View Full Version : Недей да мълчиш !!!
Princessani
05-29-2010, 20:06
Има ли желаещи за справедливост спрямо матурите ? Тези ,които не сме знае ли предварително темата и тези ,които не искаме да ни пишат оценките да не се пишат........ Не е честно едни да знаят резултата предварително 5 дена преди това ,а други не .... Нали щяха да се анулирват работи ,които са знае ли и какво стана ще се радват на високите си оценки на гърба на тези ,които се скъсват от учене ?
ДА НЕ МЪЛЧИМ ............
theImmoral
05-29-2010, 21:47
Личи ти просто, колко се скъсваш от учене.
Седни си прочети уроците и после се бори с правителството.
xWandereRx
05-29-2010, 21:51
и кво като са знаели темата? от това не следва, че ще имат отлични оценки или изобщо, че ще изкарат повече от 3
Princessani
05-29-2010, 21:58
пф само темата им осигурява 3 и нещо защото са 30 точки ,а 24 са за 3 ,аз достачно си уча...
theImmoral
05-29-2010, 22:05
аз достачно си уча...
За това ли пишеш по - неграмотно и от прадядо ми?
Ако си беше учила - щеше да ти е лесно. Всичките матури всъщност са сравнително лесни, ама просто всички ви мързи да мислите и да запаметявате.
elito0o0o0
05-29-2010, 22:17
аз достачно си уча...
Ако си беше учила - щеше да ти е лесно. Всичките матури всъщност са сравнително лесни, ама просто всички ви мързи да мислите и да запаметявате.+1
Тази тема си проси ключа. А ти какъв/каква се падаш,че ще казваш на хората как да си вършат работата? theImmoral ти каза вече.. седни си на задника и учи,а недей да се правиш на бог/иня,че верно пишеш по-неграмотно и от.. не знам.. :?
Princessani
05-29-2010, 22:21
аз достачно си уча...
Ако си беше учила - щеше да ти е лесно. Всичките матури всъщност са сравнително лесни, ама просто всички ви мързи да мислите и да запаметявате. матурите ,че не бяха толкова трудни не бяха,ама бих казала,че никак не е лесно да се научи и запомни всичко по които и да е предмет ,а някой на готова просто не е справедливо
theImmoral
05-29-2010, 22:24
матурите ,че не бяха толкова трудни не бяха,ама бих казала,че никак не е лесно да се научи и запомни всичко по които и да е предмет ,а някой на готова просто не е справедливо
Това прозвуча ли добре в главата ти, преди да го пуснеш?
Аз не го разбрах, не знам за другите.
Това, което разбрах мога да ти кажа, че за това не ти дават който и да е предмет, ами ти дават този, който поискаш. Толкова ли е трудно да си научиш по един предмет?
Princessani
05-29-2010, 22:27
матурите ,че не бяха толкова трудни не бяха,ама бих казала,че никак не е лесно да се научи и запомни всичко по които и да е предмет ,а някой на готова просто не е справедливо
Това прозвуча ли добре в главата ти, преди да го пуснеш?
Аз не го разбрах, не знам за другите.
Това, което разбрах мога да ти кажа, че за това не ти дават който и да е предмет, ами ти дават този, който поискаш. Толкова ли е трудно да си научиш по един предмет? ми да то е един предмет за една матура ,ама дипломата ти не е един предмет ,а 15 и там е разликата на всичко ...
xWandereRx
05-29-2010, 22:29
който както си го направи...сещаш се... :D
theImmoral
05-29-2010, 22:30
ми да то е един предмет за една матура ,ама дипломата ти не е един предмет ,а 15 и там е разликата на всичко ...
Еми като искаш добра диплома, ще учиш по всичко. Познавам хора, които го правят и не е толкова трудно. Инак тук е България - ще се примиряваш.
Princessani
05-29-2010, 22:33
ми да то е един предмет за една матура ,ама дипломата ти не е един предмет ,а 15 и там е разликата на всичко ...
