Влез

View Full Version : кандидатстудентски изпит

Princessani
05-29-2010, 19:15
Каква е разликата от матурата по история и кандидатстудентски Иизпит ? Мисля да кандидатствам с история на 15 юли и с матура по бел в Търновския университет ,защото от матурата по история не съм много доволна .. Какво преставлява изпита ?Нещо в сайта не се уриентирам с матура в кой спецялности може и какъв е срока за записване за изпитите и за подаване на матурите,тай като още не са излезели резултатите ?
Някакви примерни тестове ,ако може да ми пратите ....

rexona91
05-29-2010, 19:26
Изпитът по история може да бъде както тема,така и тест-по избор на кандидатстудента.

Princessani
05-29-2010, 19:29
Изпитът по история може да бъде както тема,така и тест-по избор на кандидатстудента. ахам явно е по -различно от типа матура ,а по -трудно ли е ?

rexona91
05-29-2010, 19:31
Не знам,не съм се готвила и явявала,не мога да ти кажа.

Princessani
05-29-2010, 19:33
Не знам,не съм се готвила и явявала,не мога да ти кажа. ок :)

xWandereRx
05-29-2010, 21:49
сигурно е трудно, братовчедка ми ходи тази година в Русе на изпит по история и уж много яко учи, а я скъсаха, повече от половината явили се бяха с двойки

Princessani
05-29-2010, 22:00
сигурно е трудно, братовчедка ми ходи тази година в Русе на изпит по история и уж много яко учи, а я скъсаха, повече от половината явили се бяха с двойки :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

RaI4etO
05-30-2010, 07:30
Изпитът по история може да бъде както тема,така и тест-по избор на кандидатстудента. ахам явно е по -различно от типа матура ,а по -трудно ли е ?
Разбира се,че е по-трудно,все пак това е конкурсен изпит,замислете се малко и недейте да задавате глупави въпроси...
пп-не се пише КАНДИДАТ-СТУДЕНТСКИ,а КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ :-x :-x

3oPuTy
05-30-2010, 09:09
Само не разбрах кое е студеното в този "кандидат - СТУДЕНски изпит" :-D

А иначе всичко е въпрос на късмет :)
Аз ходих на пробен по Информатика и ИТ без грам да съм се готвила и имах 3,25.Слабо е,но всичките ми знания бяха от обща култура,а на изпита 50% от нещата бяха свързани с програмиране на Паскал.

От друга страна моя приятелка ходи на пробен по История и я скъсаха,а тя знае СТРАШНО МНОГО по предмета.

Princessani
05-30-2010, 09:28
Само не разбрах кое е студеното в този "кандидат - СТУДЕНски изпит" :-D

А иначе всичко е въпрос на късмет :)
Аз ходих на пробен по Информатика и ИТ без грам да съм се готвила и имах 3,25.Слабо е,но всичките ми знания бяха от обща култура,а на изпита 50% от нещата бяха свързани с програмиране на Паскал.

От друга страна моя приятелка ходи на пробен по История и я скъсаха,а тя знае СТРАШНО МНОГО по предмета. ем сигурно и мен ще ме скъсат и аз мисля ,че знам по предмета ,ама като гледам повече са скъсани :(