View Full Version : Най-уникалния филм...
titinkaa
05-17-2010, 19:22
Кой е най-уникалния филм,който сте гледали до сега,и на който ще се кефите още много време?какво ви е впечетлило във филма,което ще помните?! :)
nIkEnCeTy_bE
05-17-2010, 19:28
Прекалено много са. Но ще отбележа Hachiko a dog's story - гледайте го и вярвам, че няма да съжелявате. След това пак ще си говорим. ;)
danibebi
05-17-2010, 19:54
Еми то не е само един,но този който винаги ще ме радва ще бъде "Горещо маце" :D :grin:
наистина са много. Филмът, който адски много ме разчуства, е Последната песен. Нямам търпение пак да го гледам в нета, но никой не го пуска . :x
Любимите ми комедии са по точно пародиините филми. Scary movie 4, Meet the spartans, Date movie, Disaster movie, Epic movie. другите бяха ест Горещо маце, Тя е пич и са точно за други не мога да се сетя :D
billytalent
05-17-2010, 20:23
За мен е The Crow I,просто за мен няма друг толкова уникален и въздействащ филм.Сюжета е перфектен,музиката към филма и незабравимият Брендън Лий.Много тежък филм-за тези,които могат да вникнат в замисъла,разбира се.Гледала съм го милиони пъти и НИКОГА няма да ми омръзне!!!
FuCkInBuBbLeGuM
05-17-2010, 20:29
За мен е The Crow I,просто за мен няма друг толкова уникален и въздействащ филм.Сюжета е перфектен,музиката към филма и незабравимият Брендън Лий.Много тежък филм-за тези,които могат да вникнат в замисъла,разбира се.Гледала съм го милиони пъти и НИКОГА няма да ми омръзне!!!
;-)
AutumnTears
05-18-2010, 06:37
Мъглите на Авалон
Newsgirl
05-18-2010, 14:06
Клас. Филмът е доста стряскащ, но реалността, за жалост, е такава. Дълго време ще го помня.
alex4et0y
05-18-2010, 14:36
Красив ум.
Мъж под прицел.
Шоколад.
Jumper.
Немо. 8-)
Студената планина.
Време разделно.
Далече, далече.
Останалите просто не им помня имената, но историята във филма никога няма да я забравя. :)
Enemy At The Gates
Brigada
Desantura Nikto Krome Nas
The Day of The Jackal
The God Father 1/2/3
The Shawshank Redemption
The Usual Suspeckts
Tilt
Bumer 1/2
Man on Fire
Svolochi
American History X
Sniper Oruzhie vozmezdja
Potseluy Babochki
И още много други,не съм ги подреждал...
всеки е уникален,и за мен всеки има някаква поука на края,я за приятелството я за нещо друго.
Hachiko a dog's story- впечатлило ме е приятеството. :-# :-# :smt089 :smt089
titinkaa
05-19-2010, 13:50
Филма "Незабравима" е страхотен,за любовта се разказва,и даже съм ревала на него. :-# :cry:
Biskfitka
05-19-2010, 14:45
Мистър И Мисис Смит-с какво ме впечатлил..хм...Искам да стана като Джейн и да имам мъж като Брат Пит 8-)
Другия е Killing Me Softly...Найстина уникален филм :-)
Малее,вие нищо не сте гледали бе...какви са тия бози,това ако му викате добър филм...
alex4et0y
05-19-2010, 15:12
Малее,вие нищо не сте гледали бе...какви са тия бози,това ако му викате добър филм...
Еми няма начин всички да обичаме да гледаме как американците спасяват света. :) Всеки път
Еми няма начин всички да обичаме да гледаме как американците спасяват света. :) Всеки път
Като не си гледала тия филми които съм дал,не се изказваи така неподготвена,и ако не си забелязала не всичките са Американски,ама важното е да коментираме колкото да не мълчим... 8)
alex4et0y
05-19-2010, 17:06
Като не си гледала тия филми които съм дал,не се изказваи така неподготвена,и ако не си забелязала не всичките са Американски,ама важното е да коментираме колкото да не мълчим... 8)
А ти гледал ли си тези филми, които аз съм дала?
филм,който съм гледала десетки пъти и наистина няма да ми омръзне е 13(Thirteen).Друг,който ми е въздействал много е Big Fish на Тим Бъртън.Невероятен филм с много смисъл.
И естествено Алиса в страната на чудесата (ОРИГИНАЛА!) . обожавам го 8-)
падам си по филми със значение принципно,но тези трите са ми много на сърце :)
А ти гледал ли си тези филми, които аз съм дала?
офф,какво ли се занимавам с овце,айде ходи си купи близалка...и не се хаби да ми отоговаряш...
Biskfitka
05-19-2010, 18:19
Мистър И Мисис Смит-с какво ме впечатлил..хм...Искам да стана като Джейн и да имам мъж като Брат Пит 8-)
Другия е Killing Me Softly...Найстина уникален филм :-)+Далече,далече...бях го забравила,някой преди мен го беше писал и ме подсети...много,много хубав и романтичен филм :-)
psihoataka
05-19-2010, 18:24
Войната е опиат - преведи го на английски. :razz:
SoSerious
05-19-2010, 18:47
If only - какво е способен да направи един мъж за любимата си ...
дълбок психологически смисъл.. :)
alex4et0y
05-19-2010, 18:56
Ще добавя:
Мемоарите на една гейша.
Летящи кинжали. :)
sasheto0o
05-20-2010, 18:38
Thirteen и Bitch Slap .. Има още доста,просто в момента се сещам само за тях :)
DinViesel
05-20-2010, 18:49
Danny the dog - може да не ви хареса на пръв поглед но наистина е прекрасен филм.
Green Mile - по Стивън Кинг
Step Up 1 & 2
:-P
nefchi_bs
05-20-2010, 18:56
The Notebook ... Който го е гледал знае,че е невероятен :smt007 :smt007
angel4eto100
05-21-2010, 12:19
Thirteen определено много готино филмче никога няма да ми омръзне :smt007
cryforyou
05-21-2010, 14:51
Scarface
DollDaggaBuzzBuzz
05-21-2010, 15:08
The Phantom of the opera (новата версия :) ) :smt007
The Blair witch 2
The Angel Doll
Green mile
Edges of the world
The Crow 1
Hachiko
за сега за тези се сетих :)
YourDream
05-21-2010, 18:00
наистина са много. Филмът, който адски много ме разчуства, е Последната песен. Нямам търпение пак да го гледам в нета, но никой не го пуска . :x
Любимите ми комедии са по точно пародиините филми. Scary movie 4, Meet the spartans, Date movie, Disaster movie, Epic movie. другите бяха ест Горещо маце, Тя е пич и са точно за други не мога да се сетя :D
И аз много обичам комедиите,обаче не се сещам в момента филм,за който мога да кжа,че е уникален.
Филма "Незабравима" е страхотен,за любовта се разказва,и даже съм ревала на него. :-# :cry:
И двата са страхотни, гледала съм ги. :)
2012 8-) много як филм :grin:
Harry Potter :P
Той си е на първо място иначе,Аватар,Телепорт и некви такива ддз :lol:
roshlichka
05-22-2010, 13:37
+
titinkaa
05-22-2010, 20:18
Thirteen,ще го гледам тея дни,разгледах го в замундата и ми стори че ще е хубав,утре или други ден ще го гледам,дано ми хареса. :)
Тринадесет (Thirteen) Този филм промени начина ми на мислене.. Гледайте го на 13 години или някъде там.. Тогава му е времет0
Значи, четох доста коментари в тази тема, и бях провокирана от някои от авторите да си дръпна и да гледам Hachiko a dogs story - и коментара ми е следния - ...
Не знам, просто нямам коментар относно филма, наистина, трябва да си го призная, че абсолютно никой филм, от тези, които съм гледала до сега не ме е разчувствал толкова... Този филм, освен че успя до такава степен да ме разтърси, той...ме разплака, наистина ме кара да се замисля, да го усетя, да преживея филма...и сигурно аз, както и повечето предполагам, които са го гледали, няма да ми писне да го гледам още и още...
Заключенията и изводите, които могат да се направят след такъв филм са много...аз направих своите за себе си, дано и тези, които ще го гледат разберат смисъла му, и извлекат полза от него.
