PDA

View Full Version : но той си има приятелка..

DoYouLoveMe
05-14-2010, 20:17
Преди 2 години харесвах едно момче.. обаче си имаше приятелка и реших да стоя на страна.. От един квартал сме.. лафихме си, писахме си.. Всичко беше идеално, но моите чувства все още не са избледнели.. преди седмица искаше да излезем.. излязохме.. само двамата.. [макар че пак има приятелка..] Разходихме се из гората.. беше много хубаво.. После си взехме бира.. аз изпих 1 и ми стана лигаво.. бях седнала и го дръпнах.. приклещих го плътно до мен, а после той ме целуна.. аз естествено му отвърнах.. и така около час .. на следващата вечер пак бяхме заедно.. беше повече от хубаво.. едва ме пусна да се прибера.. каза ми, че му харесвам адски много, но не можем да сме заедно защото е много добър приятел на брат ми и има приятелка.. не знам.. за мен това не са причини, защото ако наистина искаше да е с мен нямаше да му пука от нищо.. а ако наистина я обичаше оная нямаше дори да си помисли да ме целуне.. от първата ни вечер заедно аз не съм спряла да мисля за него.. сега си пишем смс-и.. каза ми, че ще излизаме пак, но не знам дали ще е както преди.. искам да съм с него.. как да постъпя.. да се отдръпна ли или да се боря за него ?!

BlueFace
05-14-2010, 20:22
Той е много долен ,а и ти не си по-добра,щом се натискаш с момче ,което си има приятелка :? :?

psihoataka
05-14-2010, 20:32
Според мен...иска да има и двете ви.И щом те е целунал,пишете си смс-и,излизате на разходка...интересува се от тебе-определено те харесва,но не иска да загуби гаджето си..Не познавам момчето,също и момичето,с което е заедно,може би го е страх да не нарани момичето с което е заедно,затова продължава да е с нея...ПОПИТАЙ ГО УЧТИВО,ДАЛИ ИЗПИТВА НЕЩО КЪМ ТЕБ!

WaterLilly
05-14-2010, 20:35
Даже няма да ти чета темата, водя се от заглавието.
Има гадже => не пипаш, no touchy

DoYouLoveMe
05-14-2010, 20:38

на думи е много лесно.. привлича ме адски много :Х

ledenakrasota
05-14-2010, 20:39

просто ти се ебе!Нищо повече. :P :P :P

DoYouLoveMe
05-14-2010, 20:40

просто ти се е**!Нищо повече. :P :P :P

хахахаха нищо общо :)

babity
05-14-2010, 20:45
Приласкай го още малко. После му постави ултиматум. Ако има нещо, то той непременно ще иска да се съберете. Ако ли не, то значи, че просто си е доставял разнообразие с теб.

BlueParadise
05-14-2010, 20:48
Ако не я познаваш,не се брои за мръсотия. Ако ти прави кеф да излизаш с него и да се натискаш,прави го ... кво ти пука !

BlueFace
05-14-2010, 20:48
Нямаш принципи и морал.Ти сега правиш такива номера ама ако се съберете и той почне да ти изневерява съм сигурен ,че ще си безкрайно огорчена ,тъжна и т.н. .. Колкото и да те привлича винаги има начин да се контролираш ;)

ledenakrasota
05-14-2010, 20:50
Напротив!

Не може да си имаш гадже и в същото време да се натискаш с друга!А на теб къде ти е акъла,а?

Забранения плод е най-сладък!

Като знае,че ще му пуснеш,що да не те мине. *пуке*

DoYouLoveMe
05-14-2010, 20:52
Напротив!

Не може да си имаш гадже и в същото време да се натискаш с друга!А на теб къде ти е акъла,а?

той е на ясно, че няма да му пусна ;)

ledenakrasota
05-14-2010, 20:58
Напротив!

:lol: :lol: :lol: я пак :lol: :lol: :lol:

бях седнала и го дръпнах.. приклещих го плътно до мен,

това е достатъчно красноречиво.

DoYouLoveMe
05-14-2010, 21:08
Напротив!

:lol: :lol: :lol: я пак :lol: :lol: :lol:

бях седнала и го дръпнах.. приклещих го плътно до мен,

това е достатъчно красноречиво.

