View Full Version : Какво си правите на косите ?
Такамм незнам дали има такава тема, но ми дойде на акъла.Та значи нека всеки сподели какво прави за своята коса :) .Ще започна аз:
1) къпя я два пъти в седмицата -слагам и веднъж шампоан и отмивам ,балсам не слагам
2)слагам кристали на връхчетата
3)суша я със дифузер за повече обем
4) и накрая я изправям със пресата и слагам лак :-P
сега сте вие :-) :-)
Molzinka
05-23-2010, 16:14
къпя се със шампоан - 3 пъти в седмицата, не слагам балсам
изправям я с преса
суша я със сешоар след като се изкъпя
ако някъде стърчи сутрин слагам серум за изглаждане на косата на проблемното място
понякога слагам крем за лесно разресване
titinkaa
05-23-2010, 16:20
Къпя се с шампоан 3 пъти в седмицата.
Слагам маска за коса,но не винаги.
Кристали слагам рядко.
Не я суша,защото ми цъфти по-бързо,а и е по полезно сама да съхне.
Преса ползвам в годината 2-3 пъти само като имам повод,пък и мойта коса си е права по принцип и не се налага да я изправям.
Сешоара го ползвам само зимата.
Мия я 4 пъти в седмицата. Използвам само шампоан. Суша я със сешоар. Изправям я с преса. Понякога слагам и кристали, когато се сетя. :)
AfterDarkGirl
05-23-2010, 16:24
Къпя я три пъти в седмицата, слагам шампоан и задължително балсам, иначе ужасно стърчи. Изсушавам я със сешоар, понякога изправям с пресата и това е :)
mArMaLaDkA
05-23-2010, 16:29
мия си косата през ден-два, слагам шампоан(логично е някак), балсам, но не всеки път, суша първо с кърпа, после със сешоар. Рядко й слагам масло, по-често/почти винаги серуми.
shakira96
05-23-2010, 16:38
Мия си косата три пъти в седмицата. Използвам шампоан и балсам. Суша я със студената струя на сешоара. Един или два пъти в седмицата използвам преса.
Мия си косата три пъти в седмицата. Използвам шампоан и балсам. Суша я със студената струя на сешоара. Един или два пъти в седмицата използвам преса.
Точно така е и при мен!
+ това, че често използвам лак за коса, като я изправя де..
- мия я три пъти в седмицата с шампоан
- слагам си и балсам, понякога и маска
- пръскам я с един спрей за предпазване на косата от горене, но също така е за обем и фиксация
- подсушавам с кърпа, след това слагам кристали
- суша със сешоар, иначе е ужасно къдрава
- изправям с преса или я къдря с маша, понеже косата ми е бухнала и стрърчаща ииииии определено не мога да я оставя в обикновения и вид...
- след като се изправя, пръскам с лак
П.П. и след всички балсами, маски, спрейове и кристали, тя пак цъфти много!
Kallyn4eto
05-23-2010, 18:16
мале като чета о.О
само аз ли не си правя кой знае какво?
през 1-2 дена се къпя - шампоан + балсам
сигурно веднъж във месеца си правя маска
не ползвам сешоар защото си я връзвам някак, така че да е на чупки, къдрички дрън-дрън. само ако си я изкъпя сутринта се суша.
не я изправям - права си е, ама много :D
лакове, пяни и компания суупер рядко.
цъфти, ама не много :D
guinessgirl
05-23-2010, 19:05
мия я през ден,шампоан и балсам,веднъж седмично маска,пръскам я със някви спрейчета, суша я със сешоар,изправям с преса и слагам лак и моделираща паста понякога.
и веднъж месечно я боядисвам :)
Мия я по 3 пъти в сидмицата със шампоан и маска за коса, слагам и кристали и силикон и серум подстригвам я, не я суша(освен когато се налага) тупирвам я, и преса в крените, маши и такива глупусти но не мн редовно
Мия я 2 пъти седмично с шампоан и балсам за руса коса, после я подсушавам леко с кърпа, слагам и малко серум за блясък докато е влажна. Лятото я оставям да съхне сама, а иначе я подсушавам със сешоар. Преса ползвам само за къдрене на вафлички(права ми е косата), рядко напоследък; от време на време се къдря с маша, а по-често с плитки или ролки :) Слагам лак само ако съм се накъдрила.
WaterLilly
05-23-2010, 19:36
Мия я 2-3 пъти в седмицата, слагам балсам, също и кристали за краищата, и това е всичко.
billytalent
05-23-2010, 19:38
Мия я 2 пъти седмично,шампоан,масла,мас� �и,Стимуланти на Икаров,ампули-от всичко 8-) ,не използвам сешоар,изправям я всеки ден и слагам малко лак.
Боядисвам се всеки месец.