Гледай "Враг пред портите" ( Enemy At The Gates ) ще те разчувства повече,толкова много млади хора,и дечица и старци ии иии ....просто,толкова лошо са живели и преживели,яли са на ден под 100 гр. хляб (само хляб) живели са в такива условия...ти за някъв пумияр който чакал стопанина си ми да го чака....вярно,хубав добре направен по истински случей...но не е чак толкова "тежък"
December
05-24-2010, 19:51
[quote=Sham]Le fabuleux destin d'Am
bloodysunrise
05-24-2010, 19:59
Maverick - уникален филм.
brokeninside13
05-24-2010, 20:29
Gone in 60 sec.
Armageddon
Тhe Notebook
Pearl Harbor
Тва са филмите които мога да гледам без да ми омръзнат! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
StreetFame
05-24-2010, 21:53
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
asp1r1n94
05-24-2010, 22:36
The jerк theory :D
The book of Eli ,трява да го гледате
The day after tomorrow , нещо ,което е наистина възможно...
The happening ,става :)
На същото мнение съм! :wink:
Гледай "Враг пред портите" ( Enemy At The Gates ) ще те разчувства повече,толкова много млади хора,и дечица и старци ии иии ....просто,толкова лошо са живели и преживели,яли са на ден под 100 гр. хляб (само хляб) живели са в такива условия...ти за някъв пумияр който чакал стопанина си ми да го чака....вярно,хубав добре направен по истински случей...но не е чак толкова "тежък"
Ами, да...не е чак толкова "тежък" в интерес на истината. Но, може би аз си ги преживявам така филмите, защото съм много чувствителен човек по принцип, и филмите ги вземам навътре. Също обожавам животните, и имам куче...и знам колко е силна връзката между стопанин и куче...
А относно твоя филм - ще го гледам, благодаря, че ми го предложи. :)
От мен:
The Time Travelers Wife
The elegant universe, The Secret, What The Bleep Do We Know - Трите филма, които съм гледала, ще гледам и винаги ще има какво да науча...
Фими, които да са интересни, много, но филм, който наистина да има смисъл и да ми е оставил трайно впечатление е Thirteen !!! Това е филм, който доста тийнове в БГ трябва да гледат и да се замислят дали да пиеш като моряк, да пушиш като комин и да правиш секс на 11 само защото другите правят така е нормално ?!
Neopitom3na
05-28-2010, 20:51
марли и аз... много плаках на него :)
LuxurySk0B
05-30-2010, 09:55
JAMES BOND всички са уникални
Molzinka
05-30-2010, 09:59
Pearl Harbor - много плаках, наистина много трогателен филм
A walk to remember - същото ^
The Secret - много поучителен, филм, който всеки човек трябва да гледа.
Alice in Wonderland - брилянтна актьорска игра, нямаше нито един момент, в който да ми стане скучно.
Seductress
05-30-2010, 10:18
City of Angels
Law Abiding Citizen
Seven Pounds
The Box
My Sister's Keeper
The Time Traveler's Wife
FantaMen
05-30-2010, 10:38
Като един уважаващ себе си "филмов маняк.. " мога да кажа че от всичките само 2-3 са много добри..За вас хубав филм е да те раЗсмее и да си сигурен че не си си загубил времето.. Хубав филм е този който те кара да се замислиш и да гледаш черния екран след като е свършил и да осъзнаеш че наистина и всичко в него е вярно...Малко филми са ме карали да се почувствам така но все пак ето списъка
Тhe day after tomorrow
Breach
Independence.Day
Transformers
Това са за мен уникални филми.Нищо че в повечето пак американците спасяват света..Ами като могат ще го спасяват.. нека и ние си направим такъв филм! Не можем нали .. ами тогава само ще гледаме... Може и да са фантастични глупости за някой но найстина са много добри филми от всяка гледна точка...
Нека да добавим и L.O.S.T макар че е сериал .. но не просто поредния с турски глупости или сапунка.. Това е най доброто нещо което киното и света някога са виждали!!!
С ръка на сърцето казвам: The Butterfly Effect !
Няма филм, който до такава степен да ме е накарал да се замисля. Филм, който учи, че всеки избор, който правиш в живота си е важен, дори и малките незначителни неща.
Пък и Аштън изигра ролята си перфектно. Препоръчвам на всеки, който не го е гледал !
MuffDiver
05-30-2010, 17:09
Scarface-най-якия филм някога правен класика
zlatnata_ribkaaa
05-30-2010, 18:23
The Class сигурно ще го помня още дълго , гледах го 3-4 пъти за 2 дена наистина е много брутален , но е реалистичен и много много добър любимият ми . Иначе други които ми харесват и винаги ще ги гледам с интерес са си Горещо маце , Хачико и други мне се сещам в момента :-o
Мемоарите на една гейша. :smt007
2012
PurpleSand
05-30-2010, 20:10
Скалите имат очи 1 и 2 :-)
elito0o0o0
05-30-2010, 22:42
Step up 2
Stomp the Yard
The notebook.. etc.. :)
BlackEyedPeas
05-31-2010, 20:42
Прекалено много са. Но ще отбележа Hachiko a dog's story - гледайте го и вярвам, че няма да съжелявате. След това пак ще си говорим. ;)
Ох,на този филм толкова много плаках!
Реквием за една мечта
поклон :)
BiGBaDWolF
06-21-2010, 11:31
The Shawshank Redemption,Blind Side,Notorious B.I.G.
gabri3lla
06-25-2010, 10:57
С дъх на канела, определено е най-добрата драма, която съм гледала!!!!
White chicks :grin: :grin: :grin:
bobito_th
06-25-2010, 11:55
Мъртва тишина - това, че не е с happy end (my fav movie)
Да се возиш на вагончето на смъртта - просто ми харесва ^^
DarkGirll
06-25-2010, 12:02
Мъж под прицел
Мемоарите на една гейша
Преносители
2012
Стопаджията
Аз съм легенда
t1nk3rb3ll
06-25-2010, 13:12
Мръсни танци 2: Хавански нощи /определено ми допада повече от Мръсни танци 1 :-D Salsa rulz :smt007
-Тринайсет /по-надолу ги имаше точните изказвания за този филм, няма да се повтарям :) /
-Систър Акт 2:Обратно в играта :grin:
-Цар Лъв 1 /Класика! :smt038 /
-Реквием за една мечта
koteto6840
06-28-2010, 21:01
здрач и новолуние :)
pitbullxx
06-28-2010, 21:21
Hachiko a dog's story :) :smt007 :smt040
highway666
06-30-2010, 19:21
Пианистът
Клас
Мъглите на Авалон
Леон
Underworld
Big fish
За тези се сещам сега, но със сигурност има и още.
като ми кажат любимият ти филм се сещам за Титаник (гледала съм го над 15 пъти)
но завладяващ....Леон..толкова силно ми въздейства..
а днес гледах и Лолита..също много добър ии Класът :)
абе доста филми са много добре направени ;)
Force_bladeR
06-30-2010, 20:54
Undisputed 2: Last man standing
Undisputed 3: Redemption
:) :grin: :o
BiGBaDWolF
06-30-2010, 21:34
Искуплението Шоушенк ..
Doomcryer
06-30-2010, 21:41
Комедии:
American Pie (All)
Home alone (All)
Spread
The Mask
Step Brothers
Wild Hogs
EuroTrip
Cheaper by the Dozen (All)
Road Trip
Baby's Day Out
Екшън:
Damage
Undisputed (All)
The Fast and the Furious (All)
The Dark Knight
Never Surrender
Clash of the Titans
Never Back Down
Troy
Next
Gladiator
Blade (All)
Predator
Mortal Kombat
The 13th Warrior
The Godfather
Brigada
Fighting
Prince of Persia: The Sands of Time
Фантастика:
Harry Potter (All)
Lord of The Rings (All)
The League of Extraordinary Gentlemen
The Scorpion King
Spider-Man
The Mummy
Solomon Kane
Ужаси/Трилър:
Underworld (All)
House of Wax
Wrong Turn (All)
The Mist
The Final Destination
Saw (All)
Van Helsing
Resident Evil
The Grudge
Jack The Ripper
Драма:
Dorian Gray
Приключенски:
Indiana Jones (All)
City of Ember
Journey to the Center of the Earth
Born of Hope
Анимация:
Ice Age (All)
Shrek (All)
The Lion King (All)
Madagascar (All)
Cats & Dogs
Arthur and the Minimoys
Up
Но ако трябва да си избера по един филм от всички то те ще изглеждат така
Комедии: American Pie (All)
Екшън: Damage
Фантастика: Harry Potter (All)
Ужаси: Underworld (All)
Драма: Dorian Gray
Приключенски: Indiana Jones (All)
Анимация: Ice Age (All)
(Със сигурност съм пропуснал нещо,но т`ва се сещам в момента)
А и съжалявам за дългия списък :razz:
Callisto
07-01-2010, 13:18
Тринайсет
Уникалният филм, който промени животът ми и всъщност те кара да се замислиш за децата си, за постъпките си, за безотговорността: http://zamunda.net/details.php?id=64451&hit=1
Когато 13-годишната Трейси попада под опияняващото въздействие на съученичката си Иви, най-готиното маце в класа, тя се гмурва във водовъртежа на вихрени емоции и открива света на наркотиците, секса, престъпността...