Еми като искаш добра диплома, ще учиш по всичко. Познавам хора, които го правят и не е толкова трудно. Инак тук е България - ще се примиряваш. ми то защото всички се примирявате ,то и за това ми то е България ,тук е нормално да ни тъпчат и да се гаврят с нас ....... продължавайте все така и ще видим до къде ще стигнем.....Целта на матурите беше равноправност на всички ,реални резултати и добър начин за влизане в университет ! Къде е тва равноправие ? Каква всъщност е целта на матурата ,кой е по-богад от другия ,за да прати за матура или що пък не за диплома -вече и това е извесно .....
Каква е истинската цел на тези матури ?
theImmoral
05-29-2010, 22:37
Та какво правиш ти, че говориш за НАС?
С какво си толкова по - непримирена?
Аз изразявам несъгласието, чрез сформирането на младежки групи и обсъждането на възможни действия срещу дадени несправедливости. Колко по - непримирена от мен си?
Няма на къде, драга... Няма на къде. Народа са овце, а ние сме част от стадото. Никой не му пука за несъгласието ти, стига да си малцинство.
Princessani
05-29-2010, 22:42
Та какво правиш ти, че говориш за НАС?
С какво си толкова по - непримирена?
Аз изразявам несъгласието, чрез сформирането на младежки групи и обсъждането на възможни действия срещу дадени несправедливости. Колко по - непримирена от мен си?
Няма на къде, драга... Няма на къде. Народа са овце, а ние сме част от стадото. Никой не му пука за несъгласието ти, стига да си малцинство. ми ако има повече хора ,които си изкажат собственото си мнение нещата в България може да се подобрят
.Целта на матурите беше равноправност на всички ,реални резултати и добър начин за влизане в университет ! Къде е тва равноправие ? Каква всъщност е целта на матурата ,кой е по-богад от другия ,за да плати за матура или що пък не за диплома -вече и това е известно .....
Каква е истинската цел на тези матури ?
elito0o0o0
05-29-2010, 22:45
Тази тема се напълни с ненужни спорове. НИЕ не сме никои,че да тръгнем да променяме нещо в тази държава. Ако ставаше само от една анкета във форум като този...ехее.. :)
Princessani
05-29-2010, 22:47
Тази тема се напълни с ненужни спорове. НИЕ не сме никои,че да тръгнем да променяме нещо в тази държава. Ако ставаше само от една анкета във форум като този...ехее.. :) Говори за себе си ,ако ти се имаш за никои,не всички са с това мислене........ А и все от някъде се почва ...
theImmoral
05-29-2010, 22:49
Като се мислиш за овца, как искаш отсрещният да те помисли за човек?
Народ - стадо, точка.
Princessani
05-29-2010, 22:55
Народ - стадо, точка. не съм съгласна с теб и толкова :D :-P :-P :-P :-P аз съм права за себе си и до няква степен и ти ........
elito0o0o0
05-29-2010, 22:55
Народ - стадо, точка.+1
А ти явно наистина се мислиш за великa ,а? :lol:
Що не идеш с една къртечница в парламента и да ги избиеш всичките? :-D
Аз съм потресен от правописните способности на тази млада политическа бунтовничка...ако е писала така и на матурата, нищо чудно да я върнат в 5 клас...
А по темата - мисля, че, ако тези, които са знаели темата, са толкова ученолюбиви като теб и 17 пъти да я анулират и наизуст да я научат, все тая. Кел файда, кауза пердута... :(
Мога ли да задам въпроса от кое училище се леят тези граматически и литературни познания? :-o
elito0o0o0
05-29-2010, 22:59
Саше,с нейните способности може дори учителка по БЕЛ да стане! :-D
theImmoral
05-29-2010, 23:04
Без проблем може да стане учителка. Особено в *елитна* гимназия.
