PDA

View Full Version : Момичета - бройка :)

kremen4eto
05-13-2010, 06:45
Досега се възмущавах от темата за годините и бройката, та да попитам. Ясно е, че на тези години ни перат хормони, ясно е, че за едно момче е гордост да има голяма бройка. Ясно е и че не е честно жените да сме съдени заради бройката си. Но е факт и всяка жена правеща го с различни мъже е курва (според стандартите).
Обръщам се към момичетата с повечко забивки. ... Защо трябва да го правите с различни мъже? Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък. Но според мен е в хиляди пъти по-яко да го правиш с един ... защото си знаете вкусовете, познавате си телата, знаете какво харесвате и можете да си доставите удоволствие по много по-лесен и хубав начин. Ако преспиш с някой и двамата сте наясно, че е за веднъж, той изобщо няма да обърне внимание дали сте задоволени. Защо си давате дупетата на различни мъже, след като сте наясно, че в днешно време не е (пък и никога не е било) гордост едно момиче да има богато сексуално минало? Толкова ли е невъзможно да намерите свястно момче, да се обичате и да се чукате ако щете и като животни от сутрин до вечер? :)

MishaBabyy
05-13-2010, 07:00
Не знам за нас,ама ти очевидно не можеш да си намериш свястно момче..
Наследничките на Хилари все повече настъпват само дето тая е няква заблудена.както BabyDesy каза.
КЛЮЧ!

kremen4eto
05-13-2010, 07:03
Някъде да съм написала, че съм много свястна или, че 4 е малко? Просто има с много повече от мен, но съм осъзнала (макар и малко по-късно, че е по-добре да не я увеличавам). Написах за пореден път в темата, че са 4 защото иначе някой модератор щеше да каже, че не пиша по темата.

Определението не го давам аз, а обществото. :)

И защо по дяволите трябва да започваме с 'тая' и тем подобни. Аз да съм обидила някой?

kremen4eto
05-13-2010, 07:05
Наследничките на Хилари все повече настъпват само дето тая е няква заблудена.както BabyDesy каза.
КЛЮЧ!

Напротив, намерила съм го. Осъзнавам обаче, че не навреме :) И все пак, по-добре късно, отколкото никога.

kremen4eto
05-13-2010, 07:08
Въобще не съм обърнала внимание, че си ти. И обясних защо някой те е определил като такава, не съм го казала аз, те хората го казват. Аз не обичам да съдя хората щото си е техния живот и не мога да ги променя. Затова само питах. (защото не ги (ви) разбирам)

MochaOnMyLips
05-13-2010, 07:12
1. Такава тема вече има.
2. Всъщност на никого не му пука, кой с кого се чука. Въобще това не е работа на компанията, а когато стане училищна клюка, че някой си сменя партньорите в леглото често, това не говори добре за него, все тая от какъв пол е. И въпреки това на хората просто не им пука чак толкова много.
3. Сексът за една нощ не значи, че не се стремите да си доставите удоволствие (въпреки че не съм практикувала).

kremen4eto
05-13-2010, 07:15
1. Такава тема вече има.
2. Всъщност на никого не му пука, кой с кого се чука. Въобще това не е работа на компанията, а когато стане училищна клюка, че някой си сменя партньорите в леглото често, това не говори добре за него, все тая от какъв пол е. И въпреки това на хората просто не им пука чак толкова много.
3. Сексът за една нощ не значи, че не се стремите да си доставите удоволствие (въпреки че не съм практикувала).

Sorry, ако наистина има такава тема.

На някой хора им пука много, но са отделни единици (не че съм от тях)

Да, понякога при сексът за една нощ може и да се стремят към удоволствие, но не познават телата си, което означава, че няма да е кой знае какво удоволствието.

