View Full Version : какво да правя?!?!...
DqVoLsKoJeLaNiE
05-14-2010, 06:55
Здравейте на всички..
С гаджето ми се караме за пореден път, този път той решил, че свалям най-добрия му приятел...Когато ми каза, че късаме, не исках да живея...без него беше...странно.
П.П. Никога не съм сваляла приятеля му. :(
DarknessAngel
05-14-2010, 06:56
Ще се съберете отново. Ако не - то той трябва да е ОГРОМЕН кретен да те скъса за такава простотия. 8-)
moisture
05-14-2010, 07:00
Ще се съберете отново. Ако не - то той трябва да е ОГРОМЕН кретен да те скъса за такава простотия. 8-)
DqVoLsKoJeLaNiE
05-14-2010, 07:00
Всеки ми казва така...момчето не е кретен, но е 100% сигурен, че аз флиртувам пред очите му :shock: със най-добрия му приятел.
moisture
05-14-2010, 07:02
Няма ти доверие?А една връзка без доверие е невъзможна
както всички в този раздел ти пропускаш да споменеш някоя подробност която ще открие картинката за всички ни нас... Я сега кажи защо той така си мисли и какви му бяха точните думи...
вий не скъсахте ли в една друга твоя тема ? :-o
filmimilmi
05-14-2010, 07:13
Не може това да е просто параноя. Все някак си сгафила. Опитай се да му се извиниш, дори поговори с приятеля му и му кажи да му предаде, че нито той, нито ти имате интерес един към друг.
nymphadora
05-14-2010, 07:14
Пак ли оня,дет те зареза у фейсбуко?Не разбра ли,че тва е едно бебе и не си заслужава. :-o
DqVoLsKoJeLaNiE
05-14-2010, 07:25
Пак ли оня,дет те зареза у фейсбуко?Не разбра ли,че тва е едно бебе и не си заслужава. :-o
Ами, да, този е...Не знам какво му става.
Относно това, какво съм направила с най-добрия му приятел сме в много добри ПРИЯТЕЛСКИ отношения, но последните дни съм залепена само за "моя" и на онова момче казвам здрасти набързо като се видим...Преди няколко дена имаше буря и аз, вече бившия ми и най-добрия му приятел изчакахме в моя вход и там си говорихме и тримата, смяхме се там..той по едно време започна да се дели от нас, трябваше пез 5 минути да го викам при нас, той виснеше само на прозореца. Дали тогава си е помислил нещо?
DqVoLsKoJeLaNiE
05-14-2010, 07:30
както всички в този раздел ти пропускаш да споменеш някоя подробност която ще открие картинката за всички ни нас... Я сега кажи защо той така си мисли и какви му бяха точните думи...
Ами каза ми, че съм го наранила и половин час(или повече) се опитвах да го накарам да проговори, когато най-накрая му развързах езика, той каза "Ами, явно не можеш с един, с какво заслужих да е най-добрия ми приятел?" аз му казах, че няма такова нещо и той направо побесня и каза "Офф ти ли бе Биляна, край, няма да ме нараняваш повече"...и аз направих възможно най-тъпото нещо...нападпах шоколада.. 8-)
bratignat
05-14-2010, 07:45
Манипулира те. А това е супер долно, ако си момче. Не се занимавай - гледам и от други твои мнения - ти държиш на него, а той се прави на важен. Във връзката и двамата трябва да се стараят. Това с приятелят му е било само повод. А и той продължава да е приятел с този когото си "сваляла". Не е ли малко странно?
mir4eto93
05-14-2010, 17:53
Манипулира те. А това е супер долно, ако си момче. Не се занимавай - гледам и от други твои мнения - ти държиш на него, а той се прави на важен. Във връзката и двамата трябва да се стараят. Това с приятелят му е било само повод. А и той продължава да е приятел с този когото си "сваляла". Не е ли малко странно?
+1 ^ -> Ако наистина беше толкова наранен, щеше да е ядосан и на приятеля си, а не само на теб :-o
DarknessAngel
05-14-2010, 18:01
Че що да е тъпо нещо. Шоколада си е много приятен даже. :-o
DqVoLsKoJeLaNiE
05-14-2010, 18:27
Че що да е тъпо нещо. Шоколада си е много приятен даже. :-o
Да, приятен е, но не в промишлени количества 8-)
BlindedAngel
05-14-2010, 19:13
Само на мен ли ми се струва че вече бившия на авторката е малоумен ? Направо не знам как ги търпите тия с детското поведение :)
BlueFace
05-14-2010, 20:08
Търпят ги ,защото са млади ,зелени и много наивни :?
transformable
05-14-2010, 21:50
Докажи му по някакъв начин,че искаш само него и не си сваляла който и да е ;)