Влез

View Full Version : Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7

SmilezZz
06-06-2010, 10:33
А тва е мега омотано, нищо не разбирам .. ако не са приети не подават, ако са приети пък на второ или трето желание да се подава паак wtf? .. :( :(Да,ако не са приети - не подават,а мисля,че директно "отиват" на втори етап на класирането..Доколкото знам..А пък са приети в училище,писано на второ желание и искат да "минат" на втори етап на класиране,подават заявление в училището - в което са приети

bloodyred
06-06-2010, 11:21
А, ясно тогава .. иначе принципно знам, но да си питам за всеки случай - примерно в икономиката, мога да си пиша 3 желания/или 2 няма значение ? Т.е. 1 желание - еди коя си специалност, второ - еди коя си .. :(

SmilezZz
06-06-2010, 11:30
А, ясно тогава .. иначе принципно знам, но да си питам за всеки случай - примерно в икономиката, мога да си пиша 3 желания/или 2 няма значение ? Т.е. 1 желание - еди коя си специалност, второ - еди коя си .. :(Ако съм те разбрала правилно:
- Да,може да пишеш колкото си пожелание искаш..Ако например дадено училище има 5 паралелки,може да напишеш и петте..Ти решаваш

teendes
06-06-2010, 12:14
аз искам да питам: значи на първо класиране разбираме в кои училища сме приети и в кои не сме така ли? Много ми е шашнато

SmilezZz
06-06-2010, 13:15
аз искам да питам: значи на първо класиране разбираме в кои училища сме приети и в кои не сме така ли? Много ми е шашнатоДа..В Интернет ще бъдат пуснати..По-вероятно в РИО`то на съответния град или в сайта на МОМН,както беше и миналата година

princesss8
06-06-2010, 15:08
А къде ще трябва да си подреждаме желанията?
Къде ще подаваме молбите? На едно място или за всяко училище? И по точно за Пловдив?

п.п.[1] сори за многото въпроси, амаа не става ясно :? :? :-)

п.п.[2] Ехх не остаана за оценките .. м даа още 5 дни :shock: Дано всички да сме изкарали добри оценки, поне колкото за да влезем там, където искаме.

п.п[3] Ии има ли желаещи за ЕГ''Иван Вазов'' с английски език?? Поне горе-долу да си знам конкуренцията :D :-D :-)

SmilezZz
06-06-2010, 15:22
Къде ще подаваме молбите? На едно място или за всяко училище? И по точно за Пловдив? 1.Желанията се подреждат в заявленията,които ще се подават за явяване на първи етап на класиране..
2.Молбите/Заявленията се подават в училище-гнездо на съответния град..За Русе мисля,че е ОУ "Отец Паисий",но за Пловдив не мога да ти помогна..Виж в сайта на МОМН..

bloodyred
06-06-2010, 17:21
Хмм може ли линк към списъка с училищата-гнезда, че не успявам да го намеря .. :S

hulk
06-06-2010, 18:14
Хмм може ли линк към списъка с училищата-гнезда, че не успявам да го намеря .. :S

За кой град?

sswweett
06-06-2010, 18:27
за Пловдив може в ГХП ,,Св.св.Кирил и Методий"(хуманитарната) също така и в Климент Охридски,а има и трето, но не си го спомням :)

ilko0214
06-06-2010, 19:03
Я дайте направо списака с гнездата.. :D

bloodyred
06-06-2010, 20:02
^Благоевград :-P

hulk
06-06-2010, 20:10
^Благоевград :-P
На вниманието на директори на училища,ученици,завършващи седми клас и родители!
Списък на училищата -гнезда, в които се подават документи за участие в І и ІІІ класиране на ученици, успешно издържали приемните изпити след СЕДМИ КЛАС.

1.Благоевград – V Средно общообразователно училище „Георги Измирлиев”, ул. „Христо Чернопеев” №16, тел. 073 /831508; 831507; директор Мария Тричкова - Котева
2.Сандански – Гимназия „Яне Сандански”, ул. „ Свобода” №1№, тел. тел: 0746/ 3-20-55 директор – Зорица Тошкова Органджиева;
3.Петрич – Професионална гимназия по икономика и туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”, ул. „Отец Пайсий” №2, тел. 0745/22929; 61733; директор – Светла Данаилова;
4.Гоце Делчев – Природоматематическа гимназия „Яне Сандански”, ул. „Скопие” №4; тел. 0751/60306; 60332; директор – Елка Божикова;
5.Банско – Професионална гимназия по електроника и електротехника, ул. „България „ №23; тел. 0749/88404; 88402; директор – Георги Ковачев]
6.Разлог –Средно общообразователно училище „Бр. Каназиреви”, ул. „Любен Каравелов” №12; тел. 0747/80232; 80233; директор – Мариана Попадийна

teendes
06-07-2010, 07:36
Олеле,тази работа с класирането изобщо не я разбирам.
:(
и аз :x

SmilezZz
06-07-2010, 13:26
Питайте нещата,които не разбирате :)

iiordanova
06-07-2010, 14:05
Кое е училището гнездо във Велико Търново ?

UnForgettableDream
06-07-2010, 14:43
На вас не ви ли казаха кои са училищата.. то няма и 10 дни останаха. На нас класния ни каза, че той ще е в нашето у-ще гнездо ("Отец Паисий") и ние при него отиваме да се записваме. Съответно ако и вие ще ходите при вашите учители те трябва да ви кажат в кое училище.

faststep
06-07-2010, 15:08
Тази година много тънко минахте, изпитът ви по математика е залъгалка в сравнение с миналогодишния. :shock:

kam22
06-07-2010, 15:48
Къде ще подаваме молбите? На едно място или за всяко училище? И по точно за Пловдив?

п.п.[1] сори за многото въпроси, амаа не става ясно :? :? :-)

п.п.[2] Ехх не остаана за оценките .. м даа още 5 дни :shock: Дано всички да сме изкарали добри оценки, поне колкото за да влезем там, където искаме.

п.п[3] Ии има ли желаещи за ЕГ''Иван Вазов'' с английски език?? Поне горе-долу да си знам конкуренцията :D :-D :-)
И аз съм се засилила натам, но не се притеснявай не съм толкова голяма конкуренция :cry: :D :lol: :D

wali00
06-07-2010, 16:07
Тази година много тънко минахте, изпитът ви по математика е залъгалка в сравнение с миналогодишния. :shock:

++! абсолютно

UnForgettableDream
06-07-2010, 16:11

++! абсолютно

Ами не е съвсем така. По-точно втория модул беше гаден. На първия можех и без грешка да мина, но втория няма как да го направиш за 35 точки ако не си ходил на уроци. И все пак не знам какво е било миналата година, но ако наистина сега е по-лесен, то скалата ще е по-различна и няма да има ощетени.

A1VaRL
06-07-2010, 21:22
Искам да попитам дали някой знае колко точки е за 3ка по математика.По принцип съм ученик който искарава 4-5 в даскало ама на матурата съм се провалил и искам да попитам колко точки е за 3ка че видях предишни коментари,че 16 точки даскалката по математика вика, че 30 т а класната вика,че не се знае още ..
ако някой ми каже да знае че му благодаря предварително

Lucho
06-08-2010, 07:34
Не ревете, моля ви. Всички сме ревали и бъдещите поколения продължават да реват...въпреки, че всички са си направили изпита, защото всички са учили, всички реват...това е логиката на българския ученик - все недоволен от нещо... :)

Lucho
06-08-2010, 08:53
Кога ще излязат резултатите? Знае ли се вече? :)

wwww
06-08-2010, 10:40

++! абсолютно Много сте тъпи всички осмокласници дето мислят така. Та нали изпитът е бил еднакъв за конкуренцията както тази година, така и миналата.

qg0dkata
06-08-2010, 10:56
Днес питах класната дали трябва задължително да има родител, когато подаваме заяления за кандидатстване. Тя каза, че не било нужно и можем да отидем с приятел или сами.
Аз ще подам в хуманитарната, че ми е по близо. :D

somanycookies
06-08-2010, 11:51
Зависи си от ученика. Например, аз се увличам по математиката, не съм ходила на курсове или частни уроци, но реших вярно всички задачи и мога да кажа, че не бяха чак толкова трудни.
И да, като се пробвах на миналогодишния изпит, тестът беше супер труден и са ви прецакали доста. Така че сме късметлии 8).
А в стаите голямо преписване е падало, въпреки двамата квестори в стая и камерите. Някои са решили една-две задачи от втория модул, чули са отговора от някой друг, написали са го и са сгрешили задачата. За тяхна сметка си е.