Samoten89
05-13-2010, 07:39
Е стига с тези грешни мнения/стандарти за бройките. Не са курви жените при голяма бройка нито мъжете са "пичове" ако са спали с много и толкова. Аз напълно подрекпям идеята с един да се спи, но ДА Е ХУБАВО И КАЧЕСТВЕНО! Както и авторката на темата. Каква ти е кирията да си спал с 10 като нямаш никой до себе си накрая? като прецакан си голямата работа бройката нали е минало, но ако нямаш до себе си някой с който взаимно да си допадате за къв чеп е бройката???

baatko
05-13-2010, 07:46
Е стига с тези грешни мнения/стандарти за бройките. Не са к**ви жените при голяма бройка нито мъжете са "пичове" ако са спали с много и толкова. Аз напълно подрекпям идеята с един да се спи, но ДА Е ХУБАВО И КАЧЕСТВЕНО! Както и авторката на темата. Каква ти е кирията да си спал с 10 като нямаш никой до себе си накрая? като прецакан си голямата работа бройката нали е минало, но ако нямаш до себе си някой с който взаимно да си допадате за къв чеп е бройката???

За самочувствие брато. Така човек се чувства още по готин като е прекарал няколко десетки жени през легла, маси, столове.... :D 8)

kremen4eto
05-13-2010, 07:49
^ Вярно, че такива спомени е готино да имаш. Ама пък аз си ги имам с един човек и пак ми харесва да си ги спомням. Няма да ви разбера момчетата :-D

baatko
05-13-2010, 07:54
^ Вярно, че такива спомени е готино да имаш. Ама пък аз си ги имам с един човек и пак ми харесва да си ги спомням. Няма да ви разбера момчетата :-D

Не ти трябва да ни разбираш, ще те нарекат курва :))))

kremen4eto
05-13-2010, 07:56

Не ти трябва да ни разбираш, ще те нарекат к***а :))))

Ха, правилно! :P

thespark
05-13-2010, 09:51
Момичето просто изказва мнение ;),а иначе да на никого нему пука кой с кого се .... 8-)

Antixrist
05-13-2010, 11:47
Това че жените с повече мъже са курви са пълни тъпотии и тесногръди глупости.Всеки има право да се чука с когото си поиска.

Тези неща са останали отпреди 100 години,когато жените са били само слугини и животнои за разплод,а не хора.Сега когато са равноправни могат да си правят каквото искат!

Gerard
05-13-2010, 15:32
Много хора обичат разнообразието.То по тая вашата логика като се вземете на 14-15,що не се жените направо,като сте намерили единствения??

kremen4eto
05-13-2010, 15:49
Много хора обичат разнообразието.То по тая вашата логика като се вземете на 14-15,що не се жените направо,като сте намерили единствения??

Никой не обича еднотипните неща. Но защо разнообразие трябва да означава 50 различни мъже? От секс до женене има голема разлика :P

Gerard
05-13-2010, 15:56
Ами според теб какво означава разнообразие???

Gerard
05-13-2010, 15:57
:P

pebals
05-13-2010, 15:57
КЛЮЧ!

kremen4eto
05-13-2010, 16:02
Ами според теб какво означава разнообразие???

Да си разнообразяваш сексуалния живот с един човек. Да правите различни неща, да използвате различни методи, на различни места, с алкохол, без алкохол ... коли, води, столове, маси ... анално ... ко ще и в ушите :D Това е за мен разнообразие ... или поне най-добрия вид разнообразие за мен :)

kremen4eto
05-13-2010, 16:04
КЛЮЧ!

За момчето вече казах. И нямам нищо общо с Хилари. Нея също не я разбирам :)

uBuTo
05-13-2010, 16:04
Но е факт и всяка жена правеща го с различни мъже е к***а (според стандартите).
Плюя им на стандартите!.. :o Спала съм с 20 момчета и не смятам че съм курва, пък вие казвайте каквото искате!.. Прост народ! :?

kremen4eto
05-13-2010, 16:06
Плюя им на стандартите!.. :o Спала съм с 20 момчета и не смятам че съм к***а, пък вие казвайте каквото искате!.. Прост народ! :?

