PDA

View Full Version : Пак скъсахме..

sunshinepp
05-15-2010, 22:28
Този път вината беше изцяло моя, карахме се постоянно заради мен, а се оказа,че той е имал проблем и то много сериозен..но разбрах късно, а той вече скъса с мене. Напоследък нещата никак не вървяха, аз видях в неговия скайп доста странни чатове с 1 момиче и той заяви " аз си пиша така само с тебе и с нея.." което ми беше достатъчно да разбера, че е нещо повече.
Сега е безразличен, вероятно отдавна всичко е приключило, но скоро имах рожден ден и е възможно да е чакал да мине и тогава да скъсаме . . което ми е по-болно защото ме е лъгал, но няма значение.
Всички ме посъветваха да го оставя и че явно така е трябвало да стане, това и правя..не му говоря за нас, сега сме приятели и се държим сякаш нищо не се е случило, и сякаш не сме били заедно 8 месеца..
Днес бях в тях за половин час, говорихме си общи неща, смяхме се..
Гадно ми е, че така приключиха нещата защото наистина много се привързах към него, но нали сега поне сме приятели.. това ми е достатъчно! :)
Благодаря на тези, които са го прочели, ако имате някакви други идеи или мнения какво да направя, или пък да не правя . . споделете, ще бъде от полза може би!

tfoitakuchka
05-15-2010, 22:44
Щом сама осъзнаваш, че това е края и си съгласна с това, добре!
Но в дълга връзка нямам как да не се превържиш! Спокойно ще дойде друг и всичко пак ще е прекрасно, но не бързай да го намираш все още.Почини си от миналата връзка и.. не съжалявай за нищо :)

onestar
05-15-2010, 22:51
Запазете приятелските си отношения, доколкото е възможно...

MaTSava
05-15-2010, 22:56
честито :):)
Радвай се на свободата си :)

sunshinepp
05-15-2010, 23:15
честито :):)
Радвай се на свободата си :)

Странно, но не ми е много радостно..

MaTSava
05-15-2010, 23:18
след време ще си спомняш и ще се смееш , но след колко зависи от тебе

sunshinepp
05-16-2010, 06:24
мии.. аз с времето ще се оправя :)

DarknessAngel
05-16-2010, 06:31
Не прави нищо. Остави нещата така, ще се уталжат с времето и ще си останете с добри взаимоотношения. Всяко действие в момента,предполагам ще е в твой минус, явно иска да е сам или с друга. :)

Sh@d0w
05-16-2010, 08:15
Ани,помниш ли като ти казах още първия път да не се опитваш да си пак с него,че само ще те боли отново и пак ще трябва да преживееш всичко...ако ме беше послушала сега нямаше да пускаш тази тема :)

Както и да е сега мисля че знаеш какво трябва да направиш,защо очакваш някой да ти го напише :P ?

sunshinepp
05-16-2010, 08:19
Ани,помниш ли като ти казах още първия път да не се опитваш да си пак с него,че само ще те боли отново и пак ще трябва да преживееш всичко...ако ме беше послушала сега нямаше да пускаш тази тема :)

Както и да е сега мисля че знаеш какво трябва да направиш,защо очакваш някой да ти го напише :P ?

Не очаквам нищо, смисъл . . до някаква степен написах темата защото трябваше да го напиша някъде, за пред всички аз го приемам леко и без проблеми, правя се , че не ми пука и че е нещо обичайно . . ии търсих някъде да изразя, това което наисттина чувствам ;]]

ReachlessGirl
05-16-2010, 08:19
Ами няма какво да се направи .. рано или късно ще осъзнае какво е изгубил!! .. Момчетата имат този навик малко по - късно да се усещат какво се е случило .. :?
Опитай да продължиш напред и запази хубавите спомени в себе си .. (:

DqVoLsKoJeLaNiE
05-16-2010, 08:21
Запазете приятелските си отношения, опитите да се съберете само ще те накарат да страдаш повече :)

sunshinepp
05-16-2010, 09:19
Запазете приятелските си отношения, опитите да се съберете само ще те накарат да страдаш повече :)

Вече дори и не си и помислям да се събирам с него.. :)

valdesbg
05-16-2010, 09:25
Любов, любов.. сварен картоф (:

А и си смени подписа :Р

sunshinepp
05-16-2010, 09:30
Любов, любов.. сварен картоф (:

А и си смени подписа :Р

:-D :D не го бях забелязала . .

valdesbg
05-16-2010, 09:36
А дано си си взела поука от цялата история.

uBuTo
05-16-2010, 09:44
Пак скъсахте, пак ще тръгнете! :lol:

BlueFace
05-16-2010, 10:35
Не можеш да си правиш такива заключения ,че щом си пише само с теб и с нея има нещо повече м/у тях :? :? Скайп не е показател,може да са имали общи теми и за това да си пишат :)
Нормално е ,като се карате постоянно,да те отреже ,на всеки би му писнало :?