Живота е несправеднив!!! На никой не му дреме за вас, и няма да му дреме!!! Никой няма да ви чуе и не иска да ви чуе!!! Свиквайте с това, че в живота не всичко е честно и си живкайте...
sladk1KiFlA
05-30-2010, 01:48
БЕЛ е най ужасния предмет :booooomb:
SheIsAggressive
05-30-2010, 07:54
Аз какво да кажа като една от моя клас е дъщеря на тая по БЕЛ и знаеше отговорите на матурата по АЕ.. не ме е яд че ги знаеше, а че не даде да препишем.. :o
Има ли желаещи за справедливост спрямо матурите Тези ,които не сме знае ли предварително темата и тези ,които не искаме да ни пишат оценките да не се пишат........ Не е чесно едни да знаят резултата предварително 5 дена преди това ,а други не .... Нали щяха да се анулирват работи ,които са знаели и какво стана ще се радват на високите си оценки на гърба на тези ,които се скъсват от учене ?
Ти си изключително тъпо и неграмотно същество!!!
1.Тия индивиди с привилегийте са знаели само последния въпрос и то вечерта преди изпита и най-много да са прочели някоя разработка в нета,което не означава,че ще успеят да се справят сами.А и ако са тъпи и всичко друго им е грешно ...
2.Как ще се радват на високи оценки на гърба на другите?!Ти въобще знаеш ли,какво значи израза "на чужд гръб"?!Това е,когато някой не направи нищо и пак си изкара високата оценка,заради други хора,а в случая не е така.
3.Какъв резултат са знаели ония според теб?!Резултат има след като бъдат проверени ... Или имаш предвид,че са знаели темите?!
4.Ти пък къде се слагаш сред хората,които са учили?!Я се виж,колко си неграмотна - за к'во учене говориш въобще?!
5.Спокойно,ти повече от Среден (3,00) няма да изкараш с този правопис и граматика ... :lol:
Princessani
05-30-2010, 08:32
Живота е несправеднив!!! На никой не му дреме за вас, и няма да му дреме!!! Никой няма да ви чуе и не иска да ви чуе!!! Свиквайте с това, че в живота не всичко е честно и си живкайте... Ако се борим заедно може и да ни чуят !
SheIsAggressive
05-30-2010, 08:34
^много сме.. силни сме..! :lol:
Princessani
05-30-2010, 08:34
Има ли желаещи за справедливост спрямо матурите Тези ,които не сме знае ли предварително темата и тези ,които не искаме да ни пишат оценките да не се пишат........ Не е чесно едни да знаят резултата предварително 5 дена преди това ,а други не .... Нали щяха да се анулирват работи ,които са знаели и какво стана ще се радват на високите си оценки на гърба на тези ,които се скъсват от учене ?
Ти си изключително тъпо и неграмотно същество!!!
1.Тия индивиди с привилегийте са знаели само последния въпрос и то вечерта преди изпита и най-много да са прочели някоя разработка в нета,което не означава,че ще успеят да се справят сами.А и ако са тъпи и всичко друго им е грешно ...
2.Как ще се радват на високи оценки на гърба на другите?!Ти въобще знаеш ли,какво значи израза "на чужд гръб"?!Това е,когато някой не направи нищо и пак си изкара високата оценка,заради други хора,а в случая не е така.
3.Какъв резултат са знаели ония според теб?!Резултат има след като бъдат проверени ... Или имаш предвид,че са знаели темите?!
4.Ти пък къде се слагаш сред хората,които са учили?!Я се виж,колко си неграмотна - за к'во учене говориш въобще?!
5.Спокойно,ти повече от Среден (3,00) няма да изкараш с този правопис и граматика ... :lol: за твое сведение ще имам поне 4
Живота е несправеднив!!! На никой не му дреме за вас, и няма да му дреме!!! Никой няма да ви чуе и не иска да ви чуе!!! Свиквайте с това, че в живота не всичко е честно и си живкайте... Ако се борим заедно може и да ни чуят !
:lol: :lol: :lol: :lol:
за твое сведение ще имам поне 4
Значи яко си преписвала - браво!!!
