.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

кандидатстудентски изпит

Каква е разликата от матурата по история и кандидатстудентски Иизпит ? Мисля да кандидатствам с история на 15 юли и с матура по бел в Търновския университет ,защото от матурата по история не съм много доволна .. Какво преставлява изпита ?Нещо в сайта не се уриентирам с матура в кой спецялности може и какъв е срока за записване за изпитите и за подаване на матурите,тай като още не са излезели резултатите ?
    Някакви примерни тестове ,ако може да ми пратите ....
    sleda ot lubovta

Изпитът по история може да бъде както тема,така и тест-по избор на кандидатстудента.

Цитирай Първоначално написано от rexona91
    Изпитът по история може да бъде както тема,така и тест-по избор на кандидатстудента.
    ахам явно е по -различно от типа матура ,а по -трудно ли е ?
    sleda ot lubovta

Не знам,не съм се готвила и явявала,не мога да ти кажа.

Не знам,не съм се готвила и явявала,не мога да ти кажа.
    ок
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    сигурно е трудно, братовчедка ми ходи тази година в Русе на изпит по история и уж много яко учи, а я скъсаха, повече от половината явили се бяха с двойки

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    сигурно е трудно, братовчедка ми ходи тази година в Русе на изпит по история и уж много яко учи, а я скъсаха, повече от половината явили се бяха с двойки
    sleda ot lubovta

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    ахам явно е по -различно от типа матура ,а по -трудно ли е ?
    Разбира се,че е по-трудно,все пак това е конкурсен изпит,замислете се малко и недейте да задавате глупави въпроси...
    пп-не се пише КАНДИДАТ-СТУДЕНТСКИ,а КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само не разбрах кое е студеното в този "кандидат - СТУДЕНски изпит"

А иначе всичко е въпрос на късмет
    Аз ходих на пробен по Информатика и ИТ без грам да съм се готвила и имах 3,25.Слабо е,но всичките ми знания бяха от обща култура,а на изпита 50% от нещата бяха свързани с програмиране на Паскал.

От друга страна моя приятелка ходи на пробен по История и я скъсаха,а тя знае СТРАШНО МНОГО по предмета.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Само не разбрах кое е студеното в този "кандидат - СТУДЕНски изпит"

А иначе всичко е въпрос на късмет
    Аз ходих на пробен по Информатика и ИТ без грам да съм се готвила и имах 3,25.Слабо е,но всичките ми знания бяха от обща култура,а на изпита 50% от нещата бяха свързани с програмиране на Паскал.

От друга страна моя приятелка ходи на пробен по История и я скъсаха,а тя знае СТРАШНО МНОГО по предмета.
    ем сигурно и мен ще ме скъсат и аз мисля ,че знам по предмета ,ама като гледам повече са скъсани
    sleda ot lubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си