Спрете да наблягате на тая 'курва' :D Същината на въпроса ми е другаде. Защо ви доставя удоволствие да сменяте така мъжете?

Gerard
05-13-2010, 16:07
Колко време ще трае това?Като ти омръзне какво правим? :?

uBuTo
05-13-2010, 16:08
Плюя им на стандартите!.. :o Спала съм с 20 момчета и не смятам че съм к***а, пък вие казвайте каквото искате!.. Прост народ! :?

Спрете да наблягате на тая 'к***а' :D Същината на въпроса ми е другаде. Защо ви доставя удоволствие да сменяте така мъжете?
А защо не?.. Трябва ли да се чукаш с един цял живот? Сега му е времето да живея! :?

Gerard
05-13-2010, 16:08
uBuTo-само така бейби! :P

uBuTo
05-13-2010, 16:09
uBuTo-само така бейби! :P
:oops:

kremen4eto
05-13-2010, 16:10
Колко време ще трае това?Като ти омръзне какво правим? :?

Искаш да кажеш, че като се ожениш (омъжиш) един ден и секса ти омръзне, ще търсиш друг?
Мисля, че омръзването няма да е скоро, а когато се случи, вече ще има други неща (семейство, деца, кариери, любов, привързаност), които да ни крепят и сексът няма да е едно от най-важните. :)

kremen4eto
05-13-2010, 16:13

Спрете да наблягате на тая 'к***а' :D Същината на въпроса ми е другаде. Защо ви доставя удоволствие да сменяте така мъжете?
А защо не?.. Трябва ли да се чукаш с един цял живот? Сега му е времето да живея! :?

А защо 'живеенето' ти трябва да е свързано със смяна на мъже? И аз съм ги сменяла, но се чувствам много по-жива когато знам, че имам някого до себе си, вместо на всеки купон различен. Явно е въпрос на разбирания :)

Gerard
05-13-2010, 16:13
Просто ще си кръшкам на воля. :D

uBuTo
05-13-2010, 16:15

А защо 'живеенето' ти трябва да е свързано със смяна на мъже? И аз съм ги сменяла, но се чувствам много по-жива когато знам, че имам някого до себе си, вместо на всеки купон различен. Явно е въпрос на разбирания :)
Кой както прецени! На мен ми харесва така! Не се опитвай да втълпяваш мисленето си на другите! :)

kremen4eto
05-13-2010, 16:16
Просто ще си кръшкам на воля. :D

А така. Както решиш :P

kremen4eto
05-13-2010, 16:17
Ивито, ни най-малко се опитвам да променям някого. Опитвам се само да разбера гледната ви точка :)

uBuTo
05-13-2010, 16:18
Ивито, ни най-малко се опитвам да променям накого. Опитвам се само да разбера гледната ви точка :)
Ами мисля че разбра моята! :)

kremen4eto
05-13-2010, 16:25
^ За което благодаря. И между другото много ми харесва подписа ти. :)

uBuTo
05-13-2010, 16:26
^ За което благодаря. И между другото много ми харесва подписа ти. :)
Мерси! ;)

emotion90imotion
05-16-2010, 03:49
Бройката на една жена си е само нейна работа .. и никой няма право да я пита..
А относно моята бройка...достатъчно за да съм разбрала какво е страхотен секс и не толкова , че да се смятам за лека жена :-)

Mazacha
05-16-2010, 04:36
E като си ги почнала, ела да спиш и с мене :P :P :D :D
А по темата: Намираш си един/една и се взимате заедно сте си и се праскате, правите ненормални неща и това е :) :).

theoneudontknow
05-16-2010, 08:24
... Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък...

