PDA

View Full Version : Как да отслабна за 20 дни?

xxmexx
05-30-2010, 08:31
Здравейте хора! Имам малко проблем с килограмите. Бях започнала една диета за около 2 месеца... Но сега нещата се объркаха. Смятах, че ще ходя на море края на Юли, но сега нещата се объркаха и заминавам на 21 ЮНИ.. Моля ви трябва ми някакъв начин да отслабна за 20 дни.. каквото и да е.. Мога да гладувам, да правя упражнения, да тичам... само без фитнес и каране на колело... Излишните килограми са ми в задника, и имам малко коремче.. Моля кажете как да се отърва от тези килограми.. наистина е мн важно!!

anonimchetou
05-30-2010, 08:39
хораааа на ден питате по 10000 пъти как да отслабнете! Спорт , тренировки , воля ... !

Nakadah
05-30-2010, 08:44
Здравейте хора! Имам малко проблем с килограмите. Бях започнала една диета за около 2 месеца... Но сега нещата се объркаха. Смятах, че ще ходя на море края на Юли, но сега нещата се объркаха и заминавам на 21 ЮНИ.. Моля ви трябва ми някакъв начин да отслабна за 20 дни.. каквото и да е.. Мога да гладувам, да правя упражнения, да тичам... само без фитнес и каране на колело... Излишните килограми са ми в задника, и имам малко коремче.. Моля кажете как да се отърва от тези килограми.. наистина е мн важно!!

Не стига че не каза колко трябва да отслабнеш, също така на колко си, колко кг си и колко си висока, ма и искаш без exercises :lol: :lol:

zoreto
05-30-2010, 08:44
Абе вие защо не се научихте ,че тяло се прави и поддържа цяла година, не сега за 20 дни да гладуваш като куче, да се скапваш от упражнения за да се вкараш малко в ред после като започнеш да се храниш и намалиш упражненията ще станеш поне с 2 пъти повече кг от колкото си била преди да смъкнеш. :-x

xxmexx
05-30-2010, 08:52
а да забеавих да ви кажа на 14 съм !! .. сега съм 158 см и тежа 54 кг...

silviq8888
05-30-2010, 08:55
снимка ако е възможно така не може да се прецени :? :? и с колко искаш да отслабнеш! И защото пък да не можеш да тренираш и да караш колело :-D :-D

Ankh
05-30-2010, 08:58
Абе вие нормални ли сте,какви са тези диети на 14 години.
Толкова ли не можеш просто да ограничиш боклуците и да спортуваш?!Няма как да не получиш ефект.

Nakadah
05-30-2010, 09:04
Не е важно да отслабне, важното е да изглежда добре на морето(1 седмица) и на 14-годишна възраст няма голямо значение 8)

slynchoo
05-30-2010, 09:07
еееееееее........не се спряхте с тея теми?погледни малко,бе момиче..виж колко такива теми има!

magince
05-30-2010, 09:48
боже господииииии

galu6a
05-30-2010, 10:00
а да забеавих да ви кажа на 14 съм !! .. сега съм 158 см и тежа 54 кг...

на дали ти трябват мн кг сег окло 3-4 само с диета и малко упражнениея ще ги свалиш

TopNotchGlamorChick
05-30-2010, 10:05
За 20 дни само със секс мойш да ги свалиш, мацка 8)

SmilezZz
05-30-2010, 10:23
За 20 дни не очаквай кой знай какъв голям резултат...
Но все пак: най-важното е да имаш силна воля и да спортуваш усилено..Скачане на въже и тем подобни,но без диети..
Спри мазните храни - чипсовете ,сладкото и т.н.

yakuza_
05-30-2010, 11:19
Яж още докато качиш и на ръцете и др места, за да стане по - симетричо !

_InSaNe_
05-30-2010, 11:26
в никакъв случай гладуване... тичай с яко пликове по теб,намали хляба,ако ядеш такъв..повече течности,а ако ти се яде сладко,по-добре яж по един цял шоколад на ден,но не и вафли и такива боклуци.и ограничавай максимално чипсове-те са "калорична бомба"

sian4eto
05-30-2010, 12:03
здравословно хренене + спорт ... изключи чипсове сладко ...