Мия я всяка вечер и я изправям всяка сутрин. Доста често използвам и лак. Боядисвам я всеки месец. Знам, че много я тормозя, но иначе хич не ми харесва и просто се налага :D
Мия я през ден-два, слагам шампоан 2 пъти, балсам ползвам рядко, суша я първо с кърпа, ако е студено или бързам със сешуар. Преса използвам рядко. Лакове, пяни, маски и подобни не ползвам. Не я боядисвам.
p3tinc3t0
05-23-2010, 19:53
Мия я 3 пъти седмично..Използвам шампоан и балсам.. използвам сешоар рядко, понеже е много дълга и ако я суша всеки път ще стане метла. Преса и маша използвам само за специални случаи.Не я боядисвам.
Converse333
05-23-2010, 19:57
Мия я през ден-два-три. Използвам шампоан и балсам. След това хининова вода и друг балсам, който предпазва от влага, топлина и т.н. Използвам сешоар много рядко. Използвам преса 1-2 пъти в седмицата, маша не ползвам. Слагам лак и пяна. Не я боядисвам.
alex4et0y
05-23-2010, 20:12
Мия я през ден само с шампоан.
Изправям я с преса или със сешоар.
И понякога малко лак на бретона.
Къдря я с маша понякога и тогава слагам пяна.
мия я през 2-3 дни,тоест по 3 пъти на седмица.
използвам шампоан и балсам за кестенява коса.
маска ползвам рядко,като има 8-)
ползвам кристали
хининова вода
суша я със сешоар
изправям я или я къдря от време на време,зависи какво е времето.
слагам лак естествено в промишлени количества :D
footballgirl
05-23-2010, 23:35
мия я около 4 пъти в седмицата , слагам шампоан и стоя около 2 часа с маска за овредена и суха коса , през 1-2 седмици я мажа със зехтин , след миене и слагам маска без отмиване и някви глупости за обем и за по лесно изправяне ,не ползвам сешоар , всеки ден я изправям с преса и хининова вода ползвам .. тва е май
мия я 3 пъти в седмицата само с шампоан
суша със сешоар
и изправям с преса почти всеки ден
+ много лак, братче.. :lol:
KoRnFlAkE
05-24-2010, 02:07
миене през ден+балсам, домашни маски когато се сетя и боядисване веднъж на.. месец и половина някъде.
мия я 2-3 пъти седмично
ползвам маски
суша я с четка и сушоар
ползвам лак за коса
топирам я
-Мия я 3-4 пъти седмично.
-Шампоан,балсам и маска.
-Кристали
-Серуми,гелчета за изправяне.
-Суша я с четка и сешоар.
-Доизправям с преса.
- Когато е влажно времето пръскам лак или с вакса.
-Подстригвам я 1 месечно попринцип,общо взето се старая да и запазя формата.
dead_princess
05-24-2010, 06:25
мия я 2-3 пъти седмично
-шампоан и маска
-кристали с ленено семе
и преди да я изправя слагам
антитермална течност, серум за блясък и след това пак кристали и лак :lol:
dreamer4etoo
05-24-2010, 12:05
мия я два пъти в седмицата(с шампоан ест.) слагам и кристали и според настроението ми 8-) я изправям със сешуара или си я къдря с ролки, плитки или с квото там ми хрумне :lol: даже и бира пробвах :oops: само дето ми са изправи вместо да са накдри :lol:
iiordanova
05-24-2010, 12:18
- мия я 2 - 3 пъти в седмицата с шампоан
- ползвам маска
- кристали използвам , но не винаги
- избягвам да я суша , но понякога се налага ;д
- ползвам преса , не всеки ден 8-)
- лак слагам , но не прекалявам
и това е .. май [/i]
мия я 3-4 пъти на седмица с шампоан и балсам.После я суша със сешоар.Рядко използвам преса.И всяка седмица и слагам маска.
SmileyFace
05-24-2010, 15:25
мия я по 4пъти в седмицата - само с шампоан
от време на време я суша със сешоар
а и понякога я изправям с пресата
честно казано не и обръщам много много внимание :D
Мия я 2-3 в седмицата със шампоан, ползвам само стимулант на Икаров, лак и такива ползвам 1-2 годишно, в нас е вързана или пусната,в залата прибрана ,а на училище всякак само да не ми пречи най често ходя с клечки :) и и махам връхчетат всеки месец
Мия я всеки ден.. Слагам балсам.. Изправям я.. Топирам я.. и я боядисвам през 2 седмици.. :)
rebeccaa
05-24-2010, 16:22
мия я 3 пъти в седмицата, слагам и шампоан, кристали когато се сетя, маски рядко, суша я с сешоар и я изправям с пресата.