Добре бе, не ви разбирам като го казвате това - кво имате предвид? Тва че сте срещнали 1 "не" свястно момче ( или дори е бил свестен, просто ви е писнал и затова го плюете ) , не означава, че сте видяли всичко... Освен това, като се вайкате, че всички момчета мислят само за секс - добре бе вие момичетата като се обличате по 1 вид "разкрепостен" начин, ние кво да си мислим? Освен това всички момичета харесват \"лоши\" момчета... И след тва мрънкате, че били лоши - ВИЕ НИ КАРАТЕ ДА СМЕ ЛОШИ!! :? :x

kremen4eto
05-17-2010, 06:39
... Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък...

Добре бе, не ви разбирам като го казвате това - кво имате предвид? Тва че сте срещнали 1 "не" свястно момче ( или дори е бил свестен, просто ви е писнал и затова го плюете ) , не означава, че сте видяли всичко... Освен това, като се вайкате, че всички момчета мислят само за секс - добре бе вие момичетата като се обличате по 1 вид "разкрепостен" начин, ние кво да си мислим? Освен това всички момичета харесват \"лоши\" момчета... И след тва мрънкате, че били лоши - ВИЕ НИ КАРАТЕ ДА СМЕ ЛОШИ!! :? :x

Не съм казала, че мислят само за секс.
Не съдя и само от своя опит, а и от това, което чета виждам и чувам. Напоследък момичетата трудно си намират свестни мъже (не че и при мъжете е лесно). Имах впредвид, че е добре да имаш някой за секс (но не приятел с облаги), а човек с който имате истинска връзка. За целта нещата между вас трябва да се получат, което не е лесна работа.

Разкрепостеният начин на обличане никак не означава, че момичето е леко или нещо такова. Може би просто си харесва тялото или обича вниманието, но не означава, че ляга с всеки срещнат.

Аз не хaресвам лоши момчета. Ти защо ни сложи под общ знаменател? Не желая някой лигльо, който да ми ходи след гъза, ама и не искам някой със самочувствие до небето. Искам човек, който си знае мястото, има добро самочувствие. Може и да оставя впечатления за лошо момче, но в него да се крие добра душичка. Момче, което да е
МЪЖ сред хората и миличкото ми същество когато сме насаме :)

kremen4eto
05-17-2010, 06:45

И ако все пак приятелят ти те попита колко е бройката. Ще скриеш ли? Там има 2 варианта - или да си помисли, че е прекалено голяма и не искаш да я казваш, или че си спала с 2ма-3ма и не искаш да казваш, защото ще си помисли, че нямаш опит.

BigFakeSmile
05-17-2010, 08:50
имаш малко грешна представа обаче..
например, намерих си уж идеалния мъж, всичко беше наред...докато не реши, че не иска да сме заедно, това знаи ли, че трябва да спра да правя секс??
какво значи да можем да си намерим свястно момче, аз съм млада, на 17..рядко на тези години излиза нещо, което продължава вечно :)

kremen4eto
05-17-2010, 09:02
имаш малко грешна представа обаче..
например, намерих си уж идеалния мъж, всичко беше наред...докато не реши, че не иска да сме заедно, това знаи ли, че трябва да спра да правя секс??
какво значи да можем да си намерим свястно момче, аз съм млада, на 17..рядко на тези години излиза нещо, което продължава вечно :)

И аз това казах - че не е лесно ... но не и невъзможно. Освен това мацките с по 20-30 бройки на 17 години (доколкото съм чела не си от тях) изобщо не се и опитват да го намерят. Затова ги питам какво хубаво намират в секса за една нощ когато стане честа практика, пред това да потърсят един за секс. :)

ReachlessGirl
05-17-2010, 09:15
Защо трябва да го правите с различни мъже?
щоту им е по - лесно .. ;дд
Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък.
дали?! .. Въпроса е какво се търси?! ..

Наследничките на Хилари все повече настъпват само дето тая е няква заблудена.
само дето нямаш думата за мен! .. 8)

kremen4eto
05-17-2010, 09:25
Защо трябва да го правите с различни мъже?
щоту им е по - лесно .. ;дд
Вярно, че трудно се намират свестни мъже напоследък.
дали?! .. Въпроса е какво се търси?! ..