SmilezZz
06-08-2010, 12:04
Офф..Всички осмокласници - теста наистина си беше лесен,но стига сте недоволствали..Теста ви миналата година беше труден,но пък за сметка на това смъкнаха доста баловете и всеки влезе там,където пожела (повечето де)

Margoto0
06-08-2010, 12:17

++! абсолютно Много сте тъпи всички осмокласници дето мислят така. Та нали изпитът е бил еднакъв за конкуренцията както тази година, така и миналата.

Въобщееееее не е еднакъв.Определено миналата година беше по-трудно. :?

princesss8
06-08-2010, 12:20
ощее 3 дни самоо 3 ии всичко приключваа :shock:

cvetinka95
06-08-2010, 12:23
^
Опитва се да каже, че ако ти не се справиш, пък си подготвен..то и другите така. Следователно равна трудост за тези от конкуренцията.

Ама как ще лепвате така наляво-надяно етикети.. "тъп", не знам си какво. Лично мнение, никой не ви се злоби, че е по-лесно. Сега пък повече хора ще се борят за едно и също място, стотни ще са от значение, предполагам.

987654
06-08-2010, 12:54
Днес питах класната дали трябва задължително да има родител, когато подаваме заяления за кандидатстване. Тя каза, че не било нужно и можем да отидем с приятел или сами.
Аз ще подам в хуманитарната, че ми е по близо. :D Кажи на класната ти,че е много неосведомена... :?

Callisto
06-08-2010, 13:03
Късмет на всички бъдещи зайчета. Горките вие...само да знаехте какво ви чака. :D Аз уча до 15ти юли и почвам на 1ви септември и всяка година трябва да работя в някоя фирма, за да си завърша производствената практика и да премина в следващата година. За 10 години смених 9 класни като засега само 3ма в гимназията. директорките ще ви гонят по цял ден и толкова често ще си правите компания в дирекцията, че с директорките ще сте си най-добри приятели. :D А от 11 клас като ви заподпукат с едни "сипове", които са по-скоро "зипове" ще полудеете. После следват по 100 книги на ваканция и ще откачите....защо, не сте се сетили да повтаряте поне още 10 години. :D Аз ако имах възможност бих повтаряла 7ми клас, но той мина доста одавна, а в моята гимназия, ако повтарям ще ме изключат.

Айде късмет от мен, стискайте зъби и дано следващите 5 години да минат възможно най-бързо, защото в гимназията цари олигофренизъм, интриги, анархия и тотална деградация, а това не го пожелавам на никой.

987654
06-08-2010, 13:58
Късмет на всички бъдещи зайчета. Горките вие...само да знаехте какво ви чака. :D Аз уча до 15ти юли и почвам на 1ви септември и всяка година трябва да работя в някоя фирма, за да си завърша производствената практика и да премина в следващата година. За 10 години смених 9 класни като засега само 3ма в гимназията. директорките ще ви гонят по цял ден и толкова често ще си правите компания в дирекцията, че с директорките ще сте си най-добри приятели. :D А от 11 клас като ви заподпукат с едни "сипове", които са по-скоро "зипове" ще полудеете. После следват по 100 книги на ваканция и ще откачите....защо, не сте се сетили да повтаряте поне още 10 години. :D Аз ако имах възможност бих повтаряла 7ми клас, но той мина доста одавна, а в моята гимназия, ако повтарям ще ме изключат.

Айде късмет от мен, стискайте зъби и дано следващите 5 години да минат възможно най-бързо, защото в гимназията цари олигофренизъм, интриги, анархия и тотална деградация, а това не го пожелавам на никой. Съжалявам много,че си поапднала в такава гимназия,дори не са те научили да пишеш правилно.
Аз от моята съм мноого доволна,не се плашете момчета и момичета. :)

cvetinka95
06-08-2010, 14:00
Айде късмет от мен, стискайте зъби и дано следващите 5 години да минат възможно най-бързо, защото в гимназията цари олигофренизъм, интриги, анархия и тотална деградация, а това не го пожелавам на никой.

Епа вЕрно си е, доколкото съм видяла, сигурно ще стане и по-зле. 8-)
Ама все пак не се плашете така, ще срещнете нови хора, и ако си мислите, че ще загърбите досегашното в 7ми клас - групички, интриги и тем подобни, ем.. едва ли. :oops:
Ама наистина времето си лети. :? Като се сетя, сякаш вчера и аз бях като вас, пък то една година. :shock:

SmilezZz
06-08-2010, 15:17
ВЪПРОС!!!!!!

На нас ще ни дават удостоверенията за завършен 7 клас и служебните бележки със оценките на 18 , обаче 19 и 20 са събота и неделя - а срокът за подаване на документи за класиране е до 21!Някой знае дали училищата гнезда ще работят събота и неделя ,за да не трябва да подаваме в последният ден - 21?Тука в Русе ще работят,но не цял ден..За другите градове нямам информация,но не мисля,че ще има някаква промяна..Т.е. ще работят до обяд

VeNiTo0
06-08-2010, 15:19
ОоОоО уМирАм.. иСкАм дА си ВидЯ реЗУлтАТиТЕ :( :(

SmilezZz
06-08-2010, 15:24
ОоОоО уМирАм.. иСкАм дА си ВидЯ реЗУлтАТиТЕ :( :(Ми ОсТаНаХа ОщЕ 2 дЕнА,бЕз ДнЕс :lol:

ilko0214
06-08-2010, 15:35
Ари уе, пуснаха по - рано резултатите на зрелосниците, да пуснат и нашите по - рано :D

SmilezZz
06-08-2010, 15:37
Ари уе, пуснаха по - рано резултатите на зрелосниците, да пуснат и нашите по - рано :DДано,но едва ли !!!

sti4i
06-08-2010, 15:55
на зрелостниците ги пуснаха още на 1 ма карай

dan23
06-08-2010, 16:02
на зрелостниците ги пуснаха още на 1 ма карайама ги правиха на 14 и 17 ...

bloodyred
06-08-2010, 16:10
Може и без родител! Бабата на приятелката ми лично е питала директорката на Икономиката в Благоевград, тва да не ви тревожи .. ;)

dan23
06-08-2010, 16:21
има ли някакво значение как са подредени училищата ?

SmilezZz
06-08-2010, 16:37
има ли някакво значение как са подредени училищата ?За желанията ли става въпрос ?
Ако е за това..Естествено,че има значение..

dan23
06-08-2010, 17:14
има ли някакво значение как са подредени училищата ?За желанията ли става въпрос ?
Ако е за това..Естествено,че има значение..и какво е то ? ако ме приемат в първото желание в другите очилища няма да ме приемат или ?

SmilezZz
06-08-2010, 17:32
Ако е за това..Естествено,че има значение..и какво е то ? ако ме приемат в първото желание в другите очилища няма да ме приемат или ?Например:
- Писал/а си на първо желание - МГ (т.е. имаш най-много желание за нея) и те приемат..Ако не ти стига бала за първо желание - слизат на по-долно желание и те приемат там,за където ти стига мястото

diksi
06-08-2010, 20:11
Ако е за това..Естествено,че има значение..и какво е то ? ако ме приемат в първото желание в другите очилища няма да ме приемат или ?Например:
- Писал/а си на първо желание - МГ (т.е. имаш най-много желание за нея) и те приемат..Ако не ти стига бала за първо желание - слизат на по-долно желание и те приемат там,за където ти стига мястото

Според мен ставаше дума, дали ако на първо желание си приет, те приемат и в останалите училища.. Ами не.

lustorm
06-09-2010, 07:49
Ако е за това..Естествено,че има значение..и какво е то ? ако ме приемат в първото желание в другите очилища няма да ме приемат или ?