мия я през ден със шампоан + балсам
слагам серум
не я суша, или изправям с пресата
плета я на плитки или я оставям да седи както си иска 8-)
понякога домашни маски си бъркам
скоро трябва да я скъся
foreverr
05-24-2010, 18:24
Мия я 2-3 пъти седмично(по често 3 пъти)
Със шампоан я мия(логично :D ) и много рядко и слагам балсам или маска или кристали.Реша я разбира се :razz: .Иначе като третиране нищо не я оравя, тъй като косата ми цъвти много лесно.Много рядко я суша със сешоар.
YourFavoriteDrug
05-24-2010, 19:25
къпя с шампоан,слагам рядко от тия маски със змииски масла и тем подобни,суша със сешоара и туй то (:
през 1-2 месеца я боядисвам..
Мия я всеки ден.. Слагам балсам.. Изправям я.. Топирам я.. и я боядисвам през 2 седмици.. :)
и аз я мия всеки ден,много топирване изправяне..когато се излиза ..боядисвам се когато се покажат корените :D
къпя я когато се измърси различно само шампуан нищо друго
Къпя се всеки ден с шампоан. Не използвам балсам, маски и т.н.
Не използвам преси, сешоари, лак, не я топирам, седи си перфектно сама :D
OtherSide
05-24-2010, 20:48
Mия я два пъти седмично със шампоан/балсам/маска, като преди това задължително седя няколко часа ( а най-добра цяла нощ :Д) с някаква маска с масло, след като я измия - розова/хининова вода.
Единственото вредно нещо, с което си тормозя косата е сешорът, иначе е глезена. :Р
Sunshin3
05-24-2010, 20:53
Аз моята я мия около 3 пъти в седмицата, винаги с шампоан и балсам. Подсушавам с кърпа и й слагам една бърза маска, след 15-20мин я отмивам с вода. Пак подсушавам с кърпа, хининова вода в корените, повечето пъти я суша със сешоар и после винаги я изправям с преса и пръскам лак. Понякога я чупя с пяна.
Magichkaa_
05-24-2010, 21:15
Къпя я в сряда и в неделя,като през 1-2 недели правя маска.След къпането суша с топла хавлия.Връзвам я на шнола и когато я пусна си е на идеални букли.Изправям я рядко,а за сушенето със сешоар само за спешни случаи.Слагам често кристали.И балсам,понякога ;д
Mariela1995
05-24-2010, 21:49
Мия си косата през ден. Слагам и кристали и балсам без измиване да не пада боята . изправям я всяка сутрин пр си и вафли в корените
chocolatedidi
05-25-2010, 07:44
Къпя я 2 или 3 пъти в седмицата,не слагам балсам,оставям я сама да си изсъхне,ходя при фризьорката да ми прави сешоар (от време на време) !
FamauseBaby
05-25-2010, 07:58
еми обичайното : мия я 3 п0някога 4 пъти в седмицата .. суша с сешоар .. не я изправям с преса к0сата си ми е права .. реша я п0 3 пъти на ден :) .. и х0дя на фризиор веднъж в месеца, п0някога и през 2 месеца .. п0някога си правя мн0го готини прически когато съм на р0жден ден, имен ден, бал или свадба .. а п0някога си правя прическа пр0сто така :)
BadBadGirl
05-25-2010, 08:02
Хора,вредно е да си я къпете толкова често в седмицата,да не говорим всеки ден.. :shock: Аз лично я къпя 2 пъти в седмицата,нито ми се омазнява,нито нищо. Плюс това използвам специални маски за коса,и я изправям. :)
vagarious
05-25-2010, 12:55
Мия я 3 пъти в седмицата с шампоан,после балсам или маска(всеки път), сега й слагам ампули, а преди хининова вода.Също и кристали, но скоро не съм, защото свършиха и все забравям да си купя.Суша я със сешоар - понякога слагам пяна и я къдря с дифузера, а понякога я изправям със сешоара, за да ми е по-лесно после с пресата за изправяне и след това за обем.Топирвам и слагам лак.А когато си знам, че никъде няма да излизам- с нищо не я третирам.Само сешоар-а.Грижа си се за нея.А и вече не е руса и това си оказа влияние. 8-) Харесвам си косата. :grin:
ReachlessGirl
05-25-2010, 13:05
- мия я през ден - два с шампоан ..
- слагам й серум за сухи краища + хининова вода ..
- маски си правя през седмица ..
- суша я със сешоар, но по - често използвам преса след като изсъхне + спрей за предпазване на косата при сушене + лак за коса ..
- от време на време слагам и балсам за лесно разресване ..
:-o
къпя я три пъти в седмицата
суша я много рядко със сешоар
реша се и я връзвам
Нека и аз като момче да сложа един коментар.
1.Мия я всеки ден сас шампоан
2.Слагам кристали
3.Изправям я с преса
bonbonkata011
05-25-2010, 14:25
Мия си косата всеки ден с шампоан (head & shoulders с мента или един друг шампоан на Лореал).
