.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    varna

За проникването с пръсти.. и девствеността

Искам да попитам,когато едно момиче е девствено и си прониква с пръсти това означава ли че вече не е девствена като си е прониквала с пръсти.. та и на колко см е тая ципичка и дали може да се скъса с пръсти.. като си е проникнала.Знам че има много такива теми.. и ш си кажете като знаеш защо не провери или не ги потърси просто исках да питам лично и да ми се отговори ...

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    1Има такива теми!
    2Защо не се образоваш малко от темите обозначени като важни?
    3Да може да се скъса ципата с пръсти!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Девственоста
    Девствена е жена, която никога не е правила вагинален секс с проникване - по дефиниция. Всъщност вагиналното проникване, водещо до разкъсването на химена, е само една част от сексуалното общуване. Възможни са и се практикуват толкова много видове сексуално общуване, че според мен термина "девственост" подлежи на сериозна ревизия. Девственоста изразява душевно, а не физическо състояние. Всеки започва сексуалния си живот на различна възраст и по различен начин. Важното е да не се прави нищо, за което момичето не е още готово. И физически... и психически. Не бива момичето да прави секс преди да го е поискала наистина самата тя. Не бива да прави секс само защото "Приятелките ми вече не са девствени - останах само аз и ми се смеят" или защото "Вече съм на ХХ години и не е нормално да не правя секс" или защото "Искам да знам какво е, за да може при разговори да не изглеждам задръстена"! Така или иначе всяко едно сексуално общуване – всяка една интимност, е отделен избор за момичето. Каквото и да прави, тя трябва да е наясно какво прави, да познава начините за безопасното му практикуване, да приема да го направи и да приема напълно партньора, с когото или която го прави. Факта, че едно момиче е изгубило девственоста си, не е никаква причина да занижава критериите си за партньорите. Точно обратното. Трябва наистина момичето да е готово самото то за секса и когато започне да го прави, да знае как да го прави безопасно. Една вероятна бременност или здравословен проблем в началото на сексуалния живот, може да окаже много негативно влияние в бъдещия сексуален живот на момичето. Разбира се, чисто технически момичето може да е девствено (без разкъсан химен), но да практикува различни други видове сексуални контакти (орален или анален секс, примерно), което според моето виждане не е много съвместимо с понятието за девственоста. Химена представлява една мембрана от тъкан, която се намира около вагиналния отвор. Исторически химена се смята за знак на сексуална чистота и невинност, която се отнема на жената при първото проникване. Сега вече се знае, че химена може да има различна форма, размер и здравина, и може да бъде разкъсан при много други дейности, с които се занимава модерната жена - при спорт, гинекологичен преглед, използване на тампони при менструация, при мастурбация... Здравината на химена вече изобщо не е доказателство за девственост. Може една жена да е с разкъсан химен и да не е познала никаква сексуална близост с никого. Може химена да е здрав, но жената да е много опитна в аналния или оралния секс. Девственоста има много социални, културни и религиозни измерения, но в края на краищата тя има различно значение и стойност за всяко момиче персонално. Зависи много и от средата в която живее и от мястото на което живее и от възпитанието и от много други неща. Добре е едно момиче да се замисли какво означава за нея самата израза "Губя своята девственост" и да се опита да разбере какво иска самата тя. За едно момиче, колкото по-добре опознае себе си, колкото по-наясно е със себе си - толкова по-лесно ще и е, да е наясно с другите.

machoka го е написал,просто някой трябва да го прочете....
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    1Има такива теми!
    проф. Саше...
    да добавим,че е точно на "входа"
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Повече от фен
    wtf ако "моми4ето" иска да остане девствено да не си бърка с пръсти бе ебаси

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    1Има такива теми!
    проф. Саше...
    Аве първо Ева ми викаше професор сега и ти! Е без коментар!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

1Има такива теми!
    проф. Саше...
    (т'ва е коментар ) Еми явно има причина , Саше...

^+
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Re: За проникването с пръсти.. и девствеността

Цитирай Първоначално написано от isthislove
    Искам да попитам,когато едно момиче е девствено и си прониква с пръсти това означава ли че вече не е девствена като си е прониквала с пръсти..
    за мен девствена ципа НЕ е равно на девственост ..
    дали може да се скъса с пръсти.. като си е проникнала ..
    Зависи от еластичността и здравината й ..

Град
    sf
    Бе стига ве с тва професор ме карате да се чувствам като някое примерно зубърче!
    А иначе съм съгласен с миминко така е и за момчетата независимо колко са се празнили докато не се из*бат са девствени!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Град
    Sофiiя City xD
    fear4o, за да ти викам професоре значи има защо, не мислиш ли само споко моля те
    иначе съм напълно съгласна с
    miminko

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

1Има такива теми!
    проф. Саше...
    са и аз ще ти викам нее няма
    па темата: wtf??