Очаквах да се включиш :P

Някои не казват, че им е по-лесно,а че искат да си 'живеят', ако си чела по нагоре.

Ами всички се оплакват напоследък за момчетата си. Аз вече започнах да си мисля, че никой не може да намери това, което търси.

MishaBabyy
05-17-2010, 09:29

Нямай предвид теб казах за kremen4eto че е заблудена...ти си ъъ...незаменима 8-)

ReachlessGirl
05-17-2010, 09:34
.. :wink:
Някои не казват, че им е по-лесно,а че искат да си 'живеят', ако си чела по нагоре.
Четох да .. тук вече опира до различни гледни точки и за това кой как възприема нещата.. за мен "живот" е човека, с който съм от доста време, който обичам, познавам, разчитам на него и му се доверявам за всичко!
За други са гореспоменатите неща .. (: Всеки си преценява..
Ами всички се оплакват напоследък за момчетата си. Аз вече започнах да си мисля, че никой не може да намери това, което търси.
Не, че не може .. както написах вече просто е по - лесно да се стига до една определена цел и до там .. някои се задоволяват с това, други - не! Пак е въпрос на личен избор .. (:

MishaBabyy .. моя грешка! :)

kremen4eto
05-17-2010, 09:40
.. :wink:
Четох да .. тук вече опира до различни гледни точки и за това кой как възприема нещата.. за мен "живот" е човека, с който съм от доста време, който обичам, познавам, разчитам на него и му се доверявам за всичко!
За други са гореспоменатите неща .. (: Всеки си преценява..
Не, че не може .. както написах вече просто е по - лесно да се стига до една определена цел и до там .. някои се задоволяват с това, други - не! Пак е въпрос на личен избор .. (:

Да и аз не бих се чувствала по-жива ако нямах човека до мен.

Просто има вече толкова повърхностни хора, че им се чудя на желанията. Ама да си правят каквото искат. :)

kremen4eto
05-17-2010, 09:40

Нямай предвид теб казах за kremen4eto че е заблудена...ти си ъъ...незаменима 8-)

Така и не уточни защо мислиш така.

emotion90imotion
05-17-2010, 22:45

И ако все пак приятелят ти те попита колко е бройката. Ще скриеш ли? Там има 2 варианта - или да си помисли, че е прекалено голяма и не искаш да я казваш, или че си спала с 2ма-3ма и не искаш да казваш, защото ще си помисли, че нямаш опит.

Само, че винаги като си легнеш с някой си проличава колко ти е опита..
И кво значи голяма бройка...всеки има различно виждане..за тебе може да са 20...а аз може да мисля, че и трима са мног0!?

Djanny
05-17-2010, 23:01
2 след полунощ е и ми се спи, но ще изразя мнение.