е само го прегърнах.. хах да не съм му сабула гащите :lol:

ledenakrasota
05-14-2010, 21:16
:-o :-o :-o :-o :-o :-o

BlueFace
05-14-2010, 21:20

Така ако продължавате и до там ще стигнеш ;)

DoYouLoveMe
05-14-2010, 21:36

Така ако продължавате и до там ще стигнеш ;)

не ! няма .. имам си ганици все пак ;>

BlueFace
05-14-2010, 21:37
Аууу , сакън ....

DoYouLoveMe
05-14-2010, 21:41
Аууу , сакън ....

стига е.. на 15 съм все пак..

BlueFace
05-14-2010, 21:44
Много са ти .... А аз си мислех ,че на 15 трябва да имаш достатъчно акъл ,за да не правиш подобни неща ,но уви ,лъгал съм се жестоко ... :(

DevilWish
05-14-2010, 21:48
Приласкай го още малко. После му постави ултиматум. Ако има нещо, то той непременно ще иска да се съберете. Ако ли не, то значи, че просто си е доставял разнообразие с теб.
+1 Но ако не се съберете предопреди приятелката му и то не от злоба и за отмъщение, но защото никое момиче не заслужава приятелят й да я лъже ;)

DoYouLoveMe
05-14-2010, 21:49
Много са ти .... А аз си мислех ,че на 15 трябва да имаш достатъчно акъл ,за да не правиш подобни неща ,но уви ,лъгал съм се жестоко ... :(

а ти какво щеше да направиш на мое място? щепе да се дръпнеш? съмнявам се :)

BlueFace
05-14-2010, 21:55
Естествено ,че да .... И съм сигурен ,защото съм го правил.Аз си имам принципи и ги спазвам :) Ако реша ,че искам да съм с това момиче първо ще се разделя с приятелката си и след това ще се натискам с нея. И съответно ако тя е тази с гаджето тя трябва да се раздели с приятеля си ,за да се натискаме или да се впуснем в по-сериозни неща...
Тези лъжи и изневери за мен са много долни ...А ти даже знаеш и съдействаш :? :?
То си е твоя работа какво ще правиш ,но за мен не е правилно.

DoYouLoveMe
05-14-2010, 21:56
Естествено ,че да .... И съм сигурен ,защото съм го правил.Аз си имам принципи и ги спазвам :) Ако реша ,че искам да съм с това момиче първо ще се разделя с приятелката си и след това ще се натискам с нея. И съответно ако тя е тази с гаджето тя трябва да се раздели с приятеля си ,за да се натискаме или да се впуснем в по-сериозни неща...
Тези лъжи и изневери за мен са много долни ...А ти даже знаеш и съдействаш :? :?
То си е твоя работа какво ще правиш ,но за мен не е правилно.

не съм казала, че е правилно.. просто той ми е тръпка от доста време..

BlueFace
05-14-2010, 22:09
;) Аз искрено ти пожелавам да изпаднеш в ситуацията на приятелката му ;) Хората ,които не могат да разберат ,защо това не трябва да се прави ,трябва да го изпитат на собствен гръб :)

pamii
05-14-2010, 22:19
;) Аз искрено ти пожелавам да изпаднеш в ситуацията на приятелката му ;) Хората ,които не могат да разберат ,защо това не трябва да се прави ,трябва да го изпитат на собствен гръб :)

+ 1 ;-)

mrazqkindergarten
05-14-2010, 22:39

Съгласна съм, Павка. :)

DoYouLoveMe
05-14-2010, 22:41

и защо изкарвате мен виновна .. пф

ledenakrasota
05-15-2010, 09:27

и защо изкарвате мен виновна .. пф

:lol: :lol: :lol: :lol: събуди се,че всички ти се смеят :wink:

dimitar_ak
05-15-2010, 09:41
Чакайте малко. Всички изядохте момичето. В случая тя е свободната и къде и кого ще закача за нея е без значение. Необвързана е. Този който допуска намесата и е младежа.

Ако го искаш го притисни. Ако е сериозен мъж очаквай да те отблъсне. Ако пък зареже приятелката си и тръгне с теб би ли му имала доверие? Може да го стори после и с теб.

mArMaLaDkA
05-15-2010, 10:31
ебати псевдо моралистите в тоя форум. 2-ма човека правят темата, пишат 20 поста с едни и същи изречения, ама то така, нали трябва да си наложим мнението. :-o Това, че вашата ценностна система е друга, не значи, че всички други трябва да горят на клада. Вместо да се опитвате да наливате акъл на другите и да им натрапвате мнението си, можехте да постъпите цивилизовано, да напишете 2, най-много 3 поста и да спрете.