С участието на носителката на Оскар® Холи Хънтър, Ивън Рейчъл Ууд и дебютантката Ники Рийд, ТРИНАЙСЕТ отправя предизвикателен поглед към света на днешните тийнейджъри - шокираща история за малките групи и сблъсъците, скритите опасности и тайните ритуали, надеждите и мечтите.
Тhe notebook
Перфектният романтичен филм
http://zamunda.net/details.php?id=24363&hit=1
Като тийнейджъри, между Али (Рейчъл Макадамс) и Ноа (Райън Гослинг) започва започва вихрено ухажване, което скоро преминава в нежна интимност.
Младата двойка бързо е раздалена от богатите родитерли на Али, които настояват, че Ноа е подходящ за нея.
Минават няколко години и когато се срещат пак, страстта им отново избухва, като принуждава Али да избира между зова на сърцето повелите на класата си.
Тази красива приказка има особено значение за по-стар господин (Джеймс Гарнър), който постоянно чете вечната любовна история на възрастната жена (Джина Роуландс) до него.
Базиран на литературния бестселър на Николас Старк, „Тетрадката” едновременно ще стопли и разтърси сърцето ви и ще ви заплени със съкрушителната си емоционална сила...
Мъртвешки сняг
Mного яко филмче на ужасите. Заслужава си да се гледа. Има и много забавни моменти, при които с гаджето сме се скъсвали от смях. :)
http://zamunda.net/details.php?id=165206
Сюжетът се върти около група студенти, които за Великденската ваканция решават да се качат из планинската пустош, но се оказват посрещнати от другарска делегация зомбита-нацисти. Въпросните "undead" немскоговорящи обитават ледените върхове след края на Втората Световна Война.Те избягват със заграбено злато и прочие, но не смятат да го делят с някого или да му плащат данъка…
BrokenInnocence
07-01-2010, 16:59
Има 4- 5, които смятам за страхотни филми... но ако трябва да избирам само един ще е Vanilla Sky.
Всички части на кръстникът.Просто няма такива филми-всичко друго бледнее сравнено с тях.Киното се дели на преди и след КРЪСТНИКЪТ.
BigFakeSmile
07-08-2010, 01:02
"Време разделно"
Просто който го е гледал..и който с чиста съвест се нарича ЧОВЕК би трябвало да е усетил една болка в себе си...какво са преживяли Българите и какви са били тогава..каква гордост, какъв дух...а какви долни, продажни боклуци са сега..
IceCreamCutie
07-08-2010, 08:31
Кой е най-уникалния филм,който сте гледали до сега,и на който ще се кефите още много време?какво ви е впечетлило във филма,което ще помните?! :)
най-уникалния филм не е приключил още. гледам го от 14 години и още не е свършил...
mynichka
07-08-2010, 09:27
rich kids- доста ми повлия този филм и мога да го гледам поне още 100 пъти и пак ще ми харесва.
SummerDream
07-08-2010, 11:15
Има много филми, които са ми повлияли по някакъв начин..Един такъв, например е "The House of Flying Daggers" /"Летящи кинжали"/ ..наистина един уникален филм..постояно те държи в напрежение, не знаеш какво ще се случи във всеки следващ момент, сюжетът е хубав, има много добри визуални ефекти..който е фен на бойните изкуства много ще му хареса..Но мен най-вече ме впечатли историята за любовта м/у двамата главни герои..наистина много увлекателен филм (: Друг любим ми е "Леон"..тоя филм е просто класика, много въздействащ.. невероятна актъорска игра, една от най-добрите роли на Жан Рено..
The green mile - единствения филм който ме е разплаквал уникален е препоръчвам го на всеки
SmilezZz
07-08-2010, 17:49
Доктор Хаус :-D
LifeFitness0
07-08-2010, 21:18
Клас. Филмът е доста стряскащ, но реалността, за жалост, е такава. Дълго време ще го помня.Леле...
Не знам с какво ме привлече този коментар но гледах филма.Той е... разтърсващ.А аз мислех да напиша някой америнаски екшън. :?
Правя си сметка че през живота си съм гледал само няколко филма като този.
За сега се сещам само за:
The green mile(имаше коментари по него и наистина е много стойностен)
Dead poets society(също уникален и пак за училище)
Unendlich
07-08-2010, 23:25
"Време разделно"
Просто който го е гледал..и който с чиста съвест се нарича ЧОВЕК би трябвало да е усетил една болка в себе си...какво са преживяли Българите и какви са били тогава..каква гордост, какъв дух...а какви долни, продажни боклуци са сега..
Изпреварили са ме. Това е най-уникалният филм, който съм гледала - той за мен е такъв. Четиричасов, който пресъздава съвсем минимална част от безкрайното страдание на народа ни. Филм, от който наистина ме заболя и който ще помня винаги. Тези, които са фенове на турските сериали - гледайте го! Дори и да сте го гледали - забравили сте го. Помнете си народа и гледайте какво е било, не забравяйте миналото си - то има да ви каже много. С какво ме впечатли - с бруталноста и истинноста, която не са спестили.
SunnyBunny
07-08-2010, 23:32
Fight Club.
Гладиатор
Изкуплението Шоушенк
Спасението на редник Раян
Матрицата
Щрак
Последният Самурай
Зеления Път
21
Аватар
В за Вендета
Властелина на пръстените
Бандата на Оушън
Карибски пирати
Има и доста други, за които не се сещам в момента.
Hachiko, Desert flower... :)
най-яки са Американски пай 1-7 ,но със Jackass 1 и 2 съм се напикал от смях ,Van Wilder 1 ,2 и 3 също са много яки комедий \:D/ :wink:
FairPlayer
07-10-2010, 11:14
Последно гледах K-Pax, ГОЛЯМ филм.
The Butterfly Effect първа част, като по-малка с една приятелка мн често го гледахме, невероятен филм. Не би ми писнал.
2рата част помня, че не струваше.
13 за мен е гаден филм, но не и хубав..
FearDotCom хорър, един от малкото за които не мога да кажа, че е боза, че от толкова хоръри, вече всички са ми еднакви, този си обещах да не го гледам пак. Като малка го гледах до някъде и преди година го изгледах целия. Наистина мн добър.
Класът е потресаващ..не е за всеки..
Грета вчера го гледах за пореден път, неповторим!
2012 не е лош, но не е любим
^FEAR`DOT`COM - сюжетът му страшно много ми прилича на RING..ама не ми хареса 8-)
ии.. само мен ли 13 не ме впечатли много :shock:
НЯМАМ любим, който никога да не ми омръзне, но сякаш тези са сред фаворитите ми:
Легенда за езерото..
Малката принцеса..
Шесто чувство..
Мълчанието на агнетата..
Зеленият път..
скоро ще добавя и други 8-) 8-)
-И естествено ненадминатия-неповторимия Requiem for a dream :smt007
Превежда се `Погребението на една мечта`
Но естествено навсякъде го превеждат като -
Реквием за един сън. [Не е страшен по скоро.. мн тъжен, много истински прекрасен].
Саундтракът е велик {откъдето е и името на филма}
Няма втори!
-Как можах да пропусна
един безценен хорър
:smt007 Мраз :smt007
И още един хорър който няма равен
Стигмата :smt007
hmm chestno kazano nay-unikalni filmi sa
1.twilight;
2.new moon;
3.eclipse;
4.hot chick; :razz:
Гаджини,невероятен е просто !