Повече от фен
    Абе една приятелка вика че ако човек си е проникнал САМО с един пръст, не си е скъсал химена.Така ли еБ
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Абе една приятелка вика че ако човек си е проникнал САМО с един пръст, не си е скъсал химена.Така ли еБ
    Зависи от момичето и от пръста! Ако пръста й е като кебапче определено се е отворила !
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Аее..девствената ципа малко е трудно да се разкъса с пръст, но все пак, както казаха по-горе ако имаш пръсти-кебапчета...
    Иначе miminko ви го подчерта ;]] преди мене.. и пожарогасител да си навреш, докато не си го правила с момче си девствена.. ;]] (лично мое мнение..) :P
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

anonymous708973
    Guest
    Защо, искаш да се похвалиш, че не си девствена, защото си си бъркала с пръсти?
    и пожарогасител да си навреш, докато не си го правила с момче си девствена.. ;] (лично мое мнение..)
    Иначе това беше най-точното мнение в темата.
    То хубаво романи се изписаха за тоя химен, ама аз напоследък се чудя нещо... Когато приятелят ми вкарва целия си пръст, да ми доставя удоволствие, с два да ме боли малко... но когато опитахме в същинския смисъл, си го вкара на поне 5-6 см, чак после ме заболя много и не можахме да продължим. Вярно, че и аз не бях особено влажна, ама по дяволите 5-6 см?! Как е възможно...

Психясвам се.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1) Има много такива теми..Защо не потърси - преди да пуснеш темата
    2) Според мен не можеш да се отвориш с пръсти..Но все пак си зависи и от момичето (Все пак всяко момиче е различно и всеки организъм е различен)
    3) Наистина..Ако не си правила секс с момче - девствена си или поне според мен
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Зависи от момичето и от пръста! Ако пръста й е като кебапче определено се е отворила !

хахаха
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Момичето не е девствено, когато х*й влезе в нея..
    А иначе какви подръчни материали, или пръсти, та дори и цели ръце ,си завира, си е нейна работа..

Junior Member
    ако е кат мойта бетонна ципа хаха

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от nansii
    ако е кат мойта бетонна ципа хаха
    Е, човещинка е.

Иначе съм съгласен, че девственост се отнема с член, а не с инструмент от работното куфарче на татко, нещата от несесера за нокти на мама или зеленчуци/колбаси от хладилника.

Бе стига ве с тва професор ме карате да се чувствам като някое примерно зубърче!
    А иначе съм съгласен с миминко така е и за момчетата независимо колко са се празнили докато не се из*бат са девствени!
    Ever heard of ирония?

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Ever heard of ирония?
    Абе остави иронията! То целия форум е ирония!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Девственоста
    Девствена е жена, която никога не е правила вагинален секс с проникване - по дефиниция. Всъщност вагиналното проникване, водещо до разкъсването на химена, е само една част от сексуалното общуване. Възможни са и се практикуват толкова много видове сексуално общуване, че според мен термина "девственост" подлежи на сериозна ревизия. Девственоста изразява душевно, а не физическо състояние. Всеки започва сексуалния си живот на различна възраст и по различен начин. Важното е да не се прави нищо, за което момичето не е още готово. И физически... и психически. Не бива момичето да прави секс преди да го е поискала наистина самата тя. Не бива да прави секс само защото "Приятелките ми вече не са девствени - останах само аз и ми се смеят" или защото "Вече съм на ХХ години и не е нормално да не правя секс" или защото "Искам да знам какво е, за да може при разговори да не изглеждам задръстена"! Така или иначе всяко едно сексуално общуване – всяка една интимност, е отделен избор за момичето. Каквото и да прави, тя трябва да е наясно какво прави, да познава начините за безопасното му практикуване, да приема да го направи и да приема напълно партньора, с когото или която го прави. Факта, че едно момиче е изгубило девственоста си, не е никаква причина да занижава критериите си за партньорите. Точно обратното. Трябва наистина момичето да е готово самото то за секса и когато започне да го прави, да знае как да го прави безопасно. Една вероятна бременност или здравословен проблем в началото на сексуалния живот, може да окаже много негативно влияние в бъдещия сексуален живот на момичето. Разбира се, чисто технически момичето може да е девствено (без разкъсан химен), но да практикува различни други видове сексуални контакти (орален или анален секс, примерно), което според моето виждане не е много съвместимо с понятието за девственоста. Химена представлява една мембрана от тъкан, която се намира около вагиналния отвор. Исторически химена се смята за знак на сексуална чистота и невинност, която се отнема на жената при първото проникване. Сега вече се знае, че химена може да има различна форма, размер и здравина, и може да бъде разкъсан при много други дейности, с които се занимава модерната жена - при спорт, гинекологичен преглед, използване на тампони при менструация, при мастурбация... Здравината на химена вече изобщо не е доказателство за девственост. Може една жена да е с разкъсан химен и да не е познала никаква сексуална близост с никого. Може химена да е здрав, но жената да е много опитна в аналния или оралния секс. Девственоста има много социални, културни и религиозни измерения, но в края на краищата тя има различно значение и стойност за всяко момиче персонално. Зависи много и от средата в която живее и от мястото на което живее и от възпитанието и от много други неща. Добре е едно момиче да се замисли какво означава за нея самата израза "Губя своята девственост" и да се опита да разбере какво иска самата тя. За едно момиче, колкото по-добре опознае себе си, колкото по-наясно е със себе си - толкова по-лесно ще и е, да е наясно с другите.

machoka го е написал,просто някой трябва да го прочете....
    +++

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Fear4o, не е професор! Той повтаря 4 години.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си