View Full Version : За проникването с пръсти.. и девствеността
isthislove
05-22-2010, 20:51
Искам да попитам,когато едно момиче е девствено и си прониква с пръсти това означава ли че вече не е девствена като си е прониквала с пръсти.. та и на колко см е тая ципичка и дали може да се скъса с пръсти.. като си е проникнала.Знам че има много такива теми.. и ш си кажете като знаеш защо не провери или не ги потърси просто исках да питам лично и да ми се отговори ...
1Има такива теми!
2Защо не се образоваш малко от темите обозначени като важни?
3Да може да се скъса ципата с пръсти!
ladykeisy
05-22-2010, 20:56
Девственоста
Девствена е жена, която никога не е правила вагинален секс с проникване - по дефиниция. Всъщност вагиналното проникване, водещо до разкъсването на химена, е само една част от сексуалното общуване. Възможни са и се практикуват толкова много видове сексуално общуване, че според мен термина "девственост" подлежи на сериозна ревизия. Девственоста изразява душевно, а не физическо състояние. Всеки започва сексуалния си живот на различна възраст и по различен начин. Важното е да не се прави нищо, за което момичето не е още готово. И физически... и психически. Не бива момичето да прави секс преди да го е поискала наистина самата тя. Не бива да прави секс само защото "Приятелките ми вече не са девствени - останах само аз и ми се смеят" или защото "Вече съм на ХХ години и не е нормално да не правя секс" или защото "Искам да знам какво е, за да може при разговори да не изглеждам задръстена"! Така или иначе всяко едно сексуално общуване – всяка една интимност, е отделен избор за момичето. Каквото и да прави, тя трябва да е наясно какво прави, да познава начините за безопасното му практикуване, да приема да го направи и да приема напълно партньора, с когото или която го прави. Факта, че едно момиче е изгубило девственоста си, не е никаква причина да занижава критериите си за партньорите. Точно обратното. Трябва наистина момичето да е готово самото то за секса и когато започне да го прави, да знае как да го прави безопасно. Една вероятна бременност или здравословен проблем в началото на сексуалния живот, може да окаже много негативно влияние в бъдещия сексуален живот на момичето. Разбира се, чисто технически момичето може да е девствено (без разкъсан химен), но да практикува различни други видове сексуални контакти (орален или анален секс, примерно), което според моето виждане не е много съвместимо с понятието за девственоста. Химена представлява една мембрана от тъкан, която се намира около вагиналния отвор. Исторически химена се смята за знак на сексуална чистота и невинност, която се отнема на жената при първото проникване. Сега вече се знае, че химена може да има различна форма, размер и здравина, и може да бъде разкъсан при много други дейности, с които се занимава модерната жена - при спорт, гинекологичен преглед, използване на тампони при менструация, при мастурбация... Здравината на химена вече изобщо не е доказателство за девственост. Може една жена да е с разкъсан химен и да не е познала никаква сексуална близост с никого. Може химена да е здрав, но жената да е много опитна в аналния или оралния секс. Девственоста има много социални, културни и религиозни измерения, но в края на краищата тя има различно значение и стойност за всяко момиче персонално. Зависи много и от средата в която живее и от мястото на което живее и от възпитанието и от много други неща. Добре е едно момиче да се замисли какво означава за нея самата израза "Губя своята девственост" и да се опита да разбере какво иска самата тя. За едно момиче, колкото по-добре опознае себе си, колкото по-наясно е със себе си - толкова по-лесно ще и е, да е наясно с другите.
machoka го е написал,просто някой трябва да го прочете....
krokkrok
05-22-2010, 20:56
1Има такива теми!
проф. Саше...
да добавим,че е точно на "входа" :D
wtf ако "моми4ето" иска да остане девствено да не си бърка с пръсти бе ебаси
1Има такива теми!
проф. Саше...
Аве първо Ева ми викаше професор сега и ти! Е без коментар!
krokkrok
05-22-2010, 21:00
1Има такива теми!
проф. Саше...
(т'ва е коментар :D ) Еми явно има причина , Саше...
^+ :)
ReachlessGirl
05-22-2010, 21:02
Искам да попитам,когато едно момиче е девствено и си прониква с пръсти това означава ли че вече не е девствена като си е прониквала с пръсти..
за мен девствена ципа НЕ е равно на девственост ..
дали може да се скъса с пръсти.. като си е проникнала ..
Зависи от еластичността и здравината й ..
Бе стига ве с тва професор ме карате да се чувствам като някое примерно зубърче!
А иначе съм съгласен с миминко така е и за момчетата независимо колко са се празнили докато не се из*бат са девствени!
ef4etyYy
05-22-2010, 21:05
fear4o, за да ти викам професоре значи има защо, не мислиш ли :-P само споко моля те 8-) :-)
иначе съм напълно съгласна с miminko ;)
banan4ireloaded
05-23-2010, 01:46
1Има такива теми!
проф. Саше...
са и аз ще ти викам :D :D :D нее няма :)
па темата: wtf?? :razz: :razz: :razz: :razz:
FamauseBaby
05-23-2010, 06:28
:?
SexyBitch
06-01-2010, 18:43
Абе една приятелка вика че ако човек си е проникнал САМО с един пръст, не си е скъсал химена.Така ли еБ
Абе една приятелка вика че ако човек си е проникнал САМО с един пръст, не си е скъсал химена.Така ли еБ
Зависи от момичето и от пръста! Ако пръста й е като кебапче определено се е отворила :razz: !
fanincety
06-01-2010, 20:41
Аее..девствената ципа малко е трудно да се разкъса с пръст, но все пак, както казаха по-горе ако имаш пръсти-кебапчета...
