View Full Version : Помогнете ми моля ви се...
kikitouuu
05-24-2010, 12:12
Вече няма никакво значение нищо не пишете по-добре е ако може само някой да ми каже как да изтрия темата...
mArMaLaDkA
05-24-2010, 12:27
покани го да изядете по един сладолед. ^^
или по едно захарно петленце!
иди при него и му кажи "пич, аз съм Х и много те ХАР... ако изпитваш същото може да станем гж, ако не, що да не сме само фр?!"
zvQr_nO_s_ChAr
05-24-2010, 13:36
иди при него и му кажи "пич, аз съм Х и много те ХАР... ако изпитваш същото може да станем гж, ако не, що да не сме само фр?!"
+1 :lol:
DqVoLsKoJeLaNiE
05-24-2010, 13:51
Иди с твоята приятелка на баскет, когато той е там и й кажи да ви помогне малко. Заговори се с него и така. :)
kindergarden
05-24-2010, 14:00
иди при него и му кажи "пич, аз съм Х и много те ХАР... ако изпитваш същото може да станем гж, ако не, що да не сме само фр?!" :razz: :razz: :razz:
gLypChenCee
05-24-2010, 14:13
Здравейте аз съм Кики на 12. 6 клас съм и много си харесвам едно момче от 7 клас. В неговия клас мам много приятели... Той е много готин! Да го наречем лицето +. Една приятелка от същия този клас (лицето - ) ми помага, защото го познава... Мисля че знае, че го харесвам и затова се държи странно въпреки, че си има гадже. Една друха приятелка ходи с него на баскетбол и го питала защо ме гледа странно той и казал, че съм му симпатична, а сега го е срам да говори с мен... (не че сме говорили досега де...) А лицето - искаше да ни запознае... обаче лицето + казало, че се познаваме, което не е вярно... Ако може някой да ми помогне с някое съветче как да се запознаем и да му покажа, че го хар... моля ви сеееее :oops: :oops: :oops: Така . Обърни внимание на фразите с тъмния почерк в поста ти.
Първо. - На 12 си и вече мислиш за гаджета и така нататък. Викам да зарежеш `любовта` си към него и да тичкаш при куклите barbie.
Второ. - Ако забравим за първото, защо е нужно приятелка да ти помага? Ти уста нямаш ли си ?
Трето. - Има си гадже [блахаха] намери си някое другарче по игране на топка и него обичай. ^^
Четвърто. - Не е зле да влизаш по-честичко в часовете по Български език, за любов ще мислиш след 2-3 годинки.
Пето. - Срам го е да говори с теб? Всъщност като се замисля една година разлика не е много. Детски му работи.
Шесто. - Лъже за да избегне разговора с теб. Или е излъгал, че си му симпатична или както казах малко по горе - детски му работи.
Седмо. - ХАР си го, знаеш ли, той може да те МРАЗ :shock:
Извод.
Раничко ти е още за `любов`. Това твойто мисля, че е само увлечение, което ,не се безпокой, ще мине. Все пак ако толкова го ХАР го заговори някой път... запознайте се и така нататък.
едит: А, да. И не забравяй за часовете по Български. Успех : ) .
kikitouuu
05-24-2010, 15:45
Да наистина много смешно като не се интересувате просто нищо не пишете аз искам съвети от НОРМАЛНИ хора...