А ако не си - то тогава аз трябва да имам поне 7,защото няма как неграмотен индивид като теб,който не знае къде се слага "И" и къде "Й",който пише "знаели" като "знае ли","честно" като "чесно" и т.н. да има 4-ри при условие,че доста от въпросите бяха свързани с правопис и пунктуация.
SheIsAggressive
05-30-2010, 08:44
А скандал ли има тука..? :D Казвайте какво става и да се включвам и аз.. :grin:
Princessani
05-30-2010, 08:46
за твое сведение ще имам поне 4
Значи яко си преписвала - браво!!!
А ако не си - то тогава аз трябва да имам поне 7,защото няма как неграмотен индивид като теб,който не знае къде се слага "И" и къде "Й",който пише "знаели" като "знае ли","честно" като "чесно" и т.н. да има 4-ри при условие,че доста от въпросите бяха свързани с правопис и пунктуация. хаха ми теста ми е почти верен ,с малки грешки така ще имам повече от 40 точки по бел ,а за история нямах толкова време и от там незнам какъв ще е резултата .......
SmilezZz
05-30-2010, 08:48
Мислиш ли,че с тази тема ще "накараш" някои да си тъсят правата ?
- НЕ,нали ? Тогава за какво се "мъчиш"..А и ако си учил/а съвестно цяла година - ще си имаш висока оценка..Не мислиш ли ?
Да,не е справедлива,но пък нито ще анулират работите,нито ти ще имаш ниска оценка,щом си "късал/а гъза си" от учене :wink:
Моето момиче,ако се съди по скалата от предишните години 40 точки са си за 3!От 48 нагоре са за 4 ;)
Да не говорим,че щом имаш грешки и говориш само за теста значи 40 точки няма как да хванеш :D
Princessani
05-30-2010, 08:51
Моето момиче,ако се съди по скалата от предишните години 40 точки са си за 3!От 48 нагоре са за 4 ;)
Да не говорим,че щом имаш грешки и говориш само за теста значи 40 точки няма как да хванеш :D 22,5 -23 т .са за 3 ! на пробната матура имам 3 и 90 :D
Да,а 100т. за 100 ли са?!
От 23т. започва тройката и е до 47т. (Едит:явно до 47 е било за 2008)
Освен това всяка година се изчисляват средните точки за страната и така се образува скалата,което значи,че тази година може също да има промяна.
Точно за това,толкова време се говореше за тия ученици с "привилегии",които са знаели темата и се каза,че са прекалено малко (около 80-90 човека) и това няма как да окаже влияние на средните за страната точки.
Ето ти миналогодишната:
До 22,5 т. включително оценката е Слаб 2
От 23 до 40,5 точки включително ученикът получава Среден 3
От 41 до 58,5 - Добър 4
От 59 до 76,5 точки оценката е Много добър 5 и до 100 точки учениците получават Отличен
От 95 до 100 точки оценката е пълно 6
changess
05-30-2010, 09:05
Не знам защо отдавате толкова голямо значение в случая. Винаги е имало и винаги ще има хора, които заобиколят правилата. А в конкретния случай, това не ти пречи да си изкараш оценката, матурата не е на състезателен принцип. За мен е по- несправедливо, че има хора като теб, които ще минат, попреписали оттук оттам и с "невероятни" познания по езика. Срамно е, да не можеш да вържеш две изречения на собствения си език.
LoveRetroMusic
05-30-2010, 09:07
Тестовете (английски и български) не бяха трудни, така че няма какво да се оплакваме толкова.