"50 първи срещи" .. уникален филм .. :cry:
Хенри Рот (Сандлър) се наслаждава на завиден живод в рая на Хаваите, като прекарва нощите с красиви туристки в търсене на красиви моменти, без обвързване... докато среща Люси (Баримор). Той и Люси се определено се харесват, но на следващия ден тя се държи сякаш изобщо не го познава. Дали кармата му се обърнала срещу него или какво? Всъщност, Люси страда от загуба на краткосрочната памет, затова всяка нощ спомените й от предишния ден се изтриват. Но когато един мъж е влюбен, той е способен на всичко, за да спечели момичето на мечтите си – и ако това означава, че трябва всеки ден отново и отново да кара Люси да се влюбва в него – Хенри е готов да приеме това предизвикателство.
Гледай го.Няма да съжаляваш! :-)
Аз ли само не се кефя на "13" и не ми е помогнал с нищо ?!?! Благодаря само и единствено на родителите ми,че са ме спасили да съм това, което се случва във ши**ния филм : )
xWandereRx
07-12-2010, 20:23
"50 първи срещи" .. уникален филм .. :cry:
един от любимите ми :)
Autumn in New York :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Veronika decides to die
Shanghai Knights
Parent trap
Boat trip
P.S. I love you
Armageddon
10 Things I hate about you
Freaky Friday
A Lot like love
She's the man
не се сещам за други сега, но има още
3aMe4TaH
07-12-2010, 22:29
Влязох тук преди 3-4 часа да си намеря филм да гледам ...и избрах този ... Исках да убия времето ,но филма се оказа доста добър ,че дори се разплаках (за първи път плача на филм... момче съм).
Гледайте го .... Тежък и запомнящ се филм ...
:cry: :cry: :cry:
FunkyBoy
07-12-2010, 23:56
http://www.aronil.com/wp-content/uploads/2009/12/AvatarMovieWallpapers.jpg
LEON The Professional
Изкуплението "Шоушенк"
Списъкът на Шиндлер
Много са, но в момента този, който ми се е внедрил най-дълбоко в съзнанието е Karla.
Ужасен и болезнен и реален. Не го гледайте, в никакъв случай.
Уоу.. как можах да забравя.. ЖАНА Д'АРК (с Мила Йовович) :smt007 :smt007 препоръчвам го, ама не е за всеки 8-)
http://vbox7.com/play:68018fca трейлър
iiordanova
07-13-2010, 16:44
Hachiko, Desert flower... :)
Hachiko :smt007 Много хубав филм! :smt049
Rich Kids - банално е , но пък филма ми харесва.
Notebook - прочетох и книгата , неверояна история :smt049
Обожавам и twilight , new moon , eclipse ! Филмите са страхотни.. Прочела съм всичките 4 книги , гледала съм няколко пъти филмите. :smt007
Има много невероятно добри филми , но всеки с вкуса си. : ))
BloniTka
07-13-2010, 22:03
- Pride and Prejudice
- Closer
- Atonement
- The Time Travelers Wife
- Dear John
- Saints and Soldiers
- The Hurt Locker
- Underworld Evolution 1
- Coraline
- Sex and The City
- Списъкът на Шиндлер
- Hachiko A Dog Story
Има и други, но тези за се запечатали в съзнанието ми и са оставили спомен, много са хубави всичките,не съм ги подреждала по любими. Общо взето харесвам много военните филми и драми,ужасите последно време са толкова еднотипни и предсказуеми ,че изобщо не ме грабват.
pussucetka
07-13-2010, 22:36
Последната песенн - уникалеен .. :smt007
С дъх на канела - простоо толкова много съм ревала :cry:
If only - :smt007
ЗА ТЕЗИ СЕ СЕЩАМ В МОМЕНТА ! :D
christina1997
07-14-2010, 17:14
Не знам кой ми е любимия, аз много се кефя на тинейджърските филми.
dakata987
07-21-2010, 23:37
avatar, twilight, под пара и много други :grin:
Fight Club
Se7en
Scarface
Lord of the rings
Children of men
The Book of Eli
Requiem for a dream
sian4eto
07-22-2010, 14:26
най-оригинален не но последния който гледах много ме развълнува "Тринайсет" може би ми хареса защото има нещо общо с моя живот
Donnie Darko , How High , Green Street Hooligans.
waterflame96
07-22-2010, 18:44
Множко са, ама най-общо казано...
Ghost Whisperer(сериал е, карай)
If Only
The Uninvited
The Client List
(въобще всичките филми на Джен/Jennifer Love Hewitt/)
Twilight(филмите, не книгите), Avatar и Harry Potter(пак, филмите, не книгите) са си редки вкиснали бозици, дето не заслужаваха 10-тината лева за всеки от тях дето съм дал.
Другото са анимета
ch0purche
07-29-2010, 18:07
Здрач сагата :smt007 най-евероятните филми .. за мен .. мания просто хД
Иначе също :
Pretty Little Liars!!!
Предизвестена смърт 1,2
Forget-me-not
Remember me
The Runaways
sweet_bunny
07-29-2010, 18:52
A walk to remember и The Last Song- и двата са по книгите на Никалъс Спаркс и макар че краят и на двата филма изглежда тъжен и драматичен,всъщност е щастлив и добър,ако се вникне в смисъла на всичко :)
DarkGirll
07-29-2010, 20:13
8-ма миля :smt007
Top Gun
Flash Dance
Leon
Up close and personal
Savior
и още много други.
"13" e наистина много добър филм...разкрива толкова неща от днешния живот на един тийнейджър...гледайте го и няма да съжалявате :)
mnogoznaikO
07-30-2010, 07:25
The Ugly Truth (2009) :)
Sladuranata2298
08-25-2010, 09:44
A Little Princess - този филм е уникален ,но и тъжен .Гледайте го -няма да съжелявате :) :) :)
wildheart
08-25-2010, 10:37
Време Разделно
Уникален филм, особено втората част, макар и да е от преди 20 години. Призовавам всички, които не са го гледали, да го гледат, а най-вече привържениците на турските сериали... 4 часа са двете части, но пък определено си струва !
mArMaLaDkA
08-25-2010, 11:15
Дони Дарко
P.S. I love you - ревала съм и съм се смяла едновременно. Най-най-прекрасния романтичен филм! :smt007
Съдбовен избор с Шерил Лад - също много любим филм, по който похабих не едно и две пакетчета носни кърпички
Леон
Click
Това са филмите, които са ми направили най-голямо впечатление досега и които са уникални за мен посвоему.
hotBloodsucker
08-25-2010, 12:53
.:: 8 mile
.:: Fast and furious 1,2,3,4 ... :дд
.:: Step up 2
пфф.. за други в момента не се сещам,, а и не ми се мисли !! хд
Cveti097
08-25-2010, 16:31
Да това наистина е един невероятен филм. На него много съм плакала, като го гледам пак плач. Също така "Призрачня кораб„ , "Синяте бездна„ и разбира се „Здрач"
Slamdancer
08-25-2010, 18:27
Еми... най-уникалките филми за мен са - Coach Carter , Cruel Intentions 1 , Genezis
vampgirl
08-25-2010, 19:16
Очи от рая уникален, много въздействащ :smt007
Gadinchica
11-17-2010, 20:16
Няма такъв филм, просто няма... :cry:
0Scorpion0
11-19-2010, 09:56
Ми аз определено харесвам комедиите от типа Scary Movie 3 , Robo Doc,Meet the spartans и Superhero movie!!
Но като любим ще избера Don't Mess with the Zohan !! Избрах го ,защото в него преобладават Екшън , Комедия , Романтика в точното количество. Препоръчвам го на всички!!!
