View Full Version : По-бърз растеж на косата....
Някой може ли да ми каже какво трябва да използвам
някой от темите пише за Хининова вода, Травитамол ли беше :D Шампоан от Хинин, и има ли по-добри предложения да пише
Искам за месец повече от 4см.
Благодаря за отделеното време :)
nymphadora
05-20-2010, 08:17
Ха,на мен със зор на месец ми расте косата,ти искаш 4 см..Всъщност може,всяка коса е различна,но ти вече изброи продуктите,стимулиращи разтежа.
Ти горе долу сама си отговорила на въпроса си :) Това, което си писала плюс стимуланта за коса на Икаров. Иначе да не ти разбивам надеждите, ама с по 4 см не виждам как ше расте... макс 2 см на месец :(
nymphadora
05-20-2010, 08:33
^ е тва е най-добрия съвет просто! :lol:
zlatnata_ribkaaa
05-20-2010, 08:42
всичко е до типа на косата има коси , които просто растат бавно или е изтощена ако е изтощена и вземи връхчетата и после всеки ден си слагай хининова вода по 2 пъти има наистина голям ефект :) това е моя съвет с другите средства не съм много запозната :D
MissHouse
05-20-2010, 11:23
Ти горе долу сама си отговорила на въпроса си :) Това, което си писала плюс стимуланта за коса на Икаров. Иначе да не ти разбивам надеждите, ама с по 4 см не виждам как ше расте... макс 2 см на месец :(
:)
titinkaa
05-20-2010, 12:00
Тривитаминол :)
и да се съдереш пак няма да стане 8-)
прави си маска с тривитаминол или се мажи с хининова вода
но само едно от двете , аз лично предпочитам хининовата вода пък и доста ми помага.
а знаете ли кое помага много за растежа ?
подстригването на връхчетата ама не как да е .. не както подстригват фризьорите. те просто скъсяват дължината с 1 - 2 пръста примерно
а работата е всяко едно връхче да се убере , понякога даже не се и налага да се скъсява. мен така ме подсригват , много играчка е и много трудно ще се намери някой навит 8-)
Eмии аз се подстригвам попринцип 1номер, ама нещо ми омръзна и са мисла леко fashion style :D
nymphadora
05-20-2010, 18:49
а работата е всяко едно връхче да се убере , понякога даже не се и налага да се скъсява. мен така ме подсригват , много играчка е и много трудно ще се намери някой навит 8-)
кой ще се навие така бе,Поли :D
ParisSlava
05-20-2010, 18:50
1 номер е брат ми постригам. :?
мене така ме подстригват 8-)
мене така ме подстригват 8-)
ти си VIP :lol:
и да се съдереш пак няма да стане 8-)
прави си маска с тривитаминол или се мажи с хининова вода
но само едно от двете , аз лично предпочитам хининовата вода пък и доста ми помага.
а знаете ли кое помага много за растежа ?
подстригването на връхчетата ама не как да е .. не както подстригват фризьорите. те просто скъсяват дължината с 1 - 2 пръста примерно
Това са глупости. Подстригването на косата не се отразява по никакъв начин на растежа, освен ако косата не е много изтощена.
ти говориш глупости...
косат аняма как да не цъфне било то от преса , накъсване , сешоар, което забавя(спира) растежа
не е работата на се реже на сляпо както правят работата е да се убере цъфтежа
И как точно цъфтежа забавя растежа на косата?
И мога да ти кажа, че косата ИМА как да не цъфне. Моята коса през живота ми не е цъфтяла, а съм ползвала преси, маши, боядисвала съм я и какво ли не. Знаеш ли как да я поддържаш няма нужда да я режеш..
ами точно аз със сигурност знам как да си поддържам косата и с какво
невъзможно е да нямаш дори едно цъфнало връхче квото и да правиш
Щом смяташ, че не може косата да не цъфти определено не знаеш с какво да си поддържаш косата. Няма да те убеждавам само ще ти кажа, че косата не е задължително да цъфти. В много голяма грешка си.
ох моля те недей да спориш точно на тая тема с мен
плюс това ти сама признаваш в тема си колко рядка и изтощена е била косата ти...
на казвам , че косата ти трябва да е цялата нацъфтяла, но не е възможно ''през целия ти живот никога дори едно връхче да не е цъфнало''
още повече като изполаваш преса
и аз съм така позлвам протектори , кремове за изправяне , кристаи , маски , серуми всякви работи .. но просто тва са си 200 градуса температъра квото и да правиш няма как да не гори.
Защо, коя беше ти, че да не споря с теб? Да имала съм проблеми с косата, ходила съм на много лекари във и извън страната и съм изчела много учебници. Изпатила съм си много, но съм минала през толкова продукти и лекарства и вече на сън знам какво и кога се използва, за да ти е хубава, гъста и здрава косата. Но щом си толкова веща по въпроса няма да споря с теб.
Като не знаеш не приказвай. Така като те гледам само от козметични продукти разбираш.. миличка, има много голяма разлика между фризиорство и козметика и дерматология..
дерматологията дори не ме интересува...
но на тема фризьорство и козметика за коса съм убедена , че не може да се спори с мен;)
Не може да се спори- да. Но не защото си компетентна, а защото си устата и не приемаш чуждо мнение, дори и да е правилно. Точно за това и се отказвам. Остани си с твоите убеждения и се мисли за знаеща. Много слабо ме вълнуваш. Лека вечер.
е със сигурност на тая тема съм по компетентна от тебе. не ти говоря за дерматология както вече ти казах.говоря за всичко свързано с фризьорството
Molzinka
05-21-2010, 12:32
освен всички тези работи, които изброихте, подстригването на връхчетата също помага за растежа на косата, колкото и невероятно да звучи.
ами аз вече го споменах няколко пъти
Molzinka
05-21-2010, 12:35
ами аз вече го споменах няколко пъти
Така ли? Аз не чета нагоре. Съжалявам :-o
kaklid4eto
05-21-2010, 12:49
Na men specialno hininovata voda nai mi pomaga....imah p1rhot i ot kakto q polzvam kosata mi e mn 4ista meki4ka i po princip mi stana mn po hubava lo6oto e 4e az vseeki den si izpravqm kosata s presa i si slagam po mnogo lak i kosata mi stava nak1sana no vodata mi q podd1rja nqkak si :P
YourDream
05-21-2010, 13:53
Относно спора на двете момичета ще кажа, че и моята коса не цъфти, макар че използвам преса абсолютно всеки ден.А за постригването съм съгласна-колкото повече постригвам косата си,толкова по-бързо расте!