По-добре върви да учиш, нищо няма да промениш. 8-)
Princessani
05-30-2010, 09:23
Не знам защо отдавате толкова голямо значение в случая. Винаги е имало и винаги ще има хора, които заобиколят правилата. А в конкретния случай, това не ти пречи да си изкараш оценката, матурата не е на състезателен принцип. За мен е по- несправедливо, че има хора като теб, които ще минат, попреписали оттук оттам и с "невероятни" познания по езика. Срамно е, да не можеш да вържеш две изречения на собствения си език. в стаята имахме камери и бях сама на чин ,не съм преписвала и задачати след теста сами верни така ,че мисля ,че съм се справила 4 е една добра оценка така,че ми стига .....
iLovePussyJuice
05-30-2010, 09:29
И въпреки всичко, не е честно. :)
Не знам защо отдавате толкова голямо значение в случая. Винаги е имало и винаги ще има хора, които заобиколят правилата. А в конкретния случай, това не ти пречи да си изкараш оценката, матурата не е на състезателен принцип. За мен е по- несправедливо, че има хора като теб, които ще минат, попреписали оттук оттам и с "невероятни" познания по езика. Срамно е, да не можеш да вържеш две изречения на собствения си език. в стаята имахме камери и бях сама на чин ,не съм преписвала и задачати след теста сами верни така ,че мисля ,че съм се справила 4 е една добра оценка така,че ми стига .....
Ние даже бяхме през чин и също имаше камери,но това не попречи на едни съученици от съседна стая да преписват.Да не говорим,колко салфетки с отговори имаше в мъжките тоалетни.Моя каза,че като е ходил да пуши е било пълно със скатани салфетки.
Между другото не разбирам,защо си толкова възмутена,че някой е знаел темата?!Нали много си учила,защо тогава гледаш в чуждата паница?!Освен това тези,които са платили за темата имат пари и за фалшиви дипломи,така че при всички случаи пак ще си имат завършено средно образование.
Princessani
05-30-2010, 09:33
И въпреки всичко, не е честно. :) пф някой да ме подкрепи :D
Princessani
05-30-2010, 09:35
Ние даже бяхме през чин и също имаше камери,но това не попречи на едни съученици от съседна стая да преписват.Да не говорим,колко салфетки с отговори имаше в мъжките тоалетни.Моя каза,че като е ходил да пуши е било пълно със скатани салфетки.
Между другото не разбирам,защо си толкова възмутена,че някой е знаел темата?!Нали много си учила,защо тогава гледаш в чуждата паница?!Освен това тези,които са платили за темата имат пари и за фалшиви дипломи,така че при всички случаи пак ще си имат завършено средно образование. ми защото бях чела всичко друго ,но не и тая тема :D :D :D винаги съм мразила да разсъждавам върхо стихотворение ,друго си е разказ ,поема и т,н ,но писах по темата ,колкото да има нещо все някакви точки ще имам :D И най-вече защото и аз като повече нямам търпение да ги видя ,защо другите ще ги видят с цяла седмица по-рано от нас :(
Нещо започна да бъркаш темите :?
А иначе и аз не обичам да разсъждавам на стихотворения и точно за това писах адски малко и честно казано не се надявам на точки там :? По принцип литературата не ми се отдава - не ги обичам тия произведения,скучни са ми :? Точно за това ще имам около 55 точки само.
Що се отнася до това,че някои си знаят точките предварително - още същия ден (след матурата по БЕЛ,че и след втората) в нета беше публикуван теста и отговорите.Като искате да знаете,колко точки имате - правите пак теста и после проверявате.
Princessani
05-30-2010, 09:43
Нещо започна да бъркаш темите :?
А иначе и аз не обичам да разсъждавам на стихотворения и точно за това писах адски малко и честно казано не се надявам на точки там :? По принцип литературата не ми се отдава - не ги обичам тия произведения,скучни са ми :? Точно за това ще имам около 55 точки само.
Що се отнася до това,че някои си знаят точките предварително - още същия ден (след матурата по БЕЛ,че и след втората) в нета беше публикуван теста и отговорите.Като искате да знаете,колко точки имате - правите пак теста и после проверявате. друго си е да е минала през проверка ,друго си е сами да си правим някви сметки ,как да е явно всички трябва да чакаме до 5 и 7 :(
В сайта на МОН винаги излизат по-рано.Миналата година се появиха на 2-ри (ако не се лъжа),така че най-късно до петък трябва да са се появили и нашите.
