникване в характера на красивото момиче и т.н.,а първото впечатление което тя създава с външния си вид.Някой като я види и да го е страх да я доближи

moon_flower
05-15-2010, 17:24
Не смятам,че да си красив непременно означава да си самотен.Дори не мисля,че има толкова много свободни красиви момчета и момичета.Аз в повечето случаи винаги като видя някое хубаво момче и в следващата секунда до него се появява момиче,което се оказва,че всъщност му е гадже...Но от друга страна има и адски много грозновати хора,които не са сами.Като цяло май наистина си зависи от човека-доколко е притеснителен или пък отворен към разговори и запознанства.
Въпрос към автора на темата - писал си,че си красив.Тогава ти как се чувстваш ? Самотен ли си ако приемем,че си нямаш приятелка?

remix1912
05-15-2010, 17:28
Не съм писал че съм красив,писал съм че не съм грозен,дали съм красив други трябва да го решат.
Самотен не се чувствам ако става въпрос за приятели,близки и т.н.
Но в момента наистина си нямам приятелка и трудно си намирам,не че няма желаещи,но и те не са хич зле повечето,при което се случва следното че се стеснявам и си викам а пфф тя не е за мен

aLeXcHyYy
05-15-2010, 17:35
не съм съгласна.. познавам необварзани мнооооого хубави момичета и не са самотни... :)

moon_flower
05-15-2010, 17:36
Не съм писал че съм красив,писал съм че не съм грозен,дали съм красив други трябва да го решат.
Самотен не се чувствам ако става въпрос за приятели,близки и т.н.
Но в момента наистина си нямам приятелка и трудно си намирам,не че няма желаещи,но и те не са хич зле повечето,при което се случва следното че се стеснявам и си викам а пфф тя не е за мен
Това означава ли,че търсиш перфектно момиче с идеална външност?

remix1912
05-15-2010, 17:45
Близко до истината ама не баш
Все пак перфектно не съществува

moon_flower
05-15-2010, 17:52
Близко до истината ама не баш
Все пак перфектно не съществува
Не бъди чак толкова взискателен,никога не знаеш какво се крие зад перфектната външност...

radeberger
05-15-2010, 18:11

Съгласен съм .

Vanish
05-15-2010, 18:40
ако си някво лайно със самочувствие до небедо, дето очаква от тоя свят всички да са му в краката, много ясно, че ще си самотен/на

повечето "красиви" и нагримирани и замаскирани хора са така.

Torn
05-15-2010, 19:37
Значи съм много красив , мерси че ми казахте 8) :D

tainstvenomomi4e
05-15-2010, 19:39
Не винаги :)

iMuff
05-15-2010, 19:45
Зависи от човекът.

yeSHua
05-15-2010, 20:10
Изчетох повечето от отговорите до тук... не видях сред тях никой да е писал, че темата е толкова наивно формулирана, че не може да се даде смислен отговор в нейните рамки.

Първо - как може такава генерализация да се прави - красивите хора сме хора като всички останали, единствено част от нас осъзнават предимствата на първото впечатление, което биха могли да оставят и се възползват от него. А и кой определя, че един е „красив“, друг е „обикновен“, трети - „грозен“... всеки човек има собствени критерии, красотата е толкова субективна и преходна.

В темата виждам втори, много по-сериозен пропуск - тук сякаш не се прави разлика между „сам“ и „самотен“. Някой въобще допуска ли, че е възможно човек да има връзка и въпреки всичко в тази връзка да се чувства самотен, неразбран?! Че не е проблем да започне нова и пак да се окаже, че човекът до него не е подходящ, не отговаря на неговата душевност, не споделя интересите и копнежите му?

Какво значение има дали сме красиви или не дотам, когато става дума да срещнем подхождащия ни човек?...

bratignat
05-15-2010, 20:31

Кокошката разбира се! Вие къде сте видели яйце да долита от съседния двор?@ :?

myNameIsImmortal
05-15-2010, 20:59

Точно, поогледай се наоколо и виж какво е съотношението.
Виж когато в 1 компания, как тези които не са тлкова надарени физически, стоят малко встрани и се чудят как да привлекат вниманието към себеси, понеже биват в повечето случаи изолирани..
В този живот външния вид играе най-голямо значение навсякъде - не само в 1 връзка..

