View Full Version : Измама...
Здравейте!Темата не е мн подходяща за тук,но надявам се ще ми простите.Стана следното:с един идиот от варна се разбрахме да бартеросваме ипод нано за гсм сони ериксон ц510 чрез ЕКОНТ .Ипода е мой.Ама ко да видя-пратил ми някав стар панел от самсунг и ся не мога го издиря.2 телефона м ие дал и не отгоаря на единия,пък а другия дига и вика,че бил някав приятел на въпросния измамник аам аз го познах,че е същия.Както и да е,да се обърна ли към полицията да им дам телефоните да го проследят,щото няма да оставя нещата така.
Иде ми да се самоубия четейки... това нещо.
alex4et0y
05-13-2010, 22:28
Пиши не на маймуски. 8-)
someonerandom
05-14-2010, 07:14
Превод:
Здравейте!Темата не е много подходяща за тук,но се надявам да ми простите.Стана следното:С един идиот от Варна се разбрахме да направим бартер(да разменим)-IPod Nano за GSM Sony Ericsson c510 чрез ЕКОНТ(идея си нямам какво е това ЕКОНТ).IPod-ът е мой.Но какво да видя-вмсето телефонът ми е пратил някакъв стар панел от Samsung и сега не мога да го издиря.Дал ми е два телефона и на единия не отговаря,а на другия вдига и се преструва,че е приятел на този,с който правихме размяната(измамникът)обаче аз го познах-той е въпросният измамник.Да се обърна ли към полицията и да им дам телефоните за проследяване,защото няма да оставя нещата така
До мненията над мен:Не се превземайте,текстът си беше съвсем четлив,а човекът в момента сигурно е доста афектиран.Чак ми вдигнахте нервите с тези глупости.
До автора:Не знам какво да ти кажа.Не съм имал такива ситуации,а не знам полицията дали ще направи нещо по въпроса.Оставям даването на съвети на по-компетентните от мен.
Unendlich
05-14-2010, 07:38
ЕКОНТ е фирма, която разнася доставки из цялата страна. Ако си поръчвате нещо от интернет магазин (български) , доставката се прави от тази фирма. :)
По темата - трябва да имаш доказателства пред полицията, иначе онзи може да си измисли 1000 версии.
nymphadora
05-14-2010, 08:31
Брат,така не си прави :? Естествено,че ще те метне.
Аве хора вие сте мн интересни.Не гледате същността на проблема,ми все търсите да се заядете за нещо.Благодаря з а мненията,все пак!
Unendlich
05-14-2010, 09:10
Добре, ти как може да направиш такова нещо, след като не го познаваш ? Хората не са честни и сега той се радва на твой гръб ? Не знам дали полицията ще ти помогне, но на мен ми се струва, че няма да си го върнеш. :?
marinkof
05-14-2010, 10:53
Май владееш патагонския :D
reload1222
05-17-2010, 10:27
Стига сте спамили!
Значи и мен така преди ме метна един по подобен начин наистина трябва да се обърнеш към полицията и да извикаш този който те е обслужил в еконт въпреки че другия пак може да измисли нещо много гадна работа!
"Извинете, бихте ли издирили мошеника, прецака ми сделката на черно." Внимавай когато търгуваш така..
"Извинете, бихте ли издирили мошеника, прецака ми сделката на черно." Внимавай когато търгуваш така..
sexydevil
05-20-2010, 09:54
Превод:
Здравейте!Темата не е много подходяща за тук,но се надявам да ми простите.Стана следното:С един идиот от Варна се разбрахме да направим бартер(да разменим)-IPod Nano за GSM Sony Ericsson c510 чрез ЕКОНТ(идея си нямам какво е това ЕКОНТ).IPod-ът е мой.Но какво да видя-вмсето телефонът ми е пратил някакъв стар панел от Samsung и сега не мога да го издиря.Дал ми е два телефона и на единия не отговаря,а на другия вдига и се преструва,че е приятел на този,с който правихме размяната(измамникът)обаче аз го познах-той е въпросният измамник.Да се обърна ли към полицията и да им дам телефоните за проследяване,защото няма да оставя нещата така
До мненията над мен:Не се превземайте,текстът си беше съвсем четлив,а човекът в момента сигурно е доста афектиран.Чак ми вдигнахте нервите с тези глупости.
До автора:Не знам какво да ти кажа.Не съм имал такива ситуации,а не знам полицията дали ще направи нещо по въпроса.Оставям даването на съвети на по-компетентните от мен.
човека е глупав 8-) естествено, че ше го метнат бе ... мозък се иска ...
Еми защо се доверяваш ?! Сам си си виновен .. Сега се оплаквай, на когото щеш !
:?
mar7iness
05-20-2010, 11:42
Здравейте темата тука не е подходяща ама е мн спешна.
Та Въпроса ми е може ли някой да ми намери доклад на тема по биология : теснолист божур благодаря предварително :)