Princessani
05-30-2010, 10:00
В сайта на МОН винаги излизат по-рано.Миналата година се появиха на 2-ри (ако не се лъжа),така че най-късно до петък трябва да са се появили и нашите. ясно и въпреки това не е честно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: бах как на мъчат с тея матури :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elito0o0o0
05-30-2010, 10:10
БЕЛ е най ужасния предмет :booooomb:Ама ти си била голяма дрисла,а? Като е най-ужасния предмет върви в някоя друга държава да учиш друг език,но се съмнявам да те пуснат да идеш някъде.. ти Български не знаеш,та ка моли някой друг език... :? :? Пф.. поне Българския го научи,щото по някаква случайност си българка.. :? Не знам как може да мразиш собстения се език бе..?!?! Тцтцтц.. 4-ка ще имала .. ти и 3 няма да имаш. :?
Princessani
05-30-2010, 10:15
БЕЛ е най ужасния предмет :booooomb:Ама ти си била голяма дрисла,а? Като е най-ужасния предмет върви в някоя друга държава да учиш друг език,но се съмнявам да те пуснат да идеш някъде.. ти Български не знаеш,та ка моли някой друг език... :? :? Пф.. поне Българския го научи,щото по някаква случайност си българка.. :? Не знам как може да мразиш собстения се език бе..?!?! Тцтцтц.. 4-ка ще имала .. ти и 3 няма да имаш. :? май бъркаш хората ми се струва ,не бих казала ,че е най-ужасния език ,но бих казала ,че когато трябваше да учим граматика и правопис и българския език като цяло имах учителка ,която не беше със всичкия си :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и бих казала ,че е трудно ,защото има страшно много правила за писане и повете теен ги прискачаме и си пишем както искаме :razz:
elito0o0o0
05-30-2010, 10:21
Ти май верно се имаш за велика,при това си кралицата на дрислите.
Езикът за мен не е труден,така че .. ако на теб ти е труден, значи ,че не си учила достатъчно. Това,че езикът е един от най-трудните не те оправдава... Търси си друго оправдание,за това,че си неграмотна. :)
filmimilmi
05-30-2010, 13:14
Авторката да се поуспокои. Неграмотници като нея пак мога да ги приемат
"вишу". После държавата дълги години ще си е на все същото дередже. Според мен ако действително тя иска нещо да се промени, то трябва доброволно да приеме, че мястото й е някъде в някоя кухня да мие паници или подове. За 12 години да не научиш елементарни неща и после да си търсиш извинение, че системата допускала някои да си платят, а ти самата да се смяташ за много повече от тях при условие, че не си прочела една книга през живота си. (списанията за мода не се броят) Ако беше прочела поне една, ама поне една, наистина щеше да пишеш по различен начин в момента. Съжалявам, ти си най-обикновена неграмотна кифла. Стига си се притеснявала за оценката си от матурата. Ако е 3-ка ще бъде напълно справедлива. Вярно, има за какво да завиждаш на грамотните, но при положение, че в училище си се интересувала от всичко друго, а не от това да научиш нещо, то не виждам сега защо се оплакваш от държавата, системата, учителите... :?
Princessani
05-30-2010, 13:37
Авторката да се поуспокои. Неграмотници като нея пак мога да ги приемат
"вишу". После държавата дълги години ще си е на все същото дередже. Според мен ако действително тя иска нещо да се промени, то трябва доброволно да приеме, че мястото й е някъде в някоя кухня да мие паници или подове. За 12 години да не научиш елементарни неща и после да си търсиш извинение, че системата допускала някои да си платят, а ти самата да се смяташ за много повече от тях при условие, че не си прочела една книга през живота си. (списанията за мода не се броят) Ако беше прочела поне една, ама поне една, наистина щеше да пишеш по различен начин в момента. Съжалявам, ти си най-обикновена неграмотна кифла. Стига си се притеснявала за оценката си от матурата. Ако е 3-ка ще бъде напълно справедлива. Вярно, има за какво да завиждаш на грамотните, но при положение, че в училище си се интересувала от всичко друго, а не от това да научиш нещо, то не виждам сега защо се оплакваш от държавата, системата, учителите... :? точно пък ти ни най -малко можеш да знаеш къде ми е мястото,такива като мен винаги ще са нещо повече от теб ..... Какво знаеш ти за мен ,че да ми казваш къде ми е мястото ? И за твое сведение резултатите ми може и да са повече от твойте.
