Влез

View Full Version : проблем ли ще е...

stickgirl
05-30-2010, 09:29
По принцип от година ходя на кола маска на триъгълника (преди с бръсначка) и днес трябваше пак да отида, обаче така стана, че не мога. Кофти ли ще стане, ако сега ги махна космите с бръсначка и после си продължа с кола маската? В смисъл дали следващия път ще ме боли повече заради бръсненето, или щом е само веднъж няма да има разлика? (как обясних...дано сте ме разбрали 8-) )

А другият вариант е да ми предложите козметичка около люлин, която работи в неделя и ако сега й се обадя, ще е свободна да ме вземе още днес... 8-)

Biskfitka
05-30-2010, 09:43
Не може ли да изчакаш до утре? След като си свикнала с кола маска,недей сега със самобръсначка

Ankh
05-30-2010, 09:47
Ако толкова не можеш да изчакаш до утре си вземи някакви ленти.

TopNotchGlamorChick
05-30-2010, 10:01
Щом е за 1 път не пречи с бръснач 8-) Не се притеснявай моме.. няма да му боцкаш на момчето я :D

stickgirl
05-30-2010, 10:17
@Ankh
С кола маска на стреп пробвах веднъж сама и не можах. Тоест половината ги махнах, ама другите като дръпнах и изпуснах лентата, направо се разревах от болка 8-) не знам защо бяха толкова здрави, но сега ще са същите...и затова не искам сама. А пък и епилатора ми се развали 8-) и се налага бръснач... освен ако нямате други идеи...
пък не искам да му боцкам на момчето, затова бързам :D

TopNotchGlamorChick
05-30-2010, 10:34
друго друго... може и с крем депилатор :-D То същата работа като с бръснача ама няма опасност да се порежеш и като че ли става по-гладко :)

stickgirl
05-30-2010, 11:13
Миии сега ще ходя да си купя кола маска. Четох за няккава Сара или Кара. Ще пробвам, пък ако отново се разплача от болка ще съм прекалено нервирана, за да ми пука и ще ползвам бръснача... 8-) После ще му мисля. В краен случай само отдолу ще ги обръсна...макар че то пък там най-боли.

Всъщност просто ме интересува, ако ползвам бръснач сега (само този път) след това от колата много повече ли ще боли (ще е след цикъл)?

sladur4etyYy
05-30-2010, 11:36
абе, ти пък. за един път няма да те боли после повече после, давай с бръснача. аз не бих си играла да си купувам кола маска специално, само за веднъж.