PDA

View Full Version : Проблем

roadrunner
05-28-2010, 06:17
Здравейте..
С приятеля ми не ползаваме презервативи- прекъснат полов акт..
Преди около седмица, когато ходех до тоалетна сякаш не можех да се доизпишкам- нямах парене, а остра болка.. Това мина, вече си ходя почти нормално до тоалетна.. Мислех си, че имам цистит, но от около 2 дена имам сърбеж :-o
Той също има по главичката някакви червеникави петънца, които го сърбят.. Като правим секс и двмата ни боли...
Какво може да е? На някой случвало ли му се е? Утре ще отида на гинеколог, но просто се чудя дали е нещо по-сериозно? Искам няколко мнения, за да бъда подготвена :D
П.С. И двамата не сме имали контакти преди това

bobito_th
05-28-2010, 06:25
гинеколог :)

dimitar_ak
05-28-2010, 06:34
Не гинеколог, а кожен лекар. Ако не е протриване може да е гъбичка или някой херпес и не става дума за изневяра.

Antixrist
05-28-2010, 09:45
Кажи сега,яко ли те клати?Щото ако е така може да е протриване,което не е проблем.А ако не иди при специалист.

kalpazanka
05-28-2010, 10:31
Не гинеколог, а кожен лекар. Ако не е протриване може да е гъбичка или някой херпес и не става дума за изневяра.
Гениталните гъбички се лекуват от акушер-гинеколог. Папиломи и горене на брадавици също са от тяхната компетенция. ;)

dPa3HuTeJl
05-28-2010, 15:56
Имате кожни алергии един към друг ! :lol: Просто ходи при гинеколога да ти каже какъв е проблема ..

ReachlessGirl
05-28-2010, 18:48
Утре ще отида на гинеколог, но просто се чудя дали е нещо по-сериозно?
и реши да питаш във форума?! .. :shock:

ladykeisy
05-28-2010, 18:55
Утре ще отида на гинеколог, но просто се чудя дали е нещо по-сериозно?
и реши да питаш във форума?! .. :shock:

Просто вътрешно терзание и нетърпение да знае възможността за евентуални болести.
По темата: И на мен ми се е случвало... Не си спомням какво ми каза гинеколога, но ми предписа "клотримазол" и ми каза 3 пъти на ден да се мия със смрадлика.Минава за 2 дни :)