View Full Version : Презрамки
Като хванете тен и ви се отбележи горнището на банския после какво правите за да не стои супер гадно с изрязани потници и блузи ?
не може ли просто да си махнеш пресрамките като се печеш ?
може да аааааа циците като са ти бели кво прайш ?
вие така ли правите ?
На мене ми е някво малко гадно да си махам горнището пред разни дъртаци и други около мене
на мене ми е някво грозно
ако ще мажката да има и най-яките цици пак ми е грозно да се тръсне гола.
като не искаш да стои грозно с потник или бюстие махаш презрамките , а после ходи на солариум да се изравни :)
TheBeliever
05-29-2010, 12:15
Когато съм по гръб свалям презрамките, а когато съм по корем свалям презрамките и разкопчавам горнището. Ако пък не ти се занимава може да си вземеш бански без презрамки. Но не ти препоръчвам да влизаш във водата с такъв - големи поразии стават 8-)
шегувах се за махането на горнището :D
иначе както казаха може бански без презрамки :)
sladur4etyYy
05-29-2010, 14:08
ами купуваш си по- изрязан бански и махаш презрамките. а какво като гърдите ти са бели, тях ще си ги гледаш само ти и някои други избрани хора. :D
rrrawrrr
05-29-2010, 14:47
Ами просто премествам наляво/надясно презрамката, за да почернее и там. Иначе за гърдите, ако не искаш да си показваш 'прелестите' на 'разни дъртаци' можеш да се печеш на друго място, където няма хора.
Inn0cenCe
05-29-2010, 19:09
Ами просто премествам наляво/надясно презрамката, за да почернее и там. Иначе за гърдите, ако не искаш да си показваш 'прелестите' на 'разни дъртаци' можеш да се печеш на друго място, където няма хора.
Терасата ми е перфектна за тази цел 8) . Аз така си изравявах тена - на терасата, когато няма никой у нас ;д . Ама тази година няма да си праа тен, и няма да имам такива проблеми.
eclipse06
05-29-2010, 22:28
опасно е да се печете без горнище, слънцето е вредно за гърдите :?
Inn0cenCe
05-30-2010, 07:12
опасно е да се печете без горнище, слънцето е вредно за гърдите :?
То всъщност, слънцето вече е толкова вредно,че на всичко вреди :? .
Ми аз съвет не мога да ти дам, защото не съм привържничка на тена. Изглеждам като циганка. Но идеята с местенето на презрамките е добра :) :) :)