Братле, според мен нямаш шанс за първо желание. За теб няма да има значение как ще ги подредиш:)

iiordanova
06-09-2010, 11:37
Вие ще давате ли тефтер или тениска ,или нещо на , което съученици и учители да напишат нещо ? 8-)

dan23
06-09-2010, 11:38
Вие ще давате ли тефтер или тениска ,или нещо на , което съученици и учители да напишат нещо ? 8-)не ;д

ilko0214
06-09-2010, 11:40
Вие ще давате ли тефтер или тениска ,или нещо на , което съученици и учители да напишат нещо ? 8-)не ;д++ :D , те тея учители нищо не искам от тях..

VeNiTo0
06-09-2010, 11:44
АреЕ бЕеЕ... ИскАм дА виДя РезуЛтаТитЕ ... :( :( ;(

iiordanova
06-09-2010, 11:46
^Всички искаме да видим резУлтатите .. търпение ! ((:
Остана още съвсем малко .. "Видовден" идва! 8-)

А за другия ми въпрос ... чакам още отговори! (:

SmilingGirl
06-09-2010, 13:54
Здравейте!Аз съм нова тук,но се регистрирах,за да намеря още малко информация за кандидатстването след седми клас ( : А аз, както и вие чакам с нетърпение резултатите :roll: Вие накъде сте се ориентирали да кандидатствате : )

Forester
06-09-2010, 14:28
Здравейте!Аз съм нова тук,но се регистрирах,за да намеря още малко информация за кандидатстването след седми клас ( : А аз, както и вие чакам с нетърпение резултатите :roll: Вие накъде сте се ориентирали да кандидатствате : )

Аз много се надявам на ГПЧЕ "Ромен Ролан" - Стара Загора, паралелка немски с английски. :)

SmilezZz
06-09-2010, 14:43
Здравейте!Аз съм нова тук,но се регистрирах,за да намеря още малко информация за кандидатстването след седми клас ( : А аз, както и вие чакам с нетърпение резултатите :roll: Вие накъде сте се ориентирали да кандидатствате : )МГ "Баба Тонка" град Русе - с биология или информатика

shakira96
06-09-2010, 14:45

Аз съм се насочила към Търговско-банковата в София. Не съм сигурна дали ще ми стигне бала обаче. :(

greyli
06-09-2010, 15:07
А знаете ли дали може да отиде само родител тъй като не съм запозната

SmilingGirl
06-09-2010, 15:14
Ами попринцип мисля, че и само родител може да отиде, стига само да носи всички документи за записванто и другите процедури :)

SmilingGirl
06-09-2010, 15:17

Аз съм се насочила към Търговско-банковата в София. Не съм сигурна дали ще ми стигне бала обаче. :(

Всъщност, и аз мисля да пиша Търговско-банковата към желанията си, защото не съм сигурна какви оценки съм изкарала и дали балът ще ми стигне за тези, които сигурно ще пиша на по-предните места, но за това училище съм чувала доста добри отзиви :)

an0nimn0
06-09-2010, 21:05
А някой знае ли с колко най-малко бал трябва да си, за да те приемат в Търговската в Стара Загора? :(

term0t0
06-10-2010, 08:20
Абе в кой сайт ще излизат резултатите ?

Forester
06-10-2010, 08:44
А някой знае ли с колко най-малко бал трябва да си, за да те приемат в Търговската в Стара Загора? :(

Зависи и от другите ученици. Аз също се замислям за това училище и ще го напиша в желанията си. Минималният бал е може би около... 28?

http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/registers/klasirane_uchilishta/24Stara_Zagora.xls - разгледай това, но не съм сигурна за коя година е.

ilko0214
06-10-2010, 11:41
Абе в кой сайт ще излизат резултатите ? http://7klas.mon.bg/

LoveRetroMusic
06-10-2010, 11:43
Какво толкова ги бавят тея резултати.
Казаха, че са проверени от миналия четвъртък, агрр :Д

ilko0214
06-10-2010, 11:55
Какво толкова ги бавят тея резултати.
Казаха, че са проверени от миналия четвъртък, агрр :Д Много бавно и мудно е качването на сайта, защото трябва "програмистите" на МОМН да въведат ЕГН-ето, Вх.номер, Трите Имена, и Оценките на 60 000 деца..

SmilingGirl
06-10-2010, 12:02
Абе в кой сайт ще излизат резултатите ?

Ами на нас ни казаха, че или в сайта на училището, къдет учиш или в сайта на рио.Преди няколко дни ни дадоха един сайт, на който май също трябва да излезнат: 7klas.mon.bg :)

princesss8
06-10-2010, 12:30
още 1 денн .. :P

ilko0214
06-10-2010, 12:39
още 1 денн .. :PИма веорятност и днес да ги пуснат резултатите. 8-)

annihilator
06-10-2010, 12:41
Аз съм новак и искам да попитам колко бал се изисква за Математическата и англиийската в Пловдив... и ако може да ми кажете дали общия успех се включва към кандидатсването. :)

ilko0214
06-10-2010, 12:45
Аз съм новак и искам да попитам колко бал се изисква за Математическата и англиийската в Пловдив... и ако може да ми кажете дали общия успех се включва към кандидатсването. :)Общия успех НЕ се включва към кандидатстването, а за бала, точно в Пловдив не знам, но в нашия град е към 26-28 и за двете у-ща. :oops:

hrisana
06-10-2010, 12:52

НПМГ с математика ,ако сэм минала изпита ако пък не ще пробвам в Национална търговско-банкова гимназия :) :) ако не стане нищо си оставам в Дупница

оф нямам търпение до утре

sm_95
06-10-2010, 13:02
Аз съм новак и искам да попитам колко бал се изисква за Математическата и англиийската в Пловдив... и ако може да ми кажете дали общия успех се включва към кандидатсването. :)Общия успех НЕ се включва към кандидатстването, а за бала, точно в Пловдив не знам, но в нашия град е към 26-28 и за двете у-ща. :oops:

Ами точни балове не знам. Защо не си изтеглиш тези от миналата година? Мисля че ги има в сайта на РИО но не съм сигурна.
Общия успех не се включва. Включват се само определени оценки в зависимост от това в каква паралелка искаш да кандидастваш.

iiordanova
06-10-2010, 14:05
А към колко часа ще ги пуснат резултатите ?

SmilezZz
06-10-2010, 14:23
А към колко часа ще ги пуснат резултатите ?И мене това ме интересува

ilko0214
06-10-2010, 14:25
А към колко часа ще ги пуснат резултатите ?Предполагам към 20:00 :)

hulk
06-10-2010, 14:47
20.00 часа, но не днес, а утре

shakira96
06-10-2010, 14:49

Е мен кога ще ме оформят въобще?! :lol: Айде дано да ги пуснат сутринта. :(

hulk
06-10-2010, 14:50

абсурт!
сутринта изобщо няма да са готови
от министерството са казали - в най-добрият случай след 17 утре.
А даскалите дето чакат до последно това, са егати тъпите овци....

ilko0214
06-10-2010, 14:57

абсурт!
сутринта изобщо няма да са готови
от министерството са казали - в най-добрият случай след 17 утре.
А даскалите дето чакат до последно това, са егати тъпите овци....Един даскал ми каза, че би трябвало да излязат днес!? :o

SmilezZz
06-10-2010, 14:58
Моите учители чакаха да излязат за резултатите,но днес бяха длъжни да ни оформят,тъй като ни приготвят удостоверенията :grin:

PlOk
06-10-2010, 15:09
мм.. аз пък разбрах, че днес след 8 ще излязат резултатите :neutral:

bori96
06-10-2010, 16:31
Наистина би трябвало днес след 20.00, защото на нас утре в час на класа ще ни ги казват.

sesi9616
06-10-2010, 16:32
Би трябвало днес да излязат или утре сутринта най-късно защото имало заповед да се нанасят в дневниците. :? :?

