View Full Version : Обичам и дваматаа !!!! Какво да правяяяяяяя ;( ;( .......
elizabetm
05-14-2010, 15:53
Моля вии !!! Помогнете мииии ... ;( Знaчи преди .. месец някъде тръгнах с едно момче ..Казва се Венелин, той е от моя блок .. знаем се от малки и се виждаме често .. по-голям е от мен с 1 година .. отначало нещата вървяха добре .. но не знам точно защото пред другите сякаш бяхме на Здрасти и Чао ... даже и това нямаше .. а когато сме сами ( което рядко се случваше ) нямахме какво да си кажем .. как е минал деня: еми нормално ... как си: добре ... иии до там сме :х :lol: Вечно се карахме ии когато спремм .. нямаше ОТНОВО какво да си кажем.. Ходихме 2 месеца .. ии накрая вече не издържах .. не си бяхме казвали "Обичам те" от поне 2-3 седмици ,той започна да се държи ужасно.. наистина УЖАСНО .. ии всички ме питаха защо не го скъсам ,, как може още да сме заедно и подобни,но аз не се влияех от мнението на другите,защото го ОБИЧАХ.. ии накрая .. СКЪСАХМЕ ;( той просто каза ОК .. :cry: аз МНОГО плаках , много се бях разтроила ... и исках пак да сме заедно .. но на него вече му омръзна и ми каза НЕ :(
Когато тръгнах с друг сякаш нещо му светна ... започна точно тогава повече да ме закача .. повече си говорихме ,всичко се оправи .. но той ми предложи отново да тръгнем ... аз казах че искам да си останем просто приятели .. ии той се усети колко много съм за него чак когато ме изгуби ..
Мина се малко време .. ии срещнах едно момче ,казва се Йордан,той беше гадже на една моя добра приятелка ,за която всъщност разбрах че е говорила зад гърба ми ... и с него започнахме да си говорим по-често .. повече си обръщахме внимание .. всичко беше супер .. но тя разбра .. ии ми се разсърди защото тя само го използваше , но когато разбра че си говорим с него повече се ядоса и изведнъж го заобича.. Той ми казва че обича само мен и вече иска да я забрави,и я е забравил ... решихме че сме заедно ( но той не знаеше за Венелин и какво сме преодоляли .. ;( .. )
Но на същия ден .. Венелин ми предложи .. казваше ми че този път всичко ще е различно ... и да му се сърдя за най-малкото нещо ако трябва, за да се стяга .. еми ОК .. все пак това ми беше като мечта .. ии бях супер обурканаа ... плаках непрекъснато .. не знаех какво да правя ... ии казах на Йордан,че не може да сме заедно,заради неговата бивша приятелка ... и 2мата плакахме .. но не знам вече.. ии днес мнооооооооого се забавлявахме заедно ... цял денн почти бяхме заедно ии се чувствах като в раяя .... но ... КАКВО ДА ПРАВЯ С ВЕНЕЛИНН ???? и с Двамата сии прекарвам вече страхотно ... но заради всичко преодоляно ... мноооогоо се колебая .. ии не ми казвайте че сърцето ми трябва да изберe .. защото не го чувам нищо да ми казва ... МНОООООООООГО мисляя ... но НЕ ЗНАММММ :хххххххх ... моляя вии ... чувствам се ужасно ... Какво да правяя ??? ;( :cry::cry::cry:
такива работи "обичам и двамата" няма.
яко си спрела ако питаш във форума как да ти помогнем и то за такава простотия...
или избираш единия или другия, средно положение няма, face it
a колкото до "Какво да правяя ???"
ами, умри.
BlueGirl
05-14-2010, 16:13
Аз съм на мнение,че когато веднъж скъсаш с някого,после няма смисъл да лепите счупеното наново,защото е безполезно.С Венелин казваш,че нямате общи теми за разговор,не ви е интересно заедно.Сега си го заинтригувала,защото ново момче се е появило в живота ти,а типично човешка черта е да тичаме след това,което не можем да имаме.Аз съм по-скоро песимист за отношенията ти с него.По-добре си останете приятели,ако можете.
За Йордан-там нещата са по-сложни.Той е бивше гадже на твоя приятелка.Чисто човешки не е много коректно да си с него,но щом нещата между тях окончателно са приключили пък и казваш,че се е оказало,че не ти е толкова добра приятелка,щом е говорила зад гърба ти,защо пък да не опитате?