BlueFace
05-15-2010, 21:03
Физическата красота играе голямо значение през ученическите години ,където е възможно комплексарчетата да ти се подиграват и т.н. :) В реалният живот според мен го няма това нещо,защото ако си умен и способен ,никой няма да ти гледа външният вид :) А и само глупаците оценят хората по външността им :)

yahhooo
05-15-2010, 21:11
Аз съм жив пример, красив и самотен :(

moon_flower
05-15-2010, 21:15
Аз съм жив пример, красив и самотен :(
И скромен. :D

mrazqkindergarten
05-16-2010, 00:04
Значи съм много красив , мерси че ми казахте 8) :D

само дето съм момиче 8-)

ReachlessGirl
05-16-2010, 08:23
Ако въпросния/та красавец/а лети на високо много ясно, че ще е самотен/а .. :?

BlindedAngel
05-16-2010, 10:44

Точно, поогледай се наоколо и виж какво е съотношението.
Виж когато в 1 компания, как тези които не са тлкова надарени физически, стоят малко встрани и се чудят как да привлекат вниманието към себеси, понеже биват в повечето случаи изолирани..
В този живот външния вид играе най-голямо значение навсякъде - не само в 1 връзка..

По - голямяма простотия не бях чел досега :lol: Откъде накъде като не си надарен физически те изолират ? Ако ти си такъв това си е твой проблем, че се оставяш да си аутсайдер.Защо аз като не съм надарен физически пък (почти) винаги съм център на внимание ? Защото знам как да си правя веселото, съответно знам как да правя весело и на другите.Не чакам наготово някой да изцепи нещо че да почна да се смея,аз правя смеха .Нямам кой знае какво тяло, само дето съм релефен - нищо кой знае колко специално.То е до човека и до характера и как се държи с хората около него.Ще ти дам пример от вчера -В последния момент около 11 часа вечерта една аверка ми звъни за диско.Всичко ок точно отиваме там а - у пиене едно друго.Нито бях най - красивия в дискотеката нито най - скъпо облечения, нито пък отпреде ме е чакала последен модел кола...Обаче мога да ти кажа че цялата дискотека ме е запомнила не защото съм кой знае какво като визия, а защото съм шоумен - живея за нощния живот.Ако не ми вярваш пишеш ми на лично и ти давам номера на аверката дето ме извика на диското + още 2 номера на момичета дето САМИ дойдоха да се запознаят с мене а не аз да им се слагам...Айде туй беше от мене :)

SummerDream8
05-16-2010, 13:08
.. определено зависи от човека :) :)

SummerDream8
05-16-2010, 13:09
Ако въпросния/та красавец/а лети на високо много ясно, че ще е самотен/а .. :?

мм .. (nod) точно :)

asp1r1n94
05-16-2010, 15:03
хах asp1r1n94 Защо мислиш , че прекалено хубавите не носят нищо добро ? Нима красивите момичета и момчета са безчувствени ,нима не се влюбват ?? Чувствата не зависят от красотата , красотата е даденост и всеки е красив по свой начин ! Аз не се определям като грозна ,но не съм и от онези нафуканите мацки и да самотна съм не защото съм вдигнала летвата прекалено високо !
Ами ако едно момиче се мисли за красиво ще иска съответно и момчето да е като нея та дори и нещо повече и като вече не и харесва преминава на по-красив.
Аз например си падам по скромни ,умни и нормални на външен вид момичета,но са прекалено голяма рядкост :(

purehate
05-16-2010, 15:20
Амм нищо лично ,но мисля че красивите момчета и момичета не принадлежът на един човек само! :)

MiChKoO
05-16-2010, 15:28
asp1r1n94 ако момичето е повърхностно и красиво е нормално да гледа само външния вид на момчето НО не при всички красавици е така ! :-D

yoo97
05-16-2010, 15:29
Не искам да звуча гогделиво,но се определям за красива :D най-вече от мнението на приятелите ми :-P
Та по темата ...
... имам си приятел ... :-D
но другите момчета сякаш не ми обръщат внимание :shock:
може би защото съм 1.61,а съм 53 кг,абе то това май си е съвсем нормално :-D ама аз щех да съм влюбена в себе си,ако бях по-слаба :o :D
... и не,красивите хора не са самотни ... пък и да си грозен,ако си готин що пък да не те харесват много хора ;)

tisho21
05-16-2010, 15:58
Истината е по средата, не се карайте :) Външния вид е предимство, но само когато човек знае как да го използва. Има много хора, невзрачни на външен вид, но с много повече успехи с противоположния пол, защото притежават други качества, които им дават предимство пред някой красив, но неуверен и свит да речем.

