View Full Version : Целувам я по челото и като се обърне и режа врата
Какво мислите с изневерите повечето от вас момичета прощавате ли изневери :?
ladykeisy
05-26-2010, 19:52
Нещо темата ти не е довършена.
alex4et0y
05-26-2010, 19:55
Не
Мисля, че има и други теми за изневярата. :)
ако имам приятелка и я сваря да изневерява после... ще копа бустаня
billyana
05-26-2010, 20:10
Изневярата тежи на този , който я напряви. Така , че проблема винаги ще е в него. Прощава господ. Хората се примиряват. Така , че дори партньора да каже " няма проблем" винаги ще носи товара този , който е изневерил.
Не знам..аз съм лапе...
thesweetest
05-26-2010, 20:10
По принцип не ама ако мн държа на тоя човек прощавам един път издъни ли се втори път го заебавам :)
MochaOnMyLips
05-26-2010, 20:14
Никога не бих изневерила и не бих толерирала изневяра по абсолютно никакъв начин. Да бъдеш с някого означава да си имате взаимно доверие и да не злоупотребявате с него. А и на 15/16/17 не си вързан за никого, от кой зор ще изневеряваш?
Разбира се, моето мнение не е обективно. Това е мнението на едно момиче, което предпочита сериозните връзки и в момента се намира в една такава. Тъй като опитът ми с неангажиращи връзки е крайно ограничен, не мога да кажа, как стои положението там :D.
Не,няма смисъл да съм с него след това.
freak1985
05-27-2010, 02:40
ти гей ли си
ReachlessGirl
05-27-2010, 06:48
За абсолютно никакво извинение няма да простя!! .. :?
SilenceMustBeHeard
05-27-2010, 07:00
Сгрешили един път, на хората нищо не им пречи да го повторят и потретят. Така са устроени ВСИЧКИ.
tanch3t093
05-27-2010, 10:37
Не,няма смисъл да съм с него след това.
И аз също .. Не бих била с човек, който е искал друга докато е бил с мен ...
DeViLMaN
05-27-2010, 10:43
попринцип съм добър и бих простил и изневяра, ама ако получа добро извинение (или добра лъжа) иначе ще си замълча и повече "Тя" няма да ме види .... :)
YouDontKnowMe
05-27-2010, 10:48
Не са ми изневерявали , в това съм сигурна. Но бих простила изневярвата, ако е само за единия флирт, единия секс. Тайните връзки, двойната игра -участвала съм в нея - има последици от емоционална гледна точка . Ще простя ако човека ми го каже, всичко остане скрито за любопитните очи и уши.
Примерно, сегашният ми приятел ако случайно иска да започне друга връзка- няма да го спра. Връзката ни се крепи най-вече на силното ни приятелство. Това е най-важното за мен. Да ми споделя всичко, да си помагаме, да се подкрепяме. Ако решим някога да потърсим искрата в други хора, аз него не бих го спряла . Ако ми изневери - ще му простя само, ако ми довери всяка подробност и ми докаже, че не е предал доверието ми по някакъв начин (т.н. не е излъгал за нещо). Има страшно силно собственическо чувство към всичко и всички около мен, в случая бих се преборила с него. Изневерявала съм много пъти на предишният ми приятел, знам какво да седиш до някого заради причини различни от любовта (съжаление, чувство за отговорност и т.н.). Не бих си го причинила на връзката отново - да търпя предателство и да стоя от съжаление, като същевременно с това и аз предавам човека до мен.
Хубаво е хората да имат чисти отношения. Независимо дали си изневеряват, или не.
Няма да го чета,^ защото сама ще се объркам в собствените си мисли отново :D
не бих простилаизневярата...това е 1 гавра с човека до теб..
Ако ще изневерява, по добре да прекрати връзката отколкото да причинява такова нещо...
whitediamond
05-27-2010, 13:29
Не! Направи ли го веднъж,ще го направи отново. Все пак съм телец и ми е в природата чуството за притежание. Или е мой или късаме. Няма да го деля. Иначе и в неангажиращите връзки може да се получи изневяра. Примерно,ако гаджето ти докато ходите се натиска с друга,това си е вид изневяра,колкото нелепо да звучи. Не разбирам защо някои мъже имат до себе си толкова прекрасна жена и пак тръгват да опъват други. Разбирам да е някоя грозна,че да не я искаш,ама защо се получава така? :(
YouDontKnowMe,много хубав начин на мислене имаш,личи си че имш опит във връзките :)
Не съм имал сериозна връзка ,така че този проблем за мене не съществува 8)
Princessani
05-27-2010, 14:22
Какво мислите с изневерите повечето от вас момичета прощавате ли изневери :? за сегашния ми приятел съм на 100 процента сигурна,че изневяра от него или от моя страна ще бъде края на връзката ни.Никога покаквата и да е причина не бих му простила.Нито бих простила на себе си ако аз го направя ,за което едва ли някога може да се случи .
Pawiinka
06-01-2010, 15:27
Завиисии много от момчетоо ...
SmilezZz
06-01-2010, 17:47
НЕ..НИКОГА..Даже и да го обичам безумно много - няма смисъл да съм с него след това
bobito_th
06-01-2010, 17:50
Никога не бих изневерила и не бих толерирала изневяра по абсолютно никакъв начин. Да бъдеш с някого означава да си имате взаимно доверие и да не злоупотребявате с него. А и на 15/16/17 не си вързан за никого, от кой зор ще изневеряваш?
Разбира се, моето мнение не е обективно. Това е мнението на едно момиче, което предпочита сериозните връзки и в момента се намира в една такава. Тъй като опитът ми с неангажиращи връзки е крайно ограничен, не мога да кажа, как стои положението там :D.
напълно съгласна :)
Изневяра бих простил ако знам, че няма вложени чувства!