View Full Version : Вила под наем за купон. една вечер.
rainmaker4
05-24-2010, 16:51
Не бях много сигурна къда да публикувам темата.. както и да е. С две приятелки искаме да направим купон.. нещо като троен рожден ден.. в края на юни.. тъкмо и след завършването.. и понеже всяка е в различно училище.. и стана така че се събраха около 150 човека.. (доста голямо число) .. обаче сме доста амбицирани да стане наистина хубаво и не искаве да се откажем. В крайна сметка търсим някаква вила с доста голям двор около София.. бихме били съгласни и на басейн.. но вила по-добре.. Търсихме доста в Интернет и ткрихме някакви, но все пак ще се радваме за съдействие.. ако сте правили нещо подобно.. или знаете подобно място.. Мерси предварително!
Аз не знам за такива места, но успех с търсенето! :) :smt023
radeberger
05-24-2010, 17:01
Мисля , че ще е добре да понамалите малко броиката . Знаеш ли колко пари за храна и алкохол трябва да дадете с тази твоя приятелка :-D
rainmaker4
05-24-2010, 17:06
те са две приятелки ;д
Unendlich
05-24-2010, 17:15
Като цяло - идеята ви е доста добра за купон, а и все пак ще е с нощувка. Има обаче едно 'но'. Прекалено голяма е бройката на хората, които ще присъстват (150), независимо колко е голямо помощението, разходите за храна, алкохол, а и наемането няма да са никак евтини, пък и на 150 човека да обърнеш внимани, малко странно. :-o Повечето дори няма да знаят къде се намират и каква е целта на празненството. ;-)
kalpazanka
05-24-2010, 17:32
Авторке, на коя от двете теми предпочиташ да ударя катинар?
rainmaker4
05-24-2010, 17:37
на която пожелаеш. просто не знаех къде е по-доброто място да я постна. аре на другата.
Честно малко намалете броиката виждат ми се доста сигурно има и поспаливи такаче нз ще трябват доста легла :)
SonataArctica
05-25-2010, 15:56
А ще остане ли нещо от вилата след купона някой питал ли се е ? :lol:
SmilezZz
05-25-2010, 15:58
А ще остане ли нещо от вилата след купона някой питал ли се е ? :lol: 100 % НЕ :lol:
Шегата настрана - наистина бройката е доста голяма и доста пари ще ви трябват за да организирате купона..
А на мен ми се струва,че много филми гледат. :-D
SonataArctica
05-25-2010, 16:10
А ще остане ли нещо от вилата след купона някой питал ли се е ? :lol: 100 % НЕ :lol:
Шегата настрана - наистина бройката е доста голяма и доста пари ще ви трябват за да организирате купона..
и доста пари ще им трябва за да построят къщата наново....
ПП - Ние имахме вила. На един купон 30 човека я срутихме и подпалихме. Беше дървена и мн. здрава.... :lol:
Трябва да го обмислите добре. Първо наема за вилата ви е най-малкия проблем. Трябва да се гледа да е далеч от хора, защото ще има музика предполагам и както е навън, да не ви посетят полицаите :shock: Другото решение е, дори и да е близко да се вземе разрешие от общината, но това е още по-трудно. Тук да кажа нещо като човек който се занимава с музика, озвучаването на открито и то за 150 човека, ще изисква не малко техника, няма да задълбавам, но няма да може да си го направите вие(освен ако нямате техниката в което се съмнявам), ще трябва да платите на някой. Парите за 150 човека, за алкохол и храна за олеле майко :shock: Трябва и някой да приготви всичко, едва ли ще се справите 3-те. Ако някой потроши нещо, ще трябва и да плащате тройно. Да дам пример за нова година за 11-човека само за алкохол и храна излезна около 300 лева. То само 3-4 хубави водки са 100лв, за на вас ще ви трябват много повече. Та в заключение, ако нямате много пари и много нерви, по-добре не се захвайщайте.
neznainiq
11-21-2011, 15:27
Идеята ми е да се съберем приятели за една вечер. Капацитетът ни е около 20 човека може да сме и по-малко :) Търси се в Русе и околните села.
anonymous708973
11-21-2011, 16:43
След като трите сте от различни училища, приятелите ви надали се познават (достатъчно добре). Вие сте приятелки - това добре, ама те?
Общ рожден ден се прави от съученици и се канят 20-30 човека (примерно).
НИКЪДЕ няма да намерите вила, която да събира 150 човека, нито хора, които да искат да ви я дадат.
Успех!
П.П. Пробваите някоя хижа по може да се намери, до вас да има линеъка и полицеиски екип.