View Full Version : Модератор/Администратор
Понеже съм голям фен на автомобилите, реших да потърся такива теми, но се оказа че не намерих и една. Не може ли да се направи някаква тема под име "Техника", "Машини" или нещо от сорта.
Ако имам някаква грешка моля да бъда извинен и ако може ме насочете.
Мерси ако сте прочели темата :)
Понеже съм голям фен на автомобилите, реших да потърся такива теми, но се оказа че не намерих и една. Не може ли да се направи някаква тема под име "Техника", "Машини" или нещо от сорта.
Ако имам някаква грешка моля да бъда извинен и ако може ме насочете.
Мерси ако сте прочели темата :)
Сайтът се казва "TeenProbelm" или т.н наречено проблем на тинейджъра ...не виждам смисъл да има подфорум "Автомобили" или "Техника" никой 13 - 14 - 15 годишна/ен тинедйжър няма да седне тук и да се оплаква че му се е счупила полуоската на "Волгата" или му е спукан резервоара....тук се обсъждат проблеми и други работи които ги вълнуват тинеджърите....надявам се да си ме разбрал!:)
doomkillerr
05-15-2010, 21:46
Сайтът се казва "TeenProbelm" или т.н наречено проблем на тинейджъра ...не виждам смисъл да има подфорум "Автомобили" или "Техника" никой 13 - 14 - 15 годишна/ен тинедйжър няма да седне тук и да се оплаква че му се е счупила полуоската на "Волгата" или му е спукан резервоара....тук се обсъждат проблеми и други работи които ги вълнуват тинеджърите....надявам се да си ме разбрал!:)
Ами, че и аз от малък съм запален по техниката... Какво пречи да си на 15 години и да правиш основен ремонт на двигатели с вътрешно горене, скоростни кутии, полуоски, карета, спирачки и т.н.
Е ако не е друго поне ремонт на велосипеда/скейтборда може да си направи момчето... Хубава е идеята, но в този форум ще се намерят само 10-15 човека, които да вземат участие и в крайна сметка ще се превърне в един чат този раздел. :)
Ами, че и аз от малък съм запален по техниката... Какво пречи да си на 15 години и да правиш основен ремонт на двигатели с вътрешно горене, скоростни кутии, полуоски, карета, спирачки и т.н.
Е ако не е друго поне ремонт на велосипеда/скейтборда може да си направи момчето... Хубава е идеята, но в този форум ще се намерят само 10-15 човека, които да вземат участие и в крайна сметка ще се превърне в един чат този раздел. :)
И тва е вярно...
shadow4e
05-16-2010, 01:45
Направи тема, нямаш проблеми. Защо ти трябва модератор да ти я направи?
someonerandom
05-16-2010, 06:52
Точно това е,че със сигурност има хора,които се интересуват,обаче не са много,и разделът ще се превърне в чат,както казаха по-нагоре,или просот ще е доста умрял.Според мен Всичко Тийн Накуп е подходящ за целта. :)
shadow4e
05-16-2010, 08:32
Човекът е написал, че иска тема, а не раздел или аз бъркам?!
Всъщност, да е на такова място, че да събере повече внимание.
Просто няма в кой раздел да я напиша.
А както казаха по-горе не е нужно да си голям за да имаш интерес към автомобили и т.н. Аз от малък се интересувах по тази тема.
nIkEnCeTy_bE
05-16-2010, 13:43
Момчето не иска раздел, а важна тема отнасяща се за това. Не виждам какво те спира да я направиш? Аз поне съм виждала някой, които се интересуват от коли и тем подобни работи.
Момчето не иска раздел, а важна тема отнасяща се за това. Не виждам какво те спира да я направиш? Аз поне съм виждала някой, които се интересуват от коли и тем подобни работи.
Мерси за разбирането :)
BeezyJey
05-29-2010, 17:41
Мерси за разбирането :)
И мойто го имаш .. :)
Wrathchild
05-30-2010, 15:52
Направи тема де, какво те спира?
-> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=330541&start=0
Ма, нещо темата замря :?