Ако сте човек с моя тип психика (което не е добре)
За някакви госпожици за по една вечер, не ми пука дори да съм и 1001 бройка. Момичето до мен обаче, прекалило ли е, или ако са били ИЛИ някой от тях да е бил ПЕДЕРАСТ РУСОФИЛ ЦИГАНИН МАНОСАН ГЕЙ СВИНЯ МАСОН ПОМИЙНА ЯМА ГЪБА ЦЕДКА КАМИЛА ЗАГУНДЖИЯ СМЪРТ ПОМЯР НА КАФЯВО КУР.. ТУРЧИН ПУТКА МАСТИЯ КЛОН КЛОШАР ЗЪБОЛЕКЪР ЛАЙНАР УДАВЯНЕ БЕТОНИРАНИ КРАКА МОСТ АСПАРУХ БУТАНЕ ВЕРИГИ ИЗВАДЕН БЪБРЕК КРЪВ ОТРЯЗАНИ ПРЪСТИ ОТРОВА В САЛАТАТА ШИЗОФРЕНИЯ ОЛИГАРСИ ОЛИГОФРЕНИЯ МАФИЯ ШЕФЪТ ДЪБ КОВЧЕГ ГРОБ ПИКНЯ ФЕС ЕНИЧАР БИРНИК ОТРЕПКА ЗАВАРЧИК РЕКОЛТАДЖИЯ ПОДМОЛНИК ПОДМОКРЕНЯК КЛОШАР ИБРИКЧИЯ ЛАЙНА НЕДЪГАВИ МАЛОУМНИЦИ ЕВРЕИ ПАЛЕСТИНЦИ ХАМАС ХИЗБУЛА МАСОНИ ФАСОНИ СПА ПИСТА ФОРМУЛА ЕДНО БЕЛГИЯ ТУРЦИЯ ЦЕЗЕРОВО СЕЧЕНИЕ НЕДОНОСЕНИ КОПЕЛЕТА УМРЕТЕ 14 15 16 ХУЙ 7:2 ГАНГРЕНА ГОНОРЕЯ ХИМЕНА ХЛОРОАЗЦЕТОН КРАЙ ЖИВОТ ЛЕЗБИЙКИ ТАПАНАРИ КУЧЕТА КОТКИ ПАНТЕРИ РОЗОВИ ТАШАЦИ ДОМАТИ ДРАПАТ ЛАЯТ ПУТКИ ЗЪБИ ВЪЖЕ МИДА РАЗБОЙНИЦИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ ХРАНИМАЙКОВЦИ ХРАНИТАТКОВЦИ ЛАПНИХУЙОВЦИ ЖЕНА ЦЕЦА АРКАН ЕБАЛИ ЕДНОТАШАТИ КИЛИМАРИ ВЕНА ХЕРОИН ДОЗИРАНЕ ПРЯСНО МЛЯКО ПЕДЕРАСИ УЛИЧНА КУРВА ПОМПА ЗА УГОЛЕМЯВАНЕ УБИЙЦИ ОСТАТЪЦИ УНИЖЕНИЕ ОБИЧ НЕНАВИСТ САМОТА ПФФ..

МАЙКА ТИ ШЕ ЕБА НЕАМ НЕРВИ

Slynchiicee
05-18-2010, 06:16
Е стига с тези грешни мнения/стандарти за бройките. Не са к**ви жените при голяма бройка нито мъжете са "пичове" ако са спали с много и толкова. Аз напълно подрекпям идеята с един да се спи, но ДА Е ХУБАВО И КАЧЕСТВЕНО! Както и авторката на темата. Каква ти е кирията да си спал с 10 като нямаш никой до себе си накрая? като прецакан си голямата работа бройката нали е минало, но ако нямаш до себе си някой с който взаимно да си допадате за къв чеп е бройката???

За самочувствие брато. Така човек се чувства още по готин като е прекарал няколко десетки жени през легла, маси, столове.... :D 8)

:D

kremen4eto
05-18-2010, 06:41

Само, че винаги като си легнеш с някой си проличава колко ти е опита..
И кво значи голяма бройка...всеки има различно виждане..за тебе може да са 20...а аз може да мисля, че и трима са мног0!?

Това е ясно, че може да гледаме различно на нещата. Но ти каза, че бройката си е твоя работа. Затова ми стана интересно ако те попитат няма ли да кажеш. Пък и в случая няма значение колко е за теб много, а колко е за партньора ти. :)

