.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

DimiУчител - по-добрият сайт за теми по БЕЛ

Теми по български език и литература за ученици от 5 до 12 клас. Няма да плащате нищо, няма sms-и, не е нужно дори и да ги теглите. Може да четете направо от сайта. Единственото, което ще ви е нужно е една регистрация, която може да направите за една минута (ако пък имате регистрация във facebook, ще ви са нужни само 10 секунди).

Ще откриете и тестове, които ще ви помогнат за матурите.

ПС. Архивът от теми тепърва ще се запълва, като ще има теми и по философия, математика и много други

адреса е uchitel . dimisoft . net

Мега фен Аватара на L0ST
    Сайтове като тоя бол съм виждал, но никой не се задържа повече от 1 месец. Аз лично си тегля от помагало и предполагам, че повечето са акто мен. Сега, като съм опрял да си взимам наготово нещата (или пък и се налага да прочеа някаква литература си плащам или позлвам някой сайт за безплатно теглене от там.
    Lexynnka

Повечето теми, качени в този сайт, няма да намерите другаде...поне докато не са ги изкопирали. Освен това, 90% от тестовете са правени специално за сайта от учител по БЕЛ, т.е. няма да ги намерите другаде...повтавям отново "засега" .

Гарантирам, че услугата ще се задържи повече време, тъй като не виждаме смисъл да плащате излишни пари на други сайтове за копирани материали, където може да намерите на друго място безплатно.

ПС. Целта на DimiУчител не е "нещата да се взимат наготово". Ако беше така, щяхме да сме със система подобна на помагало.ком, от която да се свалят файловете. При нас материалите са качени директно в сайта, за да може даденият потребител да прочете информацията. Какво ще прави след това с нея си е негова работа.

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от ulli
    Повечето теми, качени в този сайт, няма да намерите другаде...поне докато не са ги изкопирали. Освен това, 90% от тестовете са правени специално за сайта от учител по БЕЛ, т.е. няма да ги намерите другаде...повтавям отново "засега" .

Гарантирам, че услугата ще се задържи повече време, тъй като не виждаме смисъл да плащате излишни пари на други сайтове за копирани материали, където може да намерите на друго място безплатно.

ПС. Целта на DimiУчител не е "нещата да се взимат наготово". Ако беше така, щяхме да сме със система подобна на помагало.ком, от която да се свалят файловете. При нас материалите са качени директно в сайта, за да може даденият потребител да прочете информацията. Какво ще прави след това с нея си е негова работа.

Похвално е, че сте се захванали. Хубаво е, че има "нови" материали, НО сайта ако потръгне веднага ще лепнете и вие SMS-ите. Не ви обвинявам - всеки би го нарпавил, в такъв свят живеем. Че да ви потръгне ви трябва някаква сериозна реклама и SEO. Или ддз там как му се вика, със сайтове почти не се занимавам. Както и да е, много време ще загубите в това, а никой не "инвестира" време в нещо, което няма да му се отплати.
    Lexynnka

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен няма да се развие особено много..
    Пък и не било копирано от никъде..Разгледах едната тема за "Опълченците на Шипка" и видях,че същата тема я имаше и в Помагало..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си