SmilezZz
06-10-2010, 16:42
Би трябвало днес да излязат или утре сутринта най-късно защото имало заповед да се нанасят в дневниците. :? :?Дано да излязат днес,че ми омръзна да чакам

sesi9616
06-10-2010, 16:46
Би трябвало днес да излязат или утре сутринта най-късно защото имало заповед да се нанасят в дневниците. :? :?Дано да излязат днес,че ми омръзна да чакам И на мен. А по БЕЛ от теста ми зависи оцеката. Меж ду 5 и 6 съм и каза според оценката :? :? :? :-o :-o :-o

koteto120
06-10-2010, 17:17
нас вече ни оформиха, защото трябваше да са нанесени оценките в дневника.

ilko0214
06-10-2010, 17:25
До 1ч. и 30мин. , ако не излязта, то няма да излязат днес!

UnForgettableDream
06-10-2010, 17:35
^^ Тоест до 22:00? Не ми се вярва толкова късно.. А ако останат за утре има ли вероятност да е преди обяд, че аз няма да съм си в нас и няма как да проверя.. Чак в неделя. :( :(

ilko0214
06-10-2010, 17:57
^^ Тоест до 22:00? Не ми се вярва толкова късно.. А ако останат за утре има ли вероятност да е преди обяд, че аз няма да съм си в нас и няма как да проверя.. Чак в неделя. :( :(Това искам да кажа.. :) ! Иначе резултати към 20:00 утре сигурно, ако не ги пуснат днес!

koteto120
06-10-2010, 18:32
^^ Тоест до 22:00? Не ми се вярва толкова късно.. А ако останат за утре има ли вероятност да е преди обяд, че аз няма да съм си в нас и няма как да проверя.. Чак в неделя. :( :(Това искам да кажа.. :) ! Иначе резултати към 20:00 утре сигурно, ако не ги пуснат днес!
според мен ще излязат утре вечерта или късно следобед, но за днес се съмнявам.

Pwnmaster
06-10-2010, 18:57
Каква оценка е 87,5 точки? :-o

dan23
06-10-2010, 19:09
Каква оценка е 87,5 точки? :-oне е излезнала скалата ,така че ...

A1VaRL
06-10-2010, 19:35
Само 1 въпрос понеже наща по математика вика, че дори и на първи модул освен вярен отговор трябва да има и вярно решение за да получиш всичките точки от 1 задача т'ва вярно ли е ?

dan23
06-10-2010, 19:38
Само 1 въпрос понеже наща по математика вика, че дори и на първи модул освен вярен отговор трябва да има и вярно решение за да получиш всичките точки от 1 задача т'ва вярно ли е ?не

haxh
06-10-2010, 19:49
на мен майка ми ми каза, че прочела някъде в нета, че резултатите щяли да бъдат залепени някъде в даскалото

ilko0214
06-10-2010, 19:54
на мен майка ми ми каза, че прочела някъде в нета, че резултатите щяли да бъдат залепени някъде в даскалотоНе е вярно, резултатите ще можеш да си ги видиш тук: http://7klas.mon.bg/

brutaLxxbunny
06-10-2010, 20:10
спокойно хора,по-малко от 2 няя имате :lol: :lol:

A1VaRL
06-10-2010, 20:38
Все още няма резултати от външното оценяване на 7.клас - 2010 г. още не са излезли

Haker4ity
06-10-2010, 20:49
амии да питам, в тоя сайт http://7klas.mon.bg./
само математика и БЕЛ ли ще излезе ? или и другите

има ли скала пусната за всичките матури ?

Barbie47
06-11-2010, 03:46
Ами аз на 5 юни се явих на есе и вчера имаше резултатите и от 130 човека съм на 2-ро място с 5.50 :-)
Относно изпитите сигурно ще излязат днес следобед :)

teendes
06-11-2010, 05:30
Хах..ние утре заминаваме на екскурзия за 2 дена (т.е. до неделя) големи резултати ще получим :booooomb:

SmilingGirl
06-11-2010, 07:55
амии да питам, в тоя сайт http://7klas.mon.bg./
само математика и БЕЛ ли ще излезе ? или и другите

има ли скала пусната за всичките матури ?

ми мисля, че само от български и математика, а от другите предмети трябва от училище учителите да ви кажа.Поне при нас така беше :)

wwww
06-11-2010, 08:12
Хах..ние утре заминаваме на екскурзия за 2 дена (т.е. до неделя) големи резултати ще получим :booooomb:
И кво? Не може ли да си кажеш входящия номер и ЕГН-то на някои близък и той да провери и да ти звънне?

andret0o96
06-11-2010, 08:33
И кво? Не може ли да си кажеш входящия номер и ЕГН-то на някои близък и той да провери и да ти звънне? да бе и да си провалим екс. като ни знам какви сме професори и професорки ... :grin: 8-) :grin: 8-) :grin:

ilko0214
06-11-2010, 10:24
Днес около 17:00ч. трябва да излязат резултатите! :o

SmilezZz
06-11-2010, 10:29
А някой информиран ли е към колко часа ще излязат резултатите ?
Преди малко проверих - но още ги нямаше

MissChocolate
06-11-2010, 10:31
В 17 часа във всяко училище ще бъдат разлепени списъци с точките на учениците, така че.. пожелавам ви лек път до там,без препятствия и припадания ии.. надявам се резултатите да ви допаднат. :grin:

somanycookies
06-11-2010, 10:49
БАСИ КЕФА!!! Съобщиха ни ги, имам две пълни шестици :grin: !!!

ilko0214
06-11-2010, 10:53
БАСИ КЕФА!!! Съобщиха ни ги, имам две пълни шестици :grin: !!!Невъзможно!?!? :x

SmilezZz
06-11-2010, 10:54
БАСИ КЕФА!!! Съобщиха ни ги, имам две пълни шестици :grin: !!!Бахти..Защо на нас нищо не ни казаха :x - искам да си видя резултатите и от двата изпита

hulk
06-11-2010, 10:55
БАСИ КЕФА!!! Съобщиха ни ги, имам две пълни шестици :grin: !!!Бахти..Защо на нас нищо не ни казаха :x - искам да си видя резултатите и от двата изпита
споко бе
да не би да му повярва

ilko0214
06-11-2010, 10:56
споко бе
да не би да му повярваНали? И аз така си помилслих за момент :D , резултатите ще излязат по едно и също време за цяла България!

somanycookies
06-11-2010, 11:05
Ами при нас ги казаха на всички 0.0 . Повечето са с петици, четворки и тройки.

SmilezZz
06-11-2010, 11:06
споко бе
да не би да му повярваНали? И аз така си помилслих за момент :D , резултатите ще излязат по едно и също време за цяла България!Божее..С нетърпение чакам резултатите..Към колко ще ги качат и в кой сайт може да го проверим ?

SmilezZz
06-11-2010, 11:07
Ами при нас ги казаха на всички 0.0 . Повечето са с петици, четворки и тройки.ТЕ да не са от външните оценявание по другите предмети ?

ilko0214
06-11-2010, 11:12
споко бе
да не би да му повярваНали? И аз така си помилслих за момент :D , резултатите ще излязат по едно и също време за цяла България!Божее..С нетърпение чакам резултатите..Към колко ще ги качат и в кой сайт може да го проверим ?Даскалките от мойто даскало казаха към 17:00ч., пък сайта където можеш да си провериш резултатите е : http://7klas.mon.bg/

SmilezZz
06-11-2010, 11:16
Благодаря

ilko0214
06-11-2010, 11:20
Благодаря Пак заповядай. :oops:

somanycookies
06-11-2010, 11:23
BTW за търновци - заявления за кандидатстване се подават в сградата на РИО.

ludakapi496
06-11-2010, 11:41
ХОРА СРЕДНАТА ОЦЕНКА ОТ ИЗПИТА ПО БЕЛ Е 4,39 :shock: :shock: :shock:

ДАНО ИМАТЕ ПО - ДОБРИ ОЦЕНКИ :) :) :)

wali00
06-11-2010, 11:45
ХОРА СРЕДНАТА ОЦЕНКА ОТ ИЗПИТА ПО БЕЛ Е 4,39 :shock: :shock: :shock:

ДАНО ИМАТЕ ПО - ДОБРИ ОЦЕНКИ :) :) :)

при положение, че изпита им беше скъсен двойно и бяха изпуснати доста важни неща.. :D и все пак предполагам, че е заради Видата.. Но се и радвайте- не ви дадоха Вазов (както на нас), който има едни от най-трудни творби за преразказ.. :?

mim4encetyyyy
06-11-2010, 11:48
Нас ни викат в 3 да ни кажат резултатите. Директора щял да ги вземе от общината и да ни каже, ама в сайта сигурно по-късно ще излязат. Айде пожелавам на всички шестици :grin: :grin: :grin:

edelweiss96
06-11-2010, 11:50
Аз си знам само точките.
99 по БЕЛ и 71 по математика. :grin:

Forester
06-11-2010, 11:52
Аз си знам само точките.

