View Full Version : истина ли е
Princessani
05-16-2010, 12:08
Истина ли е ,че матурата по Бел се знаела предварително ? Ако е трик с часа на компютъра ,защо другите две теми не се утвориха веднага ,за да знаем истината? Къде са темите и да ли в пликовете не е имало една единствена тема? Според мен трябва да има решение ,което да утвлетворява всички. Тези ,които не са има ли матурата предварително малко или много са ущетени ..Тези които не искат да не им пишат оценките ! Според мен това е Истина ....Поради факта.,че другите теми не бяха показани ,а и вече най-вероятно са подновени с нови ,за да се потули всичко !
Както винаги всичко ще се скрие,покрие...колкото и да се оплакваме :smt097
Да се надяваме,че поне матурата в понеделник няма да я провалят така :smt075 ,защото за Историята,ако стане,доста ще ме е яд :smt013
Всяка година има хора,които знаят темите и ги разпространяват срещу пари!С въпроса за самата тема,която уж са изтеглили не сме ние хората,които трябва да следим това.Това е България все пак...Не очаквай да ни повторят матурите или нещо такова.Колкото сме изкарали...толкова!
SmilezZz
05-16-2010, 12:33
И аз мисля,че е истина..Просто не ми се вярва да измислят нещо такова..
Пък и бяха казали,че ако разберат,че е преписано масово ще анулират всички работи - но едва ли