Влез

View Full Version : Помощ

Coke
05-28-2010, 16:01
Понеже имам малко лунички и реших,че ме дразнят,взех,че си правих някаква маска с оцет и кисело мляко на лицето.Сега имам 1 червено петно на 1 буза :X и се надявам да се махне,но... :booooomb: Някои случайно да знае какво да го правя?!

anonimchetou
05-28-2010, 16:02
идея си нямам.. но знам че никога не бих си намазала лицето с оцет мразя го..

mArMaLaDkA
05-28-2010, 19:03
Упорито мажи с "Бочко" или "Здраве".
А пък пастата за зъби "изтегля" топлината и червенината, тя се използва и за горене на пъпки и херпеси(освен за миене на зъби 8-) ).

Coke
05-28-2010, 19:17
Упорито мажи с "Бочко" или "Здраве".
А пък пастата за зъби "изтегля" топлината и червенината, тя се използва и за горене на пъпки и херпеси(освен за миене на зъби 8-) ).
Мерси.Аз я оправих работата с лед и крем. :) Повече без експерименти. :D

mArMaLaDkA
05-28-2010, 19:20
Впрочем, за лунички имаше и няква смес от магданоз и още нещо май, ама вече не помня.

Просто казвам, не насърчавам. 8-) Луничките са най-якото нещо. 8)

Coke
05-28-2010, 19:26
То и от това изсветляват,обаче сиг. на 5 път на тяхно място ще има огромни червени петна.За 1 път си предпочитам луничките,ще си ги мажа с купени,неефикасни маски. 8-)

mArMaLaDkA
05-28-2010, 19:31
8-)
нЕма нищо по-яко от естествените лунички. Едно време имах една приятелка с оранжева коса, супер бяла кожа и много лунички. 8-)
И на мен са почнали да ми се появяват лунички, ама моите са от слънцето, понеже последното лято бая зверски ми изгоря лицето, и по точно носа и... да. Малки сладки кафяви петна. Гледам да избягвам близки огледала, че само се травмирам. 8-)

Coke
05-28-2010, 19:46
Те от слънцето лесно изчезват.Ама странното при мене е,че не съм чак толкова светла,с мн.тъмна коса и тия лунички от къде са се взели... :D