Супер!!!!! Браво на теб, а иначе откъде ги знаеш?

ilko0214
06-11-2010, 11:57
Аз си знам само точките.

Супер!!!!! Браво на теб, а иначе откъде ги знаеш?Да откъде ги знаеш? :?

edelweiss96
06-11-2010, 11:58
Аз си знам само точките.

Супер!!!!! Браво на теб, а иначе откъде ги знаеш?

По математика вчера ни ги казаха на целия клас (изтекла е информация), а по БЕЛ се разбра преди няколко дни за тези, които имат повече точки.

Forester
06-11-2010, 12:17
Аха, мерси за отговора, честито! :)

Хора, много ми е страшно!!! Дано всички да сме се справили добре и да няма разочаровани! Ох..... :( :( :( 8-) :oops:

Gamebg
06-11-2010, 12:22
Аз сам с 54 по матем и 65-70 по бел дано сме добре

edelweiss96
06-11-2010, 12:23
Мерси...
Справили сте се добре, не се притеснявайте! :)

qg0dkata
06-11-2010, 12:31
Аз сега ще ида до училището да видя дали са сложили резултатите, че в тоя интернет направоо се ядосвам вече само да стоя и нищо накрая .. :booooomb:

krasiveli
06-11-2010, 12:35
Само да попитам: днес да не би да излизат само точките, а на 14 ще кажат оценките, или днес излизат оценката и точките от първите модули, а на 14 - от вторите модули и оценката, с която ще се кандидатства, че малко се обърках? :-o

П.С.: сори за тъпия въпрос

ilko0214
06-11-2010, 12:36
Аз сега ще ида до училището да видя дали са сложили резултатите, че в тоя интернет направоо се ядосвам вече само да стоя и нищо накрая .. :booooomb:Май накрая и аз така ще направя :? , до 18:00ч. стоя в нас да чакам, ако не излязат отивам в у-ще!

ilko0214
06-11-2010, 12:44
Само да попитам: днес да не би да излизат само точките, а на 14 ще кажат оценките, или днес излизат оценката и точките от първите модули, а на 14 - от вторите модули и оценката, с която ще се кандидатства, че малко се обърках? :-o

П.С.: сори за тъпия въпрос И мен това ме интересува, защото днес госпожите ни казаха нещо подобно.. :?

princesss8
06-11-2010, 13:10
ощеее 1 час .. ако е в 17 ч де .. до ся киснах в даскало.. ама директорката ги е взела, но трябвало да получи разрешение от сайта на РИО, да оправи някви други документи... и ако не излязат до 17 и 30.. :-x :-x :-x отивам в даскало и не ми пука ... :x

haxh
06-11-2010, 13:15
аре бе майка му и резултати, аре да се свършва :-x

SmilezZz
06-11-2010, 13:16
[b]Охх..Омръзна ми да чакам..
Иначе - мисля,че на 11.06 т.е. днес излизат резултатите от тестовете по БЕЛ и Математика..А на 14.06 резултатите от изпитите за проверка на способностите..Иначе в краен случай може да излязат резултатите по БЕЛ и Математика на 14 юни

shakira96
06-11-2010, 13:39
Ох, изпилиха ми нервите вече. Искам да пускат резултатите!! :-x

ellzz
06-11-2010, 13:47
Излязоха в 7klas.mon.bg ... Айде аз сега ще проверя. : ))

krasiveli
06-11-2010, 13:55
ИМАМ 5.964 ПО БЕЛ И 6.000 ПО МАТ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ilko0214
06-11-2010, 13:55
Български език и литература

НВО: 4.671

За кандидатстване: 4.250

Математика

НВО: 4.788

За кандидатстване: 4.071

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Очаквах повече по български, но ме устройват, по математика се притеснявах дали ще хвана 3, пък аз 4 съм хванал :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

somanycookies
06-11-2010, 14:05
Ами да:
Резултат от НВО: 6.000
Резултат за кандидатстване: 6.000 - очаквах 5.80, но не и пълно 6

Математика
Резултат от НВО: 6.000
Резултат за кандидатстване: 6.000
: )
Бързо, хора, още няма голям наплив, ама по-късно няма да можете да заредите.

brutaLxxbunny
06-11-2010, 14:12
БЕЛ-5,750
Мат-4,679
:smt022 господи ебаси гадното .... Балът ми е само 32,858 .. довиждане мечти :?

shakira96
06-11-2010, 14:12
Резултат от НВО:
БЕЛ: 5.435
Математика: 5.671

Резултат за кандидатстване:
БЕЛ: 5.625
Математика: 4.661

Бала ми е 31,572 :grin: :grin: :grin:
Леле, ще лудна от кеф!! :grin:

teendes
06-11-2010, 14:13
как си смятате БАЛА?!

ellzz
06-11-2010, 14:16
НВО:
БЕЛ - 5.788
Математика - 5.906

За кандидастването:
БЕЛ - 5.393
Математика - 5.232

Доволна съм, макар че в началото леко се разочаровах, понеже по Български очаквах над 5.50.

to0niTy
06-11-2010, 14:17
как си смятате БАЛА?!

Зависи къде искаш да кандидатстваш :

- за профил „Хуманитарен": утроената оценка от теста по БЕЛ + оценката от теста по математика + оценката по БЕЛ + оценката по още един предмет от удостоверението за завършен 7. клас;

- за профил „Природоматематически" и „Технологичен": утроената оценка от теста по МАТ + оценката от теста по БЕЛ + оценката по математика + оценката по още един предмет от удостоверението за завършен 7. клас;

- за профил „Чуждоезиков": удвоената оценка от теста по БЕЛ + удвоената оценка от теста по математика + оценката по БЕЛ + оценката по математика от удостоверението за завършен 7. клас;

дано да съм помогнала :) :)

Forester
06-11-2010, 14:18
БЕЛ - 5.607

МАТ - 4.714

Балът ми за езикова става 32,642 (дано да имам 6ца по математика за годината)

А за търговската - 31,749 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

УРААААААААААААААААААААААА ААА

adelina1996
06-11-2010, 14:22
AAA ХОРАААА ЩЕ ОТКАЧАА ОТ КЕФФФ!

6.000
Математика
5.589

ААААА!
Браво на момичето с бал 36, страхотно! :-)

bloodyred
06-11-2010, 14:26
5.214
Математика
4.429

:grin: :grin: :grin: :grin:

m0n4yyy
06-11-2010, 14:30
5.641
5.607
Математика
5.847
5.107

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

qg0dkata
06-11-2010, 14:36
Йехааа :grin:
БГ - 5.714
МАТ - 4.679
Изобразително - 4.500

Балът ми се оформя 31.751, ама не съм сигурна как се включва изобразителното за тва .. :-)

DarkWhisper
06-11-2010, 14:44
Математика - 4.857
БЕЛ - 5.857

Бала ми за езикова е

33,428 :)

mim4encetyyyy
06-11-2010, 14:56
Резултат от НВО математика-5.906, бел-6.000;Резултат за кандидатстване- математика -5.821, бел-5.821
:grin: :grin: :grin: :grin: голяям кеф

dudit00
06-11-2010, 15:04
Математика 5.286
Български 5.804
Бал за езикова : 34.14 :o :o :x

edelweiss96
06-11-2010, 15:08
Български език и литература -6.000
Математика- 5.036

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tArIkAt
06-11-2010, 15:20
Математика 5.286
Български 5.804
Бал за езикова : 34.14 :o :o :x
Само да те светна,че ти стига за всяка една езикова в България ;d