nicolepcd
05-16-2010, 12:57
:( :( Много гадно, ама няма как. Само не мога да разбера как може да си го приемаш като приятел, смисъл... Ако вече не съм с някой, не мога да го гледам, а и не искам. А ти да ходиш при него, да си говорите... не ти ли става гадно, не си ли спомняш какво е било? :-o

sunshinepp
05-16-2010, 15:11
Пак скъсахте, пак ще тръгнете! :lol:

Ммм .. не мисля, че пак ще тръгнем . . :)

sunshinepp
05-16-2010, 15:13
:( :( Много гадно, ама няма как. Само не мога да разбера как може да си го приемаш като приятел, смисъл... Ако вече не съм с някой, не мога да го гледам, а и не искам. А ти да ходиш при него, да си говорите... не ти ли става гадно, не си ли спомняш какво е било? :-o

Емм да, доста неприятно и трудно беше в началото тъй като изпитвах огромно желание да го гушна поне..но знаех, че не трябва. Мисля си, че е по-добре да ми е приятел и да го виждам от време на време, отколкото да не си говорим и да не се поглеждаме.. Да, трудно ми е но и с това се свиква, рано или късно :P :)

mArMaLaDkA
05-16-2010, 15:25
или отдавна сте спряли да се обичате, или изобщо не сте се обичали и през цялото време сте си били само приятелчета. :-o това са 8 месеца, 8... късате и после все едно нищо не е станало. Явно само аз не го разбирам. :-o

purehate
05-16-2010, 15:26
Еми гадно ,но пък факт все пак живота не свършва!:)

sunshinepp
05-16-2010, 15:28
или отдавна сте спряли да се обичате, или изобщо не сте се обичали и през цялото време сте си били само приятелчета. :-o това са 8 месеца, 8... късате и после все едно нищо не е станало. Явно само аз не го разбирам. :-o

Аз не казвам, че за мен е все 1 нищо не е станало, просто той се държи така и нужно ли е аз да показвам какво всъщност чувствам?.. Не мисля, че има смисъл :? ..

sasha_90
05-16-2010, 16:29
Много момичета искат да са на твое място,но нямат този късмет.Сама осъзнаваш,че сте само приятели.Радвай се,рядко от любовта става приятелство.Не прави нищо.Остави нещата,както са си и гледай напред.

brutaLxxbunny
05-16-2010, 16:44
Историята е до болка позната.Факт е,че ти може би все още го обичаш,факт е,че и той също може и да те обича.Но щом любовта между вас не е била достатъчна да се задържите заедно,значи просто не ви е писано.Ще ти е трудно да сте приятели вероятно,но след време всичко ще отмине.Гледай напред :)

FiRe_LaDy
05-16-2010, 17:02

Емм да, доста неприятно и трудно беше в началото тъй като изпитвах огромно желание да го гушна поне..но знаех, че не трябва. Мисля си, че е по-добре да ми е приятел и да го виждам от време на време, отколкото да не си говорим и да не се поглеждаме.. Да, трудно ми е но и с това се свиква, рано или късно :P :)

Ако си останете риятели,ще ти е много по-трудно да го забравиш като гадже и да ти мине това,което изпитваш в момента.Ще минава да ... но ще емного по-бавно.И често в главата ти ще се връщат стари моменти и ще те нараняват.От личен опит ти го казвам това.Със сегашния ми приятел бяхме разделени 7 месеца и когаот не го виждах ми беше много лесно,но когато се виждахме - все си спомнх нещо от миналото.Оказа се,че и с него е било така.Та ... ако наистина си решила,че не искаш и няма да се оправяте повече - по-добре не опитвай да се прикриваш зад приятелство и да се преструваш,че не ти пука само и само да си го него.Представи си пък и ако има друго момиче ... и той ти сподели?Как ще се почувстваш?Дали ще ти е хубаво?Незнам защо опитваш да докажеш нещо,което всъщност те наранява ... но все пак ти избираш пътя си.Дано скоро всичко е наред и да не страдаш дълго!

sunshinepp
05-16-2010, 17:21
Ако си останете риятели,ще ти е много по-трудно да го забравиш като гадже и да ти мине това,което изпитваш в момента.Ще минава да ... но ще емного по-бавно.И често в главата ти ще се връщат стари моменти и ще те нараняват.От личен опит ти го казвам това.Със сегашния ми приятел бяхме разделени 7 месеца и когаот не го виждах ми беше много лесно,но когато се виждахме - все си спомнх нещо от миналото.Оказа се,че и с него е било така.Та ... ако наистина си решила,че не искаш и няма да се оправяте повече - по-добре не опитвай да се прикриваш зад приятелство и да се преструваш,че не ти пука само и само да си го него.Представи си пък и ако има друго момиче ... и той ти сподели?Как ще се почувстваш?Дали ще ти е хубаво?Незнам защо опитваш да докажеш нещо,което всъщност те наранява ... но все пак ти избираш пътя си.Дано скоро всичко е наред и да не страдаш дълго!

Да, наранява ме .. цялата тази история ме наранява, но искам да съм до него, ИСКАМ! На цената на каквото и да е . . имам нужда да знам,че е близко.. ако не като нещо друго, то поне като приятел . . :(