View Full Version : Харесвам го!!!
MegiBoOm
05-14-2010, 16:04
Моля ви, мн моля! Има едно момче то е един клас по-голям от мен и учим в едно и също даскало постоянно се срещаме по коридорите, но не си говорим а дори не с еи познаваме лично... :shock: Една зима даже мен и моята приятелка направиха на бели мечки с още едно момче но до там беше. Просто съм отчаяна и нз какво да правя и същото беше и с миналото момче на мечтите ми но то е минало защото пак незнаех какво да предприема 8-[ 8-[ Моля кажете какво бих могла да направя нещо в моя случай ако жъобще нещо е възможно де!
SmilezZz
05-14-2010, 16:07
Щом не се познавате,ми тогава се запознайте..Толкова ли е трудно да се сетиш..
Поздрави го и т.н.. :?
Amateurrr
05-14-2010, 16:09
Тоя път се докарай като мечка гризли. Със сигурност ще даде по-голям резултат.
Казваш, че е с една година по-голям от теб. Предполагам ти си в 4-ти, а той - в 5-ти?
Като не знаеш какво да правиш и те мързи да прочетеш стотиците теми, които са с подобно съдържание, ще изчакаш да пораснеш и да придобиеш усет какво да предприемаш при дадени обстоятелства.
Любовта е наука, но не е математика, за да се даде точен отговор на конкретен въпрос.
MegiBoOm
05-14-2010, 16:10
лошото обаче е че аз съм МАЛКО но наистина малко смис не съм много срамежлива а и не е ли редно той да ме поздрави защото трябва момчето да направи първата крачка или пък греша... :?
MegiBoOm
05-14-2010, 16:11
ами всъщност съм в 6 клас 8-)
Жъобще нищо не е възможно да направиш.
между другото не ти разбрах въпроса, кво искаше да питаш?
MegiBoOm
05-14-2010, 16:14
как примерно да му привлека вниманието та понеее малкоо да ем забележи а ще съм доволна и ако сме само приятели :)
измий си зъбите и се избръсни.
BlueGirl
05-14-2010, 16:16
Ами заговори го.Оттам се почва :)
MegiBoOm
05-14-2010, 16:19
оооо господи...първо съм момиче и второ си много груб/а :booooomb:
:lol:
шегувам се, де :-)
иначе както казаха, заговори го, намерете няква обща тема
MegiBoOm
05-14-2010, 16:22
добре де аз съм 6 клас а той седми и е футболист а момчетата от неговия клас както понякога и той постоянно се заглеждат по "кифлите на даскалото" :( и наистина вече нз кво да направя
georgerrrrr
05-14-2010, 17:34
ем просто го поздрави ;д .. 1ви път сиг ще се ошашави ;д на 2рия и той ще е поздрави ; )
Ние ли трябва да знаем какво Ти да направиш? Можем да даваме само съвети все пак и за да не бъде съвсем безполезен поста, се поинтересувай малко от момчето. Фейсбук или нещо друго ако има. Информация с какво се занимава, с кого се среща и тн. Не е толкова трудно, все от някъде се започва. Гууд лък.
DarknessAngel
05-14-2010, 18:22
Бутни се в него по погрешка, извини се и приказвай. Ако искаш и мълчи ще си направила нещо по въпроса. 8-)
SemperFidelis
05-14-2010, 18:25
" Тази порода, момичетата, са много интересен вид - всяка мисли, че всички други са кифли и не осъзнават, че всички са еднакви. "
BlueFace
05-14-2010, 18:28
лошото обаче е че аз съм МАЛКО но наистина малко смис не съм много срамежлива а и не е ли редно той да ме поздрави защото трябва момчето да направи първата крачка или пък греша... :?
Главните букви и препинателните знаци не са измислени просто ей така ....
И да -грешиш.Не винаги момчето е длъжно да прави първите крачки.А специално в твоя случай може да има няколко варянта ,заради които не го прави:
1) Не те харесва.
2) Мисли си ,че ти не го харесваш.
3) Есрам го е.
4) Безразлична си му.
Докато сама не го заговориш и попиташ няма как да знаеш кое от тези е ;)
Кажи му здрасти.
Питай го как се казва.
Хубаво е момчетата да правят първата крачка. Обаче при положение,че той незнае какво изпитваш към него .... Той незнае какво мислиш , немаже да направи първата крачка. Признай му , но не чрез някое друго момиче или момче. Кажи му когато е сам. А ако в крайна сметка нестане нищо не се отчайвай , вече си преживяла един. Продължи напред :) 8-) :D И не се срамувай да му признаеш. Докато стойш и чакаш ще ти е още по-гадно.
darkSpiri7
05-15-2010, 09:28
Търси го във фейсбук, импулс... или просто го заговори. Има 2 варианта- а) той ти отвръща заприказвате се... б) отрязва те. И в двата случай не губиш нищо. Ако те отреже - да не ти дреме, може характера му да е скапан. Каквото и да стане, споко, в океана има още мнооого риби ;)
irr3plac3able
05-15-2010, 19:59
като за начало се запознайте
пишете си по скайп и след товаа ще почнете да се поздравявате и да си говорите...