Влез

View Full Version : DimiУчител - по-добрият сайт за теми по БЕЛ

ulli
05-15-2010, 19:03
Теми по български език и литература за ученици от 5 до 12 клас. Няма да плащате нищо, няма sms-и, не е нужно дори и да ги теглите. Може да четете направо от сайта. Единственото, което ще ви е нужно е една регистрация, която може да направите за една минута (ако пък имате регистрация във facebook, ще ви са нужни само 10 секунди).

Ще откриете и тестове, които ще ви помогнат за матурите.

ПС. Архивът от теми тепърва ще се запълва, като ще има теми и по философия, математика и много други :)

адреса е uchitel . dimisoft . net

L0ST
05-15-2010, 19:39
Сайтове като тоя бол съм виждал, но никой не се задържа повече от 1 месец. Аз лично си тегля от помагало и предполагам, че повечето са акто мен. Сега, като съм опрял да си взимам наготово нещата (или пък и се налага да прочеа някаква литература си плащам или позлвам някой сайт за безплатно теглене от там.

ulli
05-15-2010, 22:32
Повечето теми, качени в този сайт, няма да намерите другаде...поне докато не са ги изкопирали. Освен това, 90% от тестовете са правени специално за сайта от учител по БЕЛ, т.е. няма да ги намерите другаде...повтавям отново "засега" :).

Гарантирам, че услугата ще се задържи повече време, тъй като не виждаме смисъл да плащате излишни пари на други сайтове за копирани материали, където може да намерите на друго място безплатно. :)

ПС. Целта на DimiУчител не е "нещата да се взимат наготово". Ако беше така, щяхме да сме със система подобна на помагало.ком, от която да се свалят файловете. При нас материалите са качени директно в сайта, за да може даденият потребител да прочете информацията. Какво ще прави след това с нея си е негова работа.

L0ST
05-15-2010, 22:45
Повечето теми, качени в този сайт, няма да намерите другаде...поне докато не са ги изкопирали. Освен това, 90% от тестовете са правени специално за сайта от учител по БЕЛ, т.е. няма да ги намерите другаде...повтавям отново "засега" :).

Гарантирам, че услугата ще се задържи повече време, тъй като не виждаме смисъл да плащате излишни пари на други сайтове за копирани материали, където може да намерите на друго място безплатно. :)

ПС. Целта на DimiУчител не е "нещата да се взимат наготово". Ако беше така, щяхме да сме със система подобна на помагало.ком, от която да се свалят файловете. При нас материалите са качени директно в сайта, за да може даденият потребител да прочете информацията. Какво ще прави след това с нея си е негова работа.

Похвално е, че сте се захванали. Хубаво е, че има "нови" материали, НО сайта ако потръгне веднага ще лепнете и вие SMS-ите. Не ви обвинявам - всеки би го нарпавил, в такъв свят живеем. Че да ви потръгне ви трябва някаква сериозна реклама и SEO. Или ддз там как му се вика, със сайтове почти не се занимавам. Както и да е, много време ще загубите в това, а никой не "инвестира" време в нещо, което няма да му се отплати.

SmilezZz
05-16-2010, 12:43
Според мен няма да се развие особено много..
Пък и не било копирано от никъде..Разгледах едната тема за "Опълченците на Шипка" и видях,че същата тема я имаше и в Помагало..