DqVoLsKoJeLaNiE
05-30-2010, 12:18
На 14 не можеш да си позволиш глад и т.н. Просто тичай малко, прави някакви упражнения и хапвай по-малко хляб и сладки неща. Запиши се на тренировки по нещо...танци, баскетбол...каквото искаш. :)

Concussion
05-30-2010, 15:13
Като за начало спри в големите междучасия да си купуваш чипсове, десертчета, бонбончета и всякакви такива неща, които само залъгват глада и те тъпчат с токсини! По-добре си носи здравословен сандвич от пълнозърнест хляб или пък плод някакъв. Не яж прекалено мазни, сладки неща, казвам прекалено, защото на твоята възраст не трябва да се лишаваш съвсем. Свикни да не се нахвърляш на храната така, сякаш имаш за цел да я унищожиш за отрицателно време. Ако ти се яде сладко, малко парче НАТУРАЛЕН шоколад, като го ядеш бавно, сякаш е бонбон. А за спорта и движението мисля, че няма какво да говорим, ти си дете, здраво и право, движи се, спортувай, избягвай многото стоене пред компютъра и гледане на телевизия, защото така организма ти залинява, бъди активна. Така всеки случай няма да отслабнеш с 10 кг за 20 дни, но определено ще си във форма поне.

sladur4etyYy
05-30-2010, 15:29
само не разбрах защо си написала ''без фитнес и каране на колело''?

yakuza_
05-30-2010, 15:34
Срам я е от хората, а и не може да кара колело, пада даже от велоергометърa :(

MissHouse
05-30-2010, 18:44
хораааа на ден питате по 10000 пъти как да отслабнете! Спорт , тренировки , воля ... !
:(

Luscious_Heart
05-30-2010, 18:48
Срам я е от хората, а и не може да кара колело, пада даже от велоергометърa :( :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

stelkastel
05-30-2010, 19:09
Ех, как?! Ти си си го написала - гладуване, диети! :D :D Щом имаш в дупето - БЯГАЙ! Няма как. Не може без спорт. Или искаш да заприличаш на баба на 82, когато отслабнеш и виснеш отвсякъде? :lol:

sladkotykate
05-30-2010, 19:10
според мен няма как да отслабне без упражнения,освен ако не измисли нов начин :razz: :razz: :razz:

DinViesel
05-30-2010, 19:36
Начи зимаш ножа и квот не ти харесва режеш. Не за 20 дни ми за 20 мин ше отслабнеш !

play23
05-30-2010, 19:53
+ Време

zlatnata_ribkaaa
05-31-2010, 07:38
диета , всеки ден скачане на въже по 20 мин , тичане по 1ч. , коремни преси , лицеви опори , пробвай Pupm it up ако го правиш всеки ден дори не цялото пак ще има резултат . Не очаквай 10 кг , но ще се стегнеш и може да свалиш някое друго килце , не забравяй обаче че тяло не се прави за едното десет дневно море , а за да изглеждаш и да се чувстваш добре целогодишно след морето ако искаш продължавай с тренировките и ограничавай сладките неща и боклуците , но не знам ако ти е само за да изглеждаш добре на плажа , сигурно след морето няма да имаш желание

xxmexx
06-01-2010, 19:30
Срам я е от хората, а и не може да кара колело, пада даже от велоергометърa :(

за фитнеса е защото нямам чак толкова време, а за колелото МОГА ДА КАРАМ, но колелото ми е на вилата !

vaniliika
06-02-2010, 19:40
хуа... еми принципно диетата на Боряна маха уж 7-8 кг за 10 дена..има много позитивни мнения за нея..пък вече като я правиш за по-дълъг период вероятно ще има по добър резултат.. ;)