Step up 3 - УНИКАЛЕН :grin:
StolenBliss
11-19-2010, 18:13
Pay it forward е един от няколкото любими. Другите друг път
gandalfepi4
11-19-2010, 18:56
хе, хе. я съм дърт меломан:
K-pax
Requiem for a dream
Fight club
Jacobs Ladder (това е вдъхновило всички сайлънт хил игри, филми и тн. който знае за какво говоря вероятно ще го хареса)
Shutter (японскате версия че другата е лайно)
The Crow 1 (НИКОЙ да не гледа последния)
Dragon Hunters (доста приянта анимация)
Forest Gump (изненадан съм че някой не го е споменал до сега)
Nine (на тим бъртън е ама аз много си го харесвам)
The Grudge (този път американските версии че японските са цирк просто)
Hellsing (OVA) т'ва е аниме ама е абсолютно брутално, ако някой харесва жанра съм убеден че ще го хареса, може и принцеса мононоке като се замисля ма не ме кефи толкова, че да я отделя
Боговете сигурно са полудели (последните 2 са тъпи обаче)
Ong Bak който харесва тупаници ТРЕБЕ да го гледа, препоръчвам и другите филми с тони яя (баси тъпото им нали)
Scari movie 1,2 (любимите ми комедии )
Pitch Black (първия филм с ридик, още ми е кеф да го гледам)
Дзифт
Alien/s
Predator/s
Alien vs. Predator
How to train your dragon (без пикливи хепи ендинги и гнусен перфекционизъм, много свежичка анимацийка)
American dream
Dogma (много фън комедийка със сума ти известни актьори)
Flatliners
и за сега това са. маркирал съм с болд ужасите, комедийте с виолетовсъс зелено анимациите, а с червено тези които смятам че всеки трябва да гледа че да не обърквам хората които търсят конкретен стил излишно
знам че са много ама си ги харесвам всичките на макс 8-)
а на тези които са харесали здрач бих препоръчал да гледат записи от колоноскопия. сигурен съм че ще намерят дълбок философски смисъл, драматична... драма, страхотна атьорска игра и перфектен сценарий.
FuckedUp
11-19-2010, 19:50
8 Mile
Social Network
Undisputed 1/2/3
Абе страшно много са, но само за тези се сещам в момента :)
Vikito0o
11-20-2010, 11:13
Hachiko a dog's story- Наистина много добър филм
Thirteen (13)
Калпазанка
Време разделно
Thirteen :smt007
The last song :smt007
Dear John :smt007
A walk to remember :smt007
Remember me :smt007
Never Back Down :smt007
и др.
8 Mile
Rocky
Don't Be A Menace
Bad Boys
Juice
Blood and Bone
Scary Movie :D
The Expendables
How High
Talento De Barrio
You Got Served
Stomp The Yard 2 .... и още много...
0Scorpion0
12-10-2010, 12:54
хе, хе. я съм дърт меломан:
K-pax
Requiem for a dream
Fight club
Jacobs Ladder (това е вдъхновило всички сайлънт хил игри, филми и тн. който знае за какво говоря вероятно ще го хареса)
Shutter (японскате версия че другата е лайно)
The Crow 1 (НИКОЙ да не гледа последния)
изтеглете си Хелсинг няма да съжелявате !!!
Dragon Hunters (доста приянта анимация)
Forest Gump (изненадан съм че някой не го е споменал до сега)
Nine (на тим бъртън е ама аз много си го харесвам)
The Grudge (този път американските версии че японските са цирк просто)
Hellsing (OVA) т'ва е аниме ама е абсолютно брутално, ако някой харесва жанра съм убеден че ще го хареса, може и принцеса мононоке като се замисля ма не ме кефи толкова, че да я отделя
Боговете сигурно са полудели (последните 2 са тъпи обаче)
Ong Bak който харесва тупаници ТРЕБЕ да го гледа, препоръчвам и другите филми с тони яя (баси тъпото им нали)
Scari movie 1,2 (любимите ми комедии )
Pitch Black (първия филм с ридик, още ми е кеф да го гледам)
Дзифт
Alien/s
Predator/s
Alien vs. Predator
How to train your dragon (без пикливи хепи ендинги и гнусен перфекционизъм, много свежичка анимацийка)
American dream
Dogma (много фън комедийка със сума ти известни актьори)
Flatliners
и за сега това са. маркирал съм с болд ужасите, комедийте с виолетовсъс зелено анимациите, а с червено тези които смятам че всеки трябва да гледа че да не обърквам хората които търсят конкретен стил излишно
знам че са много ама си ги харесвам всичките на макс 8-)
а на тези които са харесали здрач бих препоръчал да гледат записи от колоноскопия. сигурен съм че ще намерят дълбок философски смисъл, драматична... драма, страхотна атьорска игра и перфектен сценарий.
cherrygloss
12-10-2010, 13:32
Desert Flower
Slumdog Millionare
Thirteen
Hachico a Dog story
dPa3HuTeJl
12-10-2010, 19:24
Ако 2 girls 1 cup е филм :smt081
Inception
Repo Men
Takers
Thirteen
Transformers
Jumper
Troy
Keith
8 Mile
уникални филми, само това мога да кажа...със сигурност съм изпуснала някой и ако се сетя ще допълня :)
определено Изкуплението Шоушенк на първо място.. и може би "Добри момчетa"
Reaper93
12-11-2010, 12:17
50 първи срещи
Единствения филм който съм гледала..:-)
Гледала си 1 филм, ти сигурно живееш в пещера и случайно си минала покрай телевизор?
BlackEyedPeas
12-12-2010, 19:24
50 първи срещи
Единствения филм който съм гледала..:-)
Гледала си 1 филм, ти сигурно живееш в пещера и случайно си минала покрай телевизор?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
А по темата - Гледала съм бая филми (Предимно комедии), но най-уникалните за мен са:
A Good Year
The Getaway
I Am Legend
Hachiko A Dog's Story
Fluke
Definitely,Maybe
Green Street Hooligans
Spanglish
Inception
Taxi (На този филм просто няма как да не паднеш от стола, особенно на първите 2 части)
Reaper93
12-13-2010, 06:59
Van wilder
American pie(до 6, след това не са чак толкова интересни..)
Кенгуруто джак
Transporter
Има и други със сигурност, но не се сещам... :)
darkness848
12-13-2010, 18:56
Порода
Фантомът От Операта
Кралицата На Прокълнатите
Къщата На Восъка
Карибски Пирати
Американски Пай - Бета Хаус
Американски Пай - На Лагер С Оркестъра
Американски Пай - Голата Миля
Никога Не Се Предавай
Дневниците На Вампира
Заветът
Новакът
Д-р Хаус
Голям, Дебел Лъжец
Деветата Порта
Слийпи Холоу
Ван Хелсинг
гледах 50 първи срещи и наистина е много як :smt007 ... скоро гледах и 16 желания .. супер е :D
A walk to remember
Най-истинския :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Просто съм го гледала толкова много пъти и всеки един път ме разчуства. Знам му репликите наизуст.
П.П. Щом казвате, че 50 първи срещи бил много хубав ще си го изтегля :D
А ако не искате любовен препоръчвам
Pay it forward
Класика в жанра... уникален филм просто и верно трудно може да ми омръзне да го гледам :) Иначе Never back down ми е любимия :smt007
Destroyer89
12-14-2010, 22:00
Inception
Здрач
Новолуние(даже плаках на него)
Затъмнение
Зазоряване
Знам какво направи миналото лято(1-ва част)
Апартамент 1303
Лизи Макгуаиър(целият филм)
Алиса(игралния) :-) :-) :-) :-)
If only - какво е способен да направи един мъж за любимата си ...
дълбок психологически смисъл.. :)
Преди малко го изгледах. Уникален наистина. Нямам думи просто..
Хари Потър - от 6 годишна го обожавам и сигурно съм го гледала над 100 пъти .... ии естествено Дневниците на вампира-кърти :grin:
LifeFitness0
12-16-2010, 16:26
1.The Crow 1
2.The Green Mile
3.Dead Poets Society
4.K-PAX
5.Fight Club
6.Pretty Woman
7.Face Off
8.Rocky 1
9.Rocky 2
10.Rocky 3
11.Rocky 4
12.Klass
13.Vchera
14.Brain Donors
15.Tais Toi
16.Good Morning Vietnam
17.Dumb and Dumber
18.Home Alone 1
19.Home Alone 2
20.Home Alone 3
21.Home Alone 4
22.Liar Liar
23.Ace Ventura Pet Detective
24.Ace Ventura When Nature Calls
25.Bruce Almighty
26.The Mask
27.The Truman Show
28.Me Myself And Irene
29.Mrs.Doubtfire
30.The Gods Must Be Crazy 1
31.The Gods Must BE Crazy 2
32.Tootsie
33.The Longest Yard
34.White Chicks
35.White Men Can’t Jump
36.Silence Of The Lambs
37.Red Dragon
38.Hannibal
39.Hide And Seek
40.Seven
41.Gladiator
42.Hair
43.The Shawshank Redemption
44.Reqiem For A Dream
45.One Flew Over The Cuckoo’s Nest
46.Juno
47.A Walk To Remember
48.The Pursuit Of Happiness
49.Armaggedon
Има от всички жарове.Аз съм го правил списъка просто за да се сещам за стари филми,които са хубави ,а съм ги забравил.Ако ви интересува по конкретно някой филм мога да кажа и повече подробности.