Не използвам балсам. Вместо това си слагам маската Lorys с плодовете или със змийско мляко.
Подсушавам с кърпа за около 5 мин. и си слагам спрей за коса от Ейвън.
После слагам и кристали на биофарма.
Суша със сешоар и изправям с пресата.
Не си правя много често маски, като се има впредвид колко много си горя косата :D Обикновено всяка сeдмица си слагам от маската Lorys и стоя така около 1 час.
Понякога си слагам от стимуланта за коса Икаров и хининова вода Милва.
Втривам си в косата едни капсули (Герикапс). Много са хубави.Те са хранителна добавка, но са просто течен витамин А и Е. Стават също и за една много хубава маска за лице.
Ами това е :D
anonimchetou
05-25-2010, 14:29
мия си косата 3-4 пъти в седмицата
суща я с сешоар
изправям я
правя и вафлички
топирвам я
и дооформям
понякога кристали на краищата
reoffender
05-25-2010, 14:36
мия я всеки ден,
разрошвам я само...
много рядко я къдря (:
Мия я през ден, сменям шампоаните редовно. След това слагам кристали и суша. Изправям я после, ако искам.
Иначе си правя маски и си слагам балсам, но рядко. 1 - 2 в седмицата, примерно.
Vikito0o
05-25-2010, 14:58
Мия си косата 2-3 седмично.След това си я изсушавам с сешоар,изправям и ако не ме мързи си правя вафлички.
Взимаш един кичур коса и гребен за топиране и в корените енергично решиш с движения нагоре и надолу, докато стане заплетено! Слагаш лак и прематаш кичура от другата стана, така с няколко кичура, изчакваш няколко минути да засъхне лака и връщаш кичурите в старата позиция! Хубаво става като имаш и отдолу вафлички от преса olee kajete mi kak po to4no stava pls na4i vaflite trqbva da gi napravi6 predi topiraneto i posle da gi topira6 i kak krqbva da gi napravi6 za da ne ti se razdelq kosata otgore na p1t.. posle za sresvaneto nqma problem kajete mi pls :( :(
slynchoo
05-25-2010, 15:13
Мия си косата 2 пъти в седмицата(с шампоан на Лореал).Използвам балсам за коса на Wash and Go.Изправям я мн рядко вече,сигурно към 1-2 пъти в месеца.Понякога я къдря с пяна.
Суша я със сешоар след всяко миене на косата.Използвам и кристали за коса.Доскоро си правих и маска за коса с тривитаминол,използвах и хининова вода.
Нека и аз като момче да сложа един коментар.
1.Мия я всеки ден сас шампоан
2.Слагам кристали
3.Изправям я с преса
Момче?
GunSnSteelflowers
05-25-2010, 18:34
Мия я през ден със Selsun, много съм доволна от него. Балсам вече не ползвам, подстригах се доста и не ми се заплита. Преди я връзвах, различни кокове и т.н,сега като е къса с пяна, четка за топиране и сешоар, за да постигна такъв ефект http://images2.fanpop.com/images/photos/6500000/alice-twilight-series-6539295-1982-2560.jpg и всеки месец краища, много й се радвам късичка, много се разнообрази :)
Къпя се през два дена... Слагам си Head and shoulders с мента.. После балсам за златисти отблясъци :lol: (пълна простотия за мен..) Излизам засушавам с кърпата, връзвам на опашка тип кок.. Чакам да изсъхне пускам косата.. Изненадаа станала е къдрава :razz: Бодвам два пръста за обем ии излизам
ПС - Ето снимка http://www.prikachi.com/files/1610154C.jpg
Злеташка е ама си личи косата.. 8-)
gia_sena_mono
05-25-2010, 21:49
Мия я 2-3 пъти в седмицата с шампоан за боядисана коса на Гаринер. Понякога използвам и маска на Лорис. След баня я попивам с кърпа и слагам балсам без отмиване пак на Лорис. Напоследък не използвам сешоар. Боядисвам я през около 2-3 месеца. Изправям я кажи-речи всеки ден.
И това е.
Shadowsogirl
05-26-2010, 03:59
Мия я два, рядко три пъти седмично със Лореал 5 Рипеър.
Винаги слагам маска Лорис със змийско мляко или балсама на Лореал от същия вид като шавпоана. Ако не ме домързи и двете.
Пръскам я с един лосион на Рубела, за да е предпазена от пресата.
Изправям я всяка сутрин, обикновено и правя и вафлички, но не винаги.
Понякога я тупирам, следователно ползвам лак за коса.
В отделни случаи и маша или пяна.
