- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на коса.........
Добър ден, драги съфорОмци.
Знам, че има милиарди такива теми, но ми е през кура...
Та, вече няколко години се боядисвам черна и реших да се направя светло кестенява, тъмно руса нещо там по-свежо......
И ще ви помоля да ми кажете к'ви са вариантите да стане това...
Не съм се боядисвала от зимата, но разбира се боята още си седи, с'я с блондор или син прах или обезцветяване има ли шанс да ми окапе косата? И т'ва реално как става? Изведнъж след процедурата ставаш, кат' скинар или бавно и постепенно пада? Смисъл просто не мога да си го представа...
Има ли някви лайна с които да стане постепенно (и нямам предвид първо да ме правят на кичури, после на еди-кво-си и след тва да ме боядисат)?
И да питам за тоя хейр колор римуъвър, къде мога да си намеря и с него реално става ли нещо?
На фризьор няма да ходя, 'щото ме отрязват под предтекст, че ще ми окапе косата, бля-бля.....
Абе, ако споделите личен опит няма да е зле, смисъл тия дето имат такъв, де...
Предварително ви благодаря за отделеното време и евентуалните съвети.
Аз ти предлагам да отидеш на фризьор, там могат да определят от кои вещества какво точно количество да сложат така, че хем да се получи цвета, хем да не ти я изсветлят прекалено много, а и да не ти окапе косата. Ако е свестен фризьорския салон, няма да те отпратят.. Не ти препоръчвам да си изсветляваш косата в домашни условия, не е като обикновеното боядисване, рискуваш да си изгориш косата.
Аз се изсветлих сама със син прах на Евтерпа и се получи от първият път,а и ти щом не си се боядисвала от толкова много време ще има ефект.
Имам коса още![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
не само да я изгори,но и да получи страннен зеленикав(или рижав) оттенъкПървоначално написано от Concussion
![]()
най-добре отиди на фризьор,за да не се налага после да се стрижеш 0 номер...това е най-добрия съвет,който можем да ти дадем![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
щом не си се боядисвала от зимата корените ще са ти бая поисрастнали.за да се изсветли косата и да е еднакъв цвят навсякъде тя трябва от корена до върха да е един цвят.
сама не можеш да се направиш.отивай на фризьор. според мен по-добрия вариант е да си направиш косата един цвят( знам , че ти звучи тъпо след като толкова мн си чакала, ама др начин няма за да стане равномерно) и да кажеш да ти изпере косата.
само да те предупредя , че ще се изтощи
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
бях си изрусила половината коса със супра. НЕДЕЙ стана като слама точно. Тънка, изгорена и неприличаща на коса :Х
Let the psycho plays with you...
и моята е руса и две години я правих тъмно кафява с casting, ама в един момент реших, че си искам руса коса и сега съм я оставила да расте....не е лесна работа, но прецених рисковете да остана без косица ако и сложа блондор. Ходих зимата и помолих да ми направят само два руси кичура зад ушите и те остави че станаха оранжеви, но и изгоряха, прекършиха се през средата и паднаха. Фризьорката ми ми каза "Ето това ще стане с цялата ти коса ако те изруся " ..... Не, мерси...
ако я изсветляваш постепенно с по-светли тонове ще стане рижава по-добре професионалист