PDA

View Full Version : Изсветляване на коса.........

LambOfGod
05-29-2010, 16:27
Добър ден, драги съфорОмци.

Знам, че има милиарди такива теми, но ми е през кура...
Та, вече няколко години се боядисвам черна и реших да се направя светло кестенява, тъмно руса нещо там по-свежо......
И ще ви помоля да ми кажете к'ви са вариантите да стане това...
Не съм се боядисвала от зимата, но разбира се боята още си седи, с'я с блондор или син прах или обезцветяване има ли шанс да ми окапе косата? И т'ва реално как става? Изведнъж след процедурата ставаш, кат' скинар или бавно и постепенно пада? Смисъл просто не мога да си го представа...
Има ли някви лайна с които да стане постепенно (и нямам предвид първо да ме правят на кичури, после на еди-кво-си и след тва да ме боядисат)?
И да питам за тоя хейр колор римуъвър, къде мога да си намеря и с него реално става ли нещо?
На фризьор няма да ходя, 'щото ме отрязват под предтекст, че ще ми окапе косата, бля-бля.....
Абе, ако споделите личен опит няма да е зле, смисъл тия дето имат такъв, де...

Предварително ви благодаря за отделеното време и евентуалните съвети.

Concussion
05-29-2010, 16:46
Аз ти предлагам да отидеш на фризьор, там могат да определят от кои вещества какво точно количество да сложат така, че хем да се получи цвета, хем да не ти я изсветлят прекалено много, а и да не ти окапе косата. Ако е свестен фризьорския салон, няма да те отпратят.. Не ти препоръчвам да си изсветляваш косата в домашни условия, не е като обикновеното боядисване, рискуваш да си изгориш косата.

billytalent
05-29-2010, 16:49
Аз се изсветлих сама със син прах на Евтерпа и се получи от първият път,а и ти щом не си се боядисвала от толкова много време ще има ефект.
Имам коса още 8-)

Glamour92
05-29-2010, 16:49
Аз ти предлагам да отидеш на фризьор, там могат да определят от кои вещества какво точно количество да сложат така, че хем да се получи цвета, хем да не ти я изсветлят прекалено много, а и да не ти окапе косата. Ако е свестен фризьорския салон, няма да те отпратят.. Не ти препоръчвам да си изсветляваш косата в домашни условия, не е като обикновеното боядисване, рискуваш да си изгориш косата.
не само да я изгори,но и да получи страннен зеленикав(или рижав) оттенък :?
най-добре отиди на фризьор,за да не се налага после да се стрижеш 0 номер...това е най-добрия съвет,който можем да ти дадем :)

POLLINA
05-29-2010, 17:38
щом не си се боядисвала от зимата корените ще са ти бая поисрастнали.за да се изсветли косата и да е еднакъв цвят навсякъде тя трябва от корена до върха да е един цвят.
сама не можеш да се направиш.отивай на фризьор. според мен по-добрия вариант е да си направиш косата един цвят( знам , че ти звучи тъпо след като толкова мн си чакала, ама др начин няма за да стане равномерно) и да кажеш да ти изпере косата.
само да те предупредя , че ще се изтощи

Dopeass
05-29-2010, 18:25
бях си изрусила половината коса със супра. НЕДЕЙ стана като слама точно. Тънка, изгорена и неприличаща на коса :Х

Minerva
05-29-2010, 20:50
и моята е руса и две години я правих тъмно кафява с casting, ама в един момент реших, че си искам руса коса и сега съм я оставила да расте....не е лесна работа, но прецених рисковете да остана без косица ако и сложа блондор. Ходих зимата и помолих да ми направят само два руси кичура зад ушите и те остави че станаха оранжеви, но и изгоряха, прекършиха се през средата и паднаха. Фризьорката ми ми каза "Ето това ще стане с цялата ти коса ако те изруся " ..... Не, мерси...

ri41
08-15-2010, 14:06
ако я изсветляваш постепенно с по-светли тонове ще стане рижава по-добре професионалист