он: момчето си има приятелка от 2 години, въпреки че това с продължителността на връзките е доста относителна, като гледам връстниците си, ти толкова ли не можа да си намериш някой друг за това време?
Иначе той ви върти и двете, защото сте удобни. Няма нужда да казвам "недей, заради едното сексуално привличане да разваляш връзки", просто защото в случая т'ва не е връзка - от едната страна да се дава, а от другата само да се получава. прави, квото сметнеш за добре. щом хормоните ти определят животът ти, щом ти харесва да си втора цигулка, няма лошо.

DoYouLoveMe
05-15-2010, 11:11
ебати псевдо моралистите в тоя форум. 2-ма човека правят темата, пишат 20 поста с едни и същи изречения, ама то така, нали трябва да си наложим мнението. :-o Това, че вашата ценностна система е друга, не значи, че всички други трябва да горят на клада. Вместо да се опитвате да наливате акъл на другите и да им натрапвате мнението си, можехте да постъпите цивилизовано, да напишете 2, най-много 3 поста и да спрете.

он: момчето си има приятелка от 2 години, въпреки че това с продължителността на връзките е доста относителна, като гледам връстниците си, ти толкова ли не можа да си намериш някой друг за това време?
Иначе той ви върти и двете, защото сте удобни. Няма нужда да казвам "недей, заради едното сексуално привличане да разваляш връзки", просто защото в случая т'ва не е връзка - от едната страна да се дава, а от другата само да се получава. прави, квото сметнеш за добре. щом хормоните ти определят животът ти, щом ти харесва да си втора цигулка, няма лошо.

те не са заедно от 2 години.. просто преди пак имаше приятелка.. и няма да позволя да съм втора цигулка.. или нея или мен..

aLeXcHyYy
05-15-2010, 17:49
ако не я е зарязал,значи предпочита нея .. приеми го :)

justwondering
05-15-2010, 19:46
Той е много долен ,а и ти не си по-добра,щом се натискаш с момче ,което си има приятелка :? :?

И аз мисля така, сори ако съм те обидила амаа..
Човек, който си има гадже и се натиска с друга.. :?
И момиче, което се натиска със заето момче..
Сори ама е против принципите ми, не го възприемам.

bratignat
05-15-2010, 20:12
+1 Но ако не се съберете предопреди приятелката му и то не от злоба и за отмъщение, но защото никое момиче не заслужава приятелят й да я лъже ;)

Ха-ха съвсем не от злоба :D

moon_flower
05-15-2010, 21:26
Не се меси във връзката им,колкото и фалшива да е тя.Момичето не е виновно,че е попаднало на такова момче.На теб не би трябвало да ти пука особено за нея,но погледнато от друга страна така нараняваш най-вече себе си.Дори в момента ти си обсебена от мисълта за него,а виждаш,че чисто и просто си ви използва,защото и двете му се връзвате.
Моето мнение е,че би било добре просто да го оставиш,защото дори и да се съберете той ще тръгне да ти върти същите номера...според мен само нерви ще ти довлече на главата.Но..решението си е изцяло твое.

tfoitakuchka
05-15-2010, 21:36
Според мен момчето си е много право.. Няма да тръгне да разваля приятелството си с брат ти заради теб я! А и + това си има приятелка, на която явно държи(щом остава с нея). Сега се питаш как ще държи на нея след като те е целунал, нали? Еми това е просто временно увличане.. ако искаше да е с теб, до сега да го е направил :Р

moon_flower
05-15-2010, 21:44
Според мен момчето си е много право.. Няма да тръгне да разваля приятелството си с брат ти заради теб я! А и + това си има приятелка, на която явно държи(щом остава с нея). Сега се питаш как ще държи на нея след като те е целунал, нали? Еми това е просто временно увличане.. ако искаше да е с теб, до сега да го е направил :Р
Или пък му е удобно да е с другата,защото му е сигурна,а тази да си я върти на пръста..

gabsit000
05-16-2010, 13:42

не бих казала,че е глупава,защото ако той му беше зор за гаджето му няаше да се занимава и с нея и да и казва,че я харесва адски много...момичето си е било свободно с чувства ъм това момче,ето тя сама казва,че се е опитвала да стои настрана,а той ако толкова много е държал на гаджето си въобще е могъл и да не излиза с нея ...била съм в такава ситуация знам за какво "иде реч",лошото е че накрая аз останах виновната ...но сега се радвам,че той е сам и нито е с мен ,нито пък със вече бившата му приятелка...