Иначе браво на вас .. Аз ви реших само 1-вия модул на изпита по БЕЛ и имам 5.40 ;dd

brutaLxxbunny
06-11-2010, 15:22
Ей,евалата ви на всички .. аз се изложих :?

adelina1996
06-11-2010, 15:22
Моят бал за езикова е 35, 117 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

diksi
06-11-2010, 15:23
Информация за ученика
Входящ номер:
1000897
Име:
ДАЯНА АЛЕКСАНДРОВА АСЕНОВА

Изпити

Резултат от НВО

Резултат от НВО : 5.877
Резултат за кандидатстване : 5.696

Математика
Резултат от НВО : 6.000
Резултат за кандидатстване : 4.893

Лухууу
8-)

fenaNiki
06-11-2010, 15:25
Радвайте се...

lilana911
06-11-2010, 15:30
всички имате ебаси резултатите. моя бал за ЧЕ е 32,25 мамка му!
някъде да има статистики или скала за оценчване, мама мудеба?!

princesss8
06-11-2010, 15:34
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Информация за ученика
Входящ номер:
1602270
Име:
ЕЛЕОНОРА СТОЙКОВА ДИМИТРОВА

Изпити

Резултат от НВО

Резултат за кандидатстване

5.200

4.929
Математика

5.141

4.357

:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

diksi
06-11-2010, 15:52
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Информация за ученика
Входящ номер:
1602270
Име:
ЕЛЕОНОРА СТОЙКОВА ДИМИТРОВА

Изпити

Резултат от НВО

5.200

4.929
Математика

5.141

4.357

:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
Резултатите ти са хубави.... :o

Witch94
06-11-2010, 15:52

5.965

5.929
Математика

5.200

4.589

Мм, някой би ли ми разяснил какво значи първата и какво значи втората оценка, че аз съм зле и не мога да зацепя точно. xD Коя от двете оценки се взима за бала?

fenaNiki
06-11-2010, 15:54

5.965

5.929
Математика

5.200

4.589

Мм, някой би ли ми разяснил какво значи първата и какво значи втората оценка, че аз съм зле и не мога да зацепя точно. xD Коя от двете оценки се взима за бала?

Втората...

somanycookies
06-11-2010, 15:54

5.965

5.929
Математика

5.200

4.589

Първата е за външното оценяване - първия модул.
Втората е за първия и втория модул - с нея се кандидатства.

sti4i
06-11-2010, 16:02
по БЕЛ имам 4-304 а по МАТЕМАТИКА ме скъсаха мамкаи деба грозна в устенцата на тия испити живота си стрових с тях :-x :-x :-x :-x

ChildrenOfBodom
06-11-2010, 16:07
Здравейте! Та... по БЕЛ 1 модул 5,75 2 - 5,60 Мат. 1 - 6,00 2 - 5,64

Някои учители ми казаха че бала се пресмята като се съберат оценките от 1+2 модул мат + 1+2 модул бел + годишните /за езикова паралелка/ . Последно знае ли някой със сигурност как се пресмята бала?!?!

Witch94
06-11-2010, 16:10
Ем, балът става 33,036 за езиковата. :grin:
Леле, браво, наистина на всички с пълни шестици. Аз съм пълен идиот по математика и тази оценка все едно казва, че съм влязла в Харвард, много ми е. :D А по български 8 стотни не ми стигат за пълно 6. :)
Видях, че някой има бал 36, лелее, направо супер. :)

waterflame96
06-11-2010, 16:11
По-нагоре е описано достатъчно красноречиво.
Та аз..
БЕЛ
1 модул - 5,729(мамка им стара, очаквах 6,00. Сигурно за 25-та задача...)
За кандидатстване - 5,750

Математика:
1 модул - 5,671
За кандидатстване - 5,036 ........
Можеше и повече..
И така бала ми за езикова се оформя на 33,572. Според вас това добре ли е?

brutaLxxbunny
06-11-2010, 16:13
По-нагоре е описано достатъчно красноречиво.
Та аз..
БЕЛ
1 модул - 5,729(мамка им стара, очаквах 6,00. Сигурно за 25-та задача...)
За кандидатстване - 5,750

Математика:
1 модул - 5,671
За кандидатстване - 5,036 ........
Можеше и повече..
И така бала ми за езикова се оформя на 33,572. Според вас това добре ли е?

Перфектно ти е .. изместваш ме като 2 и 2 - 4 8-)

VeNiTo0
06-11-2010, 16:15
mAteMAtiKA - 5.464 BEl - 5.214

ChildrenOfBodom
06-11-2010, 16:21
слаба работа ... 34,5 ми излиза само с 2 модул (headbang) Х.х

n3siity
06-11-2010, 16:25
само аз ли съм толкова зле ;дд
Изпити
Резултат от НВО
5.082
5.000
Математика
5.553
4.786

.. ;xx

to0niTy
06-11-2010, 16:31
Български език и литература 5.500
Математика 5.036 ..
очаквах малко повечко, особено по бел, ама карай :)

бал за езикова 33,072 :|

fenaNiki
06-11-2010, 16:33
Леле, браво, наистина на всички с пълни шестици. Аз съм пълен идиот по математика и тази оценка все едно казва, че съм влязла в Харвард, много ми е. :D А по български 8 стотни не ми стигат за пълно 6. :)

Не се вълнувай толкова... Точно заради тези, които имат шестици, ще вдигнат бала и ще влезеш ти в езикова...

ludakapi496
06-11-2010, 16:38
NAI ZLE

Информация за ученика
Входящ номер:
2202998
Име:
СВЕТОСЛАВ ЕМИЛОВ КОНСТАНТИНОВ

Изпити

Резултат от НВО

4.788

4.607
Математика

5.200

4.786
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt088 :smt088 :smt088 :smt088 :smt088 :smt088 :smt088

ameli
06-11-2010, 16:42
като ви гледам перфектните балове лошо ми става :shock:

НВО - 5.641
5.786
Математика
НВО - 5.906
5.107

мислех, че по БЕЛ ще ми анулират изпита и неска прибрам се, гледам с 5.786 :shock: :shock:

бал за езикова - 33,786
бал за МГ- 33,107

и по-добре можеше да е, въпреки, че пак не е зле .. :)

Witch94
06-11-2010, 16:43

Не се вълнувай толкова... Точно заради тези, които имат шестици, ще вдигнат бала и ще влезеш ти в езикова...
Хехе, в село Плевен? Да бе, в някой друг живот. :D
99% от хората с шестици отиват в МГ-то. Само някои заблудени - в езиковата. Просто няма начин. ;Р То дори сигурно ще има и излишни места, толкова много народ има... :D
btw не разбрах мисълта ти, казваш, че имам лоши резултати, или че не бива да се радвам... Уоу, защо винаги трябва някой да ти опява колко си зле. :D В Плевен давам максимум 2 пълни шестици на хора, които не са от МГ. :D

SmilingGirl
06-11-2010, 17:03
Ето ме и мен.На НВО-по математика 5,847 , а по БЕЛ 5,612.За кандидатстване по математика 5,375, а по БЕЛ 5,571.

