PDA

View Full Version : дали да го потърся?или не си струва?

byby0202
05-27-2010, 11:09
Здравейте! :) Накратко:излизах с едно момче.На последната ни среща се целувахме.После той не ме потърси,аз му писах един път в скайп и той каза,че на другия ден заминава за Сл.Бряг да работи.Тва беше всичко,но пък довечера ще ходя на един купон в Сл.Бряг и ся се чудя дали да му драсна един смс,че ще бъда там и да се видим.Не знам и аз,кво очаквам, и не знам дали си заслужава при положение,че няма да го видя цяло лято,освен,ако не ходя пак там.Някакви съвети? :)

justonegirlwithonehope
05-27-2010, 11:23
Та вие сте се виждали едва няколко пъти, защо просто не се откажеш ?

BlueFace
05-27-2010, 11:38
Зависи какви са ти намеренията...Ако искаш просто да се видите -ок .Ако искаш да получиш просто още една целувка (това не е много сигурно) - пак ок . Но ако искаш нещо повече - няма смисъл :)

Kukumqvka
05-27-2010, 11:40
Няма смисъл.

byby0202
05-27-2010, 11:42
Та вие сте се виждали едва няколко пъти, защо просто не се откажеш ?да кажем,че го харесах и се надявах на нещо повече,но ся се замислям,дали си заслужава

YouDontKnowMe
05-27-2010, 11:44
Какво значи "няма смисъл" ... Какво лошо има в това да се видите на по кафенце (кола, сокче и т.н.)? Може пък нещата да се развият чак след като се прибере от Слънчев бряг.

byby0202
05-27-2010, 11:52
Какво значи "няма смисъл" ... Какво лошо има в това да се видите на по кафенце (кола, сокче и т.н.)? Може пък нещата да се развият чак след като се прибере от Слънчев бряг. няма лошо,ама може и да зарибява някоя друга там,нямам никви вести от него,даже последния път,преди да замине,като си псиахме се държеше някво хладно

bobito_th
05-27-2010, 11:55
Зависи какви са ти намеренията...Ако искаш просто да се видите -ок .Ако искаш да получиш просто още една целувка (това не е много сигурно) - пак ок . Но ако искаш нещо повече - няма смисъл :)

напълно съгласна :)

Sisi7u
05-27-2010, 11:57
няма смисъл !!
след като сте се целували, а после не те е потърсил ..
но пък като се върне от Слънчев бряг може тогава да го потърсиш ..
да видиш дали ще стане нещо 8-)

byby0202
05-27-2010, 11:58
тъй,ся му драснах едно съобщение:`zdr,kak si?dove4era 6e sum v sl.brqg,moje da se vidim`.И ся трябва да чакам :-D

onestar
05-27-2010, 12:42
Аз не бих писала. Е, ти обаче, вече си го направила и в такъв случай... да, остава да чакаш.

Daveyjones
05-27-2010, 13:41
oo да продължавате със страхотните теми , " Здравейте натисках се с 1 момче и ся се чудя да му звънна лии " .. а бе ЕИ ти луда ли си какво правите обеснете ми ? Ся ще кажете " като не искаш не ги чети" но просто немога да не подмина всяка идиотска тема , за всяко нещо отваряте тема бе хора осазнайте се вие ще станете на по 30 години и като решите да излезете от вас кво пак ли ше напишете тема тук дали да си останеш в къщи или да идеш на кафе ? божеее..Целувахме се и после е отишал еди каде си , използвал те е и те е заебал .. е тва мога да ти кажа,айде сега ме убиждайте !

anonymous708973
05-27-2010, 13:55
Отчасти съм съгласна с горния пост.

Но лично аз бих му писала... С предишния ми приятел трябваше да бъда нахална, докато се усети, че ме харесва. Бяхме две години заедно. :)
Все пак нищо не губиш, нали? Но ако не ти отговори, заеби. Няма смисъл. Просто ще търси начин да те отреже, ако не ти отговори.
Ами... вземи напиши после какво е станало, за да може в бъдеще да няма още 5 такива теми.

byby0202
05-28-2010, 10:49
Снощи ми се обади и си говорихме,ама нямаше,как да се видим.Той ми каза да му се обаждам,ако пак отида в Сл.Бряг и че иска пак да се видим. :)

mArMaLaDkA
05-28-2010, 11:00
Все си мисля, че това не е подходящото отношение. Излизали сте веднъж, било ви е приятно, после пътищата са се разделили. Отиваш в Слънчев бряг, забавляваш се с приятели, без да даваш информация на някакъв си къде си, с кого си и какво правиш.

zvQr_nO_s_ChAr
05-28-2010, 11:06
Все си мисля, че това не е подходящото отношение. Излизали сте веднъж, било ви е приятно, после пътищата са се разделили. Отиваш в Слънчев бряг, забавляваш се с приятели, без да даваш информация на някакъв си къде си, с кого си и какво правиш.

;-)

purehate
05-28-2010, 12:16
Емм май няма смисъл щом и се е държал хладно последния път и аз такa се забивах с едно мом4е всичко беше яко ама по едно време свърши просто трябва да продължиш напред! ;/

3oPuTy
05-28-2010, 12:33
В крайна сметка нищо няма да загубиш ако му се обадиш и се видите.Дори и да зарибява някоя друга там това не означава,че не може да излезете на кафе/бира и т.н.

sladur4etyYy
05-28-2010, 13:12
както казаха по- горе, зависи какво искаш от него. ако ти е приятно в компанията му и смяташ, че ще си прекарате добре, като идеш, обади му се, но с ясното съзнание, че всичко е само за 1 вечер. ако искаш нещо повече с него, по- добре изобщо не го търси.

justwondering
05-28-2010, 15:10
Съгласна съм. :)

Obsession
05-28-2010, 16:36
няма смисъл !!
след като сте се целували, а после не те е потърсил ..
но пък като се върне от Слънчев бряг може тогава да го потърсиш ..
да видиш дали ще стане нещо 8-)

Именно :)
Но след като си му писала, сега чакай той да те потърси.