PDA

View Full Version : Style

newandoriginal
05-30-2010, 11:24
Здравейте,хора ! :) Имам едно проблемче: аз съм на 14 и откакто влезнах в новото даскало се промених доста ! Почнах да заприличвам на кифла, да слушам чалга,да се контя по 100 часа на ден и така нататък .. Е искам отново да си бъда аз,да се обличам пак готино (Skateboarding Style) и да си слушам метъл и рок ,но вече ми е трудно дори да си намеря някой готин суичер или кецоже ,защото се заглеждам по некви скапани кифленски измишльотини .. сори ако вие сте кифли и се кефите аз си търся някви яки хорица за приятели .. Който има същия проблем да пише..
Приемам съвети за дрехи и тем подобни ..пишетее :-) :-)

sladur4etyYy
05-30-2010, 11:32
:lol:

yakuza_
05-30-2010, 11:36
Ще ви дойде акъла на всичките да се обличате както ви е удобно, а не както стила към който се придържате изисква ... Като се замисля, на някоИ няма да им дойде никога акъла.

Ankh
05-30-2010, 11:36
Не мислиш ли,че ще е "малко" позьорско?!Да бе бахти слушала си метъл и рок и изведнъж,за да се слееш с тълпата или да си впишеш в дадена компания си минала в другата крайност.
Еми смърт за такива!!!

SmilezZz
05-30-2010, 11:49
А ние как можем да ти помогнем ?
Ако ти самата не си помогнеш,ние нищо не можем да направим..
Излез из магазини,избери си дрехи..Спри да се "контиш 100 часа на ден"..

spopi
05-30-2010, 11:50
Какъв се хванещ такъв станеш :)
Тръгваи по магазините и си каэваи искам кецове и слуйчер. (незнам дали помага просто сега това ми хрумна) :)

sian4eto
05-30-2010, 11:59
щом тъпсиш кифленските неща остани си кифла . . . ако ли не се опитвай да бъдеш това което искаш да си

newandoriginal
05-30-2010, 12:02
Не мислиш ли,че ще е "малко" позьорско?!Да бе бахти слушала си метъл и рок и изведнъж,за да се слееш с тълпата или да си впишеш в дадена компания си минала в другата крайност.
Еми смърт за такива!!!

ohh dobre aide .. az pone se osuznawam .. ne 4e sum go napravila za da se sleq s tulpata ,no kogato vsi4kite mi priqteli sa takiva ,po cql den edinstvenoto koeto mi se nabivashe v glavata beshe nqkoi 4alga tekst i zapo4nah da slusham.. e sega se poglejdam i se plasha.. iskam da se promenq .. i kakwo ?dobre pluite me ;]] .. :? mersi vse pak .. qko e da znaesh che ima hora koito sa gotovi da pomognat ;]]]

BlackMeow
05-30-2010, 12:05
Еми смърт за такива!!!

:smt038 Плюс това, че на позите винаги по нещо им личи и става мега смешно, че се пънат за няма нищо.

Ankh
05-30-2010, 12:16
Всичко е въпрос на личен избор,едва ли са те заплашили с пистолет да слушаш тяхната музика.В моето училище аз и една приятелка бяхме единствените,които поддържахме такъв стил,разбирахме се перфектно с всички,водехме се заедно,но никога те не са ни натрапвали музиката си,както и ние нашата.Първо си изясни пред себе си каква искаш да бъдеш,защото хем искаш пак да поддържаш стила,който си имала и същата музика да слушаш,хем се заглеждаш по-кифленските неща.Не го приемай като заяждане,просто съвет. :)