ПП:Не са подредени като класация,просто съм ги писал като се сетя.
LifeFitness0
12-16-2010, 18:16
Наистина много добра колекция!Научих за наколко нови филма сред които и К-РАХ и ми станаха сред любимите,а другите вече ми бяха в класацията. :)
Някои други да препоръчаш?
13 !! Обожавам този филм..! Когато и да го гледам винаги плача. :cry:
Много са...ето някои от тях:
Последната песен
Изкуплението
Марли и аз (на този филм съм се смяла адски много, но и съм ревала ужасно..)
Хачико
Кръстникът (трилогия)
Карибски пирати
Шум на пари (просто няма такъв филм... :smt007 :razz: )
има и още, но сега не се сещам... :)
Tamara.. ;pp
Supercross..
Tekken.. :)
Zombiland..
The Runways..
Undisputed..
Bangkok Adrenaline..
Easy A..
Piranha.. :grin:
Streed dance..
Fireball..
Freestyle..
Ako0 tteq wi haresatt pishette za 0oshttee.. ;ppp
Vikito0o
12-17-2010, 16:33
Hachiko a dog's story- Наистина много добър филм
Thirteen (13)
Калпазанка
Време разделно
Гледах и "Не без дъщеря ми"
Много ми хареса и е по истински случай!!!
Siiberia
12-17-2010, 16:53
Fight club. Препоръчвам го на всеки и недейте да се заблуждавате по името, филма е по-скоро психологически.
The green mile е уникален филм ,но е много тежък .
А иначе утре на Tron : Legacy =D>
mynichka
12-18-2010, 09:31
Последно много ми харесаха - Призрачна бленда и Фобия :) Обичам ужаси понеже!
А иначе винаги ми е гот, когато гледаме коледни филми.
Ами честно казано много се кефя на "Американски пай" и "Европейско пътешествие" :D :D .. иначе обоoжавам сериалчетата :-D
Последно много ми харесаха - Призрачна бленда и Фобия :) Обичам ужаси понеже!
А иначе винаги ми е гот, когато гледаме коледни филми.
оо и аз обичам коледните филми :smt111 :-D
titinkaa
12-18-2010, 12:58
Последние филм,който гледах беше "16 желания" и "Лесна,а?",хубави са,особенно тоя 16 желания. :)
sladurka122
12-20-2010, 19:17
Аз бих казала, че най-хубав е "Хари Потър". Този филм за мене е номер 1. А този "16 гелания" ще го дават и ще видя дали е интересен.
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-22-2010, 03:59
градски легенди наистина е един от най добрите.. и също убийствен пъзел 1 и 2 :) някак си по много неочакван начин свършиха и това ми хареса :)
Аз всякакви филми гледа, иначе любимите са ми final destination, interview with a vampire, spread, man on fire, into the blue, the butterfly effect (много интересен и поучителен филм, най-хубава, според мен е 1 част), бързи и яростни, running scared, the lazarus project (мноооого хубав филм), eight below (тъжен е и съм го гледала сигурно 100 пъти). Хубав е и Походът на императорите. :) :) :) :)
DeVilTerroR
12-22-2010, 13:16
300 !! Най-добрия филм !!!
sladyranka9
12-28-2010, 11:53
Тялото на Дженифър превежда се също и като Страстите на Дженифър филма на мен лично много ми харесва :grin: с Amanda Seyfried i Megan Fox тоя фил мога да го гледам постояно без да ми омръзва :D Keith и той е доста добър с Jesy MaCcartney и American Pie първите 4 части ми мн. харесват другите части не струват според мен ;)
Thirteen,The Last song,Hachiko,American pie 1,2,3,4,5 и много,ама много други,ама сега се сещам само за тези
The devil wears Prada, Memoirs of a geisha, Letters to Juliet, The notebook, A walk to remember, Dear John, Remember me, Keith, P.S. I love you, Thirteen, Hachiko, The last song, The secret ии за друг не се сещам. :)
Lian4ety
12-28-2010, 20:51
The Notebook :smt049
A Walk To Remember :smt049
The Lovely Bones :smt049 :smt049 :smt049 наистина невероятен
The Last Song :smt049
Keith :smt049
After Life :smt049
Meet The Spartans :smt049
Norbit :smt049
Step Brothers :smt049
The Girl Next Door :smt049
The Invisible :smt049
Bad Santa :smt049
Thirteen :smt049
Това са любимите ми филми обожавам ги и никога няма да ми омръзнат :)
CookieMonster
12-29-2010, 08:01
13
Phonebooth
Red eye
The green mile
twoqtotalno1936
12-29-2010, 13:40
Aми за мен са : Never Back Down , The Last Song , Земята на мъртвите и Отведи ме в ада. :-D
xxcherry
12-29-2010, 15:55
Dumb and dumber
Супер много съм се смяла на него. Наистина,много е забавен.
SHEsaREBELxxx
12-29-2010, 16:22
Зеленият път (The green mile - Stephen King) - на този филм съм ревала много, както и на книгата, която е по-добре да се прочете
Мемоарите на една Гейша
Хачи - a dog story -
Чистачът (Cleaner със Самюел Джаксън) - незнам..просто много ми харесва, а края не го очаквах
Форест Гъмп - Forrest Gump
Книгата на Илай - The book of Eli - страхотен просто
Law Abiding Citizen - Смъртоносен Враг, мисля че беше - ахахах тоя филм няма да го забравя жесток е
Мъж под прицел - Man on fire
Война на световете - War of the Worlds - сто пъти съм го гледала и пак ми харесва
Изкуплението Шоушенк (Stephen King)
Куджо - Cujo (Stephen King) - гледала съм го до половината, щото тогава четях книгата =D много е тъжно и края не е "хепи енд"
Индиана Джоунс - Всички части...I-n-d-i-e <3
Замръзнали - Frozen - леко тъпичък и малко хорър
Много са може и да има още, но всичките винаги ще ги помня и много ги харесвам.
brokeninside13
12-29-2010, 17:02
the notebook, но най-вече GONE IN 60 SECONDS!!!!!!!!!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Тетрадката
Незабравимата
С дъх на канела
Брулени хълмове :)
sexybitchsexy
12-30-2010, 19:50
NEVER BACK DOWN , STEP UP 1.2.3. ,
Pirates of the Caribbean
Just married
dude, where is my car :grin:
final destination 8)
titinkaa
06-05-2011, 11:55
какво ще кажете за новия филм Love.net,някой гледал ли го е?
shpekovsalam
06-05-2011, 13:35
Много са, но сега се сещам за:
1. "Priest"
2. "Courage the cowardly dog"(не знам дали се брои са филм, но е уникално)
3. "Resident Evil"(всички)
4. "Fast and Furious"(всички, освен Tokio Drift)
5. "Transporter"(всички)
6. "The Expendables"
lemonademouth123
06-06-2011, 08:15
http://zamunda.net/details.php?id=229418&hit=1
Може да го изтеглиш от замунда :)
Ivencetoo
06-06-2011, 13:32
Ами филмите който съм гледала са доста, но тези който са оставали отпечатък дълбоко в мен с историите са "Beastly" и "Greta" тези два филма са страхотни и от към музика, сценарии и откъм великолепна актьорска игра! :)
MissBianka
06-06-2011, 15:04
Филмите, които са ме впечатлили наистина са няколко :
Cruel Intentions - много силен филм, ако човек се вгледа под повърхността и открие истинския замисъл
Pearl Harbor - страшно стойностен,защото засяга не само темата за любовта, а и за истинското приятелство, патриотизмът и истинският героизъм
50 First Dates - комедия, на която не се спрях да плача, заради невероятно силната любов, заради която човек е готов на абсолютно всичко :smt007
Малко се разфилософствах :-D , но точно тези филми наистина са ми оставили някаква следа
sladkish_14
06-06-2011, 16:11
Поне 10-на са уникалните филми, които съм гледала!
Сега се сещам за невероятния - Keith / Кийт (2008), една уникално-заинтригуваща и тъжна история. Нещо повече от разглезените тийнеиджърски филмчета, истински филм за живота.