asp1r1n94
05-16-2010, 16:05
Добре по какво разбирате дали човек е красив?
Да има хубаво лице ли ? Е ако е с хубаво лице ,но пълен или прекалено слаб...
Това е съвкупнсот от няколко неща ,според мен де.
Излъчване,тяло,дрехи,лице ,та дори и прическата променя! :o

BlackyBerry
05-16-2010, 16:10

айде стига бе хора...външният вид почти няма значение...важното е да си нахакан :-D

А дано тоя от аватара ти е толкова самотен колкото и красив

хахахаах

Сигурно е вярно щом са го казали хората няма си измислят я ....

Значи според мене красивите хора или са супер супер супер самотни или супер супяер супер щастливи с този с когото са (;

sweetsunshine
05-16-2010, 17:02
Добре по какво разбирате дали човек е красив?
Да има хубаво лице ли ? Е ако е с хубаво лице ,но пълен или прекалено слаб...
Това е съвкупнсот от няколко неща ,според мен де.
Излъчване,тяло,дрехи,лице ,та дори и прическата променя! :o
съгласна съм.. не е само едното му лице.дажее и ако се вгледате Жизел Бюндхен(най-скъпо платения модел ) и Хайди Клум не са особено големи красавици например,но имат излъчване,знаят как да се държат по време на снимки и имат страхотни тела,тоест нещата се компенсират.

иначе по темата-просто някой хора имат големи изисквания(по-високи критерии),които не чак толкова красивите не могат да си позволят да имат=> по-ниски критерии-по-лесно намиране на идеалния за тях :)

А правите ли разлика м/у САМ и САМОТЕН ? :lol: Защото са доста различни..те не са самотни,а са сами :)

tisho21
05-16-2010, 21:24
Ето дефиниция за красота, за по-горните чудещи се :)

Красотата е естетическа категория, която отразява хармоничното съчетание на отделните черти и елементи в даден обект, така че да се получи усещане за съвършенство, удовлетворение, наслада и удоволствие както за очите, така и за ума.

s0b1esk1
08-31-2010, 11:12
оо да тва е напълно вярно.. като закон е
хах.. грозноватички хора се разхождат влюбени ръка за ръка и с усмивка на лице. те имат това единствено щастие аз имам всички други само не и това. според мен е честно така

sasha_90
08-31-2010, 11:14
Може би е вярно,но не съвсем.Зависи,отново,от човека.Срещала съм самотни хора,които са много красиви и такива,които не са чак толкова.

anonimchetou
08-31-2010, 11:18
Мисля, че двете неща нямат нищо общо : ) Ако говорехме за богатите дали са самотни, а не красивите можеше да има някаква смислена логика , но в този случай няма според мен. Всичко е относително.

z1p0
08-31-2010, 11:18
Имам много приятелки и приятели, не съм самотен ;r

SuNsEt
08-31-2010, 13:19
Има една мисъл "По-лошо от това да бъдеш сам е да бъдеш сам с някого".Всичко си е до човека и до тва колко акъл имаш в главата...може да си красив и да не забелязваш,че си нещастен и самотен,защото през целия си живот си правил едно и също нещо.

mimka1912
08-31-2010, 13:38
Аз лично не съм красива, но имам много приятели и познати. И какво значи да са самотни? Ти може да си с 200 човека, но пак да се чувстваш саммотен, защото онзи, който ти трябва да няма. :))

estrellademar
08-31-2010, 14:25
Аз познавам САМО едно момиче,което е невероятно красиво и също така има прекрасен характер.И съм си говорила с много момчета (общи познати) и има поне десетина,които са влюбени в нея,но никой не смее да й каже понеже ги е страх,че тя ще ги отхвърли.И какво става в крайна сметка? Момичето наистина е винаги само,защото всички ги е страх ,че тя е твърде добра за тях... Според мен наистина красивите момичета са сами.

brutaLxxbunny
08-31-2010, 16:51
Зависи.Ако са от типа,които искат всички да видят колко са секси,красиви и т.н.,те са самотни,защото всичко святно бяга от тях : }}
Но има и такива,които използват красотата,за да намерят половинката си.
Различни хора - различни идеали.