bossychick
05-18-2010, 12:59
Рядко пиша,но ми стана интересно. Аз мисля,че бройката на момчето или на момичето няма абсолютно никакво значение и смятам,че е супер комплексарщинка! Дали той е бил с 20 жени и се мисли за играч си е негов комплекс,дали тя е била с 20 мъже и някой ще каже "ебаси курволяка" ок нека кой квото иска да си говори,но ако тя се засяга значи и тя има комплекси на тая тема. Истината е,че сме 21 век отминали са вече тия да си с по 1-2ма,ако се намерите ок супер,ако не кво да не правиш секс докато не срещнеш подходящия? Кой с който/която квото му е кеф това да си прави,всеки си носи глава на раменете и всеки си поема отговорност за действията си. На въпроса дали ако си жена и си била с повече от 1-2-3ма или както беше,зависи си от човека,ако този човек му пука за теб,много се съмнявам,че много ще му дреме с колко си била,така че не виждам защо да не знае,ако се говори за тия неща,макар че от опит знам,че винаги е по-добре кой квото си е правил преди да си остава в миналото и да не се разискват тия теми,защото само изневрят и дразнят. А на другя въпрос на коя и защо и какво и харесва да е била с повече,еми кво така се е случило,кеф са си правили хората точка,за кво може? ебаси и въпроса чесно... и така общо зето :)

dimitar_ak
05-18-2010, 13:17
За какво ви трябва да се ровите в това преди? Не важно колко е имало преди теб. По-важно е да направиш така, че да няма след теб.

Palpatin
05-18-2010, 14:33
Какво значение има бройката? За мен никакво. Така че всеки да си мисли какво прави.

Callisto
05-18-2010, 17:07
Ходила съм с много момчета и никога не съм им изневерявала. Никога не съм била бройкаджийка или кръшкачка. При всички е имало свирки и лизане, но секс съм правила само с един, понеже само той е само като мен,разбира ме напълно, еднакви сме по характер и искаме еднакви неща. От това следва отлично да знаем какво би харесало на другия и от там идва и страхотния секс. Не ме интересуват другите с колко са спали и последното нещо, което ще тръгна да правя е да ги съдя или да взимам пример от тях. Всеки си има личен живот и има правото да си прави каквото си иска. Аз лично смятам да си остана моногамна, да съм си с моя възможно най-дълго и тн. Живеем заедно от 9 месеца, обичаме се адски много и смятам, че връзката ни е достатъчно здрава. :)
Смятам, че сексът даже и с един и същи човек може да бъде вечно интересен. Има много трикове за това, като експериментирането-ягоди, сметана, карамел, ледчета, униформи и тн. Винаги можем да си затворим очите и са си представим, че го правим с някой друг или с повече хора. По този начин хем запазваме сексът интересен, хем не изневеряваме и не нараняваме никой, а сръзката ни остава здрава и щастлива. :)

kremen4eto
05-18-2010, 17:19
За какво ви трябва да се ровите в това преди? Не важно колко е имало преди теб. По-важно е да направиш така, че да няма след теб.

Мисля по същия начин, но ако имаш връзка като моята ще ме разбереш. С моя се познаваме поради обща компания. В която компания направих някои неща с някои хора. Моят ги знае и сега мисли, че понеже преди съм била такава (правеща го наляво и надясно) е въпрос на време да продължа тази 'кариера'. Ако не бях правила този секс за една нощ и още там глупости сега нямаше да имаме тези проблеми във връзката ни. Вярно, че ако не знаеше моят, също нямаше да има проблеми. И точно затова попитах момичето по-нагоре ако някой я пита за бройката какво ще отговаря.

Всеки си има периоди и в някои иска сериозни работи, в други просто да отпусне напрежението. Но има хора (като моят приятел ... а и други познати), които мислят, че хората не се променят така лесно. Мислят, че лекото поведение на една жена я прави лека по принцип и завинаги.