filmimilmi
05-30-2010, 14:01
Със сигурност резултатите ми са много по-високи от твоите. Миналата година завърших с отличие. Не съм си плащал, учил съм, а сега следвам. А ти само се оплакваш. Това е признак на слабост. Не признаваш собствените си грешки, като например, че за 12 години си се подигравала с училището и това е причината сега да сричаш, но нямаш никакъв проблем с това ако се случи да си получиш заслужената 3-ка/4-ка да си намериш кого да обвиняваш - държавата, учителите, преписвачите... Разбирасе така е много по-лесно. Хем пазиш съвестта си чиста, хем като обвиниш държавата си вдигаш и самочувствието, че уж си от хората, които се борят за справедливост. 8-) И между другото въпросът дали някога си чела книги беше елементарен, но си остана някак във въздуха, а явно на теб така ти е най-удобно. Или забрави за всичко друго, а само ми отговори защо си толкова неграмотна? 8-)
SmilezZz
05-30-2010, 14:23
filmimilmi
Не се занимавай изобщо с нея..Нали виждаш каква е неграмотна и заради една 4-ка обвинява всички,но не и себе си...Ако тя беше седнала да учи,сега нямаше да има смисъл от тази тема,то и сега няма де...
Тя просто се опитва да наложи своето мнение,но не става
Princessani
05-30-2010, 14:26
Със сигурност резултатите ми са много по-високи от твоите. Миналата година завърших с отличие. Не съм си плащал, учил съм, а сега следвам. А ти само се оплакваш. Това е признак на слабост. Не признаваш собствените си грешки, като например, че за 12 години си се подигравала с училището и това е причината сега да сричаш, но нямаш никакъв проблем с това ако се случи да си получиш заслужената 3-ка/4-ка да си намериш кого да обвиняваш - държавата, учителите, преписвачите... Разбирасе така е много по-лесно. Хем пазиш съвестта си чиста, хем като обвиниш държавата си вдигаш и самочувствието, че уж си от хората, които се борят за справедливост. 8-) И между другото въпросът дали някога си чела книги беше елементарен, но си остана някак във въздуха, а явно на теб така ти е най-удобно. Или забрави за всичко друго, а само ми отговори защо си толкова неграмотна? 8-) Това ,че си завършил с 50 стотни повече от мен не те прави нещо повече ,представи си завърших с 5 и 50 -12 клас очевидно не съм толкова глупава и толкова неграмотна ,колкото си мислиш ! И не не съм се подигравала 12 години както ти се изрази !
Целта на темата се загуби.
Това, че си имала 5.50 в 12-ти клас, не говори хубаво за теб, а лошо за училището ти. Нищо лично, но да ти имам правописа. Ти ако на български се оплакваш, където има "толкова много правила," не ми е ясно какво ще правиш с чужд език. Матурите на знаещите темата така и така ще бъдат анулирани, няма смисъл всички да се мъчат 2ри път. А и се съмнявам да си седнеш на Д-то и да поучиш между този и евентуален следващ опит.
Кротни се малко и поучи български език. Аз пиша по-добре от теб, а не съм учил от 3 години вече...Не те ли е срам малко? 12 клас не знаеш "а" и "ъ", "о" и "у", "и" и "й"...пишеш запетайки между "така че", "макар че" и т.н. Това се учи в 6ти клас...