А за тези двата филма нямам думи, те просто трябва да се гледат!
Ако искате да гледате нещо качествено!
1. Perfume: The Story of a Murderer / Парфюмът: Историята на един убиец - (2006)
2. Dorian Gray / Дориан Грей (2009)
1. http://zamunda.net/details.php?id=89553
2. http://zamunda.net/details.php?id=205470
За мен лично, филмите които са уникални са много! Но последният, който ми направи огромно впечатление е "Annapolis" - разказва се за момче което мечтае да бъде прието в Военноморската академия на Америка.. мечтата му се сбъдва и става част от 1200 човека прекрачили прага на тази академия от цели 50 000 :)
Направи ми впечатление може би заради това, че скоро ми предстои на мен подобно нещо - кандидатстване в Академията на МВР :)
.... Който не го е гледал - няма да сбърка ако го изгледа(но не правете грешката да го гледате на БГ - губи се чувството..)
Grommash
06-08-2011, 16:02
"8 Mile" С любимия ми певец и там се разправя за духа на оцеляването в 90те години. :smt007
Не съм гледала кой знае колко филми, но имам добра филмова култура все пак. 8-) За мен уникалните филми са Форест Гъмп, Зеления път и 13 (С Ники Рийд) Има един филм, който гледах наскоро, стар е - Последния ден от лятото. За мен беше много интересен и интригуващ, понеже животът ми е познат, а и тези хора по света са много.
Не съм гледала кой знае колко филми, но имам добра филмова култура все пак. 8-) За мен уникалните филми са Форест Гъмп, Зеления път и 13 (С Ники Рийд) Има един филм, който гледах наскоро, стар е - Последния ден от лятото. За мен беше много интересен и интригуващ, понеже животът ми е познат, а и тези хора по света са много.
Ако под "Зеленият път" имаш впредвид "The Green Mile" те подкрепям напълно! :)
- Мемоарите на една гейша - адски красив . . кара те да се замислиш в/у повратностите на живота . .
- Генезис - обичам филми, които ме карат да размишлявам над тях
- Последния ергенски запой 1 и 2 - Няяяма такива простаци просто . . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Най-великата комедия. Ever.
- Тринайсет - мно-о-ого добър . . (:
- Баскетболни дневници - от върха до калта . . дава добри поуки. (:
- Черен лебед - красив, уникален, зашеметяващ, неповторим . . трябва и малко мозък за да се осмисли напълно ..
- Limitless с Брадли Купър. Първо заради актьора, второ - заради самата идея, трето - начина, по който е сниман - с всичките филтри, наблегнати моменти и т.н. Пиша му шест.
В момента се сещам само за тези.
На мен много ми хареса филма Гарванът с Брандън Лий. Гледала съм го 100 пъти и няма да спре да ми харесва. Но и Алиса в страната на чудесата с версията с Джони Деп е много як, както и Карибски пирати. Ако не сте гледали тези филми ги гледайте.
plamsityy
06-13-2011, 16:05
;-)
Подкрепям!!! :)
Colouring
06-17-2011, 07:56
Уникални-не знам,ама са ми любими:
Hachiko:A dog's story - Много плаках на този филм.
A walk to remember - Драматична любовна история,която много впечатлява.
10 things I hate about you - Хийт Леджър :smt049,поклон пред паметта му!
Pretty Woman - "Pretty woman, walking down the street. Pretty woman, the kind I like to meet. Pretty woman. I don't believe you, you're not the truth..."
Pirates of the Caribbean - Заради Джони,ама само първата част.
Pride and Prejudice-Този от 2005,с Кийра Найтли!
Troy - :!:
Prison Break:The Final Break - филмът-финал на любимия ми сериал! :smt049
и наскоро гледах Autumn in New York и много ми хареса.
Със сигурност има още много,но в момента се сещам само за тези.
MojoJojo88
06-17-2011, 09:48
Много рядко се впечатлявам от филми, но ще се опитам да изброя тези, които са ми харесали по една или друга причина.
Зеленият път-уникално въздействащ, наистина.
Wall-e -въпреки, че е анимация, филмчето е доста трогателно и много мило.
Търсенето на Немо-също
Черната смърт-става въпрос за черната чума...ами доста дълбок смисъл има в този филм, относно вярата на хората в Бог.
V for Vendetta-също страхотен филм. Малко хора могат да вникнат в него, но си заслужава.
Генезис-доста интересен, със много красиви ефекти и дълбок смисъл.
Мостовете на Медисън-коментара е излишен. Тези, които са си направили труда да го гледат знаят.
Вчера-страхотен български филм.
Бунтът на Ел-също много хубав филм...струва си гледането.
Криминале- просто е класика...обожавам работата на Тарантино и няма негов филм, който да не съм гледала ;)
No country for old men-невероятен.
Глутница кучета - :)
От комедиите съм се разцепвала от смях на много малко филми ;)
Последния ергенски запой-голяма сила
Strange Wilderness-голям ташак е тоя филм...
Up in Smoke това, който не го е гледал да го гледа, ще се счупите от смях (http://www.imdb.com/title/tt0078446/)
Ледена епоха (всичките части)
Шрек (всичките части)
Ох, има и други, но не се сещам в момента за нищо...малко съм зациклила ;)
shokoladd
06-19-2011, 20:37
THE SECRET :grin: :grin: :grin:
Ако под "Зеленият път" имаш впредвид "The Green Mile" те подкрепям напълно! :)
Да, него имам предвид. Като цяло филмите с Том Ханкс са много въздействащи. <3
xxKiFlAx
06-21-2011, 02:52
50 първи срещи :oops: :-)
1.Fight Club - без коментар.няма такъв филм просто.
2.Sex is zero - на тоя филм ревах на глас, смях се, погнусих се...
3.It's all gone Pate Tong - няма кво да кажа, страхотен филм по истински случай.
4.Epic movie - голям смях падна, много добре е направен и е със супер музика;д
Ииии още други, но тези са ми направили най-голямо впечатление.
neeDaBosS
06-21-2011, 08:52
Laid to rest :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Божествен е !!!! P.S I love you,Remember me
The Fog,House of 1000 Corpses,The Devil's Rejects,The Amityville Horror,Dreamcatcher,Undead,The Last Exorcism,Day of the Dead,Stigmata,Zone of the Dead,Dark Floors,The Tortured,The Maze,Night of the Demons,The Hole,The Uninvited,Seed,Blood Night,Altitude,The Legend of Bloody Mary,Mirrors,Mirrors 2,The Human Centipede,Thir13en Ghosts,Road Kill,See No Evil,A Nightmare on Elm Street,Nine Dead,Friday The 13th,My Bloody Valentine,Hostel,The Mist,The Echo,Drag me to hell,The Dark,The Omen,Misery,Shutter,Ghost Ship,Dark Moon Rising,House of Wax,Survival of the Dead,Gabriel,Beneath,Kill Theory,The Strangers,Hit and Run,Cursed,Dead Birds,The Uninvited,The Ring 1,The ring 2,The Wolfman,The New Daughter,The Stepfather,Freddy vs. Jason,Silent Hill,Halloween II,The Hills Have Eyes..и още много,но това са главните
A walk to remember,The Notebook,Remember me <33
Never Back Down
Keith
PS I Love You
The Hills Run Red
Get Rich, Or Die Trying
The Secret
Raise Your Voice
Last Song
Плюя на гроба ти
Отворени Гробове
Призрачна бленда
iLovePussyJuice
06-30-2011, 22:41
Godfather
Scarface
Goodfellas
The Usual Suspects
и още страааашно много
Fiction7577
07-01-2011, 11:28
Ужасно много са...
Reindeer Games - страхотен... обожавам да го гледам.Не е истина само как може един твой приятел да те прецака по такъв начин.
Мемоарите на една гейша - Много красив филм, но и показва, че в живота няма нищо случайно...
Spread - С Аштън Кътчър.. На пръв поглед смешен филм, тип "Американски пай", но накрая става така, че любовта ти те изиграва в собствената ти игра...
Over the Top - стар филм, но много неща могат да се научат от него.. Силвестър Сталоун има страхотна роля, нищо общо с обичайните му побоища в сцените...
И други има, но сега тези ми хрумват...
