View Full Version : Какво да правя.. ;(
aneliyaKK
05-16-2010, 16:03
Здравейте!Имам един проблем .. значи имам си гадже,но той и най-добрата ми приятелка не се харесват изобщо .. все се настройват един против друг .. не можем да излезем заедно,не можем нищо.. все `тя` ще се разсърди за нещо,свързано с него .. хора моля ви помогнете ми.. какво да правя.. много ги обичам и двамата а те .. :smt007 :cry: :cry: :cry:
Мола :-o Това молЯЯЯ ли трябва да е?! 8-)
По темата:Толкова е елементарно - излизай с тях по отделно.
Здравейте!Имам един проблем .. значи имам си гадже,но той и най-добрата ми приятелка не се харесват изобщо .. все се настройват един против друг .. не можем да излезем заедно,не можем нищо.. все ,тя, ще се разсърди за нещо,свързано с него .. хора мола ви помогнете ми.. какво да правя.. много ги обичам и двамата а те .. :smt007 :cry: :cry: :cry:
на колко си ,че правиш от малкото проблем?
излизай отделно-за кво ти е най-добрата приятелка,когато си с Него-да ви свети ли? и обратното
бааах
BlackyBerry
05-16-2010, 16:07
Значииии иима два варианта
или правят секс без ти да знаеш и играят театър за да си помислиш,че не се понасят ии се харесват и скоро ще легнат
Не можеш да ги накараш да се харесат и да тръгнете да излизате тримата ще е адски неловко ... (;
SmilezZz
05-16-2010, 16:27
Излизай с двамата по отделно..Толкова ли е трудно да се сетиш ???
А и без това той ти е гадже,и излизате двамата заедно..За какво ви е и трети човек :?
sasha_90
05-16-2010, 16:32
Какви са тези детски неща?Я,се осъзнай.Първо той е твое гадже,не на приятелката ти.И второ каква приятелка ти е?
Здравейте!Имам един проблем .. значи имам си гадже,но той и най-добрата ми приятелка не се харесват изобщо .. все се настройват един против друг .. не можем да излезем заедно,не можем нищо.. все ,тя, ще се разсърди за нещо,свързано с него .. хора мола ви помогнете ми.. какво да правя.. много ги обичам и двамата а те .. :smt007 :cry: :cry: :cry:
излизай отделно-за кво ти е най-добрата приятелка,когато си с Него-да ви свети ли? и обратното
бааах
+++++ :-D
miskaprizZ
05-16-2010, 18:38
никой не е казал че тряба да излзате тримата заедно :D :lol: :lol: :lol: :lol:
miskaprizZ
05-16-2010, 18:38
никой не е казал че тряба да излзате тримата заедно :D :lol: :lol: :lol: :lol:
SisinkaS
05-16-2010, 18:55
заключи ги двамата в една стая и на другия ден кажи кво е станало - има два вариянта
1. - приятелката ти да се окаже мм.. мушната
2. - единия от двамата да е убит след като толкова не се харесват
п.п. Чакаме резултати :razz:
aneliyaKK
05-16-2010, 19:14
е естт..аз си излизам с двамата по отделно..наистина,извинява се,не съм се изразила правилно..ама просто ми е много гадно като `тя` говори за него лошо..(защото тя е `повече` против него..той се съобразява с мен и е по-такаа.. разбирате) и се страхувам,че скоро тя ще ме кара да избирам между тях двамата.. ясно е,че няма да избирам и такива..обаче от самия въпрос направо.. незнам хора.. :-k аз толкова се съобразявам с нея ии всичко .. просто нямам идея ., тя го обижда.. е и той не си поплюва .. пф мн ми е гадно просто .. ;(
justwondering
05-17-2010, 07:00
Еми обясни й, че не искаш да говори лошо за него, поне пред теб. Нека си има мнение, но да не ти го налага- тъпо е. Сигурно смята, че той не те заслужава, но просто й кажи, че не искаш да говори така за него. Не излизайте тримата и не говори за него пред нея.
И на него му кажи същото и отново не споменавай приятелката си пред него, за да не се стига до повод за обида.
Ако тя те накара да избираш значи не ти е била приятелка. Същото важи и за него. Човек, който ще те накара да избере, явно не те уважава достатъчно. (мое мнение)
бааах
ахамм..защо пък трябва и с двамата едновременно да си ...
kremen4eto
05-17-2010, 07:35
Абе и аз имах същия проблем. Ама поне тя си ми остана истинска приятелка иии скриваше нетоплите си чувства към него. Той също се съобразяваше. И някак си се понасяше ситуацията (в редките случаи когато сме били 3мата). Наистина защо искаш да сте 3мата?
aneliyaKK
05-17-2010, 09:08
пфф хораа..снощи пак `скандали` пак ужаси .. незнам не мога повече просто..тва постоянен стрес.. :cry: поне днес сутринта той ми обеща повече да не говори с нея и такива .. не съм нито го молила нито нищо.. просто ми каза,че не иска да се караме заради нея и тя да ме настройва срещу него (както е наистина..) .. знаел как се чувствам и не иска така да се натъжавам .. :cry:
mir4eto93
05-17-2010, 11:09
пфф хораа..снощи пак `скандали` пак ужаси .. незнам не мога повече просто..тва постоянен стрес.. :cry: поне днес сутринта той ми обеща повече да не говори с нея и такива .. не съм нито го молила нито нищо.. просто ми каза,че не иска да се караме заради нея и тя да ме настройва срещу него (както е наистина..) .. знаел как се чувствам и не иска така да се натъжавам .. :cry:
Според мен ако и двамата истински държат на теб, ще се опитат да се държат мило един с друг, не е чак толкова трудно да говориш с някого, когото не харесваш учтиво и по цивилизован начин. Просто излизай с тях поотделно, а когато се случи да се засекат трябва да се постараят да са мили :(
phobiaaa
05-17-2010, 12:39
Просто е -излизай с двамата по отделно.А,когато излезеш с приятелката си не споменавай гаджето си за да няма повод да започне пак да го обижда.Прави същото и с приятеля си ..
BlueFace
05-17-2010, 12:50
Да ти имам приятелката :razz: :razz:
лапешки истории... сигурно сте на по 12-13 години
aneliyaKK
05-18-2010, 08:48
всъщност 14-15, но това има ли значение .. ? :?
Ми просто излизай или само с гаджето,или само с бфф.
ми мисля че е доста просточко,ама както и да е ...
:)
eclipsexx
06-06-2010, 20:04
при мен е същото .. доста пъти съм се карала с приятелката си заради това! Постоянно го обиждаше и то пред мен и на мен един ден чайника ми изкипя и й казах,че ако продължи няма да и проговоря .. и като обижда него обижда и мен ! .. та тъй де.. най-накрая спря! 8)
Просто и кажи,че обижда ли приятеля ти обижда и теб,а каква приятелка ще е ако те наранява ? :-D
иначе си излизайте по отделно .. :P
FreakBitch
06-06-2010, 21:37
.. гаджето ти е свестен тип, според мен ;) .. и все пак... мисля, че те ОПРЕДЕЛЕНО се харесват.. :X