View Full Version : Секс по време на цикъл?
Правители секс докато сте в цикъл?
Ако да,как и каде го правите?
Питам щото докато с мойта го правехме на нея и дойде и стана големо мазало :oops: :oops:
dimitar_ak
05-14-2010, 06:18
Да правил съм го. Дамата беше на тампони и освен леко зацапане на "малкият мъж" друго нямаше. Е понякога я усещах по-суха от нормалното.
kremen4eto
05-14-2010, 06:22
Правила съм няколко пъти към 4ти-5ти ден. Нямаше много кръв, хубавото беше, че нямаше как да изсъхна :D Бяхме в банята, за да не цапаме чаршафите. Не ни правеше голямо впечатление, освен че не ме лиза и нямаше как да го лапна веднага след като го извади от там :-D Не мисля, че си залужава цапаницата и после миенето ... сега предпочитаме да минем на дупето за 4-5 дни :)
P.S.: 'по време' се пише отделно
P.S.2: Сега всички ще те нападнат, че има такава тема ;)
Гадно си е бате......Изчаквай тия дни на мъчения
hahavteen
05-14-2010, 09:18
Да правил съм го. Дамата беше на тампони и освен леко зацапане на "малкият мъж" друго нямаше. Е понякога я усещах по-суха от нормалното.
Ако дамата е била с нормален тампон по време на секс то тя не е била особено интелигентна.
Правя го. По принцип в банята но и на леглото се е случвало. Единственото малко неприятно е че пениса се изцапва с кръв но ако се използва презерватив няма никакви проблеми.
dimitar_ak
05-14-2010, 09:54
Не разбрах какво имаш предвид с тампон по време на секс
Ами то попринцип и е редовен но тоя път подрани малко :-D :oops:
BigFakeSmile
05-14-2010, 10:09
да, правила съм го
при менне е голям проблем, защото винаги ми тече слабо...а вечер изобщо..всичко е ок :)
да, правила съм го
при менне е голям проблем, защото винаги ми тече слабо...а вечер изобщо..всичко е ок :) евалата :D
Блях ... не съм и няма и да го направя. :?
BornSinful
05-14-2010, 13:05
Да, правила съм го. И бога ми не се гнусете... Всичко си е в реда на нещата бяхме в банята и да имаше се кръв но... чувството беше хубаво. Не го правим без гумички та за първи пър ми се случи тогава. Кръвта не е много но засъхва лошо и от там чувството за сухота.
Biskfitka
05-14-2010, 13:13
Правила съм.На 14ти февруари ;д Уж беше последен ден и цял ден нямаше почти нищо...ама като почнахме иии ... :? Не ми хареса 8-)
alexcheto0
05-14-2010, 20:20
Не съм, а и не искам да опитвам да го правя по време на цикъл! Не ми е толкова проблем да изчакам 4 - 5 дни.. :lol: :lol:
Callisto
05-14-2010, 20:30
Правила съм го и винаги избираме банята за тази цел. Пускаме си душчето да ни пръска лекичко с топла вода и да се създаде топла пара, натискаме си се по стените и правим секс. Кръвта не е проблем, понеже тя веднага се отмива, пък и когато сме в банята винаги гасим лампите и палим свещички и кръвта не се вижда изобщо. :)
ef4etyYy
05-14-2010, 21:28
пф, и на мен ми е идвал докато го правим, малко цапаница стана ама нищо 8-)
иначе да, веднъж в банята .. :oops:
anonimchetou
05-15-2010, 13:58
да с приятеля ми сме правили секс но в периода когато почти ми е свършвало. Не е ставало няква цапаница и тем подобни.
angel_spirit
05-16-2010, 09:34
да с приятеля ми сме правили секс но в периода когато почти ми е свършвало. Не е ставало няква цапаница и тем подобни.
+1
slun4evka
05-16-2010, 10:50
Аз също съм го правила ... няколко пъти в банята и веднъж извън нея ... Не е кой знае каква "мазаница", особено щом ние ползваме презервативи, както и когато сме в банята то почти не си личи заради водата ...
8) :grin:
Да,правила съм го няколко пъти,но при всички или ми беше първия ден или последния и си беше съвсем нормално.Само последния път имаше малко кръв по пениса на приятелят ми и ми стана леко куцо,но като видях,колко спокойно го прие и аз се успокоих :-)
Да,правила съм го няколко пъти,но при всички или ми беше първия ден или последния и си беше съвсем нормално.Само последния път имаше малко кръв по пениса на приятелят ми и ми стана леко куцо,но като видях,колко спокойно го прие и аз се успокоих :-)
И на мен не ми беше проблем но се пак малко се изненадах :oops: :oops:
Его е пак тоя с тъпите теми :razz: http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Banana/gunman.gif същото както да те ебат докато си в кенефа по-голяма нужда :)
FamauseBaby
05-16-2010, 17:44
йесс правих г0 с бивш0то ми гадже в банята му д0като бях в цикъл.. и пр0дължихме от зад :-D