View Full Version : Искам розовооо
l0richka
05-27-2010, 11:23
Значии... косата ми е кестенява... кажи-речи тъмно кестенява...
и искам за това лято да си направя розово .. отдолу сещате се как изглежда.. а може и малко по отпред но по - знчително отдолу искам да ми се розовее..
таа как да го направя след като косата ми е толкова тъмна.. а не искам с боя защото нмого ще я увредя.. пък и наще ще мис е размрънкат.. та мисълта ми е с шампоан искам ноо препоръчайте ми някоя марка или пък като косата ми е тъмна първо прави ли се нещо другоо
плсс хелп .. :-D
magicfairy
05-27-2010, 11:27
Дори с боя да е няма как да стане нещо ярко на тъмната ти коса.. Трябва с руса боя да действаш първо според мен. Имаше някаква безамунячна или нещо подобно, с нея пробвай. :) Иначе аз си бях взела шампоан оцветител лилав, бях доволна общо взето, личеше се кичура, но не осбено много и не изкара дълго, нооооо моята коса е руса. :)
mim4ety_sara
05-27-2010, 11:31
Аз съм с тъмно кестенява коса и мисля да си правя розово-лилав кичур отдолу,даже щях да пусна тема.Първо трябва да си изветлиш кичура с син прах - ето : http://plamboy.com/images/Evterpa-boia-sin-dulga.jpg
След това с фуксин става розовото,но не трябва да стои много,че много изгаря косата. :)
l0richka
05-27-2010, 11:38
амии благодаря.. но само малко да ме просветлите какво е фуксин
смисъл как се използва ии това посленото .. всички стъпки ако можеш да ми изясниш .. искам да го направя добре... че ако уплескам нещо не искам да ходя на море. като плашило :D :oops:
а според мен не правете
огромната грешка да си оклепате косите !!
но вие си решавате де !!
:-o
justonegirlwithonehope
05-27-2010, 12:31
Защо вместо шампоан, не си вземеш някой оцветител, доста по трайни и качествени са. (:
l0richka
05-27-2010, 12:48
ами не зная..
преложи някой .. ( нз за розов има ли )
WaterLilly
05-27-2010, 13:02
По-добре първо опитай с някой от ония спрейове, които се отмиват след няколко измивания на косата - така ще видиш как ще ти седи и дали ти харесва.
По-добре първо опитай с някой от ония спрейове, които се отмиват след няколко измивания на косата - така ще видиш как ще ти седи и дали ти харесва.
още след първото къпане ги няма ;) само в корените имаш още брокат :)