View Full Version : Нужда от помощ
anommiss
05-20-2010, 17:24
Значи.. в момента ми закъснява с 4 дни. Откакто последния път ми дойде с приятеля ми сме правили секс само 3 пъти и всеки път сме използвали презервативи, не са се късали, общо взето всичко си беше наред, обаче на мен никога не ми е закъснявало до сега. Какъв е шанса някои презерватив да е бил спукан или .. нз .. ?
gandalfepi4
05-20-2010, 18:03
ми ползвали сте презервативи и щом твърдиш че след секс сте ги проверявали не виждам някакъв огромен повод за притеснение.
направи си тест при първа възможност и знай че колкото и да ти е редовен има разни неща които могат да ти го поразчекнат малко-стрес, хормонален дисбаланс, даже от някакви храни съм чувал да става.
с моята всичко се е случвало, даже и с месец ѝ е закъснявало и е нямало проблем, просто изчакай за тест.
krokkrok
05-20-2010, 18:06
ми ползвали сте презервативи и щом твърдиш че след секс сте ги проверявали не виждам някакъв огромен повод за притеснение.
направи си тест при първа възможност и знай че колкото и да ти е редовен има разни неща които могат да ти го поразчекнат малко-стрес, хормонален дисбаланс, даже от някакви храни съм чувал да става.
с моята всичко се е случвало, даже и с месец ѝ е закъснявало и е нямало проблем, просто изчакай за тест.
+ и най-после 1 отговорен човек =D>
alexcheto0
05-20-2010, 18:21
Ооо не я стряскайте толкова де! Спокойно.. това са само няколко дни. А и как може да си мислиш, че може да е станало нещо като сама казваш, че е нямало гафове?! :lol:
anommiss
05-20-2010, 18:32
Мерси за отговорите.. просто адски много се притеснявам последните няколко дни ми иде да убия някой ;x Никога не съм искала толкова много да ми дойде :d
BladeOfMySoul
05-20-2010, 18:39
Закъснява ти, защото се притесняваш прекалено. Опитай се да се успокоиш и ако не ти дойде до няколко дни - вече тест, но е много малко вероятно да е станал гаф.
SpOrTs_GiRl
05-20-2010, 19:13
След като толкова се притесняваш, защо ен си направиш един тест? :) .. Хем ще се успкоиш, няма лошо ..
Теста се прави след 7/10/14 дни в зависимост от марката!
Закъсняването може да бъде породено и от други фактори които вече бяха споменати!Стрес, хормонален дисбаланс и т.н. влез в чичко гугъл и ще разбереш от какво още може да ти закъснява!
Закъснява ти, защото се притесняваш прекалено. Опитай се да се успокоиш и ако не ти дойде до няколко дни - вече тест, но е много малко вероятно да е станал гаф.