View Full Version : Езици или математика?
Кое мислите дава по-добър старт за бъдещето-езиците или математиката?Езици или математика ви се отдават и кое от двете ви създава по-големи трудности?
TheSecret
05-27-2010, 08:13
На мен лично математиката повече ми се отдава, но не съм зле и с езиците. По принцип зависи с какво мислиш да се занимаваш за в бъдеще, все пак комбинацията и от 2-те е най-добра ;)
На мен лично математиката доста ми се отдава.Доста повече от езиците, но аз лично мисля че с език имаш шанс за по-голяма реализация Оо
ivcheto0o
05-27-2010, 09:03
На мен математиката изобщо не ми се отдава,затова съм си избрала езиците.И с двете има реализация стига да имаш желание,но все пак може би с езиците шанса е по-голям.
fUcKsMiLe
05-27-2010, 09:04
с език имаш шанс за по-голяма реализация
+1 :) и успех :P
Unendlich
05-27-2010, 10:09
1. На мен ми се отдават доста по-добре езици, отколкото математика, физика и химия. Доста трудно ми създават, за това избрах именно да съм в езикова гимназия. :)
2. Зависи на теб какво ти се отдава и в какво си по-добър/ра
3. Шансовете за реализация клонят в полза на езиците, но когато човек е много добър в дадена област, винаги ще има реализация за него.
:)
езиците са ми по-леснии :grin:
Математика! Аз това ще избера.. Ама, ако не ти върви поне малко по - добре не я избирай :)
Определено езиците ми вървят повече и в тази насока може би имаш по-голям шанс за реализация. По математика бях също добра преди две години, но смениха учителката, сложиха някаква баба и от тогава математиката не ми върви. Затова ще кандидатствам нещо, което не изисква математика.
SmilezZz
05-28-2010, 15:28
На мен лично ми се отдават и двата предмета..
Както казаха и по-горе - комбинацията от двете е най-добре..Но все пак си зависи какво искаш да следваш..
Но пък ако математиката не ти се отдава - най-добре изобщо не я избирай..Защото после ще ти е доста трудно..
Успех с избирането
учи езици! поне 2, с английския - 3.
понякога ме е яд, че завърших математическа, честно, езиците са важни и стават все по-важни.
DeinStern
05-28-2010, 15:31
Езиците винаги са заемали 1-во място в личната ми класация. 8-) По математика съм добра, но със страшно отегчение сядам да решавам задачи. Като цяло, това не ме влече и затова избрах езиците.
Шансът за реализация е много относително поняятие, можеш да се реализираш с много труд и воля, ако ще и да учиш физика на финландски. :D
sladk1KiFlA
05-28-2010, 15:32
математика
и науки като нея :P
мразя езици :?
DarkWhisper
05-28-2010, 15:33
Езици! Математиката е толкова трудна... :-x
vanilievisez
05-29-2010, 17:48
езици, Боже
при мен никога не е ставало и дума за съмнение, математиката не ми е силна страна
krokkrok
05-29-2010, 17:58
Ми ако мн се чудиш - МГ с език
Според мен с език имаш по-голям шанс за реализация. Аз лично нямам проблеми нито с езиците, нито с математиката :) но бих избрала език 8)
Езикът според мен е повече бонус, отколкото посока за развитие. Почти всяка професия изисква владеенето на чужд език, но владеенето на чужд език само по себе си не предоставя много професии. Математика+език е идеално. В една тема писахме кои са переспективите, ако си избрал да се развиваш с математика.