Мисля, че е добре доволна съм от себе си :)
Балт ми става 33,892 за езикова :)

Pwnmaster
06-11-2010, 17:05
Аз съм супер зле...
30,964....
Чао чао Немската, чао чао 73 СОУ :(

Snickers
06-11-2010, 17:31
БЕЛ - 5.500
Математика - 4.393
бал: 31.786 за 9 ФЕГ
//можех и повече, знам, но минало свършено. мисля, че ще ми стигне. 8-)

87439876534
06-11-2010, 17:35
Ооооо Боже мой .. как може на 5 да ми :cry: Аз за три щях да полудея от кеф ... А днеска отварям .. български НВО - 4.847 за кандидатстване-4.911
математика - НВО - 4.906 за кандидатстване - 4.143
Направоо ще полудеяяяяя :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Едвам набрах майка :D Вдигнах блока на главата си от кеф ... оформя ми се бал 30.876 ...тука и с 27-29 ги приемат че и по-малко :D

porshe9118
06-11-2010, 17:40
Хора,аз напълно се обърках с туй ш*бано министерство.В крайна сметка само с оценката от втория модул по БЕЛ и матем. ли се влиза и ли с комбинираната отценка от двата модула.Щот ся за резултатите пише, че се кандидатсва само с втория модул, а пък в онез комикси дет ги дадоха шмиргелите от МОН пише, че можеш да кандидатсваш и само с първия модул.
По темата:
I модул II модул
БЕЛ: 5.583 5.50
Матем: 5.729 5.036

juujaa
06-11-2010, 17:42
Балът ми е 29,ама незнам искам в Езиковата с Немски или Френски за Пазарджик говоря :?

stoqnch0o
06-11-2010, 17:52
моите оценки са Български език и литература - 5.625 Математика - 5.411 :grin: :grin:

Това стига ли за ПМГ Бургас ?

annihilator
06-11-2010, 18:09
Български - 1ви модул - 5.376 , 2ри модул- 5.161
Математика -1ви модул - 5.612 , 2ри модул - 4.679

Да ви питам...: Как се образува бала ?

haxh
06-11-2010, 18:09
Изпити

Резултат от НВО

5.582

5.161
Математика

5.435

5.250

elito6754
06-11-2010, 18:24
Български - 1ви модул - 5.376 , 2ри модул- 5.161
Математика -1ви модул - 5.612 , 2ри модул - 4.679

Да ви питам...: Как се образува бала ?

Не съм седми клас, но ...

За езикови гимназии: 2 X втората оценка по БЕЛ (втори модул) + 2 X втората оценка по математика (втори модул.) + сбора от годишните оценки по БЕЛ и математика.

За математически или търговски: 3 X втората оценка по математика + 1 X втората оценка по БЕЛ + сбора от годишните оценки по БЕЛ и математика.

edelweiss96
06-11-2010, 18:35
На мен балът ми е 34.072, обаче нещо се колебая къде да уча... 8-)

jijony
06-11-2010, 18:42
И аз да се похваля :grin:

Бел: НВО- 6.000/ Кандидатстване - 5.893
Математика: НВО- 6.000/ Кандидатстване - 5.696

Бал за езикова: 35.178
Бал за МГ: 34.981 :smt001

portishead
06-11-2010, 19:40
:shock: :shock:
Какво се случва?!
Всеки втори с 5.50 по математика и 6.00 по бг. КАКВО Е СТАНАЛО ТАЗИ ГОДИНА?? Какви са ви били изпитите не знам, явно че са били лесни, но чак пък толкова?? Миналата година ни е*аха майката с изпита по математика, 5.00 по мат си беше цяло чудо.. А сега? То е ясно, че яко ще вдигнат баловете за елитните гимназии, така че не се водете по миналогодишните...
Някой за 9 фег, София има ли ?

fenaNiki
06-11-2010, 19:52

99% от хората с шестици отиват в МГ-то. Само някои заблудени - в езиковата. Просто няма начин. ;Р То дори сигурно ще има и излишни места, толкова много народ има... :D
btw не разбрах мисълта ти, казваш, че имам лоши резултати, или че не бива да се радвам... Уоу, защо винаги трябва някой да ти опява колко си зле. :D В Плевен давам максимум 2 пълни шестици на хора, които не са от МГ. :D

Нали се възхищаваш на тия, дето имат шестици? Точно заради тях ще се прецака всичко, но явно не схващаш мисълта ми...

Witch94
06-11-2010, 20:10

Нали се възхищаваш на тия, дето имат шестици? Точно заради тях ще се прецака всичко, но явно не схващаш мисълта ми...
Ем, сега те разбрах. ^^ Наистина се възхищавам на хората с пълно 6, но те далеч не са много на брой и не са достатъчно, за да ми попречат да вляза. Още повече, че в моя град само МГ-то имат пълно 6, а те не са си и помисляли да мърдат от там. xD Затова съм сигурна, че ще вляза и едновременно с това се възхищавам на 6-тиците. :)

ilko0214
06-11-2010, 21:12
Хора, да попитам нещо извън темата :D - Как се смята с проценти?
примерно как да разбера, ако 60 000 000лв. увелича с 15% , с колко лева ще се покачат тези 60 000 000 :lol:

diksi
06-11-2010, 21:38
15% от 60 000 000 лв са 4 000 000 лв..
От = Умножение
15% = 15/100 => 15% от 60 000 000 =
15/100 . 60 000 000/1 = 4 000 000

master_of_disaster
06-11-2010, 21:40
Ще има бая гледане на дипломи тая година.Вие се кефите че ви е бил лесен изпита ама не е оферта така-аз миналата година с 4.96 и 4.92 влязох в 1 АЕГ :Д

fakesmile
06-12-2010, 07:21
Балът ми е 29,ама незнам искам в Езиковата с Немски или Френски за Пазарджик говоря :?

и аз мисля да хода тамм или в Мг , но все още се чудя

иначе по БЕЛ имам 5,214
Математика 4,482 :cry:

бала за езиковата - 31,392
за мг - 30,660

lustorm
06-12-2010, 07:38
:shock: :shock:
Какво се случва?!
Всеки втори с 5.50 по математика и 6.00 по бг. КАКВО Е СТАНАЛО ТАЗИ ГОДИНА?? Какви са ви били изпитите не знам, явно че са били лесни, но чак пък толкова?? Миналата година ни е*аха майката с изпита по математика, 5.00 по мат си беше цяло чудо.. А сега? То е ясно, че яко ще вдигнат баловете за елитните гимназии, така че не се водете по миналогодишните...
Някой за 9 фег, София има ли ?

За да се разбере най-ясно- просто погледни статистиката. Аз сравнявах статистиките от тази и миналата година и просто има черно на бяло, че средният успех по БЕЛ, е същият. Нормално е иначе тези, които са 95, са приказват колко по-трудни им били изпитите. По математика обаче оценките са малко по-високи, но в крайна сметка точно оценките нямат никакво значение, важна е СТАТИСТИКАТА, да видиш за собствения си град- колко имат по-висок сбор на двете оценки. Ако някое дете иска, мога да му пратя по- и-мейл-а точно такава статистика, на кое място е във ВАРНА.

miskaprizZ
06-12-2010, 07:41
Бел-5,70
математка-5 :grin: :grin:

SmilezZz
06-12-2010, 07:42
А някаква статистика за Русе някой да има ?

VeNiTo0
06-12-2010, 07:44
нещо не схванах как се смята бала. Някои го закраглят там. :D :D Я ми го сметнете за МГ плс :oops: Математика - 5.464 БЕЛ - 5.214 Годишни 2x 6

qg0dkata
06-12-2010, 07:46
нещо не схванах как се смята бала. Някои го закраглят там. :D :D Я ми го сметнете за МГ плс :oops: Математика - 5.464 БЕЛ - 5.214 Годишни 2x 6

33.606

SheIsAggressive
06-12-2010, 07:47
Някой може ли да ми сметне бала за 79 СОУ .. БЕЛ: Мн. добър 4, 786 ; Математика: Добър 3, 933 Годишни: БЕЛ - 4 ; Математика - 3 :oops:

qg0dkata
06-12-2010, 07:50
Някой може ли да ми сметне бала за 79 СОУ .. БЕЛ: Мн. добър 4, 786 ; Математика: Добър 3, 933 Годишни: БЕЛ - 4 ; Математика - 3 :oops:

Какъв е профилът?

shakira96
06-12-2010, 07:50

Ако е за профил "Чуждоезиков" бала ти е 33,356

SheIsAggressive
06-12-2010, 07:51

Какъв е профилът?
Ами или чуждоезиков или технологичен.. :)

VeNiTo0
06-12-2010, 07:52
Балът за кандидатстване в гимназията се образува от утроената оценка от теста по математика, оценката от теста по български език и литература, оценките от свидетелството за седми клас по математика и български, за профил "Биология" - математика и биология. --- ПМГ

Barbie47
06-12-2010, 08:08
Аз съм с бал 32.716 с профил Хуманитарен. :-)

lustorm
06-12-2010, 08:15

24.438

SheIsAggressive
06-12-2010, 08:16

24.438
Хууу текс :-) :grin: Супер

haxh
06-12-2010, 09:18
ее веднъж да се наспа хубаво от началото на годината.... :grin:

Pwnmaster
06-12-2010, 09:47
С бал 31 имам ли въобще шанс за 91 НЕГ и 73 СОУ до 2ро класиране?

dan23
06-12-2010, 09:51
Дали ще дигат баловете в ЕГ"Пловдив" и ЕГ"Иван Вазов"?

