.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вила под наем за купон. една вечер.

Не бях много сигурна къда да публикувам темата.. както и да е. С две приятелки искаме да направим купон.. нещо като троен рожден ден.. в края на юни.. тъкмо и след завършването.. и понеже всяка е в различно училище.. и стана така че се събраха около 150 човека.. (доста голямо число) .. обаче сме доста амбицирани да стане наистина хубаво и не искаве да се откажем. В крайна сметка търсим някаква вила с доста голям двор около София.. бихме били съгласни и на басейн.. но вила по-добре.. Търсихме доста в Интернет и ткрихме някакви, но все пак ще се радваме за съдействие.. ако сте правили нещо подобно.. или знаете подобно място.. Мерси предварително!

Аз не знам за такива места, но успех с търсенето!

Супер фен Аватара на radeberger
    Мисля , че ще е добре да понамалите малко броиката . Знаеш ли колко пари за храна и алкохол трябва да дадете с тази твоя приятелка

те са две приятелки ;д

Град
    around the world !
    Като цяло - идеята ви е доста добра за купон, а и все пак ще е с нощувка. Има обаче едно 'но'. Прекалено голяма е бройката на хората, които ще присъстват (150), независимо колко е голямо помощението, разходите за храна, алкохол, а и наемането няма да са никак евтини, пък и на 150 човека да обърнеш внимани, малко странно. Повечето дори няма да знаят къде се намират и каква е целта на празненството.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Авторке, на коя от двете теми предпочиташ да ударя катинар?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

на която пожелаеш. просто не знаех къде е по-доброто място да я постна. аре на другата.

Супер фен Аватара на spopi
    Честно малко намалете броиката виждат ми се доста сигурно има и поспаливи такаче нз ще трябват доста легла

Мега фен Аватара на SonataArctica
    А ще остане ли нещо от вилата след купона някой питал ли се е ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    100 % НЕ
    Шегата настрана - наистина бройката е доста голяма и доста пари ще ви трябват за да организирате купона..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    plovdiv
    А на мен ми се струва,че много филми гледат.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    100 % НЕ
    Шегата настрана - наистина бройката е доста голяма и доста пари ще ви трябват за да организирате купона..
    и доста пари ще им трябва за да построят къщата наново....

ПП - Ние имахме вила. На един купон 30 човека я срутихме и подпалихме. Беше дървена и мн. здрава....

Голям фен Аватара на play23
    Трябва да го обмислите добре. Първо наема за вилата ви е най-малкия проблем. Трябва да се гледа да е далеч от хора, защото ще има музика предполагам и както е навън, да не ви посетят полицаите Другото решение е, дори и да е близко да се вземе разрешие от общината, но това е още по-трудно. Тук да кажа нещо като човек който се занимава с музика, озвучаването на открито и то за 150 човека, ще изисква не малко техника, няма да задълбавам, но няма да може да си го направите вие(освен ако нямате техниката в което се съмнявам), ще трябва да платите на някой. Парите за 150 човека, за алкохол и храна за олеле майко Трябва и някой да приготви всичко, едва ли ще се справите 3-те. Ако някой потроши нещо, ще трябва и да плащате тройно. Да дам пример за нова година за 11-човека само за алкохол и храна излезна около 300 лева. То само 3-4 хубави водки са 100лв, за на вас ще ви трябват много повече. Та в заключение, ако нямате много пари и много нерви, по-добре не се захвайщайте.

Търся къща, апартамент, вила за една вечер.

Идеята ми е да се съберем приятели за една вечер. Капацитетът ни е около 20 човека може да сме и по-малко Търси се в Русе и околните села.

anonymous708973
    Guest
    След като трите сте от различни училища, приятелите ви надали се познават (достатъчно добре). Вие сте приятелки - това добре, ама те?
    Общ рожден ден се прави от съученици и се канят 20-30 човека (примерно).
    НИКЪДЕ няма да намерите вила, която да събира 150 човека, нито хора, които да искат да ви я дадат.

Успех!

П.П. Пробваите някоя хижа по може да се намери, до вас да има линеъка и полицеиски екип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си