Не знам.Това са просто съвети от човек,който не познава нито един от вас тримата.Ти си тази,която може да каже към кого какво изпитва.Решението си е твое.Успехчета :)
DarknessAngel
05-14-2010, 18:42
Съвета ми е да освободиш и двамата от присъствието си, тъкмо ще им спестиш една работа.
Без да чета темата ше кажа: не ги обичаш..
mArMaLaDkA
05-14-2010, 19:10
яко си спрела ако питаш във форума как да ти помогнем и то за такава простотия...
ами, умри.
8-) ...и темата се изчерпа.
WaterLilly
05-14-2010, 19:25
ами, умри.
Все едно аз съм го писала.
Ако обичаш, обичаш само един ;)
"Обичам и дваматаа !!!! Какво да правяяяяяяя ;( ;( ......."
Намери си трети и обичай него.
radeberger
05-14-2010, 19:37
Тръгни с 2-рия или си намери 3-ти .
BlueFace
05-14-2010, 19:47
ами, умри.
О,колко грубо...Това не е присъщо на една дама 8-)
По темата: Първо искам да те питам на колко си години?
От това ,което написа , си вадя изводите ,че си една малка кифла,която даже си няма представа какво е любов ... :? :?
Истината е ,че не обичаш нито единия ,нито другия....и както каза Vanish - FACE IT!!
ами, умри.
От това ,което написа , си вадя изводите ,че си една малка кифла,която даже си няма представа какво е любов ... :? :?
Истината е ,че не обичаш нито единия ,нито другия....и както каза Vanish - FACE IT!!
тва е приятелка, момче съм 8-)
AutomatiC
05-14-2010, 19:51
BlueFace
05-14-2010, 19:52
ами, умри.
тва е приятелка, момче съм 8-)
Това обяснява всичко 8-) :lol:
Behemoth
05-14-2010, 20:08
Резюме, моля.
DollDaggaBuzzBuzz
05-14-2010, 20:45
Намери си трети 8-)
BlueParadise
05-14-2010, 20:56
удари се с нещо тежко по главата,ако те заболи СПРИ да ги обичаш,ако не усетиш нищо,не спирай да ги обичаш !
Mariela1995
05-18-2010, 20:05
Нито единия нито другия... Ако те обиат не ги наранявай няма смисъл ако си с единия ще искаш другия и така... Винаги ще си в един кръг :-o :-o :-o
WrongLife
05-18-2010, 20:32
ами, умри.
PWND!!!!! :lol:
phobiaaa
05-19-2010, 10:14
Прилича ми на поредната кифленска история .. Според мен не обичаш нито единия ,нито другия.Или избираш единия или не се занимавай и с двамата .. средно положение няма.Не можеш да имаш всичко.
valdesbg
05-19-2010, 10:41
ами, умри.
Кратко, точно и ясно казано. Нещо подобно бих написал и аз.
SmilezZz
05-19-2010, 10:53
DoomShadow
05-19-2010, 10:55
ако наистина си мислиш че обичаш истински и двамата, значи се заблуждаваш и не си се срещнала с истинската любов.
фарляй чоп ЕЗИ / ТУРА и избери единия :-D
след време ще разбереш що е това истинската любов, и ще можеш да обичаш само един единствен човек, който ще е всичко за теб :)
Успех от мене :)
Моля вии !!! Помогнете мииии ... ;( Знaчи преди .. месец някъде тръгнах с едно момче ..Казва се Венелин, той е от моя блок .. знаем се от малки и се виждаме често .. по-голям е от мен с 1 година .. отначало нещата вървяха добре .. но не знам точно защото пред другите сякаш бяхме на Здрасти и Чао ... даже и това нямаше .. а когато сме сами ( което рядко се случваше ) нямахме какво да си кажем .. как е минал деня: еми нормално ... как си: добре ... иии до там сме :х :lol: Вечно се карахме ии когато спремм .. нямаше ОТНОВО какво да си кажем.. Ходихме 2 месеца .. ии накрая вече не издържах .. не си бяхме казвали "Обичам те" от поне 2-3 седмици ,той започна да се държи ужасно.. наистина УЖАСНО .. ии всички ме питаха защо не го скъсам ,, как може още да сме заедно и подобни,но аз не се влияех от мнението на другите,защото го ОБИЧАХ.. ии накрая .. СКЪСАХМЕ ;( той просто каза ОК .. :cry: аз МНОГО плаках , много се бях разтроила ... и исках пак да сме заедно .. но на него вече му омръзна и ми каза НЕ :(
Когато тръгнах с друг сякаш нещо му светна ... започна точно тогава повече да ме закача .. повече си говорихме ,всичко се оправи .. но той ми предложи отново да тръгнем ... аз казах че искам да си останем просто приятели .. ии той се усети колко много съм за него чак когато ме изгуби ..
