Влез

View Full Version : бахти проблема с майка ми.. :D

DinViesel
05-19-2010, 18:32
Значи искам да си вземем куче. Живеем в голям апартамент 2 спални, хол и кухня и много искам кокер шпаньол. Обаче майка ми не иска.. иска пинчер (или някакво друго дребно с къс косъм) и това е основната причина да не иска кокер, заради дългата им козина. Та ако се сещате за някакви идеи как да я "пречупя" да си вземем кокер? За сега ми идва само да използвам баща ми,като го "привлеча" на моя страна и да станем 2ма (малко тъпо ама.. :D ) Та някакви идеи ? :)

WaterLilly
05-19-2010, 18:37
Явно си го решил вече, но да си кажа - наистина майка ти е права, имам позната с кокер шпаньол и из тях е само косми, така че освен ако не се нагърбиш ти да ги чистиш (ама сериозно), вместо да се правиш на ударен и да чакаш майка ти да го направи, не очаквай да се съгласи.
Опциите са ти две:
- правиш компромис и взимаш ако не по-малко, то поне не толкова космато куче
- продължаваш да молиш майка ти и да я убеждаваш (тук никой нищо ново, което не знаеш като метод/аргумент, няма да ти каже)

alex4et0y
05-19-2010, 18:38
Обясняваш минусите и плюсовете на кучетата пред майка ти, наблегни на това, че пинчера е едно от най-злобните породи кучета и че хората ще спрат да ви идват на гости, а с кокера ще се радват да го виждат. Обясни и че са по-интелигентни животни и т.н кажи ѝ че плюса на пинчера е само в това, че е малък. 8-) Дано да подейства. 8-)

DinViesel
05-19-2010, 18:39
Аз си поемам цялата отговорност за кучето.. въпроса е че не иска кокер.

DinViesel
05-19-2010, 18:42
Обясняваш минусите и плюсовете на кучетата пред майка ти, наблегни на това, че пинчера е едно от най-злобните породи кучета и че хората ще спрат да ви идват на гости, а с кокера ще се радват да го виждат. Обясни и че са по-интелигентни животни и т.н кажи ѝ че плюса на пинчера е само в това, че е малък. 8-) Дано да подейства. 8-)

ами проблема е че едни приятели имат пинчер и е страшно игрив и дружелюбен и тя от там се "влюби" :D

alex4et0y
05-19-2010, 18:54
8-) Е*аа незнам чУвек. Кажи ѝ, че това са мнооого редки случеи и ако случите от злобните пинчери ще е кошмар и ще си стоите сами. Абее мажии там въображение, наблегни на злобността. Майките не обичат злобни кучета. 8-)

DinViesel
05-19-2010, 19:31
бе не знам аз вече се отказах от кокера.. ся рова из нета за малки късокосмести породи :D

alex4et0y
05-19-2010, 20:00
Тцтцтц... Т'фа майките са голямо нещо. 8-)

Goddess
05-19-2010, 21:09
бе не знам аз вече се отказах от кокера.. ся рова из нета за малки късокосмести породи :D

Късокосместите са по - зле, защото космите им са като иглички и се набиват навсякъде.

KpucmuHa
05-19-2010, 21:14
майка ти нормална ли е? пинчерите не са кучета :D

angel4eto100
05-20-2010, 10:41
майка ти нормална ли е? пинчерите не са кучета :D

И аз това викам и много гадно лаят :?

vampirediaries
05-20-2010, 17:30
Преди 3 години бях в същата ситуация.Просто навих баща ми за кокер шпаньол,той нави майка ми и сега майка ми не може и за минута да се отдели от кучето :D :D .Номера е да си досадна. :D

Unendlich
05-20-2010, 20:00
Кажи 'и, че повечето пинчери са злобни (то си е така де, поне от мои наблюдения). Кокерите са вечно игриви и много енергични. Пък и за мен са по-красиви, тия пинчери няк'ви уродливи такива :? :lol: