Влез

View Full Version : Измама...

dogtag
05-13-2010, 21:32
Здравейте!Темата не е мн подходяща за тук,но надявам се ще ми простите.Стана следното:с един идиот от варна се разбрахме да бартеросваме ипод нано за гсм сони ериксон ц510 чрез ЕКОНТ .Ипода е мой.Ама ко да видя-пратил ми някав стар панел от самсунг и ся не мога го издиря.2 телефона м ие дал и не отгоаря на единия,пък а другия дига и вика,че бил някав приятел на въпросния измамник аам аз го познах,че е същия.Както и да е,да се обърна ли към полицията да им дам телефоните да го проследят,щото няма да оставя нещата така.

Nakadah
05-13-2010, 21:52
Български моля

onestar
05-13-2010, 22:24
Иде ми да се самоубия четейки... това нещо.

alex4et0y
05-13-2010, 22:28
Пиши не на маймуски. 8-)

someonerandom
05-14-2010, 07:14
Превод:
Здравейте!Темата не е много подходяща за тук,но се надявам да ми простите.Стана следното:С един идиот от Варна се разбрахме да направим бартер(да разменим)-IPod Nano за GSM Sony Ericsson c510 чрез ЕКОНТ(идея си нямам какво е това ЕКОНТ).IPod-ът е мой.Но какво да видя-вмсето телефонът ми е пратил някакъв стар панел от Samsung и сега не мога да го издиря.Дал ми е два телефона и на единия не отговаря,а на другия вдига и се преструва,че е приятел на този,с който правихме размяната(измамникът)обаче аз го познах-той е въпросният измамник.Да се обърна ли към полицията и да им дам телефоните за проследяване,защото няма да оставя нещата така

До мненията над мен:Не се превземайте,текстът си беше съвсем четлив,а човекът в момента сигурно е доста афектиран.Чак ми вдигнахте нервите с тези глупости.
До автора:Не знам какво да ти кажа.Не съм имал такива ситуации,а не знам полицията дали ще направи нещо по въпроса.Оставям даването на съвети на по-компетентните от мен.

Unendlich
05-14-2010, 07:38
ЕКОНТ е фирма, която разнася доставки из цялата страна. Ако си поръчвате нещо от интернет магазин (български) , доставката се прави от тази фирма. :)

По темата - трябва да имаш доказателства пред полицията, иначе онзи може да си измисли 1000 версии.

nymphadora
05-14-2010, 08:31
Брат,така не си прави :? Естествено,че ще те метне.

dogtag
05-14-2010, 09:00
Аве хора вие сте мн интересни.Не гледате същността на проблема,ми все търсите да се заядете за нещо.Благодаря з а мненията,все пак!

Unendlich
05-14-2010, 09:10
Добре, ти как може да направиш такова нещо, след като не го познаваш ? Хората не са честни и сега той се радва на твой гръб ? Не знам дали полицията ще ти помогне, но на мен ми се струва, че няма да си го върнеш. :?

marinkof
05-14-2010, 10:53

uBuTo
05-17-2010, 10:13
Май владееш патагонския :D

reload1222
05-17-2010, 10:27
Стига сте спамили!

Значи и мен така преди ме метна един по подобен начин наистина трябва да се обърнеш към полицията и да извикаш този който те е обслужил в еконт въпреки че другия пак може да измисли нещо много гадна работа!

Chacho
05-17-2010, 11:14
"Извинете, бихте ли издирили мошеника, прецака ми сделката на черно." Внимавай когато търгуваш така..

uBuTo
05-20-2010, 09:44
"Извинете, бихте ли издирили мошеника, прецака ми сделката на черно." Внимавай когато търгуваш така..

sexydevil
05-20-2010, 09:54
Превод:
Здравейте!Темата не е много подходяща за тук,но се надявам да ми простите.Стана следното:С един идиот от Варна се разбрахме да направим бартер(да разменим)-IPod Nano за GSM Sony Ericsson c510 чрез ЕКОНТ(идея си нямам какво е това ЕКОНТ).IPod-ът е мой.Но какво да видя-вмсето телефонът ми е пратил някакъв стар панел от Samsung и сега не мога да го издиря.Дал ми е два телефона и на единия не отговаря,а на другия вдига и се преструва,че е приятел на този,с който правихме размяната(измамникът)обаче аз го познах-той е въпросният измамник.Да се обърна ли към полицията и да им дам телефоните за проследяване,защото няма да оставя нещата така

До мненията над мен:Не се превземайте,текстът си беше съвсем четлив,а човекът в момента сигурно е доста афектиран.Чак ми вдигнахте нервите с тези глупости.
До автора:Не знам какво да ти кажа.Не съм имал такива ситуации,а не знам полицията дали ще направи нещо по въпроса.Оставям даването на съвети на по-компетентните от мен.

човека е глупав 8-) естествено, че ше го метнат бе ... мозък се иска ...

pamii
05-20-2010, 10:26
Еми защо се доверяваш ?! Сам си си виновен .. Сега се оплаквай, на когото щеш !
:?

mar7iness
05-20-2010, 11:42
Здравейте темата тука не е подходяща ама е мн спешна.
Та Въпроса ми е може ли някой да ми намери доклад на тема по биология : теснолист божур благодаря предварително :)