Мина се малко време .. ии срещнах едно момче ,казва се Йордан,той беше гадже на една моя добра приятелка ,за която всъщност разбрах че е говорила зад гърба ми ... и с него започнахме да си говорим по-често .. повече си обръщахме внимание .. всичко беше супер .. но тя разбра .. ии ми се разсърди защото тя само го използваше , но когато разбра че си говорим с него повече се ядоса и изведнъж го заобича.. Той ми казва че обича само мен и вече иска да я забрави,и я е забравил ... решихме че сме заедно ( но той не знаеше за Венелин и какво сме преодоляли .. ;( .. )
Но на същия ден .. Венелин ми предложи .. казваше ми че този път всичко ще е различно ... и да му се сърдя за най-малкото нещо ако трябва, за да се стяга .. еми ОК .. все пак това ми беше като мечта .. ии бях супер обурканаа ... плаках непрекъснато .. не знаех какво да правя ... ии казах на Йордан,че не може да сме заедно,заради неговата бивша приятелка ... и 2мата плакахме .. но не знам вече.. ии днес мнооооооооого се забавлявахме заедно ... цял денн почти бяхме заедно ии се чувствах като в раяя .... но ... КАКВО ДА ПРАВЯ С ВЕНЕЛИНН ???? и с Двамата сии прекарвам вече страхотно ... но заради всичко преодоляно ... мноооогоо се колебая .. ии не ми казвайте че сърцето ми трябва да изберe .. защото не го чувам нищо да ми казва ... МНОООООООООГО мисляя ... но НЕ ЗНАММММ :хххххххх ... моляя вии ... чувствам се ужасно ... Какво да правяя ??? ;( :cry::cry::cry:
Много ми е интересно как така преди месец си тръгнала с първия,ходили сте 2 месеца,после си тръгнала с няк'ъв друг,след това и с трети ... И това всичко в рамките на месец ... :razz:
BonbonaBaby
05-19-2010, 12:57
На мен пък много ми е чудно,защо в такива теми като тази,автора не е написал годините си (сигорно,щото се знае,че е на 13 макс) ... И повече не виждам какво има да се коментира ...
YouMakeMeSmile
05-19-2010, 13:08
много си преживяла, няма що.. пикла
"Обичам и дваматаа !!!! Какво да правяяяяяяя ;( ;( ......."
Намери си трети и обичай него.
мхмм.. желязна логика, браво... при наличието на трети може да се гледа по средата :D
ами... избери Даката, щото тоя другия нещо... ту бяга зад гъза ти, ту иска да сте само приятели... нещо като "не си моя, ама няма да си ничия"...
за да ми се изясни картинката, ше ми кажеш ли кой на колко години е (барабар с тебе)
valdesbg
05-19-2010, 13:41
^U ruined it. :(
^U ruined it. :(
за мене ли става въпрос? Щото в крайна сметка си личи, че иска да е с някой... поне да е с някой, който си мисли, че обича..
valdesbg
05-19-2010, 14:31
За теб става дума..
И авторката е последното нещо, което имам предвид в коментара си.
Защо си изгубих 5- те ценни минути за да прочета това?! :-o
TheUnforgiven2309
05-20-2010, 04:18
Защо не си починеш малко?Смисъл излез с приятелки,забавлявай се и ако усетиш,че единия ти липсва-значи към него имаш по-силни чувства.Аз постъпих така.И наистина изпитах нужда да звънна на гаджето ми...А и винаги можеш да теглиш майната и на двамата.В такава кофти ситуация сама е най-добре (лично мое мнение)!