Влез

View Full Version : Документи за работа ?

FantaMen
05-30-2010, 10:51
Искам да попитам какви документи са необходими за да започна работа... имам навършени 16 години..Разбрах само че е необходимо да занеса медицинско удостоверение че съм в много добро физическо състояние да работа... както и декларация от родителите че са запознати със всичко около това къде и какво ще работа и че ми разрешават нали... Но нещо от работодателя ми трябва ли да зимам и да го нося заедно с горе споменатите документи като ходя в Инспекция по труда..

Питам вас защото в момента работодателя ми не е в България и нямам никаква връзка с него..А хотела в който ще работя още не е отворен?!

gia_sena_mono
05-30-2010, 12:44
Попитай ня място в ИТ.

Mi6inka
05-31-2010, 07:34
Носят се здравна книжка, медицинско, свидетелство за съдимост и това опълномояване от родител, че можеш да работиш без навършени 18 години. За здравната книжка и медицинското се обърни към личния си, ако си от Варна мога да ти обясня с подробности кое,как, къде.. свидетелство за съдимост се издава в.. съда :D и това от родител, вече не съм много сигурна как ставаше, но мисля, че се ходи и до бюрото по труда и там се прави