Sunshin3
05-30-2010, 21:52
Аз моята я мия около 3 пъти в седмицата, винаги с шампоан и балсам. Подсушавам с кърпа и й слагам една бърза маска, след 15-20мин я отмивам с вода. Пак подсушавам с кърпа, хининова вода в корените, повечето пъти я суша със сешоар и после винаги я изправям с преса и пръскам лак. Понякога я чупя с пяна.
Аз забравих да спомена, че преди да я изсуша напълно й слагам L'oreal Hot Liss и понякога(доста рядко) кристали. 8-)
SummerDream
05-30-2010, 23:43
Мия си косата 3 пъти седмично, рядко слагам маска,суша я.След като я изправя, което около 2, най-много 3-пъти в седмицата, и слагам вафлички, леко я топирам ии това е, общо взето.
nymphadora
05-31-2010, 06:50
Ох,аз и правя мноого неща 8-)
Мия я през ден и слагам маска на Gliss,или балсама им против цъфтене.
След това я пръскам със спрей против цъфтене и не я суша със сешоар.
Понякога я къдря с бира.
Sunshin3
05-31-2010, 07:40
Абе как си задържате косите прави по няколко дена бе? Моята и с пяна, лак, вакса и всякакви други глупости права НЕ стои. А ако е влажно времето... макс 5-10мин и вече е страшно начупена. 8-)
Мия я 2-3 пъти седмично.
Маска - 1 път месечно.
Само шампоан ( някой път и балсам, зависи)
Преса и сешоар - рядко.
Връзвам я така, че да е къдрава после докато се изсуши ;)
мия я 2-3 пъти седмично
използвам серум за сухи краища
някой път и течна вакса
това е 8-)
някой път я суша със сешоар, но повечето пъти сама се суши :D
Anushkaa
05-31-2010, 08:30
Абе как си задържате косите прави по няколко дена бе? Моята и с пяна, лак, вакса и всякакви други глупости права НЕ стои. А ако е влажно времето... макс 5-10мин и вече е страшно начупена. 8-)
+1 The same !! :-o
иначе .. мия я по 2-3 пъти в седмица, балсам НЕ използвам .. суша я, изправям я задължително .. ако не това, тогава я правя на плитки и спя така, а на сутринта е някаква вълнообразна ;дд 8)
3-4 пъти в седмицата си я мия с шампоан,балсам и понякога си правя маска ...
после изправям я с преса,правя я на вафлички и я топирам ....
DqVoLsKoJeLaNiE
05-31-2010, 08:45
Аз гледам горе-долу да си щадя косата,но...не успявам. 8-)
-мия я 2-3 пъти седмично;
-с шампоан и балсам, през седмицата й слагам:подхранваща маска, хининова вода, стимулант, серум за изглаждане
-когато я суша слагам кристали и някакви капсули за предпазване;
-правя й "бани" с лавандулово етерично масло и някакви масажи на скалпа с кокосово масло;
-къдря я или я изправям почти всеки ден, когато ме мързи--вафлички;
-топирам я рядко, но като го правя слагам лак за коса;
-от време на време слагам пяна за къдрици и изсужавам с дифузер.
KakaoNaPrax
05-31-2010, 08:47
Как успявате да си миете косите 2-3 пъти в седмицата? :( Аз моята не мога да издържа и 2 дни без да я измия..Просто става адски гадна, знам, че е вредно ама... :( Не мога без да я измия, става гадна, мазна.. Бляя
Мия я през ден(понякога и всеки ден) :D Слагам й балсам, изправям я рядко..
wikshinka
05-31-2010, 11:15
Мия я няколко пъти в седмицата... с шампоан и балсам (иначе много трудно се сресвам, защото косата ми е много гъста... )... не я суша със сешоар , само след като изляза от банята леко с кърпата я подсушавам и я оставям сама да изсъхне... всеки ден я изправям или я къдря.. когато я изправя си правя обем и слагам много лак... ;p
Molzinka
05-31-2010, 11:43
+1 The same !! :-o
При мен става супер права и стои докато не я изкъпя отново само когато отида на фризьор и ми направи прав сешоар. Иначе и аз си се мъча с пресата самичка и стои 2-3 часа най-много и пак се накъдря 8-)
мия я през 1-2 дена.
слагам шампоан и отмивам по 2 пъти ... от малка така съм си свикнала просто .. :)
след това балсам. (разресва се по - лесно.)
суша с кърпа, обръщам се надолу с главата, слагам пяна за обем и суша така.
преди слагах кристали ама сега ме мързи. 8-)
и хининова вода слагам от време на време, просто сега няма нужда. :)
преса ползвам рядко, защото е права и с пресата освен да се накъдря или да се направя на вафлички друго не правя.
mim4encetyyyy
05-31-2010, 12:09
Мия я 3 или 4 пъти в седмицата със шампоан; като е много изтощена слагам и маска;слагам спрей за лесно разресване;слагам едно розово против изгаряне от сешоара и пресата;суша я нормално без дифузер;слагам и кристали и понякога я изправям или я къдря
Ами кво правя, къпя я 3 пъти в седмиццата, слагам и шампоан, чат пат балсам и излизамслагам си кърпат като арабка, разхождам се из стаята и после я суша и една четка и си изправям бретона .