Kole
08-31-2010, 16:55
Не, разбира се, не ставайте смешни. Та, това е оксиморон. Поне за красивите момичета съм убеден, тях винаги има кой да им прави компания. :D

FuckedUp
08-31-2010, 17:19
Вярно е, да :D:D

nyxu
08-31-2010, 17:28
Според мен не е вярно, че красивите момичета и момчета са самотни.
А и не всичко опира до красота.
И не - не познавам такъв човек.

NeverTheSame
08-31-2010, 21:48
Оф.Тъпо тъпо,че чак вдлъбнато.
Не...няма да си изживеете живота пълноценно,докато се чудите и маете върху някакви наложени стереотипи ;]

tuzaro
08-31-2010, 22:03
в къв смисъл самотни майна?

WaterLilly
08-31-2010, 22:16
Клише, създадено за успокоението на нас, грозните или средни хора.

PyCoKoCkA93
09-02-2010, 07:04
Еми не съм кой знае какво,но не съм самотна...
Има нещо вярно в това,защото като едно по-обикновено момче/момиче види красиво момиче/момче и си казва той/тя 100% е зает,няма да се интересува от такъв/а като мен и т.н...или пък ще си помисли,че е надут/а и арогантен/а...И понякога хората си страдат точно от красотата... :booooomb:

kuklichka_bg
09-02-2010, 07:48

++111 8-)

Elenichkaa
09-02-2010, 07:51
Не е задължително.Според мен т'ва са пълни глупости.
А и един човек е красив,но не за всички(критерии)....
Търсете друго оправдание за самотата си,например в характера,начина на мислене......знам ли,но красотата - моля ви 8-) !Да,ама не! :-|

aniity
09-02-2010, 12:22
Както се казва - За всеки влак си има пътници ! Дали грозен или красив няма значение защото всеки е бил самотен. Но по принцип по красивите хора са малко по самотни защото много отбират :D докато на грозните не им пука с кой са :-D

kykyto
09-02-2010, 13:13
Гледай Scent of a woman и ще разбереш някои неща ;)

BoBa4eWeR
09-02-2010, 13:49
вярно е аз съм живо доказателство ;д :-P

jimei
09-02-2010, 14:04
Ремикс ЕВАЛА МОМЧЕ
Много вода изтече от последния ми пост в някоя тема..
Това твърдение е вярно за мен. Отворен съм и просто като започна най-елементарен разговор с някой представител от женски пол, който ми е хванал окото усещам че се чувства неудобно, притеснява се, не си задържа погледа на едно място. По дяволите та те дори не искат да влязат в роля (каквато и да е) и да си поиграем на думи, пък камо ли на действия.. Не могат да ми отговорят на предизвикателствата ( а аз обичам да си играя). Толкова ли е трудно да завържем фалшив флирт?? Прекалено зрял ли съм? Няма достатъчно широко скроени момичета ли? Ако не може да завърже интригуващ разговор с мене или поне да ми задържи вниманието директно отива в графа "познати" или "приятелки" Искам да си поиграя с някоя която е на нивото ми, но отдавна не съм срещал такъв индивид. Понякога е лоша комбинацията красота и ум..
С интерес ще следя темата (:

Имаш моя проблем. Макар, че не бих го нарекъл проблем.

Фен на Хаус и на Деадмаус си, като мене изглежда. :D

ilovesummer
09-02-2010, 16:46
НЕ :D как ще са самотни като щом са красиви всичко живо ще им налитта ;d

p.s - e ако красавецът/красавицата са прекалено срамежливи (защото познавам много такива) , то тогава ще се съглася с това че са самотни .

Rymminka
09-02-2010, 16:58
Ммм.. зависи от човека,но да има и такива.. Поради простата причина,че някой хора просто не искат да се обвързват или просто си предпочитат приятелите,хубавата музика и купончетата който напримерно не са придружени от ревниво момче или момиче :shock: .. Приятно е и да си сам има много положителни странни :D Никои нищо не ти забранява .. :)

Пък който вече е с притенций излизайте,търсете ще забиете бързо погледите .. :P

Rymminka
09-02-2010, 17:05
Имам предвид .. грозен или красив?? Няма значение за к'во се сдухваш ... А и няма грозен човек :) има неподържан вид... Гледа се вътрешната красота на човека.

soul1199
09-02-2010, 18:43
ем да самотна съм,но дали съм красива не знам
:)

babyZ
09-02-2010, 19:01

+1
Точно така си е.
Понякога и красивите са доста притеснителни,което си е проблем.