Иначе miminko ви го подчерта ;]] преди мене.. и пожарогасител да си навреш, докато не си го правила с момче си девствена.. ;]] (лично мое мнение..) :) :P 8-)
anonymous708973
06-02-2010, 12:43
Защо, искаш да се похвалиш, че не си девствена, защото си си бъркала с пръсти? :?
и пожарогасител да си навреш, докато не си го правила с момче си девствена.. ;] (лично мое мнение..)
Иначе това беше най-точното мнение в темата.
То хубаво романи се изписаха за тоя химен, ама аз напоследък се чудя нещо... Когато приятелят ми вкарва целия си пръст, да ми доставя удоволствие, с два да ме боли малко... но когато опитахме в същинския смисъл, си го вкара на поне 5-6 см, чак после ме заболя много и не можахме да продължим. Вярно, че и аз не бях особено влажна, ама по дяволите 5-6 см?! Как е възможно... :?
Психясвам се.
SmilezZz
06-02-2010, 13:21
1) Има много такива теми..Защо не потърси - преди да пуснеш темата
2) Според мен не можеш да се отвориш с пръсти..Но все пак си зависи и от момичето (Все пак всяко момиче е различно и всеки организъм е различен)
3) Наистина..Ако не си правила секс с момче - девствена си или поне според мен
Зависи от момичето и от пръста! Ако пръста й е като кебапче определено се е отворила :razz: !
хахаха :razz: :razz:
SheIsAggressive
06-02-2010, 15:55
Момичето не е девствено, когато х*й влезе в нея.. ;)
А иначе какви подръчни материали, или пръсти, та дори и цели ръце :D ,си завира, си е нейна работа.. :?
ако е кат мойта бетонна ципа хаха
Grudi_SeXa
06-08-2010, 00:43
ако е кат мойта бетонна ципа хаха
Е, човещинка е.
Иначе съм съгласен, че девственост се отнема с член, а не с инструмент от работното куфарче на татко, нещата от несесера за нокти на мама или зеленчуци/колбаси от хладилника. 8)
TykaSePisheNick
06-08-2010, 07:25
Бе стига ве с тва професор ме карате да се чувствам като някое примерно зубърче!
А иначе съм съгласен с миминко така е и за момчетата независимо колко са се празнили докато не се из*бат са девствени!
Ever heard of ирония? 8-)
Ever heard of ирония? 8-)
Абе остави иронията! То целия форум е ирония!
BiGBaDWolF
06-08-2010, 09:32
Девственоста
Девствена е жена, която никога не е правила вагинален секс с проникване - по дефиниция. Всъщност вагиналното проникване, водещо до разкъсването на химена, е само една част от сексуалното общуване. Възможни са и се практикуват толкова много видове сексуално общуване, че според мен термина "девственост" подлежи на сериозна ревизия. Девственоста изразява душевно, а не физическо състояние. Всеки започва сексуалния си живот на различна възраст и по различен начин. Важното е да не се прави нищо, за което момичето не е още готово. И физически... и психически. Не бива момичето да прави секс преди да го е поискала наистина самата тя. Не бива да прави секс само защото "Приятелките ми вече не са девствени - останах само аз и ми се смеят" или защото "Вече съм на ХХ години и не е нормално да не правя секс" или защото "Искам да знам какво е, за да може при разговори да не изглеждам задръстена"! Така или иначе всяко едно сексуално общуване – всяка една интимност, е отделен избор за момичето. Каквото и да прави, тя трябва да е наясно какво прави, да познава начините за безопасното му практикуване, да приема да го направи и да приема напълно партньора, с когото или която го прави. Факта, че едно момиче е изгубило девственоста си, не е никаква причина да занижава критериите си за партньорите. Точно обратното. Трябва наистина момичето да е готово самото то за секса и когато започне да го прави, да знае как да го прави безопасно. Една вероятна бременност или здравословен проблем в началото на сексуалния живот, може да окаже много негативно влияние в бъдещия сексуален живот на момичето. Разбира се, чисто технически момичето може да е девствено (без разкъсан химен), но да практикува различни други видове сексуални контакти (орален или анален секс, примерно), което според моето виждане не е много съвместимо с понятието за девственоста. Химена представлява една мембрана от тъкан, която се намира около вагиналния отвор. Исторически химена се смята за знак на сексуална чистота и невинност, която се отнема на жената при първото проникване. Сега вече се знае, че химена може да има различна форма, размер и здравина, и може да бъде разкъсан при много други дейности, с които се занимава модерната жена - при спорт, гинекологичен преглед, използване на тампони при менструация, при мастурбация... Здравината на химена вече изобщо не е доказателство за девственост. Може една жена да е с разкъсан химен и да не е познала никаква сексуална близост с никого. Може химена да е здрав, но жената да е много опитна в аналния или оралния секс. Девственоста има много социални, културни и религиозни измерения, но в края на краищата тя има различно значение и стойност за всяко момиче персонално. Зависи много и от средата в която живее и от мястото на което живее и от възпитанието и от много други неща. Добре е едно момиче да се замисли какво означава за нея самата израза "Губя своята девственост" и да се опита да разбере какво иска самата тя. За едно момиче, колкото по-добре опознае себе си, колкото по-наясно е със себе си - толкова по-лесно ще и е, да е наясно с другите.
machoka го е написал,просто някой трябва да го прочете....
+++
Fear4o, не е професор! Той повтаря 4 години. :razz:
Fear4o, не е професор! Той повтаря 4 години. :razz:
Абе аз какво да ги повтарям, аз още не съм стигнал до тях(ако говорим за висшето/ визшето (не съм сигурен как точно се пише) )!!