kremen4eto
05-18-2010, 17:27
Рядко пиша,но ми стана интересно. Аз мисля,че бройката на момчето или на момичето няма абсолютно никакво значение и смятам,че е супер комплексарщинка! Дали той е бил с 20 жени и се мисли за играч си е негов комплекс,дали тя е била с 20 мъже и някой ще каже "ебаси курволяка" ок нека кой квото иска да си говори,но ако тя се засяга значи и тя има комплекси на тая тема. Истината е,че сме 21 век отминали са вече тия да си с по 1-2ма,ако се намерите ок супер,ако не кво да не правиш секс докато не срещнеш подходящия? Кой с който/която квото му е кеф това да си прави,всеки си носи глава на раменете и всеки си поема отговорност за действията си. На въпроса дали ако си жена и си била с повече от 1-2-3ма или както беше,зависи си от човека,ако този човек му пука за теб,много се съмнявам,че много ще му дреме с колко си била,така че не виждам защо да не знае,ако се говори за тия неща,макар че от опит знам,че винаги е по-добре кой квото си е правил преди да си остава в миналото и да не се разискват тия теми,защото само изневрят и дразнят. А на другя въпрос на коя и защо и какво и харесва да е била с повече,еми кво така се е случило,кеф са си правили хората точка,за кво може? ебаси и въпроса чесно... и така общо зето :)

Права си, че зависи от човека срещу теб.

Въпросът не беше защо така се е случило (секса за една нощ), а защо този вид секс става практика. Защото след 20-30 такива пъти вече не може да се излезе с номера - 'така се случи', а явно тези постъпки ги привличат с нещо. :)

kremen4eto
05-18-2010, 17:30
Какво значение има бройката? За мен никакво. Така че всеки да си мисли какво прави.
За някои има. Мен също не ме интересува с колко е спал моят приятел, след като го опозная и виждам, че е с мен ... но за някои хора има значение ... което е доста тъпо мисля :)

fear4o
05-18-2010, 17:59
За някои има. Мен също не ме интересува с колко е спал моят приятел, след като го опозная и виждам, че е с мен ... но за някои хора има значение ... което е доста тъпо мисля :)
На някои им е приятно да мислят, че са от типа на най-вървежните в квартала или ако искате и в града!

kremen4eto
05-18-2010, 18:01
На някои им е приятно да мислят, че са от типа на най-вървежните в квартала или ако искате и в града!

Това е ясно. Въпреки че за най-вървежния често се казват лоши думички. Къде виждат приятното не знам.

Slynchiicee
05-20-2010, 05:36

+

Sisi95
05-20-2010, 05:40
Ам...все още съм девствена.

SexyBitch
05-20-2010, 08:50
0 момичета :D А иначе , за момчета .. :oops: 3 (в днешно време това се счита за малко , въпреки че аз не мисля така ) :oops:

fear4o
05-20-2010, 08:51
0 момичета :D А иначе , за момчета .. :oops: 3 (в днешно време това се счита за малко , въпреки че аз не мисля така ) :oops:
Пфф спокойно бе има и хора които все още са девствени!
А иначе за бройката:зависи при какви хора си ако си в компания на квартални к*рвета ще те скъсат от подигравки!Иначе защо да са малко??

YouDontKnowMe
05-20-2010, 19:01
С новото има тръпка.

kremen4eto
05-20-2010, 19:03
С новото има тръпка.

Някой намират тръпка и при старото, ама то не е точно тръпка. :)

krokkrok
05-20-2010, 19:08
Пфф спокойно бе има и хора които все още са девствени!
А иначе за бройката:зависи при какви хора си ако си в компания на квартални к*рвета ще те скъсат от подигравки!Иначе защо да са малко??

от опит го казва Сашето...SexyBitch...не просто повече няма какво да кажа за теб...всеки си има живот :?

drummerka
05-20-2010, 20:31
Абе хубаво е да си с един човек - да,до момента,в който спрете да си пасвате и се разделяте,тогава идва следващия и така.Тва е потока на живота,а не да ти е няква цел да ходиш по барчета и да праскаш жени/мъже за спорта.

kremen4eto
05-21-2010, 07:18
Абе хубаво е да си с един човек - да,до момента,в който спрете да си пасвате и се разделяте,тогава идва следващия и така.Тва е потока на живота,а не да ти е няква цел да ходиш по барчета и да праскаш жени/мъже за спорта.

Да, раздяла настъпва, тогава сменяш партньора. Ама не вярвам да настъпва раздяла при всеки купон :D