0riginalSin
06-12-2010, 10:00
аз не мога да разбера защо и тези, които не са оставали за 2рия модул имат право да кандидатстват. сестра ми остана за 2рия модул, а братовчедка ми не и сега и двете имат право да кандидатстват, като на братовчедка ми са и свалили само по 30 стотни и на българския и на математиката. някой да има представа какво става?

dan23
06-12-2010, 10:04
Ш*бана работа ...

theclerk
06-12-2010, 10:24
xора на тия лесни изпити признавам доб1р ученик дет има по всичко 6 .. а ние миналата година имахме супер смазан изпит по мат .. все пак имах п1лно 6 по български и 5.321 и имах един от най-големите балове на тоя сложен изпит... 34 и нещо си .. тка че тия с 4ките на ваште изпити са си чисти 2ки ;д

LeDa
06-12-2010, 10:30
Едва ли.Аз с 33,928 се притеснявам дали ще ме приемат ..

koteto120
06-12-2010, 10:56
е защо се притесняваш? Балът ти е висок. ти къде искаш да влизаш, защото то зависи и от това колко е бил минималния бал миналата година.

LeDa
06-12-2010, 11:06
е защо се притесняваш? Балът ти е висок. ти къде искаш да влизаш, защото то зависи и от това колко е бил минималния бал миналата година.
Първа английска или първа испанска. :)

koteto120
06-12-2010, 11:39
ама в кой град?

LeDa
06-12-2010, 11:41
ама в кой град?
София .

elito6754
06-12-2010, 15:08
LeDa Това,което приказваш са пълни глупости. Пределно ясно е че с бал почти 34 ще те приемат навсякъде, тъй че са излишни притесненията си. Някой беше питал дали ще влезе с бал 31, ти му говориш за бал 34. нищо лично, но май просто се фукаш.

Относно въпроса..миналата година се влизаше с 31 и нещо за 73 СОУ, първа немска според мен няма да стане.

shakira96
06-12-2010, 15:24
С бал 32,572 ще мога ли да вляза в 1-ва Испанска? Или в Търговско-банковата? Става въпрос за София. :(

bori96
06-12-2010, 17:02
А с бал 33.3 за първа английска в София?

krokkrok
06-12-2010, 17:10
Йехааа :grin:
БГ - 5.714
МАТ - 4.679
Изобразително - 4.500

Балът ми се оформя 31.751, ама не съм сигурна как се включва изобразителното за тва .. :-)

Изобразителното е х1 към бала...
БГ - 4.821
МАТ - 5.089
Изобразително - 5.500

Аз ще трябва да наваксвам с изобразителното,балът за тази паралелка ми е 37 и нещо

BebYlzZz
06-12-2010, 17:25
^ как 37 бе :shock: ? Нали макс бал е 36?

bbe3
06-12-2010, 18:10
Някой знае ли кога ще излезе статистиката за София. С 5,946 по математика и 5,732 по български към кое място мислите, че ще съм в София?

baobaobao
06-12-2010, 18:25
Dali s bal 32.28 6te uspeq da vlqza v angliiskata v plovdiv ili ruskata plovdiv :( :( :( :( :( Nqkoi koito e zapoznat pls da pishe :P

dan23
06-12-2010, 18:48
Dali s bal 32.28 6te uspeq da vlqza v angliiskata v plovdiv ili ruskata plovdiv :( :( :( :( :( Nqkoi koito e zapoznat pls da pishe :Pмомче или момиче си ?

elito6754
06-12-2010, 18:58
С бал 32,572 ще мога ли да вляза в 1-ва Испанска? Или в Търговско-банковата? Става въпрос за София. :(

Ако 32.572 е за езикови, мисля че влизаш в испанската. сигурно и в ТБГ.

brutaLxxbunny
06-12-2010, 19:00
Някой знае ли кога ще излезе статистиката за София. С 5,946 по математика и 5,732 по български към кое място мислите, че ще съм в София?

Във форума не знам да има много софиянци,но мисля,че си дооста добре :)

brutaLxxbunny
06-12-2010, 19:02

Ако 32.572 е за езикови, мисля че влизаш в испанската. сигурно и в ТБГ.

Дано,дано .. аз се чудя с моя бал 32,898 дали ще мога да вляза в 1 АЕГ :(

elito6754
06-12-2010, 19:05
Само уточнявам, че това са по-миналогодишни балове, като се има в предвид, че миналата година оценките бяха много по-ниски.

shakira96
06-12-2010, 19:11
Истина ли е, че от всички желания, които се посочат, могат да те изберат само в 1 училище? :shock:

SmilezZz
06-12-2010, 19:18
Истина ли е, че от всички желания, които се посочат, могат да те изберат само в 1 училище? :shock:Да,естествено..Не напразно ги пишем така - макар,че не ми допада този начин,но дано ме приемат,както и всички ни от първо желание

haxh
06-12-2010, 20:06
Абе хора дали ще ме вземат в ЕГ''Пловдив'' с бал 32,822.Момче съм....

dan23
06-12-2010, 20:12
Абе хора дали ще ме вземат в ЕГ''Пловдив'' с бал 32,822.Момче съм....И аз съм за там.Би трябвало да те приемат

baobaobao
06-13-2010, 04:41
Dali s bal 32.28 6te uspeq da vlqza v angliiskata v plovdiv ili ruskata plovdiv :( :( :( :( :( Nqkoi koito e zapoznat pls da pishe :Pмомче или момиче си ?

momi4e s1m............. :P

BabyBluee
06-13-2010, 06:28
Абе хора 2х6 на изпитите и диплома пълно 6 предполага максимален бал, нали?

faststep
06-13-2010, 07:56
Защо питате дали може да влезете някъде, гледайки баловете от миналата година? :-o С тогавашния извънземен изпит по математика с 32 можеше да влезеш навсякъде, сега, като всички имат високи оценки, ще се вдигне минималният бал.

Shadowsogirl
06-13-2010, 08:00
^
тъкмо това щях да напиша.. Тая година работите ще са по-различни..

hulk
06-13-2010, 08:14
Тази година ревът ще е голям.
Отлични оценки няма да влизат по първо желание.
Те ви сега лесен изпит.

bori96
06-13-2010, 09:06
Не получих отговор, затова ще попитам отново. С бал към 33.3 имам ли шанс за 1 АЕГ в София?

lustorm
06-13-2010, 09:20
Според официални проучвания, баловете в София ще се вдигнат максимално с единица, а в другите градове не особено много.

bloodyred
06-13-2010, 09:23
Абе много се притеснявате, не са кой знае колко високи оценките и тая година .. това, че тука пишат 90% хора с високи балове, високи от порядъка ва 33 и нагоре нищо не значи, вярвайте ми, няма много разлика от миналата година, по новините казаха дори обратното .. според мен с 30 и нагоре бал, вратите почти навсякъде са ви отворени, от първо, най-много второ класиране .. :))

SmilezZz
06-13-2010, 09:30
bloodyred и аз мисля като тебе..Не ми се вярва да се вдигнат толкова много баловете за "елитните" гимназия..Според мен ще са си както миналата година,а и е по-добре :D ..Както и да е..Притеснението ни е в повечко..Но дано всички влезем още от първо желание..

brutaLxxbunny
06-13-2010, 09:37
Еми тогава погледнете баловете от по-миналата година 2007.Тогава ане е била резачка,нали ?? Баловете не са се много по-различни от миналата може би да са били по-високи само с 0,50 :? Тук някой каза,че са съобщили,че баловете ще се дигнат максимално с единица.Кво се притеснявате толкова пък в крайна сметка?Няма нищо фатално :-o