омагьосаният император :D Като малка само това дисни ме радваше! Впечатлило ме е, защото самият филм не се взима насериозно, т.е. няма сълзлива любовна история, не е препълнен със специални ефекти, няма някакво грандиозно музикално изпълнение + това всичко е барнато, всичките малки подробности правят този филм Най- великата анимация (не само на дисни, ами изобщо) ever :grin: Family Guy и подобни не се броят, щото са отделна категория, но и те стават отвсякъде :-)
titinkaa
07-02-2011, 17:37
Някой гледал ли е филма "Палавата класна"?
SpIdeR628
07-03-2011, 14:36
дааа...гледах го ония ден в кинотоо....тваа еее супер якия филм гледайте го!!! много ме изкефи :P :P :grin: (bad teacher)
l0verch0y
07-15-2011, 20:47
Unstopable - Неуловим !!!!!
Demolina
07-15-2011, 22:02
Мемоарите на една гейша
100 days with mr arrogant
Forget me not
physxcore
07-16-2011, 06:23
Ми к'вото и да си говорим, Star Wars сагата си остава най-велика за мен :P Има и още десетки уникални филми просто не искам да ги изброявам, твърде много са, но предимно мистика, фентъзи и трилъри... :)
syllables
07-16-2011, 11:23
The Green Mile
Requiem for a Dream
И единственият романтичен филм,който ми харесва: P.S. I Love You...и Titanic
BlackHawk94
07-20-2011, 14:32
The Green Mile
Няма втори такъв филм. Уникално въздействащ :)
16 wishes
The Hills Run Red
Keith
The Last Song
Insidious
I spit on your grave
The Shrine
The Excorsist
paramore159
07-20-2011, 21:13
To save a life - уникалния филм :smt007
P.S I love You :smt049
Life as we know it :smt007 :) :)
A walk to remember !! :-)
I know who killed me
I spit on your grave 8-) :P
RaisedOnRock
07-21-2011, 19:37
Ами гледала съм го,но не беше нещо уникално.=]Всеки с вкуса си.
По темата:"Кез".Историята е...Много въздействаща.
Друг филм,който ме впечали е "Смело сърце".А,"Коса" също.
sh0c0ladch3ee
07-21-2011, 22:38
Много са, аз си падам по хоръри така че:
Екзорсизма на Емили Роуз
Alone In The Dark
Darkness Fall
Bloody Merry - Градски легенди - Настръхнах само докато пиша името
It - Стиван Китг..
The Ward
Wrecked - Днес го гледах и много ме накефи просто велик..
Silent Hill - Любим
Resident Evil (all) - Също..
Boo
Dreamcatcher - Уф много як
Boogeyman - Накъде без торбалан
Има още мнооого но стига съм спамила :D
Най- ми харесва когато героят търси спасение отчаяно и изведнъж всичко се нарежда, щастлив е и.. отваря очи - ВСИЧКО Е БИЛО СЪН, пак си сам и заклещен :shock: :D
Както стана в Wrecked и в доста подобни..
Uncontrollable
08-01-2011, 08:53
1. Просто секс
2. Сам вкъщи (1,2,3)
3. Страшен филм (всички части)
4. Никога не се предавай
5. Кикбоксьорът
6. Кръв и кости
7. Погрешен завой (1,2)
8. Далеч от дома
9. Пожарникарско куче
10. Бързи и яростни
11. Когато звънне непознат
12. Карибски пирати (всички части) :) :) :P
Много са, тези за които се сещам са "Thirteen", "Norbit", "Mean girls" и мн. други .. филма за Hachiko също много го харесвам, абе много са ...
Доста са и всички са по-стари
Новите са бози повечето ...
zvezdiichkataa
08-01-2011, 10:31
МНОГО ми хареса HOUSE OF WAX /Къщата на восъка, Восъчната къща/ - колкото и да го гледам, няма да ми омръзне. Хем е страшен, хем забавен понякога, хем интересен. Препоръчвам ви го, но да не сте сами, `щото ще се стряскате.
Youudontknowme
08-01-2011, 21:54
Погрешен завой 1 и 2
Сам вкъщи (всички части)
Starstruck
What happens in Vegas
:smt007
както и всички филми с Аманда Байнс и някой с Ашли и Мери-Кейт Олсън
За феновете на баскетбола - Coach Carter
За феновете на футбола - I.D.
За всички фенове - Face Off
Fight Club също е много здрав филм, но е малко психарски. Ако очаквате да гледате нещо от сорта на Never Back Down не го сваляйте.
Последния филм, който гледах и наистина ме впечатли беше "Ефектът на пеперудата" :smt050 . Какво ме впечатли във филма ли?! Ами. . посланието му Не можеш да помогнеш на някой, без да навредиш другиму.
Днес гледах невероятен филм - Леон професионалистът. Страшно силен и въздействащ филм - СВАЛАЙ И НЕ СЕ ЧУДИ !!
Runaway11
08-04-2011, 05:37
Определено Хачико, Реквием за една мечта, Г-н Никой...абе все такива филми дето си готов да заревеш :lol: :lol: :lol: :lol:
ПП Не мога да повярвам, че някой може да смята "Плюя на гроба ти" за невероятен филм?! :lol:
Bonbonchencetyy
08-04-2011, 08:53
1.Bloody Merry;
2.I know what did you do last summer;
3.Сам вкъщи(всичките части);
4.Scary Movie(1,2,3);
5.Mohhabattein(Оня филм ,,Разкази за любовта,, ,дето една събота го даваха по БТВ).
Има и още,но не се сещам.
16 wishes
И с какво пък е уникална тази дисни боза?
Ще си допълня мнението. :) За уникални също считам 10 things I hate about you и Requiem for a Dream.
Requiem for a Dream,The Shawshank Redemption
vakanciqta
08-04-2011, 14:02
Историята на Пепеляшка , много го обичам тоя филм !
Hachiko, A Dog's Story :( :( :cry: :cry: :cry:
Горкото псе! :-)
Историята на Пепеляшка :)
milickata
01-29-2013, 01:44
Мисля, че доста малко от филмите изброени тук си струват...за мен филмът трябва да е въздействащ и запленяващ....ето и моя списък
на първо място един наистина УНИКАЛЕН филм, за мен най-добрия правен някога и всеки трябва да го е гледал
1.The Prestige
- Perfume: The Story of a Murderer
- The Curious Case of Benjamin Button
- Sleepy Hollow - далеч не спада този филм към ужасите, щом аз мога да го гледам :D ....страхотен е
- Edward Scissorhands -класика...
- Lemony Snicket's: A Series of Unfortunate Events
- The Help
- Inglourious Basterds
- The Tourist
- The Devil's Double
Всички са повече от хубави, ест пропуснах филми като Карибски пирати, Властелинът на пръстените и т.н. защото те са си всезнайни :). Ако сте ценители на хубавите филми, смятам, че в този съкратен списък фигурират едни от най-хубавите филми, които не са за изпускане.
Фен съм на ужасите , и много ги гледам .... Така че :
1.Grave Encounters
2.Pet Sematary ( Гробище за домашно любимци)
3. The Blair Witch project ( Проклятието на Блеър,води се че е по действителен случей , няма никакви специални ефекти филма :) )
4.The Hills Have Eyes
5. Saw 1
Друго филм който ми харесва много,и не е от този жанр е Hachi , мисля че повечето хора от тука сте го гледали и знаете за какво става въпрос :)
xXxAngerfisTxXx
01-30-2013, 07:27
Scarface...
Never back down
Eight Below
HollyGolightly
01-30-2013, 13:11
Forever Strong
Pursuit of Happiness
Seven Pounds
Big Fish
Les Mis
LOTR (1,2,3)
Breakfast at Tiffany's
Donnie Darko
Gone with the Wind
Fireproof
Inception
The Green Mile
~sweeettt~
02-05-2013, 13:42
Титаник .. всички с Джеки Чан .. Джеймс Бонд..Хари Потър ..."Умирай Трудно".."сМЪРТОНОСНО оРЪЖИЕ" И Много Други
~sweeettt~
02-05-2013, 13:42
И В Ритъма на танца и запази последният танц <333333
Слънцеее
02-07-2013, 17:25
Препоръчвам Ви да гледате El Barco :)
heartshapedbox
02-09-2013, 11:08
Вчера гледах Memento, много ми хареса.
Също така препоръчвам Leon: the professional; Se7en; Eternal sunshine of the spotless mind и много други.