HandOFDooM
09-02-2010, 19:42
Такъв,такава ли сте и познавате ли такива и защо според вас е така?
как може да задададеш такъв въпрос ??? честно ПРОСТ ЛИ СИ ? как външният вид да дава пояснение за човека,че под общ знаменател да го слагаш БОТ !

loliii
09-02-2010, 19:55
Чувала съм подобна теория, която и някои преди мен казаха, че красивите момичета и момчета си остават самотни, защото никой няма смелостта и самочувствието да се пробва. Ама аз честно казано не смятам, че има правило, защото на теория може и да е така, но на практика като видя красиво момиче, то винаги е с гадже. ;) А като видя незабелязващо се момиче /не искам да казвам грозно/ то почти винаги е само. Таа... зависи и от късмет, и от характер, и от държание. Някои хора сами избират да са ергени, примерно.

mish0ok
09-02-2010, 21:29
мога само да кажа че НЯМА ГРОЗНИ МОМИЧЕТА/МОМЧЕТА има не подържани .. Мен много ме е яд това че гледам външния вид на едн0 м0мче м0га сам0 заради външния вид да полудея но е имал0 слъчеи в които харесвам характера .. н0 попринцип гледам външен вид :smt021 незнам каква съм н0 съм сам0тна 'дд :-D :lol: :lol:

bilqnavod
09-03-2010, 14:49
Хубава тема! Истината е някъде по средата. Познавам много хубави момичета, които са сами и не могат да намерят щастието в любовта. Има и такива, които точно защото са красиви имат много готини гаджета и поне привидно изглеждат щастливи. Хората според мене смятат, че красивите момичета са сами, защото мъжете се плашат от съвършенството и бягат като опарени. Според мен зависи от късмета и това, което ти е писано. Както знаем: За всеки влак си има пътници и на всеки човек поне веднъж в живота му се дава подходящ партньор.

radeberger
09-03-2010, 15:31

Не ми се вярва. :?

StolenBliss
09-03-2010, 15:36
Сякви работи се случват, но не мисля че има такава определена зависимост

cinderella_gugutka
09-03-2010, 17:06
всеки,който не е открил любовта е самотен и винаги му липсва нещо без значение външността

eminem213
09-03-2010, 17:24

mynichka
09-03-2010, 17:45
Клишета..

mrazqkindergarten
09-04-2010, 15:14
Мда, самотна съм. :)

afrodizzz
09-04-2010, 19:37
незнам до каква степен това дали си красив или не , определя дали си имаш приятел/ка .. смятам себе си за обикновенно и скромно моми4е , рядко се държа '' нахакано '' както споменахте , но пък и същивременно ве4е от около 1 год си нямам проятел.. незнам до колко това се дължи на външния вид , 4есто 4увам от приятели мом4ета комплименти , но не и от правилния 4овек :) вси4ко е въпрос на късмет според мен .. едни са родени с него , други са го имали , но пропиляли а трети тепърва ще ги намери...

afrodizzz
09-04-2010, 19:38
незнам до каква степен това дали си красив или не , определя дали си имаш приятел/ка .. смятам себе си за обикновенно и скромно моми4е , рядко се държа '' нахакано '' както споменахте , но пък и същивременно ве4е от около 1 год си нямам проятел.. незнам до колко това се дължи на външния вид , 4есто 4увам от приятели мом4ета комплименти , но не и от правилния 4овек :) вси4ко е въпрос на късмет според мен .. едни са родени с него , други са го имали , но пропиляли а трети тепърва ще ги намери...

darkPaladin
09-04-2010, 19:39
от цялата тема разбрах че тук красивите момичета са малко или жените не знаят какво искат

rachel_billson
09-04-2010, 19:53
Истина е.

rachel_billson
09-04-2010, 19:53
Истина е.

darkPaladin
09-04-2010, 19:56
тва е като въпроса ''какво правят мъжете с големи полови органи''

да кажеш че всички красиви момичета са самотни е все едно да кежш че всички грозни са обградени от внимание
о.0

s0b1esk1
09-05-2010, 22:19
@JIMEI

същност хаус съм аз, но си забравих паролата

mey_si
09-06-2010, 19:43
В живота странно нещо се оказва красотата ,мъжете плашат се и бързо бягат през вратата ! ;dd

Kole
09-06-2010, 19:58
Абе, какви глупости се пишат в тая тема? Вие вярвате ли си като ги пишете тия нещица? НЯМА, АМА НЯМАААААААА, красиво момиче, което да е самотно, защото НЯМА момче, което да не се пробва да се запознае с подобно момиче или да я свали. Понякога това момче има късмет, понякога не, зависи от него и нея, но такива момичета НЯМА как просто да останат сами или самотни. Дори да няма момчета с тях, то имат приятелки, така че стига глупости.