LifeFitness0
06-02-2010, 20:36
хуа... еми принципно диетата на Боряна маха уж 7-8 кг за 10 дена..има много позитивни мнения за нея..пък вече като я правиш за по-дълъг период вероятно ще има по добър резултат.. ;)Пф... :?
Ти знаеш ли че оптималният вариант при който се свалят само мазнини и не увисва кожата е от 3 до 4 килограма на месец!Това е един кг на седмица!А ти за някви 7-8говориш.
По темата-почни НВД.Много е ефективна и не е толкова стриктна(има опредлени храни които ядеш всеки ден и които не ядеш).Ест. комбинирай с тренировки или/и(препоръчително) кардио.

vaniliika
06-03-2010, 06:21
хуа... еми принципно диетата на Боряна маха уж 7-8 кг за 10 дена..има много позитивни мнения за нея..пък вече като я правиш за по-дълъг период вероятно ще има по добър резултат.. ;)Пф... :?
Ти знаеш ли че оптималният вариант при който се свалят само мазнини и не увисва кожата е от 3 до 4 килограма на месец!Това е един кг на седмица!А ти за някви 7-8говориш.
По темата-почни НВД.Много е ефективна и не е толкова стриктна(има опредлени храни които ядеш всеки ден и които не ядеш).Ест. комбинирай с тренировки или/и(препоръчително) кардио.

еми за да не увисва кожата то не става само с диета и чакаш да отслабнеш.. трябва и движение ;) .. бягане или фитнес ... само с диета не става... пък и повечето които са я тествали , никой не се оплаквал от "увисване" на кожата ;) ..

LifeFitness0
06-03-2010, 08:57

еми за да не увисва кожата то не става само с диета и чакаш да отслабнеш.. трябва и движение ;) .. бягане или фитнес ... само с диета не става... пък и повечето които са я тествали , никой не се оплаквал от "увисване" на кожата ;) ..По 7-8килограма на седмица за две седмици са 15кг.Тва си е обем, а за такова време кожата на може да се свие толкова.Най-много да се сдобиеш със стрии.

HexGirl
06-03-2010, 10:26
хахахаха тва 15 кила за две седмици става само в реалити шоутата :) освен да земеш нож и да режеш няма как
Който е свалял много кила знае за какво говоря :)

Sisi7u
06-03-2010, 14:42
лечебен глад ..
потърси инфо .. на мен не ми се пише в момента ..

LifeFitness0
06-03-2010, 18:38
Първо с тоя лечеб глад може да си доведеш мн неприятности.Като поема толкова малко храна(да не кажаж почти никаква) метаболизмът се забавя.Така че малко или много ще има йо-йо ефект.А този глад е много по мъчителен от малко ограничаване и спорт. :)

Sstrawberry
06-03-2010, 19:47
за толкова кратък период от време трудно ще се свалят по-значителни килограми.. :? аз съм за разделно и здравословно хранене, избягване на висококалорични храни, ограничаване, но твърдо против продължително гладуване.. :? основно, защото това е адски вредно за организма в твоята възраст и заради йо-йо ефекта, който е доста често срещан.. ключа към успеха е в спорта.. 8) съчетай полезното с приятното и резултата скоро ще е на лице .. успех .. :))))

johnnydepp
06-05-2010, 11:50
по-добре недей да гладуваш, защото после изведнъж ще започнеш да се тъпчеш.. ми няма как за 20 дни.. поне 1-2 месеца ти трябват - намали храните с консерванти и въглехидрати, и + много и разнообразни упражнения .. ще успееш да се постегнеш малко .. :grin:
това може да ти е от полза -----> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=142927 ......... :)

Luscious_Heart
06-05-2010, 12:02
ПИСНА МИ С ТЪПИТЕ ВИ СРОКОВЕ!!!
НЯМА ДА СТАНЕ ЗА 20 ДНИ ПЕРФЕКТНО ТЯЛО, КРАЙ, НЯМА ДА ТЕ ХАРЕСАТ МЪЖАГИТЕ! ЖИВОТЪТ ТИ СВЪРШИ!