newandoriginal
05-30-2010, 12:39
Всичко е въпрос на личен избор,едва ли са те заплашили с пистолет да слушаш тяхната музика.В моето училище аз и една приятелка бяхме единствените,които поддържахме такъв стил,разбирахме се перфектно с всички,водехме се заедно,но никога те не са ни натрапвали музиката си,както и ние нашата.Първо си изясни пред себе си каква искаш да бъдеш,защото хем искаш пак да поддържаш стила,който си имала и същата музика да слушаш,хем се заглеждаш по-кифленските неща.Не го приемай като заяждане,просто съвет. :)
ok razbrah te greshno .. ne znam kakwo se sluchi .. nikak ne se haresvam veche ... sorry .. :)

awesomesheepy
05-30-2010, 12:52
ще се опитам да ти помогна,не знам дали ще ме разбереш,но ще се опитам..
не трябва да се сливаш с стадото,че да си по-харесвана и да имаш много повече приятели - НЕ!
твоя стар стил е бил мега як (сега и аз го поддържам) и моментно..кифленското е съвсем различно от този стил.
т.е 2 контрастни стила..
изхвърли/продай тия кифленски дрехи,с които не можеш да се понасяш,и отивай със спечелените пари по магазините,купувай си суитшъри,по-шарени тениски с яки щампи,смъкнати панталони,кецове - това което притежава твоя стар стил,към когото се стремиш да се върнеш - и да се харесваш,такава каквато искаш да бъдеш - а не каквато другите налагат.
така ще стане,нормално е - ся всички сме пубертети,и да - сменяме стиловете си постоянно,за да изберем точния..
но това не те кара да подръжаваш на музика,или някъв различен стил,който преди си презирала..
погледни се в огледалото,огледай се - помисли какво искаш да промениш в себе си.промяната идва бързо стига да я желаеш СТРАШНО МНОГО и ще успееш..
(стискам палци) :D
п.п стана ми дълъг отговора,надявам се да е полезен и да откриеш себе си..

YouAteMyHeart
05-30-2010, 13:01
Защо музиката,която слушате трябва да ви определя стила на обличане?! :-o
Носете това,което ви харесва и не се сливайте с тълпата!

GreenMimss
05-30-2010, 13:21

точно защото е искала да бъде като останалите е започнала да се облича така, пък и малко хора имат смелостта да се отличават :)
В повечето случай тях ги определят за странни и ги избягват. ;Д
А трябва да си много силен, за да можеш да понесеш упреците и неудобрението на останалите.

YouAteMyHeart
05-30-2010, 13:31

точно защото е искала да бъде като останалите е започнала да се облича така, пък и малко хора имат смелостта да се отличават :)
В повечето случай тях ги определят за странни и ги избягват. ;Д
А трябва да си много силен, за да можеш да понесеш упреците и неудобрението на останалите.

Не става дума да тръгне като клоун.Просто сега масата момичета са едно към едно.(Теранова от глава до пети и обемец в косата)Не може ли да си изгради един собствен стил,в който да се чувства удобно и себе си.

Molzinka
05-30-2010, 17:33
Не става само с искане, трябва да го искаш и отвътре да го чувстваш, а не да позираш като поредната мърша.

NoShTnO_iZkUsHeNiE
05-30-2010, 17:54
Щом се заглеждаш по "кифленски неща",значи това ти харесва.Просто бъди себе си,обличай се така както ти се харесваш и както искаш да се обличаш,не се прави на това което не си

Shadowsogirl
05-30-2010, 18:36
Проблема ти въобще не са дрехите.. Просто си в такъв период, че явно не знаеш нито коя си, нито къде се намираш в момента.. Прави каквото ти е приятно, слушай каквато искаш музика ,ходи облечена както искаш и както ти харесва.. Определението "кифла" вече го раздавете на всяка втора..

darrie
05-30-2010, 18:39
съгласна с YouAteMyHeart :?

stelkastel
05-30-2010, 19:29
А стига бе!Не е имало един, който да не слуша чалга и да не се облича в стил ''кифла''?!Лелеее! :shock:

zwezda88
05-30-2010, 19:32
сменяш гардероба изисква малко време и пари обаче