- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Модератор/Администратор
Понеже съм голям фен на автомобилите, реших да потърся такива теми, но се оказа че не намерих и една. Не може ли да се направи някаква тема под име "Техника", "Машини" или нещо от сорта.
Ако имам някаква грешка моля да бъда извинен и ако може ме насочете.
Мерси ако сте прочели темата![]()
Schhh! Hear the silence...
Първоначално написано от DENKAZ
Сайтът се казва "TeenProbelm" или т.н наречено проблем на тинейджъра ...не виждам смисъл да има подфорум "Автомобили" или "Техника" никой 13 - 14 - 15 годишна/ен тинедйжър няма да седне тук и да се оплаква че му се е счупила полуоската на "Волгата" или му е спукан резервоара....тук се обсъждат проблеми и други работи които ги вълнуват тинеджърите....надявам се да си ме разбрал!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами, че и аз от малък съм запален по техниката... Какво пречи да си на 15 години и да правиш основен ремонт на двигатели с вътрешно горене, скоростни кутии, полуоски, карета, спирачки и т.н.Първоначално написано от Valento
Е ако не е друго поне ремонт на велосипеда/скейтборда може да си направи момчето... Хубава е идеята, но в този форум ще се намерят само 10-15 човека, които да вземат участие и в крайна сметка ще се превърне в един чат този раздел.![]()
И тва е вярно...Първоначално написано от doomkillerr
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Направи тема, нямаш проблеми. Защо ти трябва модератор да ти я направи?
Точно това е,че със сигурност има хора,които се интересуват,обаче не са много,и разделът ще се превърне в чат,както казаха по-нагоре,или просот ще е доста умрял.Според мен Всичко Тийн Накуп е подходящ за целта.![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Човекът е написал, че иска тема, а не раздел или аз бъркам?!
Всъщност, да е на такова място, че да събере повече внимание.
Просто няма в кой раздел да я напиша.
А както казаха по-горе не е нужно да си голям за да имаш интерес към автомобили и т.н. Аз от малък се интересувах по тази тема.
Момчето не иска раздел, а важна тема отнасяща се за това. Не виждам какво те спира да я направиш? Аз поне съм виждала някой, които се интересуват от коли и тем подобни работи.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мерси за разбиранетоПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
И мойто го имаш ..Първоначално написано от DENKAZ
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Направи тема де, какво те спира?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
-> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...330541&start=0
Ма, нещо темата замря![]()