.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността

Модератор/Администратор

Понеже съм голям фен на автомобилите, реших да потърся такива теми, но се оказа че не намерих и една. Не може ли да се направи някаква тема под име "Техника", "Машини" или нещо от сорта.

Ако имам някаква грешка моля да бъда извинен и ако може ме насочете.

Мерси ако сте прочели темата
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Модератор/Администратор

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Понеже съм голям фен на автомобилите, реших да потърся такива теми, но се оказа че не намерих и една. Не може ли да се направи някаква тема под име "Техника", "Машини" или нещо от сорта.

Ако имам някаква грешка моля да бъда извинен и ако може ме насочете.

Мерси ако сте прочели темата

Сайтът се казва "TeenProbelm" или т.н наречено проблем на тинейджъра ...не виждам смисъл да има подфорум "Автомобили" или "Техника" никой 13 - 14 - 15 годишна/ен тинедйжър няма да седне тук и да се оплаква че му се е счупила полуоската на "Волгата" или му е спукан резервоара....тук се обсъждат проблеми и други работи които ги вълнуват тинеджърите....надявам се да си ме разбрал!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Сайтът се казва "TeenProbelm" или т.н наречено проблем на тинейджъра ...не виждам смисъл да има подфорум "Автомобили" или "Техника" никой 13 - 14 - 15 годишна/ен тинедйжър няма да седне тук и да се оплаква че му се е счупила полуоската на "Волгата" или му е спукан резервоара....тук се обсъждат проблеми и други работи които ги вълнуват тинеджърите....надявам се да си ме разбрал!
    Ами, че и аз от малък съм запален по техниката... Какво пречи да си на 15 години и да правиш основен ремонт на двигатели с вътрешно горене, скоростни кутии, полуоски, карета, спирачки и т.н.

Е ако не е друго поне ремонт на велосипеда/скейтборда може да си направи момчето... Хубава е идеята, но в този форум ще се намерят само 10-15 човека, които да вземат участие и в крайна сметка ще се превърне в един чат този раздел.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Ами, че и аз от малък съм запален по техниката... Какво пречи да си на 15 години и да правиш основен ремонт на двигатели с вътрешно горене, скоростни кутии, полуоски, карета, спирачки и т.н.

Е ако не е друго поне ремонт на велосипеда/скейтборда може да си направи момчето... Хубава е идеята, но в този форум ще се намерят само 10-15 човека, които да вземат участие и в крайна сметка ще се превърне в един чат този раздел.
    И тва е вярно...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Направи тема, нямаш проблеми. Защо ти трябва модератор да ти я направи?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Точно това е,че със сигурност има хора,които се интересуват,обаче не са много,и разделът ще се превърне в чат,както казаха по-нагоре,или просот ще е доста умрял.Според мен Всичко Тийн Накуп е подходящ за целта.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Човекът е написал, че иска тема, а не раздел или аз бъркам?!

Град
    В реалността
    Всъщност, да е на такова място, че да събере повече внимание.
    Просто няма в кой раздел да я напиша.
    А както казаха по-горе не е нужно да си голям за да имаш интерес към автомобили и т.н. Аз от малък се интересувах по тази тема.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Момчето не иска раздел, а важна тема отнасяща се за това. Не виждам какво те спира да я направиш? Аз поне съм виждала някой, които се интересуват от коли и тем подобни работи.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Момчето не иска раздел, а важна тема отнасяща се за това. Не виждам какво те спира да я направиш? Аз поне съм виждала някой, които се интересуват от коли и тем подобни работи.
    Мерси за разбирането

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Мерси за разбирането
    И мойто го имаш ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Направи тема де, какво те спира?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    Earth...
    -> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...330541&start=0

Ма, нещо темата замря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове