View Full Version : Искамм да споделя..
Така .. значи от скоро имам приятел .. излизахме заедно и така.Няколко дена това беше хубаво,забавно и краасиво но от вчера той се държи гадно .. не идва при мен сякаш ме отбягва но аз не бягам след него.Отдалечава се имам чусвтвото на моменти,че го е срам да дойде,когато е сред приятелите си :( .Викнаха ме днес..излязох .. а той просто дойде и ме попита кога ще си ходя.. стана ми гадно и след 10 минути си тръгнах. :( :x
Някаква помощ. :o
valdesbg
05-15-2010, 17:50
Помощ в каква насока?
Нещо не разбрах какъв е проблема.
Не мога да разбера защо се държи така .. наистина ли го е срам от приятелите му .. смисъл,когато сме мн хора няма никакъв проблем ..идва постоява малко и така.. просто някой да изрази мнение защо може да се държи така..
kalpazanka
05-15-2010, 17:57
На колко години сте?!
valdesbg
05-15-2010, 18:09
Лапешки истории.
Друго нямам какво да кажа.
тва да те пита "кога ще си ходиш" е просто... :razz:
зарежи го, не си струва... такива келеши под път и над път, ще си намериш някой по- добър
SemperFidelis
05-15-2010, 18:21
12-13?
sh3_1s_7h3_0n3
05-15-2010, 18:23
Мнението ми по темата се изразяава точно в една емотиконка - ](*,)
Ти нямаш гадже. Имало е някой, с който си се натискала... или сте се целуавали известно време. Но той не те харесва, не те обича, не му пука за теб и не иска да се въртиш около приятелите му. Простичко е.
Ако пък ти каже противоположното - или лъже, или му е толкова акъла... и в двата случая трябва да си обираш крушите преди съвсем да си станала глупачка.