To тук момчетата ни изкарахте, с извинение, егати п*тките! Нямали сме смелост, чушки. Даже аз, който имам егати комплекса за малоценност, се осмелявам да заговоря някоя яка г-ца, пък какво остава за останалите.

cherrycole
09-06-2010, 23:19
Ми да истина е! Мъжете се страхуват от красивите жени! :) Затова си търсят някое "плашило" дет никой няма да го погледне! 8-)

stella666
09-07-2010, 14:02

Така зададен въпроса ти може да има много значения.Лично аз смятам ,че е яйцето :)

наскоро доказаха, че е яйцето :P

s3nsual
09-07-2010, 19:35
Според мен , в повечето случаи е така , защото красивите момчета и момичета имат по-високи изисквания и трудно си намират човек , който да отговаря на тези изисквания .

Di
09-07-2010, 19:48
да,вярно е

красотата е проклятие

InfiNity09
09-07-2010, 20:00
Според мен , в повечето случаи е така , защото красивите момчета и момичета имат по-високи изисквания и трудно си намират човек , който да отговаря на тези изисквания . и аз мисля така, пък и четох някаде, че момчетата се страхуват от наистина красивите момичета и си избират такива на тяхното ниво с които имат реални шансове. Не знам до колко е вярно. :?

pepschy
09-07-2010, 20:20
мисляяяя че си супер прав : ) :-P

SaveMeFromMyself
09-07-2010, 21:48
Това са пълни глупости.. всичко си зависи от човека, характера, нагласата за живот, обстоятелствата...

indigo0lady
09-10-2010, 09:22
Мда, самотна съм. :) И аз като тебе... :smt061

sashko705
09-10-2010, 09:29
Да повечето! Знам го от личен опит 8-)

Violenza
09-10-2010, 09:50
Аз вече се превивам от смях. Тоооолкова е абсурдно.

annayordanova
09-10-2010, 09:56
Аз съм... самотен/красив...
Неее, въобще не съм нахален, хич даже... :razz: :razz: :razz:

DarkTemplar
09-10-2010, 10:01
Едва ли самотата зависи от външния вид, по-скоро от характера. По пътя на логиката, красивите би трябвало да привличат повече внимание, съответно да завързват контакти с повече хора. Но не всичко в отношенията се подчинява на логиката. ;)

ve4nosamotna
09-13-2010, 23:08
Мисля, че е така. Познавам едно хубаво момиче, което е срамеливо и никой не се интересува от нея и никой не и казва че я харесва, а може би някой я харесва, но просто не го казва :-o

RoSKo0o0
09-13-2010, 23:10
В началото Бог сътворил небето и земята. И казал Бог:
- Да бъде светлина! И дошла светлината.И казал Той , че това е хубаво. И сътворил Бог човека по свой образ и подобие.И казал Той , че това е хубаво. И сътворил Бог жената.Погледнал я и казал:
-...нищо, ще се гримира.

От заглавието може да отпадне въпроса за момичетата :razz: :razz: :razz:

GD
09-14-2010, 07:09
По - скоро бих казал че красивите момичета не са сами, защото ходят с някакви оръфляци, а за момчетата да вярно е че са сами. :razz:

Bubbly
09-14-2010, 15:55
Не, външната красота е последният критерий за самота.

xCut0utMyTearsx
09-14-2010, 17:29
Кой ще ми дифинира "красиви момичета/момчета", че да отговоря по - компетентно по темата? 8-) Иначе... всеки има нещо уникално в себе си... което го прави красив по свой си начин... :) и нда, има някои хора които са толкова красиви душевно... и все пак са сами... или външно красивите... и такива самотни индивиди има, но все се намира по някой загорял тук - там, че да не са сами... 8-)