igrata
05-16-2010, 14:46
Тази история ми е съвсем позната. :) И аз си падах по момче,което си имаше приятелка.Според мен реакцията ти е нормална. :) първо не се занимавай с тоя кретен.не те заслужава. :)

BlueFace
05-16-2010, 14:51

не бих казала,че е глупава,защото ако той му беше зор за гаджето му няаше да се занимава и с нея и да и казва,че я харесва адски много...момичето си е било свободно с чувства ъм това момче,ето тя сама казва,че се е опитвала да стои настрана,а той ако толкова много е държал на гаджето си въобще е могъл и да не излиза с нея ...била съм в такава ситуация знам за какво "иде реч",лошото е че накрая аз останах виновната ...но сега се радвам,че той е сам и нито е с мен ,нито пък със вече бившата му приятелка...

WTF ! Поне да го беше написала като хората :?
И да те питам какво е "умното" в това да се натискаш с момче ,което си има приятелка?

tisho21
05-16-2010, 15:44
Аз няколко пъти съм се занимавал със заето момичета и резултата е бил един и същ - задънена улица и много болка. Докато накрая не разбрах, че заета мацка не трябва да се пипа...и вече бягам като дявол от тамян. Но все пак в моите хипотези става дума за заети момичета, а в твоята - за заето момче, така че не знам, с такива не съм се занимавал 8-) Ако приемем, че принципа е същия - ако в най-скоро време не зареже приятелката си и не тръгне с теб, просто не се занимавай, защото става един омагьосан кръг от който много трудно се излиза.

BlackyBerry
05-16-2010, 16:15
Напраши това което той очаква да направиш най малко .... вярно е твърдението по горе,че той иска да има и двете (:
емиии дръпни се няма кво да се бориш за него ... но щом е избрал и теб докато си има приятелка това същоо не е за подценяване ... (:

yeSHua
05-16-2010, 16:17
DoYouLoveMe - не им обръщай внимание на всички „морализатори“ тук - много е лесно на чужд гръб да се дават съвети колко е просто и естествено да направиш това, което е „правилно“.

Първо - убеди се, че за момчето ти не си просто някаква моментна тръпка. Въпросът, който трябва да е ясен, преди да решиш да се занимаваш с него, е доколко той държи на теб. От написаното досега оставам с впечатление, че той не е склонен да се раздели с приятелката си (добре е да разбереш точната причина за това - много хора проддържат връзките си „по инерция“ или защото не искат да наранят другия), затова ако би искала да имаш нещо с него - най-добре е да почакаш, докато получиш отговорите, които са ти необходими. Ако си твърде настоятелна - много е възможно и да го уплашиш - никой не обича да се чувства притиснат.

Второ - ако иска да бъде с теб, въобще няма значение дали има приятелка или не. Превъзхождаш ли я? Мислиш ли, че си по-подходяща за него? Покажи му го. Няма защо да упрекват теб, след като той не е щастлив във връзката си и показва признаци за това, като флиртува с теб. Ако ли е щастлив и въпреки всичко пак го прави - или е на принципа „всичко, което хвърчи, се яде“ (и едва ли си заслужава вниманието), или е комплексиран и се нуждае от множество доказателства, че е харесван (пак не е добър вариант за теб), а може и да е твърде нерешителен и в невъзможността си да избере някоя от двете ви, да не избира да загуби никоя (трети неблагоприятен случай).

Трето - аргументът „брат ти ми е приятел“ може да върви в детската градина - за да си служи с него или не е пораснал, или си търси причина да не можете да бъдете заедно, без да ти казва директно, че всъщност не иска. Мисля, че точно такъв е случаят - ако имаше по-сериозен интерес към теб, щеше да го прояви в някой момент по-рано, не са малко 2 години... В него случай няма какво да очакваш от него, той просто не иска да те нарани.

Запомни също така, че „правилно“ е оценка, която ти сама даваш на собствените си постъпки - ако ти се чувстваш добре с нещо, което си (или не си) направила, никой не може да ти държи сметка (разбира се, стига да не нарушаваш Закона) и огромна грешка е да плащаш данък „обществено мнение“.

sasha_90
05-16-2010, 16:25
За такъв човек не те съветвам да се бориш.Не е свестен-сама можеш да се сетиш защо.