мия си косата всеки ден, като използвам шампоан и балсам. суша я, колкото да не е влажна със сешоар, но понякога я оформям с кръгла четка. изправям я с пресата, колкото да не стърчи. рядко я тупирам/къдря. фиксирам с малко лак. и отново започнах да я боядисвам.
Мия я 3 пъти в седмицата с шампоан, суша я със сешоар само зимата и то не всеки път, попринцип я суша с кърпа колкото да не капе, пръскам с Gohnson's Baby спрей за лесно разресване без отмиване и я сресвам и после я оставям пусната :)
Преса използвам най- много 2 пъти на 3 месеца и още толкова маша
___mimity___
05-31-2010, 15:41
Мия я 2 пъти в седмицата
Веднъж в седмицата слагам Хининова вода :grin:
Два пъти в месеца -- травитаминол
и понякога я изправям
слагам кристали от време на време 8-)
dqvolcheto9
05-31-2010, 15:55
Мия я 2-3 пъти в седмицата
Балсам-Не Шампоан против пърхот
Маска-мн рядко
Кристали-По някога
Слагам хининова вода+хининов шампоан когато се сетя :)
lenito_sf
05-31-2010, 17:40
Всеки ден я мия, особено лятото, тогава и повече от веднъж на ден може. Когато е топло не използвам сешоар. През един-два дни ползвам и хининова вода. Изправям я с пресата всеки ден и слагам лак за коса, а ако си играя с машата или нещо такова, слагам и пяна за коса като основа. Маски, балсами и кристали ползвам много рядко. ;д
sw3etyrrr
06-01-2010, 16:39
Мия я 2 пъти в седмицата или повече,след това я изсушавам като и слагам разни спрейчета,изправям я и правя вафлички в корените.
Mия я с шампоан и балсам през два дни. Понякога използвам спрей за лесно разресване. Оставям я сама да изсъхне,но само през лятото.Изправям я по няколко пъти в месеца. За тези които я изправят всеки ден на 20 ще са плешиви :D само за информация
Моята косица я мия 2,3 пъти в седмицата, а лятото всеки ден(плажове, басейни). Слагам балсам и понякога маска. Суша я, а после изправям...
Момче съм.
До тая сутрин бях с дълга коса - дълъг бритон,бакембарди и отзад дълга,отгоре къса. Миех си я 5 пъти някъде в седмицата (може и 6 не знам),но днес се постригах 3 номер и сигурно 2-3 в седмицата ще я мия само... Тя ми е супер къса.. http://www.bgstar.eu/forum/download/file.php?avatar=21725_1228200201.jpg
Аз моята много я третирамм :( ...
мия я по 2 пъти в седмицата с много шампоан (за да се отмие хубаво лака), слагам балсам (повече, че мн се заплита), ползвам стимулант на Икаров и едно спрейче за блестяща коса на gliss, когато бързам суша със сешоар, изправям с преса (всеки ден), и с вафлички в корените, топирам по много ;д и слагам мн лак за коса ..общо взето е това, а и пия едни витамини за нея ;д...
но смятам да си взема хининова вода, тривитаминол и кристали :)
3-4 пъти се къпя шампоан+балсам
плитки преса нещто (какво се сетя :-D )сешоар
слагам пяна кристали и лак още някакви работи. ( какво побарам :-D )
мия я през ден (много е капризна) 2х шампоан .. балсам не слагам
суша я най-често със сешоар (липса на време пък и я поизправям)
с пресата изправям стърчащото или пък цялата, зависи от времето и настроението ми
:)
StreetFame
06-20-2010, 09:33
Мия я 2-3 пъти в седмицата. Слагам адски много шампоан, за да падне лака. Изправям горния пласт всеки ден, понякога и по 2 пъти. :( Тупирам го всеки ден, понякога правя вафлички в корените. Долния пласт го връзвам. И слагам по многооо лак.
Трябва да си купя кристали и балсам.
8-)
Мия я почти всеки ден с шампоан и балсам.Ако бързам за някъде я суша със сешоар,иначе я оставям да си съхне,а и си слагам кристали.
мия я 2-3 пъти в седмицата с шампоан балсам или маска слагам само когато се сетя рядка я суша със сешоар по често я съша като я трия с хавлията-така бухва понякога слагам и пяна
beachgirl
06-20-2010, 14:49
мия си косата през ден-два, слагам шампоан(логично е някак), балсам, но не всеки път, суша първо с кърпа, после със сешоар
Forester
06-20-2010, 15:00
Мия я два пъти в седмицата с шампоан. Винаги ползвам балсам. Суша я със сешоар и я изправям с преса от време на време. Използвам кристали.
Няма да отварям нова тема, затова ще пиша тук - моля ви, предложете ми някаква ежедневна прическа. Омръзнало ми е да ходя с едни и същи. Преди известно време се подстригах и сега косата ми не е особено дълга - това ми пречи за по-"интересни" прически. Нямам си и на идея какво да я направя :(.
betibarclay
06-20-2010, 16:43
Мия си косата веднъж в седмицата
Използвам предимно маски
Кристали слагам рядко
Много често я пръскам със спрей
къпя я 2-3 пъти седмично ако имам време я оставям да изсъхне ако не-със сешуар ии веднага щом исъхнее я правя на вафлички в корените преди да изляза я топирам ии мн лак за коса случва се да си слагам ии коса(треси) иии обшо взето това е аа и когатоо се е начупила я изправям ама тва рядко защото тя е права :P
schhhhhhh
06-20-2010, 17:40
През ден -два я мия, след тва ако не ме мързи я суша ии накрая я изправям ( ако ми се спи сутрин само я връзвам :D )
Мия я през ден и си я оставям да си изсъхне самичка. Ползвам шампоан, а балсам трябва да си купя в скоро време 8-) . И също така си я реша често. Т'ва е :))
danibebi
06-20-2010, 19:21
Мия я 3 пъти седмично със шампоан,суша я със сушоара и после я изправям с пресата,като слагам лак за коса. :)
XTREMEFREERIDE
06-20-2010, 19:40
къпя я 3 или 4 пъти в седмицата (по-скоро 3) със различен шампоан почти всекъ път
суша я със сешоар, защото ми е много гъста и никога не може да изсъхне сама
понякога я минавам с пресата за изправяне ако е много издивяла
понякога я разрошвам с малко лак или пяна (зависи от настроението)
общо взето, т'ва е :)
Къпя се 3 пъти в седмицата косата ми е прекалено обемна
слагам балсам
изправям се с пресата всеки ден!!! :-)
JustAngel
06-20-2010, 21:31
1.Мия я два-три пъти в седмицата със шампоан и понякога слагам балсам.
2.Понякога използвам и сешоар.
3.Често използвам течни кристали на SERI.
4.Рядко ползвам преса за коса.
5.Пръскам със спрей балсам на GLISS.
beachgirl
06-27-2010, 19:29
Мия я два пъти в седмицата с шампоан. Винаги ползвам балсам. Суша я със сешоар и я изправям с преса от време на време. Използвам кристали.
Няма да отварям нова тема, затова ще пиша тук - моля ви, предложете ми някаква ежедневна прическа. Омръзнало ми е да ходя с едни и същи. Преди известно време се подстригах и сега косата ми не е особено дълга - това ми пречи за по-"интересни" прически. Нямам си и на идея какво да я направя :(.
такаа значи за прическата ... я пусни една снимка с пусната коса ей така без да си й правила нещо ии ще съветвам :D
FiRe_LaDy
06-27-2010, 19:50
Мия я 2 - 3 пъти в седмицата.(шампоан + балсам).Понякога си правя маска,ако се сетя.Винаги я суша със сешоар.Преса ползвам рядко,защото косата ми е права.Лак,пяна и т.н. почти не си слагам.Къносвам я.И .. за друго не се сещам сега.
Мия я попринцип 3 пъти в седмицата ,а сега като е лято и е по -топло ,понякога и всеки ден .
Суша я със сешоар .
Някой път се и изправям или я мачкам с пяна, връзвам я небрежно -намачкано ( :lol: ) и спя така .
FuCkInBuBbLeGuM
06-28-2010, 06:25
- Мия я 3-4 пъти (знам, че е много ама...)
- Суша я със сешоар
- Много рядко я изправям
- Боядисвам я (за кичурите) и я къносвам (за долния пласт коса :D ) всеки месец
- Понякога, още докато е мокра, я сплитам за да се накъдри
tItEufFf
06-28-2010, 07:14
Мия я 2 - 3 пъти седмично. Преди да вляза в банята я разресвам хубаво. След това я мия с шампоан. Без да я разресвам си слагам едно нещо за сухи коси ( Ultra Doux на Garnier, не знам дали го има в БГ ) което всъщност ми оформя много добре къдриците.
milenchetyyy
06-28-2010, 10:42
мале като чета о.О
само аз ли не си правя кой знае какво?
през 1-2 дена се къпя - шампоан + балсам
сигурно веднъж във месеца си правя маска
не ползвам сешоар защото си я връзвам някак, така че да е на чупки, къдрички дрън-дрън. само ако си я изкъпя сутринта се суша.
не я изправям - права си е, ама много :D
лакове, пяни и компания суупер рядко.
цъфти, ама не много :D
И при мен ситуацията е същата :)
къпа я 3-4 пъти седмично със шампоан и после я подсушавам с кърпата и после със сешоара и после си я връзвамм наа опашчица :lol: ии понякога си правя вафлии или си я къдря ама мнмнмн рядко си я къдря смисъл тя ми е начупена нали а пък не си я изправямм НИКОГААА щото като е права ми изглежда ужасноо понежее ми е мн тънкааа ии като е права изглежда се1 имам пет късама на кръст :lol:
Мия я 2 пъти седмично, слагам шампоан,балсам. После слагам кристали докато е влажна и после слагам спрей за боядесана коса. Ако бързам я соша със сешоара,ако не я оставям да си исъхне сама. Понякога я навивам на ролки и изправям с пресата. 2 пъти в месеца слагам тривитаминол.
Callisto
06-28-2010, 14:58
Мия я 1 в седмицата
-шампоан Елсев за боядисана коса
-маска за коса на същата марка, за да подхрани косата
-накрая балсам, за да затвори косъма
В деня преди да си измия косата са правя масаж с бадемово масло или зехтин и го оставям да действа докато спя. Коста ми става много хубава, мекичка, с много блясък и скалпът се подхранва и не ми се омазнява толкова бързо косата. Преди да почна подобни процедури си я миех пред ден.
Според времето, с което разполагам я суша със сешуар или я оставям да исъхне сама, като само я овивам в мека кърпа, за да попие водата, а и да придаде обем.
Зимно и пролетно време избягвам да ползвам пяна за коса, заради дъжда или снега, които ми развалят прическата тотално..една капка е готова да ми накъдри косата за 0 време.
През 1/2 дена си изправям косата с маша.
Ползвам спрей за обем на Wellaflex след всяко миене.
Подстригвам връхчетата веднъж на всеки 2 месеца.
Боядисвам я 1 в месеца, но скоро мисля да се прехвърля на къна.
а може ли някой да качи снмка след изправяне на косата,защото повечето си ги изправяме (ако на няякои му се разправя дее :-) :P :) :) )
ами мия я 2 или 3 пъти седмично, шампоан+малко балсам
обикновено не я суша със сешоар, само ако бързам.Иначе преса ползвам много рядко, за да изправя, но попринцип тя си ми е права. Обикновено я навивам с ролки и слагам кристали-става сладко :-D :lol: 8-) :P :-P :razz:
Мия си косата около 3-4 пъти в седмицата със шампоан. Не използвам балсами и кристали. Не я суша със сешоар. Понякога я правя на вафлички с пресата или на масурчета (спиралки...) с машата. Слагам си лак за коса, но само ако имам работа с пресата или машата. Не я изправям, защото ми е много права и не се изправя. И естествено я вчесвам 8-)
Еми моята я мия 2 пъти в седмицата,но балсами не слагам.Пръскам си един спреи за цъфтящи краища.Суша се със сешуар понякога я оставям сама да си съхне.Слагам пяна и после се изправям и пръскам лак.
Напоследък обаче се чудя вече кви прически да си прая щото косата ми се изтощава много от пресата ии незнам.... :(
MaLkaTa_LaDy
06-29-2010, 21:55
Аз я мия всеки ден... явно е много вредно, ама така съм свикнала. Слагам и вакса и я суша с дифузер. Ако нещо някъде стърчи, го завивам на другата страна с пресата.
BiGBaDWolF
06-29-2010, 22:04
Стрижа се 1 номер 8-)
pussucetka
07-01-2010, 11:22
ОМГ ?! :shock: .. Хора, как можете да си миете косата всеки ден или през ден, два .. Знаете ли колко е вредно ?? :-o .. И после се оплаквате, че на 2-рия ден е вече много мазна .. Еми как няма да е мазна, като всеки ден я миете .. :? ..
Относно темата : Мия си косата 2 пъти в седмицата .. Шампоан: сега съм със Нивеа Волум Сенсатион .. Балсам : някакъв гръцки .. Когато бързам се суша с сешоар като слагам кристали, иначе през повечето време я оставам да си изсъхне сама .. Пръскам се докато е мокра с едно на Лореал за нацъфтяли краища и за по-хубава коса .. Преса вече много рядко използвам .. За специални поводи я третирам като : я къдря или изправям, правя обем, правя си вафлички, слагам многоооо лак и т.н. :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
07-01-2010, 11:33
Mия си косата 2 пъти в седмицата,като задължително използвам маска за коса и шампоан от една серия,както и след това спрей или маска без отмиване.
Изправям я със сешоар и после я минавам с преса и слагам кристали или просто я оставям къдрава,макар че това вече се случва рядко,заради бритона ми